FitBalance ingyenes őszi sport- és életmód fesztivál Budapesten a Papp László Sportarénában!
FitBalance ingyenes őszi sport- és életmód fesztivál Budapesten a Papp László Sportarénában!
Vidéki Hagyományok és Ízek Vására a Vajdahunyad várában
Vidéki Hagyományok és Ízek Vására a Vajdahunyad várában
A legszelídebb motorosok felvonulása, várjuk a családokat Budapesten a Hősök terére!
A legszelídebb motorosok felvonulása, várjuk a családokat Budapesten a Hősök terére!
Látványos tudományos fesztivál Budapesten!
Látványos tudományos fesztivál Budapesten!
Hagyományőrző disznóvágás bemutatók, óriási kolbászvásár, családi programok!
Hagyományőrző disznóvágás bemutatók, óriási kolbászvásár, családi programok!
Tekintse meg kiemelt esemény listánkat!
Tekintse meg kiemelt esemény listánkat!

Muzikum Klub & Bisztró programok 2019

2019.09.12. - 10.31.

A Muzikum Bisztró már reggeltől kávéval, finom falatokkal várja a korán kelőket. Minden nap más, különleges menüvel szolgálnak vendégeinknek.

A legszelídebb motorosok felvonulása, várjuk a családokat Budapesten a Hősök terére!

Programok 

2019. szeptember 12. (csütörtök), 20.30
DÁNIEL BALÁZS TRIÓ & PLESZKÁN ÉCSKA
Blues Session

Hazánk első számú boogie-woogie zenekara közösen ad koncertet PLESZKÁN ÉCSKA énekesnővel. Pergő ritmusok, virtuóz hangszerszólók, zenei bravúrok és egy dögös énekhang, ez mind látható és hallható lesz a Muzikum színpadán!
Közreműködik: DÁNIEL BALÁZS, alias Mr. Firehand – zongora, KOCH BARNABÁS – dob, ZINK FERENC – bőgő, PLESZKÁN ÉCSKA – ének
Belépő/Ticket: 1300 HUF (elővételben) | 1800 HUF (teljes ár)

2019. szeptember 13. (péntek), 20.30
PEAR JAM: STILL ALIVE!

Budapesten utoljára január végén hallhatta a nagyérdemű Közép-Európa leghitelesebb Pearl Jam-tribute együttesét. A Pear Jam tétlen ugyan nem volt azóta sem, vidéken például játszottak, de kár lenne tagadni: nehéz, tagkiválásos időszakot éltek tavasszal és nyáron. A „zenekari betegségekből” felgyógyulva a Muzikum színpadán térnek vissza a fővárosi közönség elé, ezen az estén tehát új értelmet is nyer majd a magyar Eddie Vedder, Kövi Lóránt szájából az „Alive”. Amúgy az várható, ami mindig: 100 százalék Pearl Jam, a nagy slágerek kivétel nélkül, megfűszerezve néhány érdekességgel.
Belépő/Ticket: 1500 HUF (elővételben) | 2000 HUF (teljes ár) 

2019. szeptember 14. (szombat), 20.30
LITTLE G WEEVIL ACOUSTIC TRIO
Blues Session

A többszörös díjnyertes, nemzetközi hírű magyar blueszenész ezúttal akusztikus zenekarával érkezik. A rendhagyó est folyamán LITTLE G WEEVIL az elmúlt évtized legsikeresebb albumaiból válogat, amely igazi blues-csemegének ígérkezik.

LITTLE G WEEVIL – gitárok, ének, lábdob PENGŐ CSABA – nagybőgő
K. C. BROWN – szájharmonika
Vendég: NEMES „JAMBALAYA” ZOLTÁN – zongora, ének
Belépő/Ticket: 3000 HUF (elővételben) | 3500 HUF (teljes ár)


2019. szeptember 19. (csütörtök), 20.30
ESTENDØN

A szlovákiai magyar fiatalok alkotta Estendøn zenekar friss, kísérletező, izgalmas zenei világgal tölti meg a Muzikum terét. Repertoárjukban saját dalok találhatóak, melyekben ötvözik a rock, a funky, a jazz elemeit, s olykor világzenei motívumok is helyet találnak maguknak. A lírikus dalszövegekkel átszőtt muzsika minden korosztályhoz megtalálja az utat.
Belépő/Ticket: 1000 HUF (elővételben) | 1500 HUF (teljes ár)

2019. szeptember 20. (péntek), 20.30
MESSAGE TO HENDRIX
Blues Session

A 2008-ban alakult MESSAGE TO HENDRIX névre hallgató power trio JIMI HENDRIX korszakalkotó munkásságát varázsolja a szemünk elé. Az autentikus élmény mellett a srácok egyéniségüket is megcsillantva hozzák létre az improvizációkkal tarkított ütős produkciót. A trió hangzásvilága az első közösen zenélt percekben kialakult már: feszes tempók, harapós gitár-riffek és magas fokon izzó energia az első daltól az utolsóig, mindez átitatva Jimi Hendrix szellemével.
Belépő/Ticket: 1500 HUF (elővételben) | 2000 HUF (teljes ár)

2019. szeptember 21. (szombat), 20.30
ED PHILIPS AND THE MEMPHIS PATROL & SONNY AND HIS WILD COWS

A felejthetetlen februári közös koncert ismétlése, fokozva további  meglepetésekkel, további részletek hamarosan. Két Európa-szerte ismert banda: rock and roll, blues, rock-a-billy egész este, hatalmas bulira számíthatunk!
Belépő/Ticket: 1500 HUF (elővételben) | 2000 HUF (teljes ár)

2019. szeptember 26. (csütörtök), 20.30
VARGA JÁNOS PROJECT & „SANTANA IN WOODSTOCK”

Ha szereted CARLOS SANTANA korai muzsikáját, akkor a Woodstockban előadott koncertet élheted át VARGA JÁNOS és barátai hiteles tolmácsolásában. A koncert első részében az eddig megjelent 4 VJP lemez anyagából adnak válogatást. A második részben a Santana Band woodstocki műsorát adják elő, és hogy ez tökéletesen megszólalhasson 3 kiváló zenészbarátjuk csatlakozik a bandához, nevezetesen KYRU – ének, HORNYÁK PÉTER és HORNYÁK BALÁZS pedig ütőhangszereken.
Belépő/Ticket: 1500 HUF (elővételben) | 2000 HUF (teljes ár)

2019. szeptember 27. (péntek), 20.30
FEKETE JENŐ • SÁRARANY LEMEZBEMUTATÓ RÁADÁS
Blues Session

FEKETE JENŐ augusztus végén óriási sikerrel debütált SÁRARANY című első szólóalbumának ráadás bemutató koncertje! A lemez, bár amerikai blues-gyökerekből táplálkozik, minden ízében, szellemében, szólamában és szavában magyar; VALLA ATTILA szövegei szólnak Jenőről és generációjáról, egy elmúló félévszázadról, zenéről és csendről búsörömmel: életről – sárrá nemesült aranyról, aranyba dolgozott sárról. Hangzását füstös blues, mámoros rock'n'roll, és lágyan lebegő szofisztikált popkultúra inspirálta.
Közreműködik: MEZŐFI ISTVÁN „FIFI”, TOMOR BARNABÁS, NAGY SZABOLCS, HORVÁTH MIHÁLY, PULIUS TAMÁS, JUHÁSZ ANIKÓ, PULIUS TIBOR, NAGY ÁDÁM, KABELÁCS RITA, LOUANDA BIRD ABREU, VOGA VIKTÓRIA
Belépő/Ticket: 1800 HUF (elővételben) | 2300 HUF (teljes ár)

2019. szeptember 28. (szombat), 20.30
THE BITS – BACK FROM LIVERPOOL

Bizonyára tudjátok, hogy 2019 augusztus végén Liverpoolban zenéltünk. Tiszteletünket tettük a Beatles Mekkájában, a Cavern Clubban, ahonnan visszatérve elhozzuk nektek a hamisítatlan liverpooli rezgéseket.
Belépő/Ticket: 1500 HUF (elővételben) | 2000 HUF (teljes ár)

3. (csütörtök), 20.30
JERRY LEE’S ROCK&ROLL SERVICE – 14. SZÜLETÉSNAPI KONCERT

A JERRY LEE'S ROCK&ROLL SERVICE az autentikus, ’50-es évekbeli rock&roll egyik hazai népszerűsítője, valamint elsősorban a zongoragyilkos Jerry Lee Lewis zenéjének és színpadi örökségének magyar tolmácsa. A névadó 70. születésnapjára megalakult csapat együtt „érik” mesterével: idén már fennállása 14. évfordulóját ünnepelheti. Ezen az estén a zenekar a szokott módon szilaj, zongoraalapú rock&rollt játszik, garantálva a táncolni és szórakozni vágyók jókedvét.

4. (péntek), 20.30
JAZZTELEN
Blues Session

A Jazztelen power trio koncertjein a 95.8 Rock Fm által is játszott saját slágereit, és a műfaj leismertebb blues-rock slágereit játssza. Felcsendülnek JIMI HENDRIX, a HOBO BLUES BAND, DEÁK BILL GYULA, MUDDY WATERS legismertebb dalai, fergeteges gitár és szájharmonika szólókkal kiegészítve!
Belépő/Ticket: 1400 HUF (elővételben) | 1900 HUF (teljes ár)

5. (szombat), 20.30
A MAGYAR ATOM ÚJRA A MUZIKUMBAN!
Blues Session

Azzal az örömteli hírrel szolgálhatunk, hogy a MAGYAR ATOM immáron hat esztendeje annak, hogy állandó klubjának a Muzikumot választotta. A koncertre érdemes időben megvásárolni a belépőt, mert a zenekar rendre telt házas koncertet ad nálunk!
Tagok: TÓTH JÁNOS RUDOLF (ének, gitár), TÁTRAI TIBOR (gitár), ZSOLDOS TAMÁS (basszusgitár) és SOLTI JÁNOS (dobok)
Belépő/Price: 2000 HUF (elővételben) | 2500 HUF (teljes ár)

6. (vasárnap), 20.00
HOBO KLUBEST
Blues Session

Földes László Hobo ezúttal zenekarával látogat el hozzánk és ad ízelítőt közel 40 éves pályafutása meghatározó dalaiból.
Belépő/Ticket: 2000 HUF (elővételben) | 2500 HUF (teljes ár)

10. (csütörtök), 20.30
ROADKILL CAFE – THE VERY BEST OF MOTOWN
Blues Session

A több mint 20 éve megalakult, ebben a felállásban mégis új ROADKILL CAFE zenekar, mindig is a magyar klubélet meghatározó produkciója volt. Az ARETHA FRANKLIN, ALBERT COLLINS, MARVIN GAYE, JAMES BROWN, AL GREEN, és STEVIE WONDER dalok, a funky, és soul zene szeretete, valamint a színte kuriózumnak számító 12 zenészből álló formáció, garantálja az igazi örömzenét, autentikus hangzást és Motown hangulatot.
Belépő/Ticket: 1700 HUF (elővételben) | 2000 HUF (teljes ár)

11. (péntek), 20.30
BUJDOSÓ TRIÓ LEMEZBEMUTATÓ

Bizánci szörf jazz, trió formátumban. A népszerű fővárosi zenekar a NATIONAL AMNESIA INSTITUTE című új lemezét mutatja be. A 3 férfiú hosszú és alapos műhelymunka után készítette el nagyszabású – több mint 60 perces – új albumát. Grandiózus kompozíciók, improvizációk, lírai képek, és némi kaján vadság.
Belépő/Ticket: 1000 HUF (elővételben) | 1500 HUF (teljes ár)

17. (csütörtök), 20.30
THA SHUDRAS • HÍVJÁL BARÁTNAK • TRAP KAPITÁNY SZÜLINAPI ZSÚRJA

A THA SHUDRAS évadnyitó, kislemez-bemutató szuperkoncertje, egyben TRAP KAPITÁNY születésnapja!
Belépő/Ticket: 1500 HUF (teljes ár)

18. (péntek), 20.30
A NAPOS OLDAL ZENEKAR ÉS KARÁCSONY JÁNOS KONCERTJE

A NAPOS OLDAL egy olyan viszonylag új és különleges formáció, amelynek tagjait már  régről ismerheti a közönség a népzene, a rockzene, a világzene és a jazz színtér különböző zenekaraiból (CSÍK ZENEKAR, LGT, TÁRKÁNY MŰVEK,  FANFARA COMPLEXA, NIGUN). A zenekar koncertjein a vadonatúj dalok és feldolgozások mellett, a már jól ismert slágerekkel is találkozhat a közönség.
Belépő/Ticket: 1500 HUF (elővételben) | 2000 HUF (teljes ár)

19. (szombat), 20.30
HOMMAGE DU ACOUSTIQUE Á PARAZOL

Az IVAN & THE PARAZOL féltagsága akusztikus felállásban. Az este stílusát most is alapvetően a '60-as, '70-es évek zenei világának és a kortárs irányzatoknak az ötvözése határozza meg.
Belépő/Ticket: 2000 HUF (teljes ár)

22. (kedd), 21.00
RIPOFF RASKOLNIKOV BAND
Blues Session

RIPOFF RASKOLNIKOV dalai az emberi érzelmek teljes spektrumát lefedik, mint a szerelem, az utazások, a mindennapok gondjai, szenvedély, veszteség, szépre való törekvés és az életéhség.

Belépő/Ticket: 2500 HUF (elővételben) | 3000 HUF (teljes ár)

24. (csütörtök), 20.30
ALMÁSI ATTILA • JAZZ BUBORÉK LEMEZBEMUTATÓ KONCERT

„Az első szerzői albumom a Jazz Buborék mindaz, amit a jazz jelent nekem. Hiszem, hogy a zene mindenkié, így a lemezen és a koncerten felcsendülnek a latin, a rock, a swing, a dixieland és a boogie ritmusai, dallamai.” (Almási Attila)
Közreműködik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Pénzügyőr Zenekarának Big Band formációja.
Belépő/Ticket: 1500 HUF (elővételben) | 2000 HUF (teljes ár)

25. (péntek), 20.30
A SOULBREAKERS ÉS TÁTRAI TIBUSZ ÚJRA EGY SZÍNPADON!
Blues Session

Amire számíthat a kedves koncertlátogató: önfeledt, zsigeri együtt muzsikálásra, egy-két különleges csemegére a TÁTRAI–ORSZÁCZKY szerzőpáros tollából, és hogy igazán szélesvásznú legyen a (hang)kép, egy fantasztikus zongoristára OLÁH BENCE személyében.
Belépő/Ticket: 1300 HUF (elővételben) | 1800 HUF (teljes ár)

26. (szombat), 20.30
KEEP FLOYDING

A hosszú, forró nyári napok után, október 26-án ismét felcsendülnek a PINK FLOYD dallamai a belváros szívében a KEEP FLOYDING tolmácsolásában. Igazi, régen hallott csemegék és a zenekartól megszokott brutális hangzás várható. Szeretettel várunk minden Floyd-rajongót! 
Belépő/Ticket: 2200 HUF (elővételben) | 2500 HUF (teljes ár)

31. (csütörtök), 20.30
A KÉKNYÚL ÚJRA A MUZIKUMBAN!
Blues Session

A hetvenes évek soul- és funkzenéjében gyökerező, urbánus tánczenét játszó KÉKNYÚL egyedülálló színfoltja a hazai klub- és fesztiválkörforgásnak. Bár a csapat korábbi hangzása PREMECZ MÁTYÁS zenekarvezető–billentyűs – védjegyének számító – Hammond orgonája köré épült, az új lemez anyaga új koncepcióra épül: nyolc egyenrangú muzsikus sző izgalmas zeneszövetet telivér fúvósszólamokkal, vagány gitárokkal, sok vokállal és ANDY HEFLER szenvedélyes, karakteres, óceánon túli énekével.
Belépő/Ticket: 1600 HUF (elővételben) | 2000 HUF (teljes ár)

Forrás:  a szervezők közösségi oldala


2019.09.12. - 2019.10.31.
Találatok száma: 5

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Luxus hotel Budapest szívében, a Duna partján. A hotelben 350 légkondicionált szoba, melyből 54 lakosztály, áll a vendégek rendelkezésére, csodálatos kilátással a Lánchídra és a várra. Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partner

Anna Hotel*** Budapest

Anna Hotel*** Budapest

Az Anna Hotel Budapest a XI. kerületében, idilli környezetben helyezkedik el. A hotelt körülölelő gyönyörű kertnek köszönhetően vendégeink a béke szigetén érezhetik magukat, a főváros hangos forgatagától néhány perc távolságban. A hotel a főváros egyik legújabb szállodája és nyitása óta célja, hogy ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partner

Continental Hotel Budapest**** Superior

Continental Hotel Budapest**** Superior

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST****SUPERIOR - A négycsillagos design hotel Budapest történelmi belvárosában a szecesszió és a modern belsőépítészet elemeiből kialakított egyedi saját stílust sugároz. A szálloda 272 szobája - ebből 13 lakosztály - szélessávú internet elérhetőséggel, személyre szabott és business ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partner

Danubius Hotel Gellért

Danubius Hotel Gellért

Budapest egyik legszebb szecessziós épülete a Duna-parton, a Gellért-hegy lábánál. A híres Gellért Fürdőhöz közvetlenül csatlakozó patinás szálloda hangulatos belső terekkel nyújt kényelmet és kikapcsolódást. Ki sem kell tennie a lábát a szállodából, hogy megtapasztalja a világhírű Gellért fürdő jótékony ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partner

Szállás Budapest Belvárosban (V. kerület)

Szállás Budapest Belvárosban (V. kerület)

Luxus kényelem a belváros szívében, 50 méterre a Vörösmarty tértől! Budapest 5. kerületének közepén,a Dunától pár perc sétára 2, 4, 6 fős teljesen felszerelt apartmanokkal várjuk! Központi elhelyezkedésű, mégis csendes, ideális pihenőhely egy hosszú, városnézéssel töltött nap után. Egyedi design, tágas ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partnerA SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Közeli ajánlatok

Hasonló ajánlatok

Ellátóház Budapest programok 2019
Ellátóház Budapest programok 2019
 • Budapest
 • VII. kerület
2019. szeptember 18 - 28.
Expresszó Veszprém programok 2019
Expresszó Veszprém programok 2019
 • Veszprém
2019. szeptember 20.

Érdemes felkeresni!

Magyar Nemzeti Múzeum
Magyar Nemzeti Múzeum
 • Budapest
 • VIII. kerület
Múzeumi Bolt Magyar Nemzeti Múzeum
Múzeumi Bolt Magyar Nemzeti Múzeum
 • Budapest
 • VIII. kerület
Magyar Nemzeti Múzeum Kávéház
Magyar Nemzeti Múzeum Kávéház
 • Budapest
 • VIII. kerület

Ez is érdekelheti!

Analog Music Hall
Analog Music Hall
 • Budapest
 • XI. kerület
Barba Negra Music Club
Barba Negra Music Club
 • Budapest
 • XI. kerület
Budapest Jazz Club
Budapest Jazz Club
 • Budapest
 • XIII. kerület

FitBalance ingyenes őszi sport- és életmód fesztivál Budapesten a Papp László Sportarénában!
Látványos tudományos fesztivál Budapesten!
Vidéki Hagyományok és Ízek Vására a Vajdahunyad várában
A legszelídebb motorosok felvonulása, várjuk a családokat Budapesten a Hősök terére!
Hagyományőrző disznóvágás bemutatók, óriási kolbászvásár, családi programok!
SZUBJEKTÍV - Az Iparművészeti Múzeum új szerzeményei a Várkert Bazárban
Szállásra van szüksége? Foglaljon online!

Hívjuk, várjuk, jöjjön!

Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Legjobb élmények

FitBalance Aréna ingyenes életmód fesztivál, ahol együtt mozoghat a legnevesebb trénerekkel
Várkert Bazár, a főváros különleges ékszerdoboza.
Kirándulás a Budai Várnegyedbe a Budavári Siklóval
Magyar Nemzeti Múzeum - interaktív múzeum látogatás
A Csodák Palotája élmény minden korosztálynak!
Libegjen velünk! Repülő székekkel Budapest felett.
Cápás állatkertünkben egy látványalagútban csodálhatják meg a tigris-, és barna cápákat.
Csobbanjon velünk a Dunába! Kétéltű buszos városnézés Budapesten.
14.000 feletti
követő
Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, hogy
az elsők között értesülj a legjobb programokról!
több mint 17.000
program
Iratkozz fel hírlevelünkre
a kimondottan neked javasolt élménykínálatokért!
1.000 feletti
online jegy
Ne töltsd az időt sorban állással!
Vásárold meg nálunk előre a jegyedet!

Megyék

Tájegységek


© 2007-2019 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket