Hívjuk és várjuk Magyarország legmagasabban fekvő településén!
Hívjuk és várjuk Magyarország legmagasabban fekvő településén!

Idén is Garáb, egy Nógrád megyei kis falu fogadja be a fesztivált. Kiemelkedő természeti szépségével és nyitottságával különleges környezetet biztosít, egy helyet ahol megvalósulhat a találkozás párhuzamos világok között. Családias összművészeti fesztivál a Cserhát szívében. Az alternatív közösségeket összefogó, családias művészeti fesztivál műhelyeivel és koncertélményeivel évről évre több látogatót vonz.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

A Tű Fokán Művészeti Fesztivál egy különleges, egyedi műhelyekkel és különböző szubkultúrákból érkező előadókkal tarkított öt napos program, amit idén hatodik alkalommal rendeznek meg. A résztvevő érdeklődők egy különleges nyári élményt élhetnek meg együtt egy értékteremtő nyitott közösségben. Minden évben különleges műhelyekkel és koncertélményekkel jelentkezik.

Tű Fokán Művészeti Fesztivál

2018. június 27 - július 1.

A program amivel készülünk külföldi fellépőkkel és izgalmas műhelyekkel tarkított. Fontosnak tartjuk, hogy időt adjunk a dolgok megélésére, hogy egy olyan ritmust biztosítsunk amiben mindenki megtalálhatja a saját valóságosságát.

A fellépők
Idén biztosan szerepel a fesztiválon a szicíliai "Oi Dipnoi" (jún. 28) és a francia "Cantenac Dagar" (jún 30.) a záró napon (júl. 1) pedig az olasz "Baro Drom" fog egy táncolós zárást adni.
Ezen kívül több izgalmas magyar fellépő lesz a fő színpadon, különböző alternatív közegekből. A Közös térben a délután során izgalmas fél-akusztikus, meditatív és kísérletező produkciókat láthatunk. Esténként pedig egyszemélyes akusztikus programokat hallhatunk a természetben, fáklyafénynél.
Idén is széles körű műhelyekkel készülünk. Zene, mozgás, írás, főzés, kézművesműhelyek, tánc témakörökben egyeztetünk műhelyvezetőkkel.
Idén nagyszabású számháborúra készülünk szombaton, melynek kidolgozott játszható előtörténete lesz az előző napokban is. 

Jegy

  • Napijegy (kb. 3500 forint)
  • 3 Napijegy (kb. 7000 forint)
  • 5 napos bérlet (kb. 10000 forint)

 

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

KeSzeCsüSzoVa
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Tű Fokán Művészeti Fesztivál 2018 Garáb