Egész évben várjuk pihenni a Kékes lábánál Mátraházán.
Egész évben várjuk pihenni a Kékes lábánál Mátraházán.

Családias összművészeti fesztivál a Cserhát szívében. Az alternatív közösségeket összefogó, családias művészeti fesztivál műhelyeivel és koncertélményeivel évről évre több látogatót vonz. A Tű Fokán Művészeti Fesztivál egy különleges, egyedi műhelyekkel és különböző szubkultúrákból érkező előadókkal tarkított öt napos program, amit idén ötödször rendeznek meg. A résztvevő érdeklődők egy különleges nyári élményt élhetnek meg együtt egy értékteremtő nyitott közösségben. Minden évben különleges műhelyekkel és koncertélményekkel jelentkezik. A fő hívó szavak kísérletezés, alkotás, cselekvés!

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

A program

Idén is folytatjuk a hagyományokat és komolyabb és könnyedebb zenéket igyekszünk összefűzni mozgással, színházzal és irodalmi eseményekkel.

Egyelőre több külföldi vendéggel tárgyalunk:

Szeretnénk meghívni a '70-es években legendássá vált, első és meghatározó krautrock zenekart, a német faUStot.
A cseh avant/punk Uz jsme doma szerepel még a tervezett műsorban.
Ezen túl több dél-olasz világzenei zenekarral egyeztetünk, a célunk, hogy egy igazi tarantella műsort hozzunk el végre Magyarországra.
A nagyszínpadon szerepeltetnénk még valmelyik ismeretebb magyar alternatív előadót illetve a jazz/zaj zenei vonalból a Landing Venust vagy egy másik a szcénából érkező zenekart.
A kisszínpad műsorát néhány visszatérő vendégen túl (Halálorgazmus, Presszó Tangó Libidó) idén is a szentendrei Elevenkert, a veszprémi Utcazene, vagy a kapolcsi Művészetek Völgye eseményein ismertté vált előadókkal tarkítjuk.

A Garábi templomban délutánonként klasszikus zenei programot tervezünk.

Éjjelente a színpadi programok után idén is várunk mindenkit egyik legkülönlegesebb élményünkre a szabad természetben megrendezett teljesen akusztikus sokszor meditatív jellegű előadásainkra.

Eddig tervezett műhelyeink:

Sőrés Zsolt, zenei szabadimprovizáció
Szamosi Judit, Testidő
FauSt
Kontakttánc, szabadmozgás.
Örömzenélés Csatlós Marciékkal
Terveink között szerepel még egy fórumszínházas előadás, jóga, számháború, és éjjelente közös tábortüzes zenélés.

Forrás: Szervezők


Megjegyzés az időpontokhoz:

Forrás: Facebook

KeSzeCsüSzoVa
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4
Tű Fokán Művészeti Fesztivál Garáb 2017. július 5-9.