FitBalance ingyenes őszi sport- és életmód fesztivál Budapesten a Papp László Sportarénában!
FitBalance ingyenes őszi sport- és életmód fesztivál Budapesten a Papp László Sportarénában!
Hagyományőrző disznóvágás bemutatók, óriási kolbászvásár, családi programok!
Hagyományőrző disznóvágás bemutatók, óriási kolbászvásár, családi programok!
Szeretettel hívjuk és várjuk a Várkert Bazár programjaira Budapesten!
Szeretettel hívjuk és várjuk a Várkert Bazár programjaira Budapesten!
Tekintse meg kiemelt esemény listánkat!
Tekintse meg kiemelt esemény listánkat!

Szombathely Agora programok 2019. Online jegyvásárlás

2019. szeptember 18 - 30.

Az Agora Szombathelyi Kulturális Központ a gyermekektől az idősebb korosztályig mindenkinek kínál programokat.

Élmények és értékek! Hívjuk, várjuk, jöjjön!

Programajánló                                                   

SZEPTEMBER 18 -19. 08.00-16.00
SZEPTEMBER AGORA-MSH
VAS MEGYEI KARRIERHÉT

A régió egyik legnagyobb, immár hagyománnyá vált munkaerőpiaci rendezvénysorozata a Vas Megyei Karrierhét.
A teljes hétig tartó programok három, központi napján bemutatkoznak a vállalatok, vállalkozások, képző intézmények, egyetemek a nagyközönségnek, a szakmaválasztás előtt állóknak, iskolásoknak, potenciális munkavállalóknak, és - egymásnak.
A látogatók kulturált, mégis hangulatos, pezsgő közegben ismerkedhetnek a megyében tevékenykedő cégekkel.
A Vas Megyei Karrierhét keretében az általános iskolások interaktív szakmabemutató foglalkozásokon ismerkedhetnek meg a különböző szakmákkal.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, egyes programok regisztrációhoz kötöttek. A szakmabemutatóra az iskolák előzetes bejelentkezése szükséges.                       

SZEPTEMBER 20.19.00
AGORA–SAVARIA FILMSZÍNHÁZ
FOLYÉKONY ARANY (0) 79’
Díszbemutató és közönségtalálkozó

A Kossuth-díjas Almási Tamás dokumentumfilmje a tokaji borvidékről és a világhírű tokaji aszúról.
„Élvezd kiváló borok társaságában, egy exkluzív vetítés keretében az első tokaji aszúról szóló nagy-dokumentumfilmet, a Folyékony arany című alkotást – a történetet álmokról, világmegváltó tervekről és a tokaji bortermelők megszállott küzdelméről!
Helyár 2000 Ft.
A vetítésre a jegyek  egy 3 db, egy-egy pohár tokaji borkülönlegesség kóstolására jogosító kupont is tartalmaznak.
Kóstolható borok
Grand Tokaj Tokaji Aszú 5 puttonyos 2013
Grand Tokaj Tokaji Szamorodni édes 2017
Grand Tokaj Tokaji Furmint száraz „Kővágó” 2015
Grand Tokaj Tokaji Furmint száraz 2018
Az esemény a Grand Tokaj és a Magyar Turisztikai Ügynökség közreműködésével valósul meg. A kóstolható borokat a Grand Tokaj biztosítja.

2019. szeptember 21. 11:00
A MUZIKUM PROMENÁD utolsó koncertje, a Boglya Népzenei Együttessel.

Savaria Múzeum parkja

A KIS ESTI BÜTYKÖLŐ jövő heti időpontja megváltozott!
2019. szeptember 25-én (szerda) 17:00-kor
várjuk a kikapcsolódni, kézműveskedni, bütykölni vágyó felnőtteket.
Várunk mindenkit, aki fel akar eleveníteni már tanult, hagyományos kézműves technikákat, vagy újakkal szeretne ismerkedni.
Téma: Peddignád kosár készítése
Részvételi díj: 1500 Ft/fő
Helyszín:AGORA - Művelődési és Sportház

OKTÓBER 4. PÉNTEK, 19:00
Két legenda egy estén - Korda György és Balázs Klári, Neoton Família

  • Korda György és Balázs Klári 80 éves jubileumi koncert
  • NEOTON FAMÍLIA
  • aki a hangulatot tovább fokozza: Dj Dominique

Kapunyitás: 18 óra
Koncert kezdete: 19 óra


VARRÓ DÁNIEL KÖLTŐ - Nem születtünk szülõnek
2019. október 8. / 17:00

Helyszín: AGORA - MSH
Előadó: Varró Dániel - költő
Varró Dani a fiatal költőgeneráció kiemelkedő alakja, egyedi humora, utánozhatatlan stílusa, frissességet és modernitást sugall. 3 gyermekes édesapa. Számos gyermekvers, meseregény, verses mesefüzér szerzője, melyek írását saját gyermekei is ihlették.

Belépődíj: 1500 Ft


OKTÓBER 9. 8.00
AGORA-MSH
FIZIKA SHO - 
Kísérletek otthon található eszközökből:

Miként kapcsolódik a tudomány mindennapjainkhoz?
Hogyan működik a gázrózsa?
Mitől keletkeznek felhők az égen?
Mennyire nyom bennünket a ránk nehezedő levegő?
Miért fázunk ha kilépünk a kádból?
Miért nem szabad a tepsiben meggyúlt, égő olajat vízzel eloltani?Ezek mellett még sok-sok érdekességet megtudhatunk mindennapi megszokottnak tűnő dolgainkról.A jelenségek magyarázatát hétköznapi közérthető nyelven hallgatva, a közönséghez sokkal közelebb kerülnek a természet törvényei.Az előadások után lehetőség van arra, hogy a gyerekek az előadótérben maguk is kipróbálják a bemutatott eszközöket, és feltehessék kérdéseiket az elhangzottakkal kapcsolatosan.

Az előadás korosztályokra bontva zajlik.
Csoportos jegyár: 600 Ft/fő.Kísérőknek díjtalan.


OKTÓBER 10.
Cs, 19:00
Zorán Koncert

Zorán ezúttal bátrabban válogat gazdag repertoárjából, így 2019. október 10-én ritkán hallható szerzemények és igazi zenei csemegék is megszólalnak, de a programból természetesen nem hiányozhatnak a „kihagyhatatlan”, erejükből az évtizedek során mit sem vesztő dalok sem.


OKTÓBER 11.
P, 19:00
POHL - ERŐS 65, LORD Hazai Születésnapi Nagykoncert

előzenekar: PAIR'O'DICE

Kapunyitás: 18 óra

  • 19 óra: PAIR'O'DICE
  • 20 óra: LORD NAGYKONCERT

OKTÓBER 15.
K, 19:00
Humor sapiens - a felegyenesedés hátrányai // Kiss Ádám és Benk Dénes közös estje

A humor az ember kiváltsága. Van példa az állatvilágban is vidámságra, játékra, mókázásra, de a szándékosan vicces dolgok generálása már csak a homo sapiens sajátja.

A zsiráf nem töri a fejét, hogy megtréfálja az oroszlánt vagy megnevettesse a társait, de még egy szurikáta sem tud azon nevetni, hogy elesik a szomszédja. Mi igen.

A humor egy ajándék az ember számára, szórakoztat, sokszor feszültségeket old fel. Forrása legtöbbször a saját hülyeségünk, gyarlóságunk, akár az egyént, akár az emberiséget nézzük.

Kiss Ádám és Benk Dénes új közös estje erre a gondolatmenetre épül. A produkció a felegyenesedésünk hátrányait vizsgálja, különös tekintettel a mai gondolkodó ember vállára nehezedő temérdek teherre (reklámok, címlapok, tanfolyamok, életmódtippek ezrei, stb.), mely tele van ellentmondásokkal. Tudjuk, hogy mi a jó, mi a rossz, mi az egészséges, mi a káros, mégis elveszünk az információcunamiban, és a döntéseink nem mindig a legjobbak. Talán pont ezért kaptuk a képességet, hogy nevetni tudjunk, hogy könnyebben vegyük, viseljük terheinket és hibáinkat.


OKTÓBER 17.
Cs, 19:00
Operett Gála

Műsorunkban a legnépszerűbb bécsi és budapesti operettszerzők legismertebb műveinek melódiái csendülnek fel, melyet az ország legkitűnőbb ének- és színművészei tolmácsolnak Önöknek. Gálánk különlegessége az áriák közötti, úgynevezett „interaktív-narráció”, melynek segítségével megismerkedhetnek az operett, mint műfaj kialakulásának történetével, múltjával, jelenével, jövőjével. Megtudhatják, hogy mit mondott Puccini Lehár Ferencnek, amikor először látta a Mosoly országát, vagy mi volt az eredeti címe a leghíresebb Kálmán Imre operettnek, a Csárdáskirálynőnek. A tánc szerelmeseit sem hagyjuk élmények nélkül, hiszen műsorunkban a zeneszámok kiegészítéseként, illetve szólisztikusan, önálló betétként is láthatnak táncprodukciókat, melyeket az ország legkiemelkedőbb tehetségű táncművészei adnak elő.

Fellépők:
Balog Tímea / Bódi Barbara / Denk Viktória / Jancsó Dóra / Pánczél Klaudia / Szegő Adrienn
Bácsatyai Gergely / Kurkó József / Ondrik János / Pásztor Máté / Sövegjártó Áron


OKTÓBER 20. 17.00
AGORA-MSH
ALMA KONCERT

Jegyek elővételben az  AGORA – Jegyirodában (Március 15. tér 5., 
nyitvatartás:  H–P 9.00–17.00 és Szo 9.00–13.00) válthatók, valamint online  és a koncert előtt a helyszínen.
Jegyár: 2.800Ft
Szent Márton kártyával: .380Ft
Első 100 db jegy: 2.200Ft
A Szent Márton kártya kedvezmény és az első 100 jegy csak elővételben, személyesen a jegyirodában vásárolt jegyekre érvényesíthető!


Kovács Kati Symphonic Live - Az Életmű koncert
NOVEMBER 4. HÉTFŐ, 19:00

Generációk nőttek fel a dalain, szüleink, nagyszüleink csillogó szemekkel emlékeznek vissza fiatalságukra, amikor talán épp az Ő koncertjén szövődött közöttük szerelem. Az örökifjú énekesnő idén tölti be 75. születésnapját így értelemszerűen az idei év egy kerek jubileum jegyében telik mind számára, mind a ma is népes rajongótábora számára.


Killer Queen - Queen Show from London

NOVEMBER 22. PÉNTEK, 19:00

A koncertek, annyira valósághűek, amennyire csak lehetnek. Egy valódi Bohém rapszódia. Freddie él! Egy pop legenda visszatért közénk!" - The People

"Killer Queen egy fantasztikus együttes. Soha nem láttam egy teli arénát ennyire felrobbanni. Lehetett érezni a feszültséget a levegőben. Minden tökéletes volt... egy koncert, amire életem végéig emlékezni fogok." VLT - Sundsvall Sweden

"Minden apró részletre figyelmet fordítottak. Killer Queen a legjobb Queen Show, amit valaha láttam." Duncan Kennedy BBC 1

A varázslatos évek

A Killer Queen együttes 1993 júniusában alakult. Legelőször publikusan a Londoni Egyetemen léptek fel, pontosan, mint az igazi Queen 21 évvel előttük. 1995-re a Killer Queen népszerűsége akkorára nőtt, hogy a fellépésüket a Londoni Strand Színházban a BBC is közvetítette. Az együttes mind Angliában, mind külföldön is egyre híresebb lett. 1999-ben, egy európai és orosz turné után hazatértek a Leicester téri díjátadóra, ahol átvették a legjobb emlékzenekarért járó díjat. A zenei listák élére törtek, amikor 2001-ben előadták a Queen "The Real Life"-ját Fatboy Slim közreműködésével.

A Killer Queen második évtizede is sikeresen telt. 2005-ben az Ahoy Arénában játszottak, ahol az újra megalakult Queen is fellépett pár hónappal később. A következő évben az együttes csatlakozott a Bjorn Again-hez és a Bootleg Beatles-höz, hogy együtt lépjenek fel az Edinburgh-i Waverley Stadionban. Ez volt a fellépés, ami ahhoz vezetett, hogy ők legyenek kiválasztva, hogy képviseljék a Queen-t a Sir Bob Gelfod által szervezett LiveAid koncerten, ami egy adománygyűjtó esemény volt a hajléktalanoknak.

2009 is sikeresen zajlott, visszatértek a Rotterdam-i  Ahoy Stadionba, hogy előadják a "Queen Spectacular" show-t. Ebben az évben átvették a Svédországi Vasteras csarnokban az "Év legjobb koncertje" díjat. 2013-ban felléptek a Brighton Centerben, pont mint az eredeti Queen is régebben, hogy megünnepeljék megalakulásuk huszadik évfordulóját.

2016-ban az Egyesült Államokban turnéztak, többek között a lélegzetelállító Reck Rocks Arénában, ami az ország egyik leghíresebb előadóhelye. A Beatles, Springsteen, U2 mind felléptek itt előttük és az együttes hatalmas elismerésnek tekintette, hogy az aréna visszatérő vendégeivé váltak.


Kicsi Gesztenye Klub - Ünnepi Zenés Mesejáték

NOVEMBER 30. SZOMBAT, 11:00
TOVÁBB A JEGYVÁSÁRLÁSHOZ

A Minimaxon már 9 európai országban s hazánkban is hatalmas sikerrel futó ismeretterjesztő zenés mesejáték egy felvonásos színpadi showja varázslatos hangulattal, karokat és lábakat rögvest megmozgató dalokkal vár mindenkit, ahol a nevetés garantált! Lehetsz kicsi vagy nagy, fiú vagy lány, szülő vagy nagyszülő… a jókedv nem marad el! S az is biztos, hogy velünk énekelsz majd!

Ismerd meg szereplőinket, Napsugarat, Olly-t, Lufipofit és Gesztenyét, akik a 4 őselemet szimbolizálva (víz, tűz, levegő, föld) a bájos Lizával kalauzolják el a Gyerekeket szellemes párbeszédekkel és csodás dalokkal, hogy átadják nekik a mindennapi élethez kapcsolódó ismereteket, értékeket. A főszereplők segítenek levonni az adott történet tanulságát, mindezt Dobrády Ákos fülbemászó dalaival megkoronázva.A helyszín tűzrendvédelmi szabályzata által engedett létszámkorlát miatt az előadásra minden látogatónak, a legkisebb Gyermeknek is meg kell váltani a jegyet akkor is, ha a kísérője ölében ül az előadás alatt.

Családi és csoportos jegy nem váltható, vendégeinknek személyenként kell megvásárolniuk jegyüket.
Az előadás két éves kortól ajánlott.

A műsor 60 perc szünet nélkül.
Nagyon sok szeretettel várunk Benneteket is!


Csík Zenekar Jótékonysági Nagykoncertje

DECEMBER 8. VASÁRNAP, 19:00

A Kossuth-díjas Csík Zenekar a jótékonyság jegyében ismét újra Szombathelyen! A neves zenekar egy nagyszabású koncertet ad a szombathelyi Agora Művelődési és Sportház színháztermében, december 8-án, vasárnap. Jöjjön el, és élje át Ön is ezt az érzést, amit a 30 éves Csík zenekar tud nyújtani!

A Csík zenekar 30 éve meghatározó szereplője Magyarország népzenei életének. Rengeteg koncert, táncház és jó néhány sikeres zenei album tette népszerűvé nemcsak a zenekart, de a magyar népzenét is – hazánkban és külföldön egyaránt. A zenekar koncertműsorában elsősorban magyarországi és erdélyi magyar népdalok illetve táncmuzsikák hallhatók, de román táncdallamok is szerepelnek.
A jegyek már kaphatók de érdemes minél hamarabb megváltani a belépőjegyeket az előadásra aki részese akar lenni ennek a kiváló műsornak.

A rendezvény kezdeményezettje: Zseboroszlán - Vas Megyei Koraszülöttekért Alapítvány - Szombathely
A rendezvényre értékesített minden belépőjegyből 500 Ft-ot a szombathelyi Zseboroszlán Alapítványnak adományozzuk.


Gospel karácsony - Dexter Walker & Zion Movement (Chicago, USA) - 30 énekessel

DECEMBER 12. CSÜTÖRTÖK, 19:00


DECEMBER 18.
Sz, 19:00
Anconai szerelmesek

Az Anconai szerelemesek a klasszikus itáliai komédiák dramaturgiája alapján készült színdarab. A kacagtatóan fordulatos, szellemes történet az előadásban felcsendülő, a 70-es évek olasz slágerei miatt is felejthetetlen. Helyszínünk Ancona város főtere, ahol a sodró lendületű komédia játszódik, több szálon kibontakozó szerelemmel, összekuszált és komikus szálakkal. A komédia végén egymásra talál mindenki, vagy majdnem mindenki….

Szereplők:
Szirtes Gábor, Balog Tímea, Kurkó József, Szegő Adrienn, Kováts Kriszta / Papadimitriu Athina,
Sövegjártó Áron, Rárósi Anita, Jancsó Dóra, Molnár Sándor Tamás


2019.09.18. - 2019.09.30.
2019.10.04.
2019.10.10.
2019.10.11.
2019.10.15.
2019.10.17.
2019.11.04.
2019.11.22.
2019.11.30.
2019.12.08.
2019.12.12.
2019.12.18.
További ajánlataink

2019.09.20. - 2019.09.28. Szombathelyi programok 2019. Fesztiválok, rendezvények, események
Weöres Sándor Színház előadásai szeptemberben - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.09.26. Szombathelyi programok 2019. Fesztiválok, rendezvények, események
Kép-Tér- előadássorozat a Smidt Múzeumban - Horváth József: A Sabaria kávéházak
2019.09.27. Szombathelyi programok 2019. Fesztiválok, rendezvények, események
Kutatók Éjszakája - Savaria Múzeum
2019.10.01. - 2019.10.30. Szombathelyi programok 2019. Fesztiválok, rendezvények, események
Weöres Sándor Színház előadásai októberben - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.10.03. Szombathelyi programok 2019. Fesztiválok, rendezvények, események
Kép-Tér- előadássorozat a Savaria Múzeumban - Kalmár Szilárd: Az Emberbaráti Egylet Kórháza
2019.10.03. - 2019.10.04. Szombathelyi programok 2019. Fesztiválok, rendezvények, események
Állatok világnapja, Magyar népmese napja a Vasi Skanzenben
2019.10.04. - 2019.10.06. Szombathelyi programok 2019. Fesztiválok, rendezvények, események
Szombathelyi Szüreti Fesztivál a Vasi Skanzenben
2019.10.04. 19:00 Szombathelyi programok 2019. Fesztiválok, rendezvények, események
Két legenda egy estén - Korda György és Balázs Klári, Neoton Família - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.10.10. 19:00 Szombathelyi programok 2019. Fesztiválok, rendezvények, események
Zorán Koncert - Agora - Művelődési és Sportház - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.10.11. 19:00 Szombathelyi programok 2019. Fesztiválok, rendezvények, események
POHL - ERŐS 65, LORD Hazai Születésnapi Nagykoncert - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.10.12. Szombathelyi programok 2019. Fesztiválok, rendezvények, események
Japán nap
2019.10.15. 19:00 Szombathelyi programok 2019. Fesztiválok, rendezvények, események
Humor sapiens - a felegyenesedés hátrányai - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.10.17. Szombathelyi programok 2019. Fesztiválok, rendezvények, események
Kép-Tér- előadássorozat a Savaria Múzeumban - Horváth Sándor: Én elmentem a vásárba…
2019.10.17. 19:00 Szombathelyi programok 2019. Fesztiválok, rendezvények, események
Operett Gála - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.10.23. Október 23 programok Szombathely 2019
2019.10.31. Szombathelyi programok 2019. Fesztiválok, rendezvények, események
Kép-Tér- előadássorozat az Iseum Savariense-ben - Pap Ildikó Katalin: Hogyan kerültek olyan mélyre? – A városi ásatás módszertana
2019.11.04. 19:00 Szombathelyi programok 2019. Fesztiválok, rendezvények, események
Kovács Kati Symphonic Live - Az Életmű koncert - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.11.08. - 2019.11.10. Szombathelyi programok 2019. Fesztiválok, rendezvények, események
Szent Márton napi Országos Nagyvásár - Vasi Skanzen
2019.11.14. Szombathelyi programok 2019. Fesztiválok, rendezvények, események
Kép-Tér- előadássorozat az Iseum Savariense-ben - Sosztarits Ottó: Feltárás, megőrzés, műemléki rekonstrukció – Az ásatás és örökségvédelem lehetősége a városi régészetben
2019.11.22. 19:00 Szombathelyi programok 2019. Fesztiválok, rendezvények, események
Killer Queen - Queen Show from London - Agora Művelődési és Sportház - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.11.28. Szombathelyi programok 2019. Fesztiválok, rendezvények, események
Kép-Tér- előadássorozat az Iseum Savariense-ben - Láng Orsolya: Hogy is állunk? A városi régészet helyzete Pannoniában
2019.11.30. 11:00 Szombathelyi programok 2019. Fesztiválok, rendezvények, események
Kicsi Gesztenye Klub - Ünnepi Zenés Mesejáték - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.12.07. - 2019.12.08. Szombathelyi programok 2019. Fesztiválok, rendezvények, események
Karácsonyi vásár - Savaria Múzeum
2019.12.07. 20:00 Szombathelyi programok 2019. Fesztiválok, rendezvények, események
Tankcsapda - T30 koncert - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.12.08. 19:00 Szombathelyi programok 2019. Fesztiválok, rendezvények, események
Csík Zenekar Jótékonysági Nagykoncertje - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.12.12. 19:00 Szombathelyi programok 2019. Fesztiválok, rendezvények, események
Gospel karácsony - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.12.18. 19:00 Szombathelyi programok 2019. Fesztiválok, rendezvények, események
Anconai szerelmesek - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.12.22. 18:00 Szombathelyi programok 2019. Fesztiválok, rendezvények, események
Rákász Gergely - Karácsonyi történetek - JEGYVÁSÁRLÁS

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Lap tetejére
Ár: 3 600 Ft -tól 9 990 Ft -ig Online jegyvásárlás

Kiemelt ajánlatok

Figyelmébe ajánljuk!

Ez is érdekelheti!

Aréna Savaria
Aréna Savaria
  • Szombathely
Budapest Jazz Club
Budapest Jazz Club
  • Budapest
  • XIII. kerület
Budapest Music Center
Budapest Music Center
  • Budapest
  • IX. kerület

FitBalance ingyenes őszi sport- és életmód fesztivál Budapesten a Papp László Sportarénában!
Hagyományőrző disznóvágás bemutatók, óriási kolbászvásár, családi programok!
SZUBJEKTÍV - Az Iparművészeti Múzeum új szerzeményei a Várkert Bazárban
Tekintse meg a kiemelt események listáját!
Jegyet online? Gyorsan és egyszerűen!
Ár: 3 600 Ft -tól 9 990 Ft -ig Online jegyvásárlás
Szállásra van szüksége? Foglaljon online!

Hívjuk, várjuk, jöjjön!

Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG