Kihagyhatatlan élmények várják Szegeden!
Kihagyhatatlan élmények várják Szegeden!

„Iszunk egy sört a Dugonics téren?” NEMZETKÖZI SÖRÖM - Magyar- és külföldi kézműves sörfőzdék és sörkülönlegességek fesztiválja lesz Szegeden 2018. július 13-15. között. A három napos rendezvény során olyan kézműves sörkülönlegességeket szeretnénk kóstoltatni a fesztiválra kilátogatókkal, amelyeket csak nagyon ritkán találhatnak meg a boltok polcain vagy a vendéglátóhelyeken.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Célunk, hogy a magyarországi sörfőzés és sörfogyasztás tradicionális gasztronómia minőségi értelmezését alakítsuk ki a fesztivál látogatóinál és a házi sörkülönlegességekkel megnyerjük a fogyasztók tetszését.

Felkutatjuk az ország számos kis- és nagy sörfőzdéjét, hogy megmutassák, a sztereotípiák ellenére a magyarok nem csak borokat, hanem remek söröket is tudnak készíteni. 

Mindhárom napon a tematikához megfelelően szeretnénk bemutatni a sörkultúrát. A rendezvényen nagy hangsúlyt fektetünk a sör gasztronómiára, a különleges ételek és sörök kóstoltatására, valamint bemutatjuk a minőségi sörkészítést és a hazai sörkultúrát. Küldetésünk, hogy a sörkedvelők megismerjék a kisiparos sörfőzdéket és azokat a sörfőzőket, akik termékeit még csak elvétve találjuk meg a boltokban.

A jó hangulat megteremtéséhez a finom italokon és az ízletes ételeken kívül azonban elengedhetetlenek a lendületes zenei programok. Stílusszerűen válogatjuk össze a tematikai napok szerint:

– Balkán nap: Balkánhoz tartozó országok sörkülönlegességeivel, zenéivel és ételeivel színesítjük a napot.
Tanuljuk meg együtt a zorbát!

– Lengyel nap: Magyar, Lengyel két jó haver, együtt küzd és együtt vedel! Egy tradicionális pirog mellett ápoljuk baráti kapcsolatainkat, természetesen a sör se maradhat el! :-)

– Osztrák nap: Nézzük meg a tradícionális népviseletbe öltözött jódlizós szomszédjainkat egy bécsi szelet és egy méltán híres osztrák búzasör társaságában … nyammiiii

Felejthetetlen lesz 2018-ban is a Nemzetközi Söröm!

Kapcsolódó időpontok

2018.01.01. - 2018.12.31. Sörfesztiválok 2018
Találatok száma: 3

Tisza Hotel*** Szeged

Tisza Hotel*** Szeged

A Tisza Hotel egy elegáns belvárosi szálloda, mely a régi romantikus filmek díszletét idéző különleges miliőben kínál kényelmes szállást a belváros szívében. Az elegáns szegedi szálloda, a város és a ...


Science Hotel**** Szeged

Science Hotel**** Szeged

A Science**** Hotel Szeged a város központjában, 43 design szobával, extravagáns belső terekkel és négycsillagos szolgáltatásokkal várja a város pezsgő kulturális és üzleti élete után érdeklődő ...


Szivárvány Panzió

Szivárvány Panzió

Szeged központjától 1 km-re csendes, nyugodt környezetben található a Szivárvány Panzió. Hét darab szobával rendelkezik, melyekben összesen 19 főt tud elszállásolni. A szobák mindegyike fürdőszobával, ...
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Nemzetközi Söröm 2018 Szeged

Programajánlat

Sörfesztiválok 2018
Sörfesztiválok 2018
2018.01.01. - 12.31.

Szolgáltató

Megyék

Tájegységek


© 2007-2018 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket