Szombathelyi programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események

Szombathelyi programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események

Jegyvásárlás
TOP 10-es ajánlat
Kiemelt ajánlat
2022. augusztus 12.

Fesztiválok, rendezvények, események. A város minden évszakban színes kulturális programokkal várja a városba érkező vendégeit. A programkavalkád a Tavaszi Fesztivállal indul, a nyár kiemelkedő eseményei a Savaria Táncverseny és a Savaria Történelmi Kavalkád, ősszel pedig a Szent Márton Emlékév programsorozatával zárulnak a rendezvények.


2022.08.12. Mamma mia1 (109 perc) - Mamma mia2 (114 perc)
Zenés kertmozi az emlékmű dombon.
Szombathely
Megnézem
2022.08.12. Móka Palota – interaktív zenés gyermekműsor MóKatával
Szombathely
Megnézem
2022.08.12. Óriásbuborék show
Szombathely
Megnézem
2022.08.12. Arcfestés
Szombathely
Megnézem
2022.08.12. Kézműves foglalkozások
Szombathely
Megnézem
2022.08.12. Táncház kicsiknek és nagyoknak
Szombathely
Megnézem
2022.08.12. Capito Gitárklub műsora
Szombathely
Megnézem
2022.08.12. - 2022.08.13. „A dal ugyanaz marad” - Zenés kertmozi az Emlékmű dombon
Szombathely
Megnézem
2022.08.12. - 2022.08.13. 20 éves a Kalandváros
Szombathely
Megnézem
2022.08.13. Kishuszár program
Szombathely
Megnézem
2022.08.13. Ürkmez-Horváth Ilona, „VarázsmosolyIlus” arcfestés, csillámtetoválás, hennafestés
Szombathely
Megnézem
2022.08.13. Sportvetélkedő Varga Jenővel
Szombathely
Megnézem
2022.08.13. Szamóca Színház - Csipi-Csupi bábszínháza - zenés mesejáték
Szombathely
Megnézem
2022.08.13. Tarisznyások Zenekar
Szombathely
Megnézem
2022.08.13. Genius Savariae - Szentléleky Tihamér élete és munkássága - ingyenes előadás
Szentléleky Tihamér hosszú és nem kevésbé kalandos életpályájának számunkra legfontosabb helyszíne Szombathely, azon belül pedig a savariai Isis szentély volt. A helyreállított Iseum állandó kiállításának kutatástörténeti részében tekinthető meg hagyatékának néhány jeles darabja, amellyelaz ásató régész, múzeumalapító és vezető, egyben pedig kiváló kultúraszervező emléke előtt tiszteleg az utókor.
Tárlatvezető: Szentkúty Viola
Szombathely
Megnézem
2022.08.13. ZÖLD SZIGET – Környezettudatos családi délután
Az árnyas Zöld szigeten interaktív öko-játék, észpörgető feladatok, átmozgató sportfoglalkozások, újrahasznos játszóház, babasarok és színpadi előadások várják a kicsiket és nagyokat.
Szombathely
Megnézem
2022.08.13. István a király ( 94 perc) - The Wall (91 perc)
Zenés kertmozi az emlékmű dombon.
Szombathely
Megnézem
2022.08.19. - 2022.08.21. SzentKirály Napok
Szombathely
Megnézem
2022.08.20. Augusztus 20-án, a nemzeti ünnepen ingyenesen látogatható a Savaria Múzeum, a Szombathelyi Képtár és a Schrammel-gyűjtemény.
Szombathely
Megnézem
2022.08.20. A grafika útjai - ingyenes tárlatvezetés
A szentendrei alkotókhoz is kötődő Szántó Piroska művészeti tevékenysége rendkívül széleskörű volt, és munkái mind a képzőművészeti, mind pedig az iparművészeti gyűjteményünknek híresen szép darabjai. Tárlatvezetésünk során a nézők Dió című grafikájával ismerkedhetnek meg közelebbről, mely tavaly októbere óta látható állandó kiállításunkban. Az izgalmas séta során az alkotóról, a műről és a készítés technikájáról is hangzanak el érdekes információk.
Tárlatvezető: Mácsadi Orsolya művészettörténész
Szombathely
Megnézem
2022.08.20. Államalapító Szent István király ünnepe - városi megemlékezés
Szombathely
Megnézem
2022.08.20. Schrammel Imre és Szombathely - ingyenes tárlatvezetés
Schrammel Imre keramikusművész Szombathely város szülöttje. 1933. október 29-én látta meg a napvilágot városunkban, ahol aztán gyermekéveit is töltötte. A tárlatvezetés során a szombathelyi vonatkozások nyomában járunk, amelyek lépten-nyomon felbukkannak a kiállított műtárgyak, sőt a befogadó épület kapcsán is. Az itt töltött gyermekkor családi körülményei, a szülőföld ihlette témák, tájak mesélnek arról, miért is húz a Kossuth-díjas művész szíve Szombathely városához. Egyes portrékon megelevenednek a szombathelyi rokonok és a szintén ezen vidékről származó egykori feleség, Tábori Gabriella textilművész alakja is. Végül fény derül annak a vallomásnak a részleteire is, amelyet maga a művész fogalmazott meg az életmű végleges elhelyezésével kapcsolatban: „Vas megyéhez a szívem húzott, a Rába menti táj, amelynek befolyása munkáimra meghatározó! És amely feleségem szülőhazája is. A rációval szemben a szívemre hallgattam. Most már tudom: jól döntöttem!”
Tárlatvezető: Bihari-Bakodi Szilvia restaurátor
Szombathely
Megnézem
2022.08.22. Vár a Püspökvár – Koncertek a szabad ég alatt / SZEKERES ADRIEN ÉLŐ NAGYKONCERT
Püspökvár, Püspöki Palota Kertje
Szombathely
Megnézem
2022.08.22. Szekeres Adrienn koncert
Vár a Püspökvár – Koncertek a szabad ég alatt
Lírával, romantikával, dinamikával és kis történetekkel fűszerezett örömzenélés, melyen Adrien legismertebb dalai szólalnak majd meg. Ki ne ismerné `Híd a folyót`, `,Kikötők`, `Olyan, mint Te` című, - mostanra már örökzölddé vált - slágereit. Töltsünk együtt egy csodás nyárestét!
Szombathely
Megnézem
2022.08.23. - 2022.08.24. Soltis Lajos Színház előadása
Életforrás családi fesztivál és kirakodóvásár
Szerencsés Mária - avagy `Való igaz csudálatos história ama dömölki Koptik Odó apátról, ki Szűz Mária segedelmével egy dunántúli kis mocsárból szép keresztény várost emelt vala`
Nem csoda, hogy Celldömölk a csodák városa. Kész csoda, hogy ezt manapság kevesen tudják! Pedig hányan csodájára jártak annak idején… Micsoda szerencse – hála néked, Szűzanya! – hogy a celldömölki Soltis Lajos Színház büszke játszói úgy döntöttek, feltárják, mi áll e csodák hátterében
Szombathely
Megnézem
2022.08.23. - 2022.08.27. Valódi hamisítvány
Weöres Sándor Színház, Megyeháza udvara
Szombathely
Megnézem
2022.08.24. „Az igazat mondd, ne csak a valódit” - Eperjes Károly estje
Összeállítás a XX. századi Istent kereső magyar költők műveiből; Babits Mihály, Ady Endre, József Attila, Pilinszky János és más költők.
Közreműködik: Négyessy Katalin gordonka-művész
Szombathely
Megnézem
2022.08.25. Dolhai Attila, Nagy Sándor, Polyák Lilla, Nádasi Veronika nyáresti zenekaros koncertje
A csapat tagjai már többször bizonyították pályájuk során, hogy a zene és a színház az, ami meghatározza életüket és munkásságukat. Erre alapozva egy igazi nyári, pezsgő hangulatú esttel ajándékozzák meg a közönséget.
Szombathely
Megnézem
2022.08.25. Vár a Püspökvár – Koncertek a szabad ég alatt - LORDOK ÉS MILADYK
Dolhai Attila, Nagy Sándor, Polyák Lilla, Nádasi Veronika nyáresti zenekaros koncertje, régi, nagy slágerekkel. A csapat tagjai már többször bizonyították pályájuk során, hogy a zene és a színház az, ami meghatározza életüket és munkásságukat. Erre alapozva egy igazi nyári, pezsgő hangulatú esttel ajándékozzák meg a közönséget.
Püspökvár, Püspöki Palota Kertje
Szombathely
2022.08.25. Karneválnyitó ceremónia
Újra fellobban a Karnevál lángja! A Fő téri Forum színpadnál újra kezdetét veszi a karneváli időszámítás! Tógába bújva vagy más történelmi maskarát magunkra öltve, családosan vagy baráti társasággal vethetjük bele magunkat ismét a város legnagyobb rendezvényének eseményeibe.
Szombathely
Megnézem
2022.08.25. Radics Gigi és a Savaria Szimfonikus Zenekar koncertje
Idén ismét a Savaria Szimfonikus Zenekar ünnepi koncertjével kezdődik meg a Forum Színpad sokszínű koncertjeinek sora. Ezúttal Radics Gigivel közösen lép színpadra a zenekar.
Szombathely
Megnézem
2022.08.25. Tüzes Játék
A jó és a rossz örök harca elevenedik meg a Témaparkban az idei Tüzes Játékban. Erények és gaz ármány, jó és gonosz varázslók mérik össze erejüket. Hogy végül kinek sikerül majd maga mellé állítani a gyarló embereket, az kiderül Pannónia és a messzi Allgäu kiváló tüzes mutatványosainak fergeteges műsorából. Újra a Karneválon a kaufbeureni Artistica Anam Cara, a Tűzmadarak és a Mare Temporis tűzvarázslói! A műsort a Kopula tűzijátéka zárja. Jegyár: 2.800 Ft
Szombathely
Megnézem
2022.08.25. - 2022.08.28. XXI. Savaria Történelmi Karnevál
Szombathely
Megnézem
2022.08.25. - 2022.08.28. Öreg Város Vására
Kézműves és gasztronómiai vásárunkban mindent megtalál az Karneválozó, ami szem-szájnak ingere. Lesz itt kézműves ékszer és kürtőskalács, kézzel faragott tárgy és Mátyás csemegéje, kerámiaportéka és pecsenyekülönlegesség, babakelengye és kézműves fagylalt, fonott kosár és különleges aszalvány, kecsketejes szappan és kemencés lángos is. Az Öreg Város Vására a régi idők vásárainak hangulatát idézi meg a belvárosban, így nem maradhat el a kosárhinta és a falovacska idén sem.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. Artistica Anam Cara – tüzes artista bemutató
Szombathely bajor testvérvárosából, Kaufbeurenből érkeztek azok az ifjú artisták, akik minden évben a szó szoros értelmében befűtenek a karneváli hangulatnak. Akik csütörtök este elmulasztották őket megnézni a Tüzes Játékban, most lehetőséget kapnak arra, hogy testközelből megismerjék a tűzzsonglőrködés, a tűznyelés és a tűzfújás fortélyait. A sörös korsókkal, de főként az égetett szeszes poharakkal a kézben azért mindenképpen ügyeljünk a megfelelő védőtávolságra.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. Élő történelemóra a Collegium Gladiatorummal
Pannonia legnagyobb gladiátoriskolájának tagjai betekintést adnak, hogy milyen is volt a gladiátorok élete az antik Rómában. Szerencsére mára egyfajta sporttá szelídült ez a különleges ókori harcművészet, mely eredetileg feltehetően az etruszk temetési szertartásokat kísérő rituális emberáldozat formájában született meg, majd a nép szórakoztatására kieszelt játékként terjedt el az egész Római Birodalomban. A sportfogadás gyökerei is erre a meglehetősen véres mulatságra nyúlnak vissza, erre idén is lesz lehetősége a közönségnek. A Collegium Gladiatorium ma a világ egyik legnagyobb létszámú, gladiátor küzdelmeket megjelenítő iskolája, melynek műsorát már csak azért is érdemes lesz figyelemmel kísérni, hogy a nap folyamán a gladiátorok által szervezett játékos tábori vetélkedőkön minél felkészültebben tudjanak szerepelni a vállalkozó kedvű látogatók.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. Muddy Shoes Band
A zenekart Fekete Jenő, a Palermo Boogie Gang gitáros-énekes frontembere és a blues-berkekben ekkor már jól ismert Nagy Szabolcs alapította 1996-ban. A duóhoz csatlakozott Mezőfi „Fifi” István a dobokon, szintén a PBG-ből és Pengő Csaba nagybőgőn. A zenekar a blues műfajában igen tág keretek között mozog: a 20. század elejének akusztikus világától a nagyvárosi blues-on át egészen a modernebb hangvételű, saját szerzeményekig.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. Óriási darts-foci a nagypályán
A foci és a darts játék ötvözete, remek szórakozás kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. Nart eposz mondái – a Pannonia Sarmatica egyesület meseelőadása
Világunk történetekből szövődik, tartják ősidőktől fogva. Ezt a szőttest színesítjük mi is a magunk módján. A kaukázusi Nart eposz mondáit hallhatjuk, melynek legősibb rétege az alán-szarmata-szkíta mitológiában gyökeredzik. Rutinos mesemondók, történetmesélők várják a látogatókat: többen a Hagyományok Háza Magyar népmese - hagyományos mesemondás akkreditált tanfolyamán végeztek, és van, aki a MythOff nemzetközi storytelling előadója.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. Mare Temporis: Tűzvarázs
A tűz megszelídítése embert próbáló feladat, zsonglőreink azonban legjobb tudásuk szerint szolgálják, de uralják is egyben az emberiség történetének legtitokzatosabb és legfélelmetesebb elemét... Használják a tüzes fejű meteor több fajtáját, tüzes kardot és különféle botokat, lángoló angyalszárnyat, legyezőket és igyekeznek a mutatványos műfaj újdonságaival is szolgálni.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. Pavane Zászlóforgatók
A 20. századot megelőző háborúk hadszínterein fontos szerepet töltöttek be a zászlók. Ezeket követték már a legiok is, de jeleikre mozdultak a középkor vitézei is. A reneszánsz Itáliában pedig egészen kifinomult jelrendszer alakul ki. Ennek mesterei aztán igazi művészetté avatják a zászlóforgatást, ami így megjelenik a civil ünnepeken és mulatságokon is. Ezt a hagyományt újítják fel és őrzik a szegedi Pavane Egyesület zászlóforgatói. A zászlóforgató csoport zenei kíséretét saját dobos együttesük szolgáltatja. A Pavane csapata a Fő téren és a Thököly utcán vonul végig.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. Kovács Viki és Kiss Gabesz
Együtt zenélésből lett barátság. Barátságból lett még több együtt zenélés. Viki és Gabesz kedvenc dalai mellé ülhetünk oda harmadiknak, mintha épp egyikük nappalijának kanapéján lennénk.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. Elefánt koncert
Az Elefánt sokféle szempontból kuriózum a magyar zenei életben. Tényleg nehéz őket ide, vagy oda sorolni. Alternatívnak túl elektronikus, elektronikusnak túl hangszeres, szomorúnak túl vidám, és.... a sort nem is folytatjuk.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. Horagus mester cirkusza
Horagus mester a középkor óta járja híres kompániájával az országot, világot.
Cirkuszának minden huncutságával és hosszú, hosszú lábaival próbálja meg ámulatba ejteni a bámész seregletet. Míves előadásukban megjelennek: az idomított Circuli Saurus nevű fenevadak, a birkózó Gemini fivérek kik átlagalacsonysága cirka 50 cm. A világ legerősebb embere, ki két kezével fölemel két embert, maximum 18 kg-ig, majd a feje fölé emeli a közönség „önként jelentkező” leghatalmasabbikát. Látható lesz még egy 6,5 méteres óriás sárkánykígyó, kit török vendégművészünk, Mehemed szelídít majd meg a közönség nagy-nagy örömére! Az előadás 45 percéhez tátott szájakat és hatalmas jókedvet kívánnak a: Langaléta Garabonciások.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. Body Beat Crew
1986 óta működő breaktánc csapat, amelyet Vass Ferenc (Ritchie King), Vass Szabolcs (Mike) és José Paulo Martins (Paulo) alapított.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. TrappTop Flotta: Repülési lecke
Rumi Laci és barátai évtizedek óta a magyar báb- és utcaszínházi élet elmaradhatatlan és közkedvelt figurái, akik számos alkalommal szerepeltek már a Karnevál közönsége előtt is. A mókás kedvű gólyalábas komédiások ezúttal a legbátrabb gyerkőcöket játszótársnak választják.
Különféle próbatételek várnak a jelentkezőkre, hogy aztán a legügyesebbek fölszállhassanak a Flotta híres repülő alkalmatosságára. Kérjük bekapcsolni a biztonsági övet! Nevetni is lehet, meg-megállva és jövet-menet!
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. MITSOURA
A MITSOURA-t a kétezres évek legkarakteresebb magyar world-music/etno-electronic zenekaraként ismertük meg, melyet mindig is az egyedülálló megközelítés, különleges hangzás és művészeti komplexitásra való törekvés jellemzett. Ősi tradíciók és a jelenkor hangjai, autentikus népzenei elemek és a XXI. század cinematic-electro-ambient hangkollázsai jellemzik az előadást, amelyet 2022. június 11-én, Veszprémben a Mozgókép Fesztiválon láthatunk.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. BIPP! társulat: Casting – impró a FŐszerepért
„Mi, a BIPP! társulat tagjai imádunk szerepelni. De mi van akkor, ha mind ugyanarra a castingra érkezünk, és ugyanarra a szerepre pályázunk? Egyetlen főszerep, életünk nagy lehetősége, amiért (egymást sem kímélve) mindannyian megküzdünk - és hogy végül kié lesz, azt Te döntöd el. Másfél órányi kalandozás az improvizációs műfajok világában, változatos karakterek, sírva nevetős jelenetek. Várunk téged is, ha egy interaktív, laza, szórakoztató színházi impró előadásra vágysz, és nem bánod, hogy a végén szem nem marad szárazon a nevetéstől. dönts Te a sorsunkról! Bevállalod?
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. Kormorán koncert
Vár a Püspökvár – Koncertek a szabad ég alatt
A Kormorán az elmúlt több mint három évtizedben eljutott szinte minden európai országba, koncertezett a tengerentúlon, és több zenealbumot jelentetett meg külföldön. Az együttes koncertprogramjain kívül egy sor albumot készített pop énekeseknek, blues és rock sztároknak, valamint színészeknek. Megannyi színpadi mű, opera, valamint filmzene bizonyítja a zenekar sokszínűségét s alkotóerejét (Julianus, Honfoglalás, Sacra Corona, Trianon, A Költő visszatér, Elektra mindörökké, Zúgjatok harangok, A Megfeszített, A Napba öltözött leány).
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. Violin király és Hanga királykisasszony meséje
A Violin király és Hanga királykisasszony című mese Szász Ilona dramaturg által kifejezetten Joós Tamás előadóművész számára írt interaktív játék, amelynek fő célja több népi hangszer (tekerő, koboz, citera, furulya, doromb, csörgődob, esőbot) játékos bemutatása és a gyerekek általi megszólaltatása, mesekeretbe ágyazva.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. Don Pedro’z Duo
Gitár és harmonika? Jó ötlet. Ügyes kezekkel történő megszólaltatásuk számtalan hangulatot rejt... Francia sanzonok, tangó, latinos ritmusú flamenco gitárzene, vagy éppen az elmúlt néhány évtized ismert pop és filmzenei válogatása szerepel repertoárjukban.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. Aster és a Kőszegi Orientális Táncklub
Aster több, mint tizenöt éve foglalkozik hastánccal. Az általa alapított Kőszegi OrientálisTáncklub célja, hogy megéljék a tánc örömét, fejlesszék a női test kultúráját. Ezt az örömöt nagy szeretettel adják át a kedves közönségnek.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. Peltzer Géza
Francia sanzonokat és virtuóz harmonika darabokat játszik ezúttal Peltzer Géza a Művészetek Utcájában. Az ismert zenész Herrer Pálnál tanult a nyolcvanas években, számos stílusban mutatta meg magasfokú hangszertudását. Egyik kedvenc műfaja a párizsi instrumentális zene a múlt század közepétől - ebből kapunk ízelítót.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. Kovács Viki és Kiss Gabesz
Együtt zenélésből lett barátság. Barátságból lett még több együtt zenélés. Viki és Gabesz kedvenc dalai mellé ülhetünk oda harmadiknak, mintha épp egyikük nappalijának kanapéján lennénk.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. A Smidt Múzeum kincsei
Ajándék tárlatvezetés az állandó kiállításban Tangl Balázs történésszel
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. Gulyás László: Borvirágos huncut mesék – vásári komédiázás
A magyar utcaszínház-művészet egyik legismertebb fenegyereke mesél egy muzsikaszóval megízesített fertályórában a régi, sobrikalapos, árvaleányhajjal lebőgő, büdös kenyőccsel kifenyt bajszú, puskadurrogtató betyárvilágról, a csángó magyarok kimeríthetetlen találékonyságáról, keserédes jókedvéről, pusztán okulásunk végett, ami még az öregtata dédapjának az idejében járt a Tiszának meg a Dunának, ennek a két öreg víznek a köziben.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. Mare Temporis: Forradalmi jelenetek és táncok az 1840-es évekből
Jeleneteinkben az 1848. márciusi forradalom és az azt követő szabadságharc zűrzavaros hétköznapjaiba repülünk vissza. A reformkor izzó vitáitól indulva a forradalmon át a szabadságharc végéig utazunk. Hazafias költők, álmodozó kisasszonyok, ravasz fogadósok, megszálló osztrákok, kémnők, hetvenkedő honvédek, kotnyeles cselédlányok lesznek a kísérőink, akikkel a nyugodt pihenésen kívül bármi megtörténhet. A műsor táncbetéteit a 19. századi báltermek népszerű társastáncai adják.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. Tom Kondor’s Moonshine
Magával ragadó líra, tökös-dögös rockzene őszinte érzelmekről kis romantikával és szenvedéllyel fűszerezve - ez a Tom Kondor`s Moonshine zenei világa. A zenekar egy, az 50-es évektől napjainkig terjedő időszakot felölelő kortalan pop-rock zenei irányvonalat képviselő cover band. Repertoárjukban a világszerte ismert és népszerű előadók dalait az alapító, Kondor Tamás saját szerzeményei színesítik.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. Takáts Tamás Blues Band
Takáts Tamás (aki az éneklés mellett szájharmonikán is játszik), Gál Gábor-gitáros, valamint Patyi Sándor basszusgitáros és Tóth Károly dobos: az amerikai blues és a magyar rock legjobb hagyományait ötvözik karakteres dalaikban. „Optimizmus, búfelejtés, rock and roll!” - ahogyan Takáts Tamás szokta mondani.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. Les Pommes de Terre
Les Pommes de Terres zenekar fő célja a jazz manouche (Francia gypsy jazz) magas szintű elsajátítása, bemutatása koncerteken és különböző programokon, hogy így széles körben tudja megismertetni és megszerettetni ezt aműfajt. Fontos számunkra a zenekari tagok egyéniségét is felhasználni, így törekedve a legegyedibb hangvételre és szórakoztatásra.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. A malacon nyert királylány
Amikor János, a kanászlegény furulyázásba fog, malacai úgy táncolnak, hogy kacag, aki látja. Megtetszik ez a királylánynak is. Kéri Jánost, adna neki egyet.
Ad is a legény jó szívvel, de nem ám pénzért. Hogy mi a malac ára, a néző csak sejtheti, látni azonban nem látja. Majd kiderül a mese végén. Addig hősünk még túlad a többi két malacon is, elindul, hogy feleségül vegye a királylányt. Találkozik egy rátarti gróffal, aki ugyanerre pályázik. Szabadtűzön elégetik egymás kabátját, majd a király előtt jól felelnek a kérdések kérdésére. De melyiküké lesz a királylány keze? Kiderül a Majorka Színház meséjéből, amelyben látványos-humoros, új színpadi megoldások és a megszokott színvonalú majorka-stílus szórakoztatja a nagyérdeműt.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. - 2022.08.27. Felvonulás
Augusztus 26-án, pénteken és 27-én, szombaton 19.00 órától a Karnevál időkereke kétezer esztendő történelmi korait, a rómaiaktól a második világháborúig terjedő időszak kiemelten fontos szereplőit és eseményeit vonultatja fel előttünk a belváros ünnepi kulisszái között.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. - 2022.08.27. Mare Temporis: Forradalmi jelenetek és táncok az 1840-es évekből
Jeleneteinkben az 1848. márciusi forradalom és az azt követő szabadságharc zűrzavaros hétköznapjaiba repülünk vissza. A reformkor izzó vitáitól indulva a forradalmon át a szabadságharc végéig utazunk. Hazafias költők, álmodozó kisasszonyok, ravasz fogadósok, megszálló osztrákok, kémnők, hetvenkedő honvédek, kotnyeles cselédlányok lesznek a kísérőink, akikkel a nyugodt pihenésen kívül bármi megtörténhet. A műsor táncbetéteit a 19. századi báltermek népszerű társastáncai adják.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. - 2022.08.27. Shamila és Johara Duó
Shamila és Johara 2010-ben ismerték meg egymást, és együtt táncoltak, majd egy kis szünet után 2021-ben a sors újra összehozta őket. Mindketten a műfaj szerelmesei, Shamila 2004, Johara pedig 2008 óta táncol.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. - 2022.08.27. Langaléta Garabonciások: Vásári komédiák
A Langaléta Garabonciások sok éve járják már az országot-világot gólyalábaikon, s ejtik ámulatba a tisztelt „kurtalábú” publikumot. A közönség közé vegyülnek, megviccelik őket: kicsiket és nagyokat a játékokba, tréfás vetélkedőkbe bevonva teremtenek feledhetetlen hangulatot. Vásári komédiáikat nem csak a hazai fesztiválok, de Európa számos más városa is élvezhette már. Eszközeik óriásbábok, mímesjátékok, hangos muzsikálások, s ravasz szófacsarások.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. - 2022.08.27. Zsongi játszóház – a Tűzmadarak játszóprogramja
A játszóházban kicsik és nagyok egyaránt önfeledten szórakozhatnak, próbára tehetik ügyességüket, kitartásukat és egyensúly érzéküket. A foglalkozás során többféle zsonglőreszközt kipróbálhatnak a résztvevők.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. - 2022.08.28. Viselet- és fegyverzetbemutató a principátus korából
Mik a lehetőségei és a korlátai az autentikus principátus kori katonai viselet megjelenítésének? Hogy tudjuk ma hitelesen megidézni Augustus korának reguláris hadseregét? Mi az, hogy leletnáci? A Colonia Rostallo egyesület régész és történész tagjai bemutatják, hogy a kísérleti régészet és a legújabb kutatások fényében milyen lehet egy principátus korabeli hiteles viselet és fegyverzet rekonstrukció.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. - 2022.08.28. Kvád-szarmata betörés Pannóniába
Közreműködnek: Északi Gárda, Pannonia Sarmatica, Legio I Adiutrix, Legio Leonum Valentiniani, Lanciarii Sabarienses.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. - 2022.08.28. Római, dák, szarmata és korai germán hadviselés az 1-2. században
Közreműködnek: Colonia Rostallo, Legio XV Apollinaris Cohors II, Terra Dacica, a Hasta Nomadorum Egyesület és a Jaurinum Történeti Társaság.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. - 2022.08.28. Magor Íjász Hagyományt Őrző Egyesület - életmód- és harcászatbemutató
Időutazás egy honfoglalás kori tábori szegletbe. A nádkerítéssel körbevett településimitációban megtekinthető a korhűen berendezett jurta és félsátor, különböző fegyverzetek, eszközök. Az íjászat szakmai ismertetése és bemutatása után, ennek kipróbálására is lehetőséget adnak. A táborlakók alkalmanként sámándob kísérettel dalra is fakadnak.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. - 2022.08.28. Linka Sándor logikai játékai
A fából készült, kézzel festett, szemgyönyörködtető játékok a gyermekek és a felnőttek logikai és vizuális képességeit fejlesztik. A tartalmas időtöltés, a micimackós fejtörés, az agytekervények csikorgó működése garantált! Míg az ifjak, szülők és nagyszülők gondolkodnak, a kisgyerekek kedvükre építhetnek a játszószőnyegen.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. - 2022.08.28. Klapka György Huszár Egyesület Kishuszár Tagozat: „Erőt, tisztességet!”
Második alkalommal mutatkoznak be a kishuszárok a Savaria Karnevál gyermekhelyszínén. Sátras táborukban a huszárok viseletével, fegyverzetével, elhivatottságával, erkölcsi normáikkal ismerkedhetnek meg az érdeklődők. A hadgyakorlatok mellett énekelni, táncolni is fognak. Megtekinthetők lesznek lovaik és közszemlére tesznek egy mai napig működőképes ágyút. Az ő felvezetésükkel és közreműködésükkel zajlik a szombat 15-kor kezdődő karneváli gyermek-felvonulás.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. - 2022.08.28. Kalandozó Komédium - Furmányos játékudvar
„Családi kompániánk nekivágott a nagyvilágnak, hogy újratanítsa játszani a gyerekeket és szüleiket. Azon mesterkedünk, hogy az egész család együtt virtuskodjon, ügyeskedjen, szórakozzon. Áram ugyan nem, de furfang és lelemény szükséges a játékainkhoz.”
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. - 2022.08.28. Játszóprogramok a Kalandvárban
Napközbeni aktivitások kicsiknek és nagyoknak, gyerekeknek és családoknak.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. - 2022.08.28. Simon István tradicionális és ügyességi fajátékok
Simon István játékai gondos munkával, fából készültek az egész család számára. Az egészen kicsik remekül érzik magukat a kosaras körhintában, az egyévesek már tekerős autóversenyezhetnek, pecázhatnak, kipróbálhatják a hintalovat. A nagyobbak kacsát reptethetnek, háromfejű sárkánnyal küzdhetnek meg, gyakorolhatják a célbadobást és a gólyalábazást. Kitartásra ösztönző, egyensúlyérzéket és szem-kéz koordinációt fejlesztő játékaival várjuk a kisebbeket, nagyobbakat.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. - 2022.08.28. Mívestár Egyesület - népi játszó- és pihenőtér
A Mívestár Egyesület immáron 5 éve folytatja tevékenységeit. Olyan kézműves foglalkozásokat, népi játszóházakat kínálnak gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, ahol a természetes anyagokkal közvetlen módon tudnak megismerkedni, olyan szerszámokkal munkálkodni, melyet nagyanyáink-nagyapáink használtak. A bőr, a gyapjú, az agyag, növényi részek kiváló játéknak bizonyulnak. Főbb céljuk az elődök tárgyi és szellemi műveltségét átörökíteni a megtapasztaltatás segítségével. A legkisebbek számára létrehozott babasarokban, népi játszótéren a pihenő funkció mellett a babák az életkoruknak megfelelő játékteret kapnak.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. - 2022.08.28. Bohócdoktor: Sziszi bohóc és segítőtársai idén is jótékony célra hajtogatják a lufikat
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. - 2022.08.28. Fehérlófia Hagyományőrző Gyerekfoglalkoztató
Baba-mama jurta, kézműves foglalkozás, lovagoltatás, íjászat. Alkalmi vendégük egy magyar agár! A 10. századi táborba betérőket egy berendezett, autentikus jurta, „honfoglaláskori” viselet- és fegyverbemutató, valamint - jelképes összegű térítés ellenében - íjászat várja. Megismerkedhetnek és kipróbálhatják a korabeli gyermekjátékokat, a hagyományos kézműves technikákat (bőrözés, nemezelés, arc- és testfestés korabeli motívumokkal, rovásírás). A baba-mama jurtában szoptatási, gondozási lehetőség adódik az édesanyák számára. Gyógypedagógusként szívesen látják foglalkozásaikra a sajátos nevelési igényű gyerekeket is.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. - 2022.08.28. Freya & Inanna
Freya és Inanna, azaz Paizer Aliz és Ipkovics Ágnes 2014 óta táncolnak együtt ebben a formációban. A hastánc legmodernebb műfajában, a törzsi fúzióban mélyedtek el. Műsoraikban az erős, független női karaktereket jelenítik meg, nyugati, gyakran elektronikus zenére, mitikus lények bőrébe bújva. Voltak már boszorkányok, sámánnők, amazonok, démonok és szirének. Hogy idén mivel várják Önöket, maradjon meglepetés.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. - 2022.08.28. Freya & Inanna
Freya és Inanna, azaz Paizer Aliz és Ipkovics Ágnes 2014 óta táncolnak együtt ebben a formációban. A hastánc legmodernebb műfajában, a törzsi fúzióban mélyedtek el. Műsoraikban az erős, független női karaktereket jelenítik meg, nyugati, gyakran elektronikus zenére, mitikus lények bőrébe bújva. Voltak már boszorkányok, sámánnők, amazonok, démonok és szirének. Hogy idén mivel várják Önöket, maradjon meglepetés.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. - 2022.08.28. Kürti Regina
Évek óta a törzsi fúziós hastánc szerelmese. A stílus képviselőjeként részt vett országos versenyeken és változatos tematikájú hastánc esteken egyaránt. Előszeretettel használ különféle eszközöket előadásai változatosabbá tételéhez a hagyományosabbaktól - kard, fátyol - a kevésbé megszokottig - toll, legyező.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. - 2022.08.28. Vépi Jáde Hastánccsoport, Jáde gyöngyöcskéi
A Jáde hastáncklub két oszlopos tagja Gyűrű Zsuzsa és Habda Viktória immár 13 éve táncolnak együtt. Az ifjabb korosztály Viki által 8 éve ismerkedett meg ezzel a műfajjal. A Jáde Gyöngyök csoport tagjai számos versenyen mérettették meg magukat, melyekről arany ezüst és bronz minősítésekkel térhettek haza. A legifjabb tagok a Jáde Gyöngyöcskéi egy éve bontogatják szárnyaikat Viki kezei alatt. A Jáde ladys Zsuzsa vezetésével 1 éve alakult, első versenyükön bronz minősítést értek el.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. - 2022.08.28. Saue Music School Band
Az észtországi Saue Zenegimnázium növendékei és kísérő tanárai. Művészeti vezető: Toivo Unt, direktor, manager: Kristiina Liivik
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. - 2022.08.28. Kürti Regina
Évek óta a törzsi fúziós hastánc szerelmese. A stílus képviselőjeként részt vett országos versenyeken és változatos tematikájú hastánc esteken egyaránt. Előszeretettel használ különféle eszközöket előadásai változatosabbá tételéhez a hagyományosabbaktól - kard, fátyol - a kevésbé megszokottig - toll, legyező.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. - 2022.08.28. Stúber Gyöngyi
Stúber Gyöngyi itthon és nemzetközileg is elismert hastáncos előadó, oktató és koreográfus, valamint magyar RakasaFit™- központ erősítő hastánc fitnesz nagykövet. Rendszeres hastánc és RakasaFit™ órái elérhetők Veszprémben és Budapesten, emellett az ország több más városában tart workshopokat is.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. - 2022.08.28. Artistica Anam Cara – artista bemutató
A Kaufbeurenből, Szombathely bajor testvérvárosából érkezett délceg artisták levegőakrobatikai elemekkel színesített mutatványai ámulatba ejtik a közönség apraját-nagyját.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. - 2022.08.28. Vépi Jáde Hastánccsoport, Jáde gyöngyöcskéi
A Jáde hastáncklub két oszlopos tagja Gyűrű Zsuzsa és Habda Viktória immár 13 éve táncolnak együtt. Az ifjabb korosztály Viki által 8 éve ismerkedett meg ezzel a műfajjal. A Jáde Gyöngyök csoport tagjai számos versenyen mérettették meg magukat, melyekről arany ezüst és bronz minősítésekkel térhettek haza. A legifjabb tagok a Jáde Gyöngyöcskéi egy éve bontogatják szárnyaikat Viki kezei alatt. A Jáde ladys Zsuzsa vezetésével 1 éve alakult, első versenyükön bronz minősítést értek el.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. - 2022.08.28. Stúber Gyöngyi
Stúber Gyöngyi itthon és nemzetközileg is elismert hastáncos előadó, oktató és koreográfus, valamint magyar RakasaFit™- központ erősítő hastánc fitnesz nagykövet. Rendszeres hastánc és RakasaFit™ órái elérhetők Veszprémben és Budapesten, emellett az ország több más városában tart workshopokat is.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. - 2022.08.28. Tábori élet
Bemutatkoznak a Történelmi Témapark `táborlakói`. A Vita Romana standjánál megtudhatjuk, mit ettek a római polgárok. Kenyeret, húst, zöldséget és gyümölcsöt - na de milyet is? Felismered az ókori alapanyagokat? Kipróbálod a tudásodat a korabeli gabonákat, fűszereket illetően? Ismerd meg az ókori gasztronómia titkait!
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. - 2022.08.28. István király birtokadományozási aktusa Sabariában
Az adományozás során a Nürnberg környékéről Gizella kíséretével Magyarországra érkezett német kóbor lovag, Hermann is nem csekély szerephez és még kevésbé csekély földbirtokhoz jut. A birtokadományozást gyalogos és lovas haditorna követi. A bemutatóban a 2021. augusztus 20-án Buda várában rendezett ünnepségsorozatban is rendkívül nagy szakmai és közönségsikerrel szereplő Keleti Szövetség és a Nyugati Gyepűk Pajzsa Haditorna Egyesület tagjait láthatjuk.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. - 2022.08.28. Saue Music School Band
Az észtországi Saue Zenegimnázium növendékei és kísérő tanárai. Művészeti vezető: Toivo Unt, direktor, manager: Kristiina Liivik
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. - 2022.08.28. Kik azok a szarmaták?
Vásári komédiába torkolló élő történelemóra arról, kik is voltak az első évezred elején a Kárpát-medence egy részét is közel négy évszázadig uraló szarmaták. Közreműködnek: Pannonia Sarmatica, Jaurinum Egyesület
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. - 2022.08.28. Római legiók seregszemléje
Közreműködnek: Legio XV Apollinaris COH II, Legio I Adiutrix, Legio Leonum Valentiniani, Lanciarii Sabarienses, Colonia Rostallo, Legio III Italica Concors.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. - 2022.08.28. Markomann rajtaütés
A markomannok és a kvádok már a Krisztus utáni 1. században betörtek a frissen elfoglalt Pannónia területére. A bemutató során egy markomann rajtaütést idéznek meg a harcosok. Közreműködnek: Colonia Rostallo, Legio XV Apollinaris COH II, Északi Gárda, Jaurinum Történeti Társaság.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. - 2022.08.28. Kassai Lajos és tanítványai
Kassai Lajost és a lovasíjászatot nem kell bemutatni a szombathelyi közönségnek. Annak ellenére, hogy a szervezőkkel együtt a világhírű lovasíjász sem elsősorban hagyományőrzőként tekint magára, meggyőződésünk, hogy ennek a mára világszerte elismert különleges sportágnak, a „harcművészetek királynőjének” feltétlenül helye van egy savariai történelmi hagyományőrző rendezvényen.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. - 2022.08.28. Horváth Gypsy Band
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. - 2022.08.28. Body Beat Crew
1986 óta működő breaktánc csapat, amelyet Vass Ferenc (Ritchie King), Vass Szabolcs (Mike) és José Paulo Martins (Paulo) alapított. A csapat folyamatosan bővült az évek során, egyes tagok felcserélődtek. Számos versenyen, fellépésen, cirkuszok és varieték műsorában léptek fel éveken keresztül.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. - 2022.08.28. Milyen volt a római „tüzérség”?
Mit tudunk a római távolba ható fegyverekről? Mit keres egy skorpió, egy onager, azaz vadszamár a rómaiak fegyvertárában? Mi volt a szerepe az íjászoknak a reguláris római hadseregben? Mindezt megtudhatjuk a szombathelyi és szőnyi hadfiak bemutatójából. Közreműködnek: Legio I. Adiutrix, Legio XV Apollinaris COH II.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. - 2022.08.28. Kirakodóvásár a szerzetesrendek és egyházi intézmények kézműves termékeiből
Levendulaszörpök, sörök, borok, gyógynövényes csokoládék, szálas teák, likőrök, kozmetikumok, lekvárok, mézek, borecetek, salátaolajok.
Szombathely
Megnézem
2022.08.26. - 2022.08.28. Lovagi kastély - csúszdás légvár
Szombathely
Megnézem
Találatok száma: 16

Alvég Panzió és Étterem Szombathely

Alvég Panzió és Étterem Szombathely

Panziónk Szombathely keleti városrészén helyezkedik el zöldövezetben. Könnyen és egyszerűen megközelíthető, helyi járatos buszmegálló a panziótól 10 m-re. Zárt parkolónkban körülbelül 30 autó parkolását tudjuk biztosítani. Éttermünkben házias ételekkel, szolid árakkal, panziónkban otthonos, olcsó szobákkal ... Bővebben


Ciao Amico Pizzeria Kávézó és Hotel

Ciao Amico Pizzeria Kávézó és Hotel

A Ciao Amico vendéglátóipari és szórakoztató centrum a régió nyugati kapujában, az osztrák határtól 10 km-re, Szombathelyen, a Bucsui határátkelő felőli elkerülő, valamint a Kőszegi határátkelőtől érkező 87-es út városba érkezésénél található. Szombathely egyedüli és legnagyobb ilyen jellegű ... Bővebben


Garda Hotel

Garda Hotel

A Garda Hotel Szombathely legszebb részén, a Csónakázó-tó közelében, a városi Fedett Uszoda és Termálfürdő szomszédságában és a gyönyörűen felújított Tófürdő strandtól pár perc sétára található. Jelenleg 3 csillagos szállodaként üzemelünk. Szoba választékunkban található nagyobb méretű, elegáns, ... Bővebben


Herényiek Háza Szombathely

Herényiek Háza Szombathely

A Herényiek Háza Szombathely herényi városrészében a híres Kámoni Arborétum szomszédságában található a Gyöngyös és a Perint patak völgyében, karnyújtásnyira Dunántúl legmagasabb pontjától, az Írottkőtől. Vendégeinket a külső megjelenésében ókori római kori villa hangulatát idéző 2007-ben megújult ... Bővebben


Hotel Claudius****

Hotel Claudius****

Szállodánk a város legszebb zöldövezeti részén fekszik gyönyörű kilátást biztosítva a festői környezetű Csónakázó-tóra. 97 szobával várjuk az utazókat, melyek mindegyike légkondicionált, telefonnal, televízióval, minibárral felszerelt. 200 főt befogadni képes légkondicionált és technikailag felszerelt ... Bővebben


Il Gallo Nero - Fekete Kakas Étterem Panzió Szombathely

Il Gallo Nero - Fekete Kakas Étterem Panzió Szombathely

Az `Il Gallo Nero` Étterem és Panzió Szombathely történelmi belvárosától néhány perces sétányira helyezkedik el. Bővebben


Józsi bácsi Vendéglője és Szállodája Szombathely

Józsi bácsi Vendéglője és Szállodája Szombathely

Szeretettel várjuk minden kedves vendégünket aki Szombathelyen szállást, vendéglőt vagy akár 200 fő befogadására is alkalmas rendezvénytermet keres. Bővebben


P4W Hotel - Residence Szombathely

P4W Hotel - Residence Szombathely

A P4W Hotel-Residence Szombathely Magyarország egyik legrégebben lakott településének központi, de csendes részén várja a kikapcsolódni vágyó vagy munkájuk kapcsán – a Nyugati Királynőnek is nevezett – Szombathelyre látogató vendégeit. Szállodánkban közel négycsillagos ellátásban részesülhet, míg ... Bővebben


Park Hotel Pelikán**** Szombathely

Park Hotel Pelikán**** Szombathely

Park Hotel Pelikán Szombathely. A város szívében, közel a városközponthoz és a történelmi látványosságokhoz, a Pelikán Parkkal szemben található. A szállodában étterem, wellness részleg és konferencia terem várja mind a pihenni vágyó turistákat mind az üzleti utazókat. Bővebben


Sunset Motel

Sunset Motel

Szombathely zöldövezetében várják a bármely irányból könnyen megközelíthető, az amerikai autós motelek stílusában megépített és európai igényeket kielégítő szállodában. A gyönyörű kerttel körbevett Sunset Motel kedvező áron kínálja hotel szintű és minőségű szolgáltatásait. Szállás Szombathelyen, minőség ... Bővebben


1 2   


Találatok száma: 19

Alvég Panzió és Étterem Szombathely

Alvég Panzió és Étterem Szombathely

Panziónk Szombathely keleti városrészén helyezkedik el zöldövezetben. Könnyen és egyszerűen megközelíthető, helyi járatos buszmegálló a panziótól 10 m-re. Zárt parkolónkban körülbelül 30 autó parkolását tudjuk biztosítani. Éttermünkben házias ételekkel, szolid árakkal, panziónkban otthonos, olcsó szobákkal ... Bővebben


Ciao Amico Pizzeria Kávézó és Hotel

Ciao Amico Pizzeria Kávézó és Hotel

A Ciao Amico vendéglátóipari és szórakoztató centrum a régió nyugati kapujában, az osztrák határtól 10 km-re, Szombathelyen, a Bucsui határátkelő felőli elkerülő, valamint a Kőszegi határátkelőtől érkező 87-es út városba érkezésénél található. Szombathely egyedüli és legnagyobb ilyen jellegű ... Bővebben


Il Gallo Nero - Fekete Kakas Étterem Panzió Szombathely

Il Gallo Nero - Fekete Kakas Étterem Panzió Szombathely

Az `Il Gallo Nero` Étterem és Panzió Szombathely történelmi belvárosától néhány perces sétányira helyezkedik el. Bővebben


Józsi bácsi Vendéglője és Szállodája Szombathely

Józsi bácsi Vendéglője és Szállodája Szombathely

Szeretettel várjuk minden kedves vendégünket aki Szombathelyen szállást, vendéglőt vagy akár 200 fő befogadására is alkalmas rendezvénytermet keres. Bővebben


Mészáros Cukrászda Szombathely

Mészáros Cukrászda Szombathely

Hagyomány- és családtisztelet, ízek és illatok kavalkádja. Torták, sütemények, fagylaltok - minden, ami megédesíti az életet! Szombathelyen évtizedek óta ezt nyújtja, erről híres - A Mészáros! Gyerünk, menjünk a Mészároshoz, és együnk egy jó fagyit vagy süteményt! Bővebben


Vadász Panzió**** & Étterem

Vadász Panzió**** & Étterem

A panzióban a mai designnak megfelelő szobákat alakítottunk ki, így szolgálva minden kedves vendégünk kényelmét. Hangulatos, árnyas belső kerthelyiségünk gyermekbarát játszótérrel van felszerelve. Panziónk kiváló választás mindenkinek, aki akár üzleti útra érkezik, akár családdal vagy baráti ... Bővebben


Wagner Hotel & Étterem Szombathely

Wagner Hotel & Étterem Szombathely

A Wagner Vendégudvar Hotel & Étterem Szombathely belvárosában immáron három generáció óta várja a Szombathelyre érkező turistákat, látogatókat. A családias hangulatú hotelben 12 szoba található, melyek mindegyike kiválóan felszerelt. Bővebben


Ziccer Vendéglő Szombathely

Ziccer Vendéglő Szombathely

Friss és minőségi alapanyagokból, házias receptek alapján készítjük ételeinket. Hetente frissülő menükínálattal várjuk vendégeinket családias hangulatban. Bővebben


Öreg Sam Sörkert és Étterem Szombathely

Öreg Sam Sörkert és Étterem Szombathely

Házias, magyaros konyhával várjuk kedves vendégeinket az egyetem szomszédságában. Külön büszkeségünk a kerthelyiségünk (téli-nyári), mely felejthetetlen élményt és kikapcsolódást nyújt a gasztronómia szerelmeseinek. Térjen be egy menüre, randevúra, családi összejövetelre - nem fog csalódni kollégáink ... Bővebben


AFRI Cafe & Bar

AFRI Cafe & Bar

Sok szeretettel fogadunk afrikai hangulatot idéző bárunkba, ahol nem csak egy tökéletes kávéval várunk. Bővebben


1 2   


A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Savaria Történelmi Karnevál 2022 Szombathely
Savaria Történelmi Karnevál 2022 Szombathely
  • Szombathely
2022. augusztus 25 - 28.
Szombathely Agora programok 2022
Szombathely Agora programok 2022
  • Szombathely
2022. augusztus 12.

Jegyet online? Gyorsan és egyszerűen!
Ár: 1 000 Ft -tól 6 000 Ft -ig Online jegyvásárlás
Kapcsolat, elérhetőség
Pontos cím, geokód, térkép
9700 Szombathely , Több helyszínen
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG