Szombathely Agora programok 2022 / 2023
Téli Varázs Siófokon, adventi programkavalkád a nyár fővárosában!
Téli Varázs Siófokon, adventi programkavalkád a nyár fővárosában!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertj
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertj
Ne maradj le MAGYARORSZÁG első nyári legnagyobb, legigényesebb szabadtéri fesztiváljáról!
Ne maradj le MAGYARORSZÁG első nyári legnagyobb, legigényesebb szabadtéri fesztiváljáról!
Hévízi pihenés a BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL felnőttbarát szállodában
Hévízi pihenés a BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL felnőttbarát szállodában
Téli programajánló
Téli programajánló

Szombathely Agora programok 2022 / 2023

Jegyvásárlás
Népszerűség
2022. december 14.

Az Agora eredeti, görög jelentése szerint közösségi tér, amely minden korosztály számára élményeket, igényes, tartalmas, minőségi programokat kínál. AGORA minden, ami kultúra.

AGORA programajánló 2022 / 2023

2022. DECEMBER 16-ig:
DIGITÁLIS ÉLMÉNYTÉR
AGORA-MSH

Digitalizáció
Innováció – élményközpontúság – digitális tudás

Ismerkedés a robotika alkotóelemeivel, önvezető gépjárművekkel, grafikus programozás és a humanoid robotok világával. A demonstrációs térben oktató és animátor segítségével zajlanak a foglalkozások a résztvevők életkori sajátosságainak figyelembe vételével, kiscsoportos formában.

A következő korosztályokat várjuk: 9-18 éves korig iskolai csoportok, felnőtt és nyugdíjas közösségek.

Választható foglalkozási időpontok: kedd, szerda, péntek, 9.00-10.30 és 10.30-12.00

A program látogatása ingyenes.


A 35 éves 100 tagú Cigányzenekar adventi koncertje, Vendég: Tóth Vera
2022. december 1. csütörtök 19:00
ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

100 Tagú Cigányzenekar

A Magyar Örökség és Hungarikum-díjas 100 Tagú Cigányzenekar nevét, s eddigi teljesítményét méltán őrzi az Aranykönyv és a Magyar Szellem Láthatatlan Múzeuma.

A 36. esztendeje született világhírű társulat klasszikus szimfonikus zenekarként működő együttes, a világon egyedülálló zenei formáció. Afrika, Amerika, Ázsia, Ausztrália, Európa számos városaiban, több mint ezer koncertet adott. A 100 Tagú Cigányzenekar hagyományápoló művészeti tevékenysége felbecsülhetetlen érték, nincs párja a világon. Komolyzenei - többek között Liszt, Bartók, Kodály, Hubay, Erkel, Brahms, Csajkovszkij, Sarasate, Strauss - művek mellett tradicionális magyar cigánymuzsikát, magyar nótát és népdalt játszanak.

E, mesterművek betanulására illetve új darabok megtanulására, 2021. áprilisától kiváló lehetőséget kaptak a 22. kerület Polgármesterétől, Karsay Ferenc Polgármester úrtól és Budafok-Tétény polgáraitól, nevezetesen egy új, modern próbatermet a Cziffra György Kulturális Központ koncerttermét.

A 100 Tagú Cigányzenekar egyedi magyar értéket képvisel.

A Magyar Örökség Díjat 2000-ben nyerték el, ugyanebben az évben bekerültek a Guinness Rekordok Könyvébe is. A 100 Tagú Cigányzenekar fennállása óta 27 CD, 5 DVD-lemezt jelentetett meg, ebből 5 platina, 9 aranylemez lett.

A zenekar „világhírű művészi és hagyományőrző gyakorlata” néven került be a Hungarikumok Gyűjteményébe, ezáltal 2014. március 18-tól jogosult a Hungarikum kitüntető cím használatára. A Hungarikum minősítés, olyan megkülönböztetésre, kiemelésre méltó értéket jelöl, amely a magyarság csúcs teljesítménye.


DECEMBER 1-22.
ARANYALMA - KARÁCSONYI KÉSZÜLŐDÉS

Ünnepváró foglalkozás óvodás és iskolás csoportoknak.

A foglalkozások időpontja hétköznap délelőtt és délután – előzetes bejelentkezés alapján.

A foglalkozások időtartama 60-90 perc.

Választható foglalkozások

 • - mézeskalács angyalka sütése
 • - fűszerillatú textilkarácsonyfa készítése
 • - gyöngycsillag fűzése
 • - zoknihóember készítése

Részvételi díj: 700 Ft/fő


DECEMBER 2. 19.00
TANKCSAPDA KONCERT

Németország, Svájc, Ausztria, Dánia, Hollandia után, Szombathelyen tér vissza a hazai koncertszínpadokra a Tankcsapda. A szombathelyieknek jó hír, hogy decemberi turnéját itt nyitja meg hazánk legnépszerűbb rockzenekara.
December 2-án az AGORA-ban erős rock’n’roll buli várható.

 jegyár: 5 500 Ft


DECEMBER 3. 9.00-12.00
KÉZMŰVES KUCKÓ

Októbertől májusig szombat délelőttönként újabb és újabb bütykölési lehetőséggel várjuk az ügyes kezű óvodásokat és iskolásokat, akik a hagyományos és az újabb keletű kézműves technikákkal változatos alapanyagokból készíthetik el saját alkotásaikat – legyen az akár játék, dísz- és ajándéktárgy vagy hasznos használati tárgy.
Téma: Mikulásdísz készítés
Részvételi díj: 500 Ft/fő


DECEMBER 3. 15.00 – 18.00
AGORA WORKSHOP – MAKRAMÉ TECHNIKÁK

Makramé workshop sorozatunk következő alkalmán makramé karácsonyi díszek és dekortárgyak elkészítését tudják elsajátítani az érdeklődők.
A workshop ára: 5 000 Ft/fő (családoknak, ha a gyermek a szülővel érkezik, akkor
2 500 Ft/gyermek.)


DECEMBER 3. 19.00
KOWALSKY KONCERT

Kowalsky meg a Vega koncert Szombathelyen, az Agorában!
(A soproni koncertre megváltott jegyek érvényesek!)

19.00 kapunyitás
20.30 Kowalsky meg a Vega

Jegyárak:
Elővételi jegyár: 5 000 Ft
Helyszíni jegyár: 5 500 Ft


DECEMBER 5. 15.00 – 19.00
MIKULÁS KUCKÓ

Kedves Szülök, Nagyszülők!

Örömmel tudatjuk Önökkel, hogy az AGORA – Művelődési és Sportház otthonos kuckójában vendégünk lesz a Mikulás!

Gyermekeikkel, unokáikkal együtt személyesen látogathatják meg a Nagyszakállút, aki karosszékében ülve kedves szavakkal elárulja, hogy messzelátó távcsövén keresztül milyen kisgyereknek látta őket egész évben.

Verssel, énekkel vagy szép rajzzal a picik is meglephetik Őt. Lehetőséget biztosítunk arra, hogy az Önök által hozott kis csomagot személyesen a Mikulástól kapja meg gyermekük, unokájuk.

A várakozás perceire is kínálunk elfoglaltságot:

 • Interaktív öko-stand: SZOVA Nonprofit Zrt. különböző vetélkedőkkel, kézműves foglalkozásokkal és apró ajándékokkal várnak mindenkit a cég munkatársai. A vállalat számára kiemelten fontos a környezettudatosság, ezért is gondoltak arra, hogy összekötik a kellemest a hasznossal, hiszen a foglalkozások során számtalan újrahasznosított dísztárgy kerülhet ki az érdeklődők kezei közül.
 • mesemozi: klasszikus mesefilm vetítés kicsiknek
 • kézműves asztal: egyszerű Mikulás figura az ügyeskedő gyerekeknek
 • könyves stand: helyi kiadók és szerzők asztalánál lehet válogatni a gyermekeknek szóló könyvek között
 • játszószőnyeg: egészen piciknek

Részvételi díj: 800 Ft/gyermek (szülőknek, kísérőknek ingyenes)


DECEMBER 6. 16.30
VILÁGJÁRÓK - SÉTA A FÖLDI PARADICSOMBAN,
AZ "ISTENEK SZIGETÉN"
Előadó: Vass Péter Bexter, utazásfüggő, fotós

Sokan hallottak már "Az istenek szigetéről" Baliról és a gyógyító erejéről. Számtalan ember kel útra, hogy az élet nagy kérdéseire választ találjon és megtalálja saját magát. Ha Bali szigetére nyitottan érkezünk, akkor a hely magával ragad és választ is adhat a kérdéseinkre.

Az előadáson való részvétel ingyenes.


DECEMBER 8. 19.00
SAVARIA SLAM POETRY

A slam poetry egy modern költészeti stílus, ami sajátosan ötvözi a szépirodalmat a popkultúrával, a színházat a rapzenével és a versfelolvasást a stand-up comedyvel. Egy önálló előadói műfaj, ami leginkább szóban és élőben működik. A verseny adott témához kötött, a színpadon mindenkinek 3 perc áll a rendelkezésére, majd a zsűri pontozása alapján hirdetik meg az eredményt.

Részvételi díj:
Teljes ár: 500 Ft, Szent Márton kedvezménnyel: 420 Ft


DECEMBER 9. 19.00
VILÁGEGYETEMISTÁK

A világegyetemisták az 1992-ben alakult Sziámi együttes tagjaiból álló formáció. Repertoárjában az általuk készített 6 Sziámi albumról válogatott dalok, amelyeknek a zeneszerzői is egyben. Általában közreműködő vendég énekesnők és énekesek is csatlakoznak a formációhoz a koncerteken. A zenekar tagjai: Kardos Endre “Bozi” - ének, fuvola, szaxofon; Markó Tamás – basszusgitár; Óvári Miklós – gitárok; Polgár Péter – gitárok; Horváth Norbert- dob; Szili Péter- szint etizátor. Az alábbi albumokat készítette a zenekar: Sziámi-Testből testbe (1992); Sziámi-Mr Pornowsky előkerül (1993); Sziámi-Olyan vagy (1994); Müller Péter Sziámi-Tapasztalat (1995); Sziámi-Egy vagy egy se (1996); Sziámi-Illaberek (1997).

Jegyek elővételben az AGORA – Jegyirodában (Március 15. tér 5., Tel.: 20/502-9351, nyitvatartás: H–P 9.00–17.00 és Szo 9.00–13.00) válthatók, valamint online a jegy.agorasavaria.hu oldalon és a koncert előtt a helyszínen.
Részvételi díj: 2000 Ft, Szent Márton kedvezménnyel: 1700 Ft
A Szent Márton-kártya kedvezmény csak az ELŐVÉTELBEN, személyesen a jegyirodában megvásárolt jegyek esetén érvényesíthető.


DECEMBER 10. 9.00-12.00
KÉZMŰVES KUCKÓ

Októbertől májusig szombat délelőttönként újabb és újabb bütykölési lehetőséggel várjuk az ügyes kezű óvodásokat és iskolásokat, akik a hagyományos és az újabb keletű kézműves technikákkal változatos alapanyagokból készíthetik el saját alkotásaikat – legyen az akár játék, dísz- és ajándéktárgy vagy hasznos használati tárgy.

Téma: Karácsonyi manó

Részvételi díj: 500 Ft/fő


DECEMBER 13. 19.00
ÖREGLÁNYOK

A Liliom Produkció legújabb előadása megint nőkről, de nem csak nőknek és nem csak az idősebb korosztálynak szól, hiszen egyszer mindenki megöregszik…
Léteznek olyan nagy találkozások, amelyek elől nem menekülhetünk és vannak olyanok, amelyeket nem is szabad megúsznunk. Íme, négy nő. A mai hetvenesek, kiket összehozott a sors. Négy különböző kultúrájú „öreglány” akik minden tulajdonságukkal együtt felvállalják önmagukat. Őszinték, néha nyersek, ennek ellenére rengeteg könnyedséggel és humorral lettek megáldva. Igazi emberek, még most is ízig-vérig nők. Életük utolsó fejezetében mind úgy döntöttek, hogy a hedonizmust és a j&oacu te;kedvet választják. Együtt négyen kimondják, amit gondolnak, hiszen már nem kell semmit bizonyítaniuk. Minden titkukat kiterítik egymás előtt, mindent bevallanak, nem szégyellenek semmit. Sírnak, szeretnek, gyűlölnek, egyszerűen és őszintén élvezik az életet. Négy nő. Rajtuk keresztül látjuk a huszadik század történelmét, amelynek stigmáit ma is őrizzük… Öreglányok, akik úgy játszanak, mint a gyerekek a játszótéren. Nevetnek isteneken, szerelmeken, betegségeken, a társadalom korlátain. Olyan nők, akikhez az élet nem volt mindig kegyes …mégis minden porcikájukkal azt üzenik: NEVESS ÉS ÉLJ!

Rozált a muzsikus családból származó roma asszonyt Papadimitriu Athina, Ilont a Jehova-hívő palóc özvegyasszonyt Oszvald Marika, Dalmát a római katolikus dámát Kováts Kriszta valamint Esztert az enyhén alzheimeres zsidó asszonyt Horváth Zsuzsa alakítja.

A komédia zenei világát Carlos Gardel, George Gershwin, Scott Joplin, Jerome Kern, Márkus Alfréd, Glen Miller, Kurt Weill és Zerkovitz Béla fülbemászó örökzöld dallamai garantálják.
A nagysikerű Menopauza és Anyatigrisek rendezőjének ÚJ előadása!

Írta: Csík Csaba
Rendezte: Tallós Rita
Szereplők: Horváth Zsuzsa, Kováts Kriszta, Oszvald Marika, Papadimitriu Athina
Díszlet-jelmez: Ziegler Katalin - Velkey Virág
Dalszöveg: Csík Csaba
Koperetítor: Ligeti Éva
Grafika: Karsainé Tamássy Zsanett

Jegyár:          
I. jegyár: 6 200 Ft; Szent Márton kártyával: 5 300 Ft
II. jegyár:5 800 Ft; Szent Márton kártyával: 5 000Ft


Charlie 75 Koncert - Csak a zene van! Vendégek: Vendégek: Tóth Vera, Veres Mónika Nika, Szolnoki Péter
2022. december 14. szerda, 19:00
ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

Vendégek: Tóth Vera, Veres Mónika Nika, Szolnoki Péter

Charlie zenész, trombitás: a rock, a jazz, a blues, a soul és a funky jellegzetesen rekedt hangú előadóművésze. Pályafutása során több formációban alkotott, számtalan albumot tudhat magáénak.

Legutolsó albuma, Mindenen túl címmel 2020-ban jelent meg.

Ebből a jubileumi alakalomból indul útjára a turné, amely tartalmát tekintve egyfajta összegzése annak az életműnek, amellyel évtizedek óta elkápráztatja nem csak legszűkebb – igencsak népes – rajongótáborát, hanem mindenkit, aki az igényes zenét szereti.

Igazából, ha minden kedvenc dalát szeretnénk hallani, akkor minimum 3 különböző koncertet kellene tartani, de egy dal akkor is elhangzana mindegyiken:

CSAK A ZENE VAN!


Aranyosi 50 / születésnapi stand up show
2022. december 15. csütörtök, 19:00
ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS


DECEMBER 17. 9.00-12.00
KÉZMŰVES KUCKÓ

Októbertől májusig szombat délelőttönként újabb és újabb bütykölési lehetőséggel várjuk az ügyes kezű óvodásokat és iskolásokat, akik a hagyományos és az újabb keletű kézműves technikákkal változatos alapanyagokból készíthetik el saját alkotásaikat – legyen az akár játék, dísz- és ajándéktárgy vagy hasznos használati tárgy.
Téma: Karácsonyfadíszek zseníliadrótból
Részvételi díj: 500 Ft/fő


DECEMBER 17. 15.00 – 18.00
AGORA WORKSHOP – MAKRAMÉ TECHNIKÁK

Makramé workshop sorozatunk következő alkalmán makramé karácsonyi díszek és dekortárgyak elkészítését tudják elsajátítani az érdeklődők.

A workshop ára: 5 000 Ft/fő, (családoknak, ha a gyermek a szülővel érkezik, akkor 2 500 Ft/gyermek.)


DECEMBER 17. 20.30
BYALEX ÉS A SLEPP KONCERT

A ByeAlex és a Slepp alakulása nagyjából 2015 nyarára tehető. Márta Alex (ének, szájharmonika), Szeifert Bálint (basszer, vokál), Schnellbach Dávid (szólógitár), Fekete Balázs (dob), és Tóth Gésa Zoltán (gitár) ötösében megalakult a ByeAlex és a Slepp. Már 2015 őszén sikereket értek el Még mindig c. dalukkal, ami mai napig a rádiók egyik kedvence. A nótát sorra követték egyéb közönségkedvencek, mint a Lotfi Begivel közös Bababo, vagy a Pixával megírt Részeg, il letve a mostani újdonság, a Lábas Viki közreműködésében előadott Menned kéne. Alex 2011-15 közötti munkáinak eredményei, mint a Fekete, vagy az Az Én Rózsám.

Elővételi jegyár: 5500 Ft.
Helyszíni jegyár: 6900 Ft.

Tervezett menetrend:
19:00 kapunyitás
19:30 Luca
20:30 ByeAlex és a Slepp


DECEMBER 22. 18.00
WESTSIDE GÁLA

2022 év végén ismét megrendezi hagyományos karácsonyi gáláját a Westside TSE.
Az idei már a 16. alkalom, hogy az egyesület összes növendéke és formációja bemutatja produkcióját a sportházban. Vincze Csaba és Szárnyas Mónika tanítványai december 22-én 18 órától lépnek parkettre a nagyteremben.

Jegyek december 5-től kaphatók a Westside tánciskolákban.

DECEMBER 28. 19.00
OSSIAN NAGYKONCERT
2022. december 28-án Szombathelyen is Felvirrad a Nagy Nap, kétórás nagykoncerttel érkezik az Ossian! Vendég: Rudán Joe Akusztik

Jegyárak: elővételben 5 000 Ft, a koncert napján a helyszínen 6 000 Ft
12 év alatti gyermekek számára a koncert ingyenesen látogatható, szülői felügyelet mellett!


Music Moments - Előszilveszter
2022. december 30., 19:00
ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

Fellépnek:

Koós Réka, Varga Viktor, Tunyogi Bernadett, Egyházi Géza, Fogarassy Bernadett, Fritz Éva, Czető Roland valamint a Gonda Music Band.

Zenei vezető: Gonda László

Művészeti vezető: Fogarassy András - Pesti Művész Színház


DECEMBER 31. 22.00
VÁROSI SZILVESZTER A FŐTÉREN

„CSAVARD FEL A FŐ TERET!”
Városi szilveszteri házibuli!
Hagyományos módon zenével, utcabállal, pezsgővel és nagy tömeggel köszönti az Újévet Szombathely MJV Önkormányzata és a szervező AGORA Szombathelyi Nonprofit Kft.
A hajnalig tartó mulatság utcabállal, polgármesteri köszöntővel és lézershowval  várja a nagyérdeműt Szombathely Fő terére.


Anyósülés - Kovács András Péter önálló estje, előzenekar: Szabó Balázs Máté
2023. JANUÁR 9. HÉTFŐ, 18:00
ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

Dumaszínház előadás.


Szécsi Pál Emlékkoncert
2023. FEBRUÁR 12. VASÁRNAP, 18:00
ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

Forrás: Szervezők


2022.12.14.
2022.12.15.
2022.12.30.
2023.01.09.
2023.02.12.
2022.12.01. - 2022.12.31.
További ajánlataink

2022.12.01. - 2022.12.07. Szombathelyi programok 2022 / 2023. Fesztiválok, rendezvények, események
Weöres Sándor Színház előadásai decemberben
2022.12.09. - 2022.12.10. Szombathelyi programok 2022 / 2023. Fesztiválok, rendezvények, események
Karácsonyi vásár a Szombathelyi Képtárban
2022.12.09. - 2022.12.15. Szombathelyi programok 2022 / 2023. Fesztiválok, rendezvények, események
Weöres Sándor Színház előadásai decemberben
2022.12.14. Szombathelyi programok 2022 / 2023. Fesztiválok, rendezvények, események
Charlie 75 Koncert - Csak a zene van! Vendégek: Vendégek: Tóth Vera, Veres Mónika Nika, Szolnoki Péter
2022.12.17. Szombathelyi programok 2022 / 2023. Fesztiválok, rendezvények, események
ADVENTI ESTÉK SZOMBATHELYEN / Mészáros János Elek adventi koncertje
2022.12.17. - 2022.12.21. Szombathelyi programok 2022 / 2023. Fesztiválok, rendezvények, események
Weöres Sándor Színház előadásai decemberben
2022.12.18. Szombathelyi programok 2022 / 2023. Fesztiválok, rendezvények, események
ADVENTI ESTÉK SZOMBATHELYEN / SZULÁK ANDREA adventi koncertje
2022.12.21. Szombathelyi programok 2022 / 2023. Fesztiválok, rendezvények, események
Mozart és Respighi karácsonyra
2022.12.30. Előszilveszter Szombathely 2022 Online jegyvásárlás
2022.12.30. Szombathelyi programok 2022 / 2023. Fesztiválok, rendezvények, események
Music Moments - Előszilveszter
2023.01.09. Szombathelyi programok 2022 / 2023. Fesztiválok, rendezvények, események
Anyósülés - Kovács András Péter önálló estje, előzenekar: Szabó Balázs Máté
Találatok száma: 15

Alvég Panzió és Étterem Szombathely

Alvég Panzió és Étterem Szombathely

Panziónk Szombathely keleti városrészén helyezkedik el zöldövezetben. Könnyen és egyszerűen megközelíthető, helyi járatos buszmegálló a panziótól 10 m-re. Zárt parkolónkban körülbelül 30 autó parkolását tudjuk biztosítani. Éttermünkben házias ételekkel, szolid árakkal, panziónkban otthonos, olcsó szobákkal ... Bővebben


Ciao Amico Pizzeria Kávézó és Hotel

Ciao Amico Pizzeria Kávézó és Hotel

A Ciao Amico vendéglátóipari és szórakoztató centrum a régió nyugati kapujában, az osztrák határtól 10 km-re, Szombathelyen, a Bucsui határátkelő felőli elkerülő, valamint a Kőszegi határátkelőtől érkező 87-es út városba érkezésénél található. Szombathely egyedüli és legnagyobb ilyen jellegű ... Bővebben


Garda Hotel

Garda Hotel

A Garda Hotel Szombathely legszebb részén, a Csónakázó-tó közelében, a városi Fedett Uszoda és Termálfürdő szomszédságában és a gyönyörűen felújított Tófürdő strandtól pár perc sétára található. Jelenleg 3 csillagos szállodaként üzemelünk. Szoba választékunkban található nagyobb méretű, elegáns, ... Bővebben


Herényiek Háza Szombathely

Herényiek Háza Szombathely

A Herényiek Háza Szombathely herényi városrészében a híres Kámoni Arborétum szomszédságában található a Gyöngyös és a Perint patak völgyében, karnyújtásnyira Dunántúl legmagasabb pontjától, az Írottkőtől. Vendégeinket a külső megjelenésében ókori római kori villa hangulatát idéző 2007-ben megújult ... Bővebben


Il Gallo Nero - Fekete Kakas Étterem Panzió Szombathely

Il Gallo Nero - Fekete Kakas Étterem Panzió Szombathely

Az `Il Gallo Nero` Étterem és Panzió Szombathely történelmi belvárosától néhány perces sétányira helyezkedik el. Bővebben


Józsi bácsi Vendéglője és Szállodája Szombathely

Józsi bácsi Vendéglője és Szállodája Szombathely

Szeretettel várjuk minden kedves vendégünket aki Szombathelyen szállást, vendéglőt vagy akár 200 fő befogadására is alkalmas rendezvénytermet keres. Bővebben


P4W Hotel - Residence Szombathely

P4W Hotel - Residence Szombathely

A P4W Hotel-Residence Szombathely Magyarország egyik legrégebben lakott településének központi, de csendes részén várja a kikapcsolódni vágyó vagy munkájuk kapcsán – a Nyugati Királynőnek is nevezett – Szombathelyre látogató vendégeit. Szállodánkban közel négycsillagos ellátásban részesülhet, míg ... Bővebben


Park Hotel Pelikán**** Szombathely

Park Hotel Pelikán**** Szombathely

Park Hotel Pelikán Szombathely. A város szívében, közel a városközponthoz és a történelmi látványosságokhoz, a Pelikán Parkkal szemben található. A szállodában étterem, wellness részleg és konferencia terem várja mind a pihenni vágyó turistákat mind az üzleti utazókat. Bővebben


Sunset Motel

Sunset Motel

Szombathely zöldövezetében várják a bármely irányból könnyen megközelíthető, az amerikai autós motelek stílusában megépített és európai igényeket kielégítő szállodában. A gyönyörű kerttel körbevett Sunset Motel kedvező áron kínálja hotel szintű és minőségű szolgáltatásait. Szállás Szombathelyen, minőség ... Bővebben


Vadász Panzió**** & Étterem

Vadász Panzió**** & Étterem

A panzióban a mai designnak megfelelő szobákat alakítottunk ki, így szolgálva minden kedves vendégünk kényelmét. Hangulatos, árnyas belső kerthelyiségünk gyermekbarát játszótérrel van felszerelve. Panziónk kiváló választás mindenkinek, aki akár üzleti útra érkezik, akár családdal vagy baráti ... Bővebben


1 2   


Találatok száma: 20

Alvég Panzió és Étterem Szombathely

Alvég Panzió és Étterem Szombathely

Panziónk Szombathely keleti városrészén helyezkedik el zöldövezetben. Könnyen és egyszerűen megközelíthető, helyi járatos buszmegálló a panziótól 10 m-re. Zárt parkolónkban körülbelül 30 autó parkolását tudjuk biztosítani. Éttermünkben házias ételekkel, szolid árakkal, panziónkban otthonos, olcsó szobákkal ... Bővebben


Ciao Amico Pizzeria Kávézó és Hotel

Ciao Amico Pizzeria Kávézó és Hotel

A Ciao Amico vendéglátóipari és szórakoztató centrum a régió nyugati kapujában, az osztrák határtól 10 km-re, Szombathelyen, a Bucsui határátkelő felőli elkerülő, valamint a Kőszegi határátkelőtől érkező 87-es út városba érkezésénél található. Szombathely egyedüli és legnagyobb ilyen jellegű ... Bővebben


Il Gallo Nero - Fekete Kakas Étterem Panzió Szombathely

Il Gallo Nero - Fekete Kakas Étterem Panzió Szombathely

Az `Il Gallo Nero` Étterem és Panzió Szombathely történelmi belvárosától néhány perces sétányira helyezkedik el. Bővebben


Józsi bácsi Vendéglője és Szállodája Szombathely

Józsi bácsi Vendéglője és Szállodája Szombathely

Szeretettel várjuk minden kedves vendégünket aki Szombathelyen szállást, vendéglőt vagy akár 200 fő befogadására is alkalmas rendezvénytermet keres. Bővebben


Mészáros Cukrászda Szombathely

Mészáros Cukrászda Szombathely

Hagyomány- és családtisztelet, ízek és illatok kavalkádja. Torták, sütemények, fagylaltok - minden, ami megédesíti az életet! Szombathelyen évtizedek óta ezt nyújtja, erről híres - A Mészáros! Gyerünk, menjünk a Mészároshoz, és együnk egy jó fagyit vagy süteményt! Bővebben


Vadász Panzió**** & Étterem

Vadász Panzió**** & Étterem

A panzióban a mai designnak megfelelő szobákat alakítottunk ki, így szolgálva minden kedves vendégünk kényelmét. Hangulatos, árnyas belső kerthelyiségünk gyermekbarát játszótérrel van felszerelve. Panziónk kiváló választás mindenkinek, aki akár üzleti útra érkezik, akár családdal vagy baráti ... Bővebben


Wagner Hotel & Étterem Szombathely

Wagner Hotel & Étterem Szombathely

A Wagner Vendégudvar Hotel & Étterem Szombathely belvárosában immáron három generáció óta várja a Szombathelyre érkező turistákat, látogatókat. A családias hangulatú hotelben 12 szoba található, melyek mindegyike kiválóan felszerelt. Bővebben


Ziccer Vendéglő Szombathely

Ziccer Vendéglő Szombathely

Friss és minőségi alapanyagokból, házias receptek alapján készítjük ételeinket. Hetente frissülő menükínálattal várjuk vendégeinket családias hangulatban. Bővebben


Öreg Sam Sörkert és Étterem Szombathely

Öreg Sam Sörkert és Étterem Szombathely

Házias, magyaros konyhával várjuk kedves vendégeinket az egyetem szomszédságában. Külön büszkeségünk a kerthelyiségünk (téli-nyári), mely felejthetetlen élményt és kikapcsolódást nyújt a gasztronómia szerelmeseinek. Térjen be egy menüre, randevúra, családi összejövetelre - nem fog csalódni kollégáink ... Bővebben


AFRI Cafe & Bar

AFRI Cafe & Bar

Sok szeretettel fogadunk afrikai hangulatot idéző bárunkba, ahol nem csak egy tökéletes kávéval várunk. Bővebben


1 2   


A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!


Kiemelt ajánlatok

Kiemelt ajánlatok

Figyelmébe ajánljuk!


Jegyet online? Gyorsan és egyszerűen!
Ár: 4 790 Ft -tól 7 790 Ft -ig Online jegyvásárlás
Kapcsolat, elérhetőség
Pontos cím, geokód, térkép
9700 Szombathely , Március 15. tér 5.
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Kiemelt ajánlatok

Kiemelt események