500 faj, 5000 állat, 30 hektár! Csodálja meg az állatok birodalmát Nyíregyházán!
500 faj, 5000 állat, 30 hektár! Csodálja meg az állatok birodalmát Nyíregyházán!
Hazánk legnagyobb regionális szabadtéri néprajzi múzeuma várja Önt!
Hazánk legnagyobb regionális szabadtéri néprajzi múzeuma várja Önt!

2017-ben újra megrendezik a Tirpák fesztivált Nyíregyháza belvárosában 2017. szeptember 23-24-én, ahol az ínyencek kedvükre válogathattak a számtalan finomság, no meg a színpadi produkciók közül. A Tirpák Fesztiválon versenyző csapatok ragadnak fakanalat a Kossuth téren, hogy megfőzzék a hagyományos tirpák ételeket. A színpadon egész nap fergeteges program várja a nagyközönséget.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

V. Tirpák Fesztivál!

2017. szeptember 23.–szeptember 24.

Nyíregyháza  Kossuth tér

Részletek

A fesztivál megszokott és új programokkal, finom ételekkel várják az érdeklődőket!

Bebizonyosodott az elmúlt években, hogy ez az egyik legnépszerűbb program a városban: tavaly a két nap alatt 18 ezer adag étel fogyott el, és közel 25 ezren látogatták meg a Kossuth teret.

Az idén pálinkanappal bővül a kínálat, ahol a megyei pálinkakultúra nagykövetei is képviseltetik magukat. A partnervárosok közül ígérte részvételét Rzeszów, Bielsko Biala, Eperjes, Szatmárnémeti és Ivano-Frankovszk.

A Tirpák Fesztivál és Pálinkanap 2017. szeptember 23-án 10 órakor a népi ízek találkozójával nyílik. Este 19 órakor Retro party kerül megrendezésre, melynek vendégei Dj. Náksi, Betty Love, az Ámokfutók, Kefír és Csordás Tibi lesznek, majd a sztárvendég, Dr. Alban következik.

2017. szeptember 24-én a II. Nyíregyházi Bogrács- és Grillbajnokság kezdődik, 16 órakor pedig Lacibetyár vígadója szélesre tárja kapuit. Szem, száj, torok nem marad szárazon, has nem marad üresen.


Megjegyzés az időpontokhoz:

Forrás: Nyíregyháza honlapja
A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!

Találatok száma: 2

Hotel Dzsungel**

Hotel Dzsungel**

Páratlan, semmihez sem hasonlítható körülmények közé kerül az a vendégünk, aki a Nyíregyházához közeli Sóstógyógyfürdőn álló Hotel Dzsungelt választja pihenő-helyéül. Szállodánk a Nyíregyházi ...


Ózoon Hotel

Ózoon Hotel

A festői szépségű sóstói erdő szélén, egy buszmegállónyira a Nyíregyházi Állatparktól, mely 2015-ben Európa legjobb állatkertje lett, egy erdei tisztás közepén található az Ózoon Hotel. A Nyíregyházi ...