Agóra Veszprém Városi Művelődési Központ programok 2020
Fedezd fel Kajlával Magyarország csodáit!
Fedezd fel Kajlával Magyarország csodáit!
Szeretettel hívjuk és várjuk a Várkert Bazár programjaira Budapesten!
Szeretettel hívjuk és várjuk a Várkert Bazár programjaira Budapesten!
Őszi wellness kikapcsolódás - kedvező árakon ajándék fürdőbelépővel Gyopárosfürdőn!
Őszi wellness kikapcsolódás - kedvező árakon ajándék fürdőbelépővel Gyopárosfürdőn!
Melyek a legnépszerűbb fesztiválok?
Melyek a legnépszerűbb fesztiválok?

Agóra Veszprém Városi Művelődési Központ programok 2020

Jegyvásárlás
2020. szeptember 2.

Kulturális programok, kiállítások, koncertek, tanfolyamok, filmvetítések, ismeretterjesztő előadások, gyermekprogramok, klubok, rendezvények Veszprémben, a Városi Művelődési Központban.

Programok a  Agóra Veszprém Kulturális Központban

Traccs! Dr. Zacher Gábor

SZEPTEMBER 2. SZERDA, 18:00

TRACCS! Elismert - Motiváló - Példamutató - Sikeres
…emberekkel beszélgetünk… mindenről, amiről szeretünk beszélni, és talán arról is, amiről oly nehéz...

Legyünk környezettudatosak és tegyünk együtt a környezetünkért! Elég ha okostelefonján bemutatja jegyét a helyszínen belépéskor!

Traccs! Veszprém legújabb beszélgető-est sorozatának második vendége Dr. Zacher Gábor, akit alighanem senkinek sem kell bemutatni. Ő az, aki közvetlen stílusban, mégis kíméletlenül és kendőzetlenül őszintén kimondja gondolatait! Az ország kedvenc toxikológusával Mi beszélgetünk, Önök pedig kérdeznek!

Kapunyitás: 17:30
Kezdés: 18:00

Fontos információk:
A rendezvényeink nem sajtónyilvánosak, így az ott elhangzottakról kép-, hang- és videofelvétel készítése a szervezők írásbeli hozzájárulása nélkül TILOS! Az előadóink által tett nyilatkozatok megjelentetése (online felületeketen, nyomtatott formában stb.) NEM engedélyezett! A jegy megvásárlásával a látogató hozzájárul, hogy online felületeinken promociós céllal, mint az előadás résztvevőjéről kép-, hang- és videofelvétel készülhet!


Frenák Pál Társulat - Cage

SZEPTEMBER 6. VASÁRNAP, 20:00

A CAGE (jel.: ketrec) generációs tünetként mutatja fel az érzelmi bizonytalanság és elfojtások börtönébe szoruló, a hatalomgyakorlás játékterébe önként és tudatlanul besétáló egyén gyengeségét. A re-generáció (vagy talán de-generáció) az anyag újrakeletkezésének gesztusa: az anyag, ami folyamatos mozgásban van, a massza, mely önmagában, mint az atom bomlik, építő vagy bomlasztó – a felhasználás szándékától átlényegítve.

Az előadásban a kéz a kézben járó beteljesületlenség és széttéphetetlen köteléket építő örök vágyakozás misztériuma áll szemben a nyers állatiasság követelőző erőszakával. Az összezártság hatására alakuló emberi kapcsolatokban a csábító és a behódoló szerepei variálódnak. Az egyedüllét bizonytalan ijedtségébe, vagy egy kialakított viszonyrendszerbe berobbanó Másik időről időre újrarajzolja a vélt és valós viszonyrendszereket.

Vajon az egyenlőtlen és állandóan változó hatalmi viszonyok hatására alakuló személyiségek vágynak-e még a lázadásra? Képesek-e még a kitörésre? Vajon a test felszabadulhat-e a külső hatalom/rendszerek kényszerei és uniformizációja alól? A tehetetlenségből fakadó fojtogató néma sikoly nem fordul-e fulladásba?

Minden látszati valóság mögött megbújik egy másodlagos valóság, a világok részleges fedésben, részletekben, darabokban válik megismerhetővé, így a jelen kor kifejezési módjainak oly megfelelő Gilles Deleuze-i fragmentszerű építkezés logikáját adaptálják a Radikal Dance művészei, akik előadásukban hatálytalanítják a kezdetek és végek fogalmait és az örökös nyitottságot szem előtt tartva tagadják a hierarchikus szerveződés racionalitását. A díszletet a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem volt hallgatóiból formálódott Paradigma Ariadné építészeti iroda tervezte ketrec-szerkezet adja, mely látszólagos egyszerűségéből kibomló metamorfózisokon át vezetve követi az előadás érzetvilágának változásait. A zenei kulisszát kortárs zeneszerző fűzi elektroakusztikus hangszövettel egységes szerkezetbe ikonikus zenei idézeteket, filmzenéket beidézve a közönség köz-tudatába kapcsolódva, újra meg újra a tudatalattiba hatolva. A zenei asszociációk gazdag tárházát kínáló előadás zeneisége is a lázadás és szabadságvágy tematikájára alapozódik, pulzatív ritmikába olvasztva a huszadik század ismerős „himnuszai”-t. A Radikal egy újfajta zenei megfogalmazás, a meglévő zenei anyagok újradolgozásával alkotott jelenkori zeneiség, a fotókollázsokhoz hasonló újra-alkotás gesztusát valósítja meg.

Előadók: Esterházy Fanni, Anibaldos Santos, Eoin MacDonncha, Maurer Milán

Díszlet: Paradigma Ariadné, Smiló László
Zene: MOME hallgatói csoportja – Gryllus Ábris
Fény: Marton János
Hang: Hajas Attila
Filozófiai konzultáns: Horváth Nóra (filozófus, adjunktus – Széchenyi István Egyetem)
Koncepció: FrenÁK
Koreográfia: Frenák Pál és a Radikal – Új generációs degenerációk

A Trafó, a Frenák Pál Társulat, a Radikal– Új generációs degenerációk és a Pannon Várszínház közös produkciója.

Az előadás időtartama: 50 perc


Közép-Európa Táncszínház – Recortes

SZEPTEMBER 7. HÉTFŐ, 22:00

Koreográfus: Gustavo Ramirez Sansano


Maday Tímea - Luna

SZEPTEMBER 8. KEDD, 20:00


Duda Éva Társulat - Mirror

SZEPTEMBER 9. SZERDA, 20:00


Traccs! Szentesi Éva

SZEPTEMBER 15. KEDD, 18:00

TRACCS! Elismert - Motiváló - Példamutató - Sikeres
…emberekkel beszélgetünk… mindenről, amiről szeretünk beszélni, és talán arról is, amiről oly nehéz...

Traccs! Veszprém legújabb beszélgető-est sorozatának negyedik vendége Szentesi Éva!
Nyíltságáról és karcos iróniájáról ismert bloggerből lett online újságíró, igazi „self-made woman”. Kendőzetlen nyíltsággal és őszinteséggel beszél a legfontosabb társadalmi problémákról és élethelyzetekről. Egy igazi "forradalmár”! Mi beszélgetünk, Önök pedig kérdeznek!

Kapunyitás: 17:30
Kezdés: 18:00

Beszélgetésünk végén lehetőség lesz Évi könyveinek dedikálására és közös fotó készítésére!

Legyünk környezettudatosak és tegyünk együtt a környezetünkért! Elég ha okostelefonján bemutatja jegyét a helyszínen belépéskor!

Fontos információk:
A rendezvényeink nem sajtó-nyilvánosak, így az ott elhangzottakról kép-, hang- és videofelvétel készítése a szervezők írásbeli hozzájárulása nélkül TILOS! Az előadóink által tett nyilatkozatok megjelentetése (online felületeken, nyomtatott formában stb.) NEM engedélyezett! A jegy megvásárlásával a látogató hozzájárul, hogy online felületeinken promociós céllal, mint az előadás résztvevőjéről kép-, hang- és videofelvétel készülhet!


ÁJLÁVJÚ

OKTÓBER 9. PÉNTEK, 19:00

A Király Színház előadása

A pikánsan szórakoztató előadás titka, hogy a négy káprázatos énekhangú színész egyetlen este alatt összesen 72 szerepet ölt magára.

A szerelem története egyidős az emberiség történetével, így van is róla bőven mit mesélnünk mindannyiunknak, az első ügyetlen csóktól egészen az újrakezdésig.
Csodálatos dallamokkal, nagyszerű koreográfiákkal várja Nézőit a 4 színjátékos, akik bravúros átalakulásokkal, humorral, romantikával, válással, majd persze kibéküléssel együtt teszik teljessé az estét!

Szereplők:

BALOG TÍMEA
FOKI VERONIKA
KURKÓ JÓZSEF
SÖVEGJÁRTÓ ÁRON

Koreográfus: Sándor Dávid
Zenei vezető: Szép András
Rendező: Pesty-Nagy Kati
Szerző: Jimmy Roberts, Joe Di Pietro
Fordította: Fábri Péter


Anconai szerelmesek II.

NOVEMBER 13. PÉNTEK, 19:00

A Király Színház előadása.

Szerelem a Balatonon

Rendszerváltás, Siófok, Szot–üdülő, és egy csapat olasz. Meg magyar. De az olasz nem egészen olasz, a magyar se színmagyar…ahogy annak lennie kell. És persze jön a szerelem, a nyár, a félreértés, és a világhírű olasz slágerek, épp úgy, ahogy „20 évvel ezelőtt” Aconában. Nagy vágyak, remények és hitek, most aztán, de igazán! minden másképpen lesz, mint eddig. Mert kinek sikerülne, ha nekünk nem? És közben jöhet a fütyülős barack és a dolce vita…

Tomao - Haagen Imre  / Petridisz Hrisztosz
Viktória - Erdős Borcsa / Jancsó Dóra
Békés elvtárs - Kiss Zoltán / Pusztaszeri Kornél
Zsuzsanna - Kováts Kriszta
Giovanni - Kovács Szilárd
Francesca - Foki Veronika / Pánczél Klaudia
Lucia - Szegő Adrienn / Kakasy Dóra
Luigi - Király Adrián / Petróczi Gábor
Ginevra - Szilvási Judit / Kiss Emma
Viktor - Mikola Gergő / Szerémy Dániel
Francesco - Kádár Szabolcs János
Dorina - Balog Tímea
Rendező: Gaál Ildikó és Koltai Róbert

Közreműködik a Király Színház Tánckara

Írta: Vajda Katalin
Zenei vezető: Fekete Mari
Koreográfus: Sebestyén Csaba
Díszlet és látvány : Mucsi Balázs
Jelmez: Balog Tímea


Csodálatos utazás

DECEMBER 11. PÉNTEK, 19:00

A Király Színház előadása.

Ez az utazás a musicalek világába repíti el a Kedves Nézőt! Abba a világba, ahol minden megtörténhet: virágáruslányból lehet előkelő dáma, a felhők közül leereszkedhet egy varázslatos dada, csillárt tartó kötélzetet vág el egy titokzatos fantom, öreg spanyol nemes kóbor lovagnak képzeli magát, argentin utcalány válik First Ladyvé, és még maga Jézus is szupersztár lesz!

A helyszín éppúgy lehet London, mint New York, egy osztrák kastély az Alpokban, eldugott kis falu Oroszországban, esetleg Vietnam, Berlin, Hollywood vagy Párizs az ezernyolcszázas évek elején!

Sorolhatnánk még számtalan jobbnál jobb műveket és jobbnál jobb dalokat ezekből, de ennél egyszerűbbet ajánlunk:
jöjjön el, nézze meg, hallgassa végig, lássa és élvezze ezt a csodálatos utazást, mely végig vezeti Önt a legkiemelkedőbb dalain keresztül a musicaltörténeten 1928-tól napjainkig, a műfaj legkiválóbb művészeinek tolmácsolásában!

Szereplők:

BALOG TÍMEA
ERDŐS BORCSA
JANCSÓ DÓRA
PÁNCZÉL KLAUDIA
SZEGŐ ADRIENN
KÁDÁR SZABOLCS JÁNOS
KISS ZOLTÁN
KOVÁCS SZILÁRD
KÓSA ZSOLT
MIKOLA GERGŐ
PETRIDISZ HRISZTOSZ
SÖVEGJÁRTÓ ÁRON
SZERÉMY DÁNIEL

Közreműködik a Király Színház Tánckara

Díszlet: Bajkó György
Jelmez: Balog Tímea
Zenei vezető: Kéménczy Antal
Koreográfus: Bogáti Fanni, Borbély Krisztina, Kelemen Krisztián
Rendező: Pesty-Nagy Kati


2020.09.02.
2020.09.06. - 2020.09.09.
2020.09.15.
2020.10.09.
2020.11.13.
2020.12.11.
További ajánlataink

2020.08.12. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Novecento dráma
2020.08.13. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
AZ AUER TRIÓ KAMARAESTJE - Auer Fesztivál Veszprém
2020.08.13. - 2020.08.16. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Auer Fesztivál
2020.08.10. - 2020.08.14. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Offline tábor – Utazás Európában
2020.08.14. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
VADIM GLUZMAN, EVGENY SIANISKY és a MENDELSSOHN Kamarazenekar koncertje - Auer Fesztivál Veszprém
2020.08.14. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
ANGYALSZÁRNYAK : SZENT EFRÉM Férfikar hangversenye - Auer Fesztivál
2020.08.14. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Novecento dráma
2020.08.15. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
REVOLUTION : JANOSKA ENSEMBLE Közreműködik: MENDELSSOHN Kamarazenekar - Auer Fesztivál
2020.08.15. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
FISCHER ANNIE ÖSZTÖNDÍJASOK koncertje - Auer Fesztivál
2020.08.16. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
BAROKKTÓL MOZARTIG : MIKLÓSA ERIKA és a MENDELSSOHN Kamarazenekar - Auer Fesztivál
2020.08.16. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Novecento dráma
2020.08.16. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Hair
2020.08.16. - 2020.08.23. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Rozé, Rizling és Jazz Napok
2020.08.17. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Olvasókert
2020.08.19. - 2020.08.20. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
III. Veszprémi Rátonyi Róbert Operettfesztivál
2020.08.22. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Megyünk tovább turné 2020 - Horváth Tamás koncert
2020.08.22. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
A dzsungel könyve
2020.08.24. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Olvasókert
2020.08.24. - 2020.08.25. Gyere a parkba! Nyárbúcsúztató esték Veszprémben 2020
2020.08.24. - 2020.08.25. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Gyere a parkba! - Nyárbúcsúztató esték
2020.08.24. 17:00 Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
A Tarsoly Zenekar koncertje a Táborállás parkban
2020.08.24. 18:30 Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Folklórdélután - Táborállás park
2020.08.25. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Tapsi kalandjai - zenés bábjáték (Pegazus Színház)
2020.08.25. 19:30 Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
The Bits Beatles emlékzenekar koncertje
2020.08.26. - 2020.08.29. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Utcazene Fesztivál
2020.08.30. Családi Nap Veszprém 2020
2020.08.30. Nyárbúcsúztató Agóra Családi Nap 2020 Veszprém
2020.08.30. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Agóra Családi Nap – új helyszínen a Kálvin János Parkban
2020.08.30. 15:00 Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
EUrópa-sátor az Agóra Veszprém Családi Napján
2020.08.30. 17:00 Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Irigy Hónaljmirigy 4 fős formáció - ültetett előadás
2020.08.30. 18:00 Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Sub Bass Monster fellépése - ültetett előadás
2020.08.30. 20:00 Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Filmek a falakon - Egy burka, egy nadrág
2020.08.31. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Olvasókert
2020.08.31. 20:00 Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Filmek a falakon - Családból is megárt a sok
2020.09.02. 18:00 Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Dr. Zacher Gábor az Agóra Kulturális Központban
2020.09.03. - 2020.09.05. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Veszprém - Balaton Filmpiknik
2020.09.06. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Szegedi Kortárs Balett – Bernarda Alba háza
2020.09.06. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Frenák Pál Társulat - Cage
2020.09.06. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Zadam Társulat - Suprema
2020.09.06. - 2020.09.10. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
A TÁNC fesztiválja
2020.09.07. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Közép-Európa Táncszínház – Recortes
2020.09.07. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Compagnie Adrien M. & Claire B. – Hakanai
2020.09.07. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Bozsik Yvette Társulat – HA DÔ
2020.09.07. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Eszperantó tanfolyam - Agóra Veszprém Kulturális Központ
2020.09.07. 17:00 - 2020.09.07. 18:15 Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Angol nyelvtanfolyam újrakezdőknek - becsatlakozási lehetőség
2020.09.07. 21:00 Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Compagnie Adrien M. & Claire B. – Hakanai
2020.09.08. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Feledi Project - NO EXIT
2020.09.08. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Pécsi Balett - Belső vonzás; Mádi László - Verso
2020.09.08. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Olasz nyelvtanfolyam kezdőknek - Agóra Veszprém Kulturális Központ
2020.09.08. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Gangaray Dance Company - LUNA
2020.09.09. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Nemzeti Táncszínház - Csillagok találkozása - nemzetközi táncgála
2020.09.09. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Duda Éva Társulat - Mirror
2020.09.09. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Oberfrank Réka – After ever after
2020.09.10. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Kulcsár Noémi Tellabor Társulat – Sok hűhó semmiért
2020.09.11. - 2020.09.18. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
A doktor úr
2020.09.12. 18:30 Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Herczku Ági és a Banda koncertje
2020.09.15. 18:00 Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Traccs! Szentesi Éva - Veszprém legújabb beszélgető-est sorozatának második vendége Szentesi Éva az Agóra Veszprém Kulturális Központban
2020.09.18. 19:00 Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Mérő László: A Változás Varázsigéi
2020.09.19. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Tankcsapda koncert - Expresszó
2020.09.20. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Illúzió Mesterei - Veszprém
2020.09.21. 19:00 Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Dr. Csernus Imre előadása Veszprémben // Élj szívből!
2020.09.22. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
TÖRTÉNJEN BÁRMI - Kőhalmi Zoltán önálló előadása
2020.09.23. 18:00 Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
TRACCS! Jakupcsek Gabriella
2020.09.24. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
A Pál utcai fiúk
2020.10.03. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
A Nagy Szenes Gála - Interaktív zenés műsor Szenes Iván slágereivel
2020.10.06. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
CARAMEL - Élőzenekaros koncert
2020.10.07. 19:00 Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
HAJÓS ANDRÁS stand up comedy estje / Veszprém
2020.10.09. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
ÁJLÁVJÚ
2020.10.10. Natura Nap Veszprém 2020
2020.10.10. 07:30 Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Natura Nap a veszprémi Agórában
2020.10.15. 18:00 Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Prof. Dr. Bagdy Emőke előadása Veszprémben
2020.10.18. 16:00 Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Mazsola és Tádé - pin Agóra Veszprém Kulturális Központ
2020.11.05. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Traccs! Győrfi Pál
2020.11.13. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Anconai szerelmesek II.
2020.11.13. - 2020.11.15. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
VII. Bakony Expo
2020.11.13. 19:00 Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Péter Szabó Szilvia - NOXTALGIA Unplugged
2020.11.18. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
BEETHOVEN-est: Concerto Budapest és Berecz Mihály ( c-moll zongoraverseny / VII. szimfónia )
2020.12.08. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Rákász Gergely - Karácsonyi Történetek 2020
2020.12.11. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Csodálatos utazás
2020.12.12. 11:00 Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
Hangfalatok - Az Apacuka zenekar koncertje
2021.01.08. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
FÁBRY SÁNDOR karácsonyi estje
2021.01.19. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
BeszélgESsTÉK Szabó Péterrel - A szeretet fontos, de mindenkit nem szerethetek
2021.07.12. - 2021.07.18. Veszprémi programok 2020. Fesztiválok, rendezvények, események
VeszprémFest 2021
Online jegyvásárlás
Találatok száma: 3

Hostel Magister

Hostel Magister

A Hostel Magister szálloda jellegű modern épülete Veszprém egyetemi városrészében, a belvároshoz közel, nyugodt kertvárosi környezetben helyezkedik el. Igényesen berendezett 2 ágyas és 2x2 ágyas fürdőszobás-minikonyhás apartmanokkal várja kedves vendégeit. A 800 férőhelyes Hostel Magister diákhotel ... Bővebben

Kiemelt partner

Hotel Historia & Historante ****

Hotel Historia & Historante ****

A szálloda Veszprém belvárosában fekszik, közel az Óváros térhez. 29 férőhellyel rendelkezik. A műemlék épületben kialakított kis szállodához 60 fős rendezvényterem tartozik, az éttermet egy 80 fős pinceterem egészíti ki. Bővebben

Kiemelt partner

Hotel Historia Malomkert

Hotel Historia Malomkert

A festői környezetben megálmodott Hotel Historia Malomkert a műemlék épületek különlegességével, egyedi stílusával és egyedülálló panorámával a Veszprémi Várra várja a pihenésre, városnézésre érkezőket és üzleti utazókat. Legyen részese nem mindennapi élményekben szállodánkban! Bővebben

Kiemelt partnerA SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Lap tetejére
Ár: 2 500 Ft -tól 3 500 Ft -ig Online jegyvásárlás
Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Kiemelt ajánlatok

Közeli ajánlatok

Családi Nap Veszprém 2020
Családi Nap Veszprém 2020
  • Veszprém
2020. augusztus 30.

Figyelmébe ajánljuk!


Jegyet online? Gyorsan és egyszerűen!
Ár: 2 500 Ft -tól 3 500 Ft -ig Online jegyvásárlás
Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Hívjuk, várjuk, jöjjön!

Online jegyvásárlás