Országos Fazekasmester Találkozó 2021

Országos Fazekasmester Találkozó 2021

TOP 10-es ajánlat
Kiemelt ajánlat
2021. szeptember 3 - 5.

Nagy szeretettel és kiváló programokkal, kiváló mesterekkel és alkotásaikkal várunk minden érdeklődőt Naszályra, a Művelődési házba, az Országos Fazekasmester Találkozóra! Az Országos Fazekasmester Találkozó nyilvánvaló célja, a helyi, a régiós és az országos fazekas hagyományok ápolása, megismertetése minél szélesebb korosztállyal, a népi kultúra promóciója, és igényes, tartalmas szórakoztató, hangsúlyosan folklórprogramok megrendezése.

A rendezvénnyel fő célja az országos, illetve a helyi értékek, megyénk múltbeli és jelenben fellelhető értékeinek közvetítése, bemutatása és megismertetése az ország szinte minden tájáról érkező egyre nagyobb számú érdeklődők számára, valamint egy működő kapcsolatrendszer kialakítása Mesterek és Inasok - ifjú fazekasok és a szakoktató intézmények között.

Az idei évben a kiállítások témájaként a keresztény ünnepeinkhez kapcsolódó kerámiákat csodálhatják és vásárolhatják meg az idelátogatók. A két fő nap kísérő folklór programjaiban Tatai és térségbeli népművészeti és gyermek produkciókat tekinthetnek meg.

A rendezvényt az Emberi Erőforrások Minisztériuma - Nemzeti Együttműködési Alap támogatta, ingyenesen látogatható. 

A kiállítók sorába  Népművészet Ifjú Mestere, Népművészet Mestere, Népi Iparművész minősítésű fazekasmesterek jelentkezését várjuk.


2021.09.03. - 2021.09.05.
Találatok száma: 1

Kristály Imperial Hotel****

Kristály Imperial Hotel****

A Kristály Imperial Hotel **** `Az Ország legrégebben működő szállodája`- A Tata központjában álló, megújult műemlék épület Magyarország legrégebben működő szállodájaként fogadja a hazai és külföldi Vendégeket, ma is ugyanazzal az eleganciával és nyugalommal, amivel az Esterházyak idején. Szállodánk ... Bővebben

Kiemelt partnerA SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok


Kapcsolat, elérhetőség
Kontakt személy:
Molnárné Tamás Anetta
Pontos cím, geokód, térkép
2899 Naszály , Rákóczi u.
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Naszályi programturizmus

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG