Panorámautazás, libegjen velünk a város felett!
Panorámautazás, libegjen velünk a város felett!
Budapesti Nyári Fesztivál 2018. Margitsziget - Városmajor
Budapesti Nyári Fesztivál 2018. Margitsziget - Városmajor
Játékbirodalom nem csak gyerekeknek!
Játékbirodalom nem csak gyerekeknek!
Panorámautazás a Dunától a Budai Várig.
Panorámautazás a Dunától a Budai Várig.

A május 19-21-ei hétvégén minden a ritmikus gimnasztikáról szól majd Budapesten, ugyanis 18 év után újra a magyar főváros ad otthont a 33. RG Európa-bajnokságnak. A 36 ország legjobbjait felvonultató kontinensversenyen felnőtt és junior kategóriákban egyaránt képviselteti magát Magyarország.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Budapesten a ritmikus gimnasztika legjobbjai

2017. Május 19-21. Európa-bajnokság, Papp László Sportaréna

A május 19-21-ei hétvégén minden a ritmikus gimnasztikáról szól majd Budapesten, ugyanis 18 év után újra a magyar főváros ad otthont a 33. RG Európa-bajnokságnak. A 36 ország legjobbjait felvonultató kontinensversenyen felnőtt és junior kategóriákban egyaránt képviselteti magát Magyarország: Kis Alexandra, Váray Míra és Pigniczki Fanni egyéni koreográfiával áll majd szőnyegre, míg a junior kéziszer csapatban Ákoshegyi Eszterért, Borda Korinnáért, Földi Cintiáért, Györe Dorottyáért, Juhász Annáért, Juhász Emmáért és Várkonyi Deáért izgulhatunk.

A háromnapos versenyre érdemes már pénteken kilátogatni, amikor az érdeklődők a junior együttes kéziszercsapatok, valamint a felnőtt egyéni karika és labda gyakorlatok selejtezőit tekinthetik meg. Szombaton a program a junior csapatok második bemutatójával, illetve a felnőtt egyéni buzogány és szalag selejtezőkkel folytatódik. Este a Team (Junior és Felnőtt) eredményhirdetést láthatjuk. A 33. Ritmikus Gimnasztika Európa-bajnokság vasárnap a junior együttes kéziszercsapatok és a felnőtt egyéni versenyzők szerenkénti döntőivel zárul.

A háromnapos verseny az élsport mellett a szórakozásról is szól majd. A selejtezők és döntők mellett számos programmal és műsorszámmal várják az érdeklődőket a Papp László Budapest Sportarénában: a verseny utolsó napján, a döntők után egy nagyszabású gálaműsor koronázza meg az eseményt, amelyen olyan sztárfellépőket láthat, hallhat élőben a közönség, mint Sena és az Irie Maffia.

Forrás: sajtóanyag


Megjegyzés az időpontokhoz:

Forrás: a szervezők honlapja

loading...
KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Ritmikus Gimnasztika Európa-bajnokság  Budapest 2017

Programajánlat