Múzeumok éjszakája Aeropark 2024 Budapest

Jegyvásárlás
Kiemelt ajánlat
2024. június 22. (szombat)

Június 22-én jön a Múzeumok Éjszakája az Aeroparkban is! Az este, amikor felgyúlnak a fények a pilótafülkékben! Reptéri időutazás földön és levegőben, történetek, történelem, különleges járművek, mesélő pilóták és utaskísérők, élmény a fedélzeten. Kivilágított és életre keltett pilótafülkék, éjszakai reptérlátogatások, szimulátorok, motor- és hajtóműindítások, interaktív beszélgetések, guruló oldtimer járművek, játékos foglalkozások, kalandos tárlatvezetések – az év legmozgalmasabb éjszakájára készül az Aeropark! Találkozz pilótákkal, utaskísérőkkel, műszaki szakemberekkel, akik életük jelentős részét a repülőtéren vagy a felhők felett töltötték.

Múzeumok éjszakája az Aeroparkban

2024. június 22  - június 23. 

Kezdés: június 22. 16:00 óra
Zárás: június 23. 02:00 óra

Június 22-én életre kelnek a ferihegyi kiállítóhely történelmi gépei és vendégünk lesz Korda György és Balázs Klári, akinek a repülőtér a himnuszát köszönheti!

Házigazda: Kránitz Balázs

Fényárban úszó pilótafülkék és utasterek, duruzsoló csillagmotorok és sugárhajtóművek, valósághű szimulátorok, aktív és nyugállományú pilóták, utaskísérők, légiforgalmi irányítók, különleges járművek, interaktív programok, mozgalmas órák várnak Rád ezen az éjszakán az Aeroparkban!

A hely, ahol a repülős múlt, jelen és jövő találkozik. Ismerd meg a magyar polgári repülés egyik legváltozatosabb korszakát a hőskortól az ezredfordulóig! Történetek, történelem, élmények. Egy élő repülőmúzeum, ahol minden az élményekről és az időutazásról szól! Találkozz pilótákkal, utaskísérőkkel, műszaki szakemberekkel, akik életük jelentős részét a repülőtéren vagy a felhők felett töltötték!

 • Vérbeli pilóták és utaskísérők
 • Légiközlekedés a virtuális térben
 • Tűzoltós-vizes játszóház
 • Gépek titkai – Tematikus séták
 • Repülőgépszimulátorok
 • Éjszakai reptérlátogatás Ferihegyen
 • Csillagmotorok koncertje
 • Kutyák a reptéren – látványos bemutatók
 • Rally Trabant Malév színekben
 • Legyél Te is utaskísérő

PROGRAMOK A MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJÁN

Korda György és Balázs Klári Talkshow

Reptér! Ahol lobog a szélben a szélzsák!

Az Aeropark vendége a Múzeumok Éjszakáján a Korda házaspár. A Reptér c. sláger több, mint 40 évvel ezelőtt jelent meg, de mostanra vált a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér igazi himnuszává, amit generációk énekelnek bulikon, koncerteken, fesztiválokon, és most már a reptérlátogatásokon is.

De vajon hogyan viszonyul a repüléshez Korda György és Balázs Klári? Milyen kalandjaik és izgalmas pillanataik voltak a levegőben? Fél-e valamelyikük a repüléstől? Miért nem élvezte Gyuri bácsi a légifelvételeket az eredeti klip forgatásakor? Hányszor utaztak pilótafülkében? Mit jelent számukra a repülőtér és a repülés? Erről és sok minden másról – természetesen a pókerről is – beszélgetünk velük a 19:00 órakor kezdődő repülős talkshow-n.

A színpadi beszélgetés után a helyszínen kisorsolt látogatók közös, repülős fotót készíthetnek Kordáékkal, majd Gyuri bácsi pókerezni tanítja az érdeklődőket.

Előbb a szemét nézem, aztán a csomagját (új kiállítás)

A repülőtér, ahogy a vámosok látják.

Új kiállítással bővül idén az Aeropark, amelynek egy nagyméretű, egykori utasbeszállító autóbusz ad otthont. Mostantól a NAV Repülőtéri Igazgatóságának izgalmas életébe is betekintést nyerhetnek a látogatók. Mi mindennel találkoznak a repülőtéri vámosok? Hogyan szűrik ki a hamis termékeket évi 200 ezer tonna légiáru között? A Múzeumok Éjszakájára érkező látogatók elsőként kaphatnak ízelítőt mindebből.

Az új kiállítás alkalmából az Aeroparkban kocertezik a Pénzügyőr Zenekar, amely természetesen nem hagyja ki a repertoártból a Repteret sem!

Felbőg a sugárhajtómű

Egy transzporter, amelyben egy Boeing 737-es fedélzeti segédhajtóműve üzemel.

Tapasztald meg egy felpörgő hajtómű zenéjét és erejét testközelből. Időről-időre két különleges airstarter kisbuszt helyezünk üzembe, amelyek korábban a repülőtéren szolgáltak. Az airstarter egy olyan spéci jármű, amelynek segítségével be lehet indítani a nagy utasszállítók hajtóműveit, ha esetleg működésképtelen az adott repülőgép fedélzeti segédhajtóműve.

Nálunk még a kiáramló gázsugáron átsétálhatsz. Műszaki rajongóknak kötelező program!

Fényárban úszó pilótafülkék

Ezen az estén életre kelnek a történelmi repülőgépek pilótafülkéi. Megmutatjuk, milyen életjeleket képesek produkálni a magyar polgári repülés ikonikus típusai. Tudd meg, miről árulkodnak az óraboltra emlékeztető műszerek, pillants rá a radar képernyőjére, hallgasd, ahogy az évtizedes rádió duruzsol a fedélzeten. Közben pilótáink, fedélzeti mérnökeink, utaskísérőink mesélnek arról, hogyan repülték az adott típust, milyen feladataik voltak a fedélzeten.

„Malvinka” életre kel: Il-14 motorindítás

Újra felzúg az idén 68 éves Il-14-es repülőgép 1900 lóerős motorja. Zsaludek Endre és csapata sok száz munkaórát fordított a történelmi repülőgép erőforrásának megőrzésére, és életben tartására. Korábban a 2010-es évek elején láthatta működés közben „Malvinkát” a közönség, tavaly óta viszont újra duruzsol a csodálatos szerkezet a repülőmúzeum rendezményein. Nem lesz ez másképp a Múzeumok Éjszakáján sem! Műszaki rajongóknak szinte kötelező!

Vérbeli pilóták és utaskísérők

Nincs Múzeumok Éjszakája kiváló pilóták, utaskísérők, légiforgalmi irányítók és műszakiak nélkül, akikkel nemcsak a színpadon beszélgetünk pályafutásukról, repülős kalandjaikról, hétköznapjaikról és kedvenc gépeikről, hanem Ti is kérdezhetitek őket, ha úgy tetszik, kiscsoportos foglalkozás keretében.

Ezen az estén velünk lesz Julien, vagy ahogy a legtöbben ismerik aboveHorizont, aki online csatornáin folyamatosan oszt meg videókat a pilóták életéről, és a pilótafülke titkairól nem kevés humorral fűszerezve.

Találkozhattok Kovácsházi Györggyel, aki idén már kapitányként repüli a Boeing 737-est, és az egyik legjobb hangú pilótaként (nem véletlenül, rádiózott is egy ideig) szintén látványos videókat tölt fel Youtube-csatornájára.

Mint minden évben, most is érkezik hozzánk az Aeropark filmjeinek egyik állandó szereplője, szakértője, az utasszállítás aranykorának egyik legnagyobb megidézője, Hajdu Gergely, aki tavaly óta már kapitányként dolgozik a Boeing 787-es típuson. Kivel mással várná a repülésrajongókat, mint az ország egyik legismertebb légiutas-kísérőjével, a kiváló humoráról is ismert Józsa Dórával.

Az Aeroparkban táborozik Szüle Zsolt, Boeing 747 kapitány és a Simflite csapata, akik a világ egyik legismertebb, igazán legendás típusát, az Égbolt királynőjét hozzák mindenkihez közelebb.

A Malév meghatározó típusairól, az Il-18-astól a Tu-154-esen át a Boeing 767-esig Darida Tamás kapitány, Trangóni Béla kapitány, Horváth Sándor kapitány, Baranyai Károly kapitány ontja majd a történeteket a gépek fedélzetén. A kabinban pedig Nagy Zsuzsanna, Földessy Edit, Földessy Judit légiutas-kísérők várják a látogatókat.

Ha követed a TikTokon Simon-Pintér Evelint, akkor most itt az alkalom, hogy személyesen találkozz a Boeing 737-esen repülő elsőtiszttel, aki pár évvel ezelőtt néhány reptérlátogatás után döntötte el, hogy pilóta lesz.

Rally Trabant Malév színekben

Immár hagyomány, hogy minden évben a Múzeumok Éjszakáján mutatkozik be az Aeropark különleges járműgyűjteményének új tagja. Nincs ez másképp idén sem. Az esti programkavalkádban mutatjuk be azt a Rally Trabantot, amely a Malév színeit viseli. 1988-ban Krauth Péter kapitány egy ilyen járművel versenyzett a Hungaroringen. Az eredeti autót ő maga építette, amely különleges színfoltja volt az akkori futamoknak. Ezúttal ennek a Trabantnak a replikájával bővül a ferihegyi repülőmúzeum flottája, amit Krauth Péter a közönség előtt fog először kipróbálni az este folyamán.

Az oltimer repülőtéri járművek közül pedig természetesen nemcsak a Trabantot, hanem a legendás ferihegyi Zsigulikat, a „Follow Me” Wartburgot, a hatalmas Simba tűzoltóautót, és a gyönyörű kerozinszállítókat is megcsodálhatják majd a látogatók!

Legyél Te is utaskísérő

Nézted a kedves és rendkívül elegáns utaskísérőket a repülőgépen? Figyelted a munkájukat felszállás előtt, utazómagasságon és landolás után? Kíváncsi vagy rá, hogy milyen feladataik vannak egy olyan napon, amikor egymás után négy járatot kell teljesíteniük? Ezen az estén több alkalommal tartunk légiutas-kísérő foglalkozást kicsiknek és nagyoknak a Tu-154-es fedélzetén. Megmutatjuk, miért fontos a felszállás előtti biztonsági bemutató, sőt a személyzet tagjaként te is kiállhatsz a többiek elé az oxigénmaszkkal és a mentőmellénnyel. Józsa Dóra és Földessy Edit arról is mesél, hogyan lesz valakiből stewardess, milyen kulisszatitkokat rejt a fedélzet.

Különdíjas program: keresd a tanfolyam jegyet az Aeropark területén elhelyezett értékesítő ponton!

Csillagmotorok koncertje

Kicsapó lángnyelvek, füst, és velőtrázó hanghatások. Igazán izgalmas programelemekkel készülünk a hardcore műszaki rajongóknak! Csillagmotorok muzsikája tölti be óráról órára az Aeropark területét ezen az estén.

Felváltva durrantjuk be a Kamov 26-os „kukacbombázó” helikopterünk motorját, és egy An-2-es repülőgép 1000 lóerős erőforrását (AS62) Török József gyűjtő jóvoltából. A gépek jó ismerői és gazdái nemcsak üzembe helyezik a különleges szerkezeteket, hanem folyamatosan mesélnek is róluk.

Kutyák a reptéren – látványos bemutatók

A repülőtér egy igazi kisváros, ahol egy forgalmas nyári napon több, mint 50 ezren fordulnak meg. Az utasok biztonságáról számos szolgálat gondoskodik, amelyek speciális képességű kutyákkal is dolgoznak. De hogyan szagolják ki az elsőre rendkívül cukinak tűnő ebek a csempészett pénzt, kábítószert, robbanószerkezeteket, vagy veszélyes anyagokat?

A Múzeumok Éjszakáján testközelből láthatjuk mindezt az interaktív bemutatók során, amelynek Te is részese lehetsz! Érkeznek hozzánk a NAV Repülőtéri Igazgatóságának és az MH 1. Tűzszerész és Folyamőr Ezred egységei.

Éjszakai reptérlátogatás Ferihegyen

Ismerd meg Ferihegy titkait, és a repülőtér éjszakai életét. Testközelben a világ legnagyobb kéthajtóműves gépei, és a legkedveltebb típusok. Figyeld meg olyan szemszögből, hogyan működik egy nemzetközi légikikötő, ahogy utasként nem láthatod.

Kiderül, mi történik a repülőgépek 30 perces fordulóidejében, egyáltalán miért ennyi időt töltenek a járatok két út között a földön. Megmutatjuk, hány ember összehangolt munkájára van szükség ahhoz, hogy egy járat pontosan induljon a következő szakaszra. Amikor leszáll az est, több mint 5500 fényforrás gondoskodik a biztonságról a pályák, gurulóutak, és a forgalmi előtér mentén, egészen különleges hangulatot adva ennek a kisvárosnak. Mesélünk a légi áruszállításról, a terminálokról, a toronyban dolgozó irányítók, valamint a pilóták munkájáról, a speciális földi járművekről és a legnépszerűbb repülőgépekről. Ne maradj le az élményről.

A reptérlátogatások az Aeroparkból indulnak Malév nosztalgia Ikarus autóbuszokkal.

Különdíjas program: Figyelem, a program előzetes regisztrációhoz kötött!

Gépek titkai – Tematikus séták

Tizenegy repülőgép, három helikopter, számos földi kiszolgáló és oldtimer repülőtéri jármű, ezernyi izgalmas történet a múltból. Ismerd meg, hogyan változott a repülés világa a 40-es évektől az ezredfordulóig! Folyamatosan indulnak a kb. 60 perces tematikus séták a repülőmúzeumban, melyekre a helyszínen lehet jelentkezni és jegyet váltani. Milyen feladataik voltak a pilótáknak a Li-2-esen, és hogyan kellett repülni a legendás Tu-134-essel vagy a „Nagytuskóval”, a Tu-154-essel? Mit kapott az utas egy menetrendszerű berlini vagy egy görög charter-járaton? A világ mely részein fordultak meg a történelmi típusok, melyik miért fontos mérföldkő a hazai repülésben?

Különdíjas program: keresd a sétajegyet az Aeropark területén elhelyezett értékesítő ponton!

Repülőgépszimulátorok

Legyél Te is pilóta! Kíváncsi vagy arra, hogyan menedzselik a repülést a pilóták a világ egyik legmodernebb utasszállítóján, vagy arra, hogyan kell kiszolgálni egy Mi-2-es helikoptert? Esetleg kisgépet vezetnél? Kirpóbálnád milyen a repülőgépvezetés élménye azon a típuson, amivel a 60-as években számos kelet-európai légitársaság belépett a „jetkorszakba”? Ezen az éjszakán három repülőgép-, egy helikopter- és egy autószimulátor üzemel folyamatosan. Kóstolj bele a repülés világába, ragadd magadhoz a botkormányt, told előre a gázkart, és nézd meg a ferihegyi repülőteret, vagy Budapestet a magasból. Valósághű környezet, részletgazdag megjelenítés, segítőkész operátorok.

Különdíjas program: keresd a szimulátor jegyet az Aeropark területén elhelyezett értékesítő ponton!

Légiközlekedés a virtuális térben

Képzeljünk el egy olyan virtuális légteret, melyben egyszerre több száz, sőt esetenként több ezer repülőgép közlekedik és amelyek biztonságos közlekedésért tucatnyi légiforgalmi irányító a felelős.

Az IVAO (International Virtual Aviation Organisation) egy olyan nonprofit, nemzetközi szervezet, mely lehetőséget teremt mindezek megvalósítására egy ingyenes repülésszimulációs hálózaton keresztül! Kóstolj bele ebbe az izgalmas világba!

Tűzoltós-vizes játszóház

A Múzeumok éjszakáján a ferihegyi repülőmúzeumban táborozik a Tűzoltóplacc csapata a kis tűzoltók nagy játékaival. Izgalmas, interaktív foglalkozások a vizes játszótéren.

Érkezik Rozi, a tűzoltóautó, ami 1988 decemberében állt szolgálatba egy festői környezetben lévő alsó-ausztriai városkában. Most a gyerekek nagy örömére látogat az Aeroparkba. Ismerkedj meg a tűzoltóautóval és annak felszereléseivel! Játékos tűzoltógyakorlatokkal várjuk a családokat.

Étkezés az Aeroparkban

Ha nálunk töltöd a Múzeumok éjszakáját, elemózsiáról nem kell gondoskodnod! A múzeum több pontján is megvásárolhatod vacsorádat, ugyanis vendéglátók települnek ki az Aeroparkba.

Gazdag kínálattal, egytálételekkel, menükkel érkezik a Kismozsár étterem csapata, de akár helyben sütött lepényt is vásárolhattok, amely 15-20 perc alatt készül el. Kapható lesz palacsinta, kürtőskalács, fagylalt, frissítő és kávé.

Vendéglátóink 16:00 órától kb. éjfélig várják azokat, akik a reptérlátogatásról, egy kiadós aeroparkos sétáról, egy izgalmas szimulátoros repülésről, egy fedélzeti túráról, vagy egy szórakoztató talkshow-ról térnek vissza.

Ingyenes ingajárat a Deák tér és az Aeropark között

A ferihegyi repülőmúzeum könnyebb és kényelmesebb megközelítése érdekében ingajáratok közlekednek a belváros és az Aeropark között, melyeket Malév Ikarus csuklós autóbuszok teljesítenek. Érkezz stílusosan, retro hangulatban a repülőmúzeumba!

 • Indulási időpontok a Deák tér (Gerlóczy utca)-Aeropark útvonalon: 16:00, 17:00, 18:00, 19:00, 20:00, 21:00, 22:00, 23:00, 00:00, 01:00
 • Indulási időpontok az Aeropark-Deák tér útvonalon: 18:20, 19:20, 20:20, 21:20, 22:20, 23:20, 00:20, 01:20, 02:20

A járat az alábbi helyeken áll meg: Astoria, Kálvin tér, Corvin negyed, Nagyvárad tér (éjszakai megállók)

Ha nálunk töltöd a Múzeumok éjszakáját, elemózsiáról nem kell gondoskodnod! A múzeum több pontján is megvásárolhatod vacsorádat, ugyanis vendéglátók települnek ki az Aeroparkba.

Fontos infromációk:

A kényelmes és gyors bejutás érdekében javasoljuk, hogy a Múzeumok Éjszakája karszalagodat elővételben váltsd meg online, vagy június 6-ától az Aeropark pénztárában. A felnőtt karszalag 3 000 Forintba, a kedvezményes karszalag (6-18 életév) 1 500 Forintba kerül az idei évben.

A reptérlátogatások előzetes regisztrációhoz kötöttek és külön árazással rendelkeznek! A Múzeumok Éjszakáján zajló reptérlátogatásokra jegyet váltó látogatóink érkezéskor "MÚZÉJ-karszalagot" kapnak.

A reptérlátogatás regisztráció vagy Múzeumok Éjszakája karszalag vásárlása magában foglalja az Aeroparkba történő belépést, de nem biztosít jegyet az Aeroparkban zajló különdíjas attrakcióira (szimulátorok, tematikus séták, légiutas-kísérő tanfolyamok, aeroshop termékek). Ezekre a program alatt, a helyszínen lehet jegyet vásárolni.

A gyorsabb és kényelmesebb bejutás érdekében, kérjük, hogy a helyszínen figyeld az irányítótáblákat. Külön kaput tartunk fenn azok számára, akik előre váltott Múzeumok Éjszakája karszalaggal érkeznek a repülőmúzeumba, vagy reptérlátogatásra váltottak jegyet.


2024.06.22.
További ajánlataink

2024.06.22. - 2024.06.23.
2024.06.22. - 2024.06.23.
2024.06.26.
2024.06.26.
Liszt Ferenc Repülőtér programok 2024. Események, rendezvények az Aeroparkban
Aeropark napközi - Egésznapos nyári élményprogramok gyermekeknek az Aeroparkban
2024.06.26.
Aeropark programok Budapest 2024. Események, rendezvények
Aeropark napközi - Egésznapos nyári élményprogramok gyermekeknek az Aeroparkban!
2024.06.29.
2024.06.29.
Liszt Ferenc Repülőtér programok 2024. Események, rendezvények az Aeroparkban
Budapest feletti sétarepülés a világ egyetlen Liszunov Li-2 repülőgépével
2024.06.29.
Aeropark programok Budapest 2024. Események, rendezvények
Budapest feletti sétarepülésre a világ egyetlen Liszunov Li-2 repülőgépével!
2024.06.29.
2024.06.29.
Liszt Ferenc Repülőtér programok 2024. Események, rendezvények az Aeroparkban
Bujtor hétvége - Csak semmi pánik + Az elvarázsolt dollár - Kertmozi az Aeroparkban Aeroparkban
2024.06.29. 20:30
Aeropark programok Budapest 2024. Események, rendezvények
Bujtor hétvége - Csak semmi pánik + Az elvarázsolt dollár - Kertmozi az Aeroparkban
2024.07.01. - 2024.07.05.
2024.07.01. - 2024.07.05.
Aeropark programok Budapest 2024. Események, rendezvények
Egyhetes nyári élménytáborok -Egyhetes nyári élményprogramok gyermekeknek az Aeroparkban
2024.07.01. - 2024.07.05.
Liszt Ferenc Repülőtér programok 2024. Események, rendezvények az Aeroparkban
Egyhetes nyári élménytáborok -Egyhetes nyári élményprogramok gyermekeknek az Aeroparkban
2024.07.10.
2024.07.10.
Liszt Ferenc Repülőtér programok 2024. Események, rendezvények az Aeroparkban
Aeropark napközi - Egésznapos nyári élményprogramok gyermekeknek az Aeroparkban
2024.07.10.
Aeropark programok Budapest 2024. Események, rendezvények
Aeropark napközi - Egésznapos nyári élményprogramok gyermekeknek az Aeroparkban
2024.07.13.
2024.07.13.
Aeropark programok Budapest 2024. Események, rendezvények
Top Gun hétvége - Top Gun + Top Gun: Maverick - Kertmozi az Aeroparkban
2024.07.13.
Liszt Ferenc Repülőtér programok 2024. Események, rendezvények az Aeroparkban
Top Gun hétvége - Top Gun + Top Gun: Maverick - Kertmozi az Aeroparkban
2024.07.20.
2024.07.20.
Aeropark programok Budapest 2024. Események, rendezvények
IV. Kéklámpás Találkozó az Aeroparkban
2024.07.20.
2024.07.22. - 2024.07.26.
Aeropark programok Budapest 2024. Események, rendezvények
Egyhetes nyári élménytáborok -Egyhetes nyári élményprogramok gyermekeknek az Aeroparkban
2024.07.22. - 2024.07.26.
Liszt Ferenc Repülőtér programok 2024. Események, rendezvények az Aeroparkban
Egyhetes nyári élménytáborok -Egyhetes nyári élményprogramok gyermekeknek az Aeroparkban
2024.07.22. - 2024.07.26.
2024.07.24.
Liszt Ferenc Repülőtér programok 2024. Események, rendezvények az Aeroparkban
Aeropark napközi - Egésznapos nyári élményprogramok gyermekeknek az Aeroparkban!
2024.07.24.
Aeropark programok Budapest 2024. Események, rendezvények
Aeropark napközi - Egésznapos nyári élményprogramok gyermekeknek az Aeroparkban!
2024.07.24.
2024.08.05. - 2024.08.09.
Aeropark programok Budapest 2024. Események, rendezvények
Egyhetes nyári élményprogramok gyermekeknek az Aeroparkban
2024.08.05. - 2024.08.09.
Liszt Ferenc Repülőtér programok 2024. Események, rendezvények az Aeroparkban
Egyhetes nyári élményprogramok gyermekeknek az Aeroparkban
2024.08.05. - 2024.08.09.
2024.08.07.
2024.08.07.
Liszt Ferenc Repülőtér programok 2024. Események, rendezvények az Aeroparkban
Aeropark napközi - Egésznapos nyári élményprogramok gyermekeknek az Aeroparkban!
2024.08.07.
Aeropark programok Budapest 2024. Események, rendezvények
Aeropark napközi - Egésznapos nyári élményprogramok gyermekeknek az Aeroparkban!
2024.08.14.
2024.08.14.
Liszt Ferenc Repülőtér programok 2024. Események, rendezvények az Aeroparkban
Aeropark napközi - Egésznapos nyári élményprogramok gyermekeknek az Aeroparkban
2024.08.14.
Aeropark programok Budapest 2024. Események, rendezvények
Aeropark napközi - Egésznapos nyári élményprogramok gyermekeknek az Aeroparkban!
2024.08.17.
2024.08.17.
2024.08.17.
2024.08.17.
Aeropark programok Budapest 2024. Események, rendezvények
Repülőtér éjszakája az Aeroparkban
2024.08.17.
2024.08.17.
2024.09.15.
2024.09.15.
2024.09.15.
2024.09.28.
2024.09.28.
2024.09.28.
2024.09.29.
2024.10.05. - 2024.10.06.
2024.10.05. - 2024.10.06.
2024.10.05. - 2024.10.06.
2024.10.06.
2024.10.06.
2024.10.06.
2024.01.01. - 2024.10.31.
2024.01.01. - 2024.12.31.
2024.01.01. - 2024.12.31.
2024.01.01. - 2024.12.31.
2024.01.01. - 2024.12.31.
2024.01.01. - 2024.12.31.
2024.01.01. - 2024.12.31.
2024.01.01. - 2024.12.31.
2024.01.01. - 2024.12.31.
2024.01.01. - 2024.12.31.
2024.01.01. - 2024.12.31.
2024.01.01. - 2024.12.31.
2024.01.01. - 2024.12.31.
2024.01.01. - 2024.12.31.
2024.01.01. - 2024.12.31.
2024.01.01. - 2024.12.31.
2024.01.01. - 2024.12.31.
2024.01.01. - 2024.12.31.
Találatok száma: 4

Hotel Ferihegy

Hotel Ferihegy

A Hotel Ferihegy a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér szomszédságában található. Autóval mindkét terminál csupán 5 percre van, így tökéletes választás a hajnalban induló vagy későn érkező üzletemberek, családok, törölt járatos utasok, illetve a repülőtéri személyzet részére.

Ráday Panzió Budapest

Ráday Panzió Budapest

A Ráday panzió egy kedves kis szálló Budapest 18. kerületben. Ajánljuk átutazóknak, reptérről érkezőknek, pároknak, akik csak néhány órára keresnek szállást. A kellemes hangulatú, pótágyazható szobák klímával, televízióval és fürdőszobával felszerelve várják a pihenni vágyókat. Külön kérésre reggeli ...

Hotel Timon Budapest

Hotel Timon Budapest

A budapesti repülőtértől nem messze fekvő háromszintes, modern, mediterrán hangulatú épület üzletemberek, turisták, valamint diákok és sportolók számára egyaránt kellemes szálláslehetőséget biztosít. Zömében 2-3 ágyas, légkondicionált, kábel TV-vel, internet csatlakozóval, zuhanyzóval, wc-vel ...

Irini Panzió Budapest

Irini Panzió Budapest

Az Irini Panzió háromcsillagos, 30 férőhelyes családias hangulatú panzió Budapest kertvárosi részén, nyugalmas zöldövezetben, távol a város zajától, mégis közel a centrumhoz.

Találatok száma: 10

Gombás Étterem Budapest

Gombás Étterem Budapest

A Gombás Étterem 1990 óta várja vendégeit Pestlőrinc kertvárosi részén. A kétfős meghitt vacsorától a 300 fős rendezvényekig mindenki választhat magának megfelelő helyszínt az 5 terem és kerthelyiség közül.

Joe Bácsi Étterem Budapest

Joe Bácsi Étterem Budapest

Pestszentimre központjában levő családias hangulatú étterem vagyunk, bőséges jóízű ételekkel. Van házhoz szállításunk, kerthelyiségünk, parkolónk. Forrás az étterem közösségi oldala.

Kakas Étterem Budapest 18. kerület

Kakas Étterem Budapest 18. kerület

Budapest XVIII. kerületében található éttermünk hosszú idők óta, a baráti összejövetelek, a sikeres üzleti ebédek, a meghitt családi események találkozó helye. Kedves kiszolgálással, megújult hangulatos belső térrel, a magyar gasztronómia legjavát összeválogatva, sok szeretettel várjuk Önt és kedves ...

Leroy Bistro Skycourt Budapest

Leroy Bistro Skycourt Budapest

A LEROY ma már több, mint étterem vagy kávézó: az állandó kiváló minőség és változatos, sokszínű választék szinonimája, és most már a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér megfáradt utazóinak is rendelkezésére áll.

Maci Laci Gyorsétkezde Budapest

Maci Laci Gyorsétkezde Budapest

A 18. kerületben, az Üllői úton várja vendégeit a Maci Laci Gyorsétkezde.

Nemes Vendéglő Budapest

Nemes Vendéglő Budapest

Déli menüajánlatunk helyben fogyasztva vagy kiszállítva is kérhető. Esküvők, rendezvények szervezését, lebonyolítását vállaljuk.

The Chef and the Butcher Restaurant Étterem Budapest

The Chef and the Butcher Restaurant Étterem Budapest

Éttermünk célja a jó értelemben vett vidéki konyha megteremtése. Minőségében, frissességben, otthonos hangulatában, minden a minőségi vendéglátás jegyében. A vidéki konyha számunkra a hagyományos ízeket jelenti, ezért az étlapon a szezonális fogások mellett mindig helyet kap pár közkedvelt, tradicionálisan ...

Zila Kávéház - Krisztina Cukrászda és Étterem

Zila Kávéház - Krisztina Cukrászda és Étterem

Mind a cukrászat területén, mind éttermünkben követjük a trendeket, a klasszikus tételek mellett az újdonságokra nyitott Vendégeink részére is kínálunk süteményeket, ételkülönlegességeket. Az elmúlt évszázad kávéházak szellemiségéhez kívánunk hűek maradni, egy pezsgő, mindig érdekes, mindig újat adó kis ...

Új Tündérkert Étterem, Nosztalgia Kávéház és Cukrászda

Új Tündérkert Étterem, Nosztalgia Kávéház és Cukrászda

Új Tündérkert Étterem, Nosztalgia Kávéház és Cukrászda. Pestszentlőrinc büszkesége a Tündérkert. Konyhánk a hagyományos magyar alapokon nyugszik a kor igényeinek megfelelően kicsit átdolgozva, melyben itt-ott némi mediterrán ill. keleti elemeket is felfedezhetünk. Ételeink elkészítésénél a “slow ...

Tonett Étterem és Pizzéria Budapest

Két részre tagoltuk az éttermet, elől egy fiatalos stílussal, a belső teremben egy barátságos, minden korosztálynak megfelelő letisztult térrel kedveskedünk vendégeinknek. A nyári időszak kellemesebbé tételéhez terasszal leptük meg vendégeinket.

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Aeropark programok Budapest 2024. Események, rendezvények Aeropark programok Budapest 2024. Események, rendezvények
 • Budapest
 • XVIII. kerület
2024. június 22. (szombat) - 2024. június 23. (vasárnap)
Liszt Ferenc Repülőtér programok 2024. Események, rendezvények az Aeroparkban Liszt Ferenc Repülőtér programok 2024. Események, rendezvények az Aeroparkban
 • Budapest
 • XVIII. kerület
2024. június 22. (szombat) - 2024. június 23. (vasárnap)

Figyelmébe ajánljuk!

Aeropark Budapest Aeropark Budapest
 • Budapest
 • XVIII. kerület
Repülőmúzeum Budapest Repülőmúzeum Budapest
 • Budapest
 • XVIII. kerület

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Megadott intervallumban:
-tól
-ig