Tudományos stand up előadások 2019. Népszerű témákkal várjuk az igényes szórakozás kedvelőit!

Tudományos stand up előadások 2019. Népszerű témákkal várjuk az igényes szórakozás kedvelőit!

Kiemelt ajánlat Kiemelt ajánlat
2019. november 14., Győr

Tudományos, üzleti előadások `stand up` stílusban az igényes szórakozás kedvelőinek. Ne maradj le előadásainkról, mert garantáltan mind jó lesz! Gyere el, légy részese egy közös intellektuális élménynek! Tudományos témájú előadások és rendezvények mindenkinek. Választhatsz: helyszíni részvétel vagy live streaming? Mostantól dönthetsz, hogy az előadás helyszínén hallgatod meg vagy otthonról, a kedvenc foteledből nézed élőben az előadást!


2019.11.14. Kemény Dénes: Ars poetica
Kemény Dénest az egész világon hívogatják vállalatok, csapatok, bankok, biztosítótársaságok, hogy avassa be a jelenlévőket a sikeres csapatépítés titkaiba. Most bepillanthatunk az életébe, a gondolataiba, hallhatjuk érdekes történeteit, a sikerhez vezető út fontosabb állomásait. Eredményei még a sportra nem fogékony embereket is megérintették.
Győr
Megnézem
2019.11.15. Bogdán László “Csak egy cigány”
A három általános iskolával rendelkező Bogdán László – Cserdi polgármestere – napjaink egyik legkeresettebb előadója – neve Magyarországon és Nyugat – Európában egyformán ismert. Módszerei, tanításai kezdetben megosztották a közvéleményt, majd mindenki kénytelen volt elismerni kiváló eredményeit.Felforgató gondolatai miatt sok támadást is kapott.Egyszerű, szókimondó stílusa ritkaság a mai politikai környezetben.
Budapest V. kerület
Megnézem
2019.11.20. Mérő László: Az elvek csapodár természete
Létezik-e olyan elvszilárdság, mely egy életen át megdönthetetlen? Vajon akkor tesszük-e jól, ha makacsul ragaszkodunk elveinkhez, vagy ellenkezőleg, épp a betartásukban gyakorlott rugalmasság a nyerő?
És ha így van, egyáltalán van-e értelme elveket fabrikálni?
Hogyan lelhetjük meg a tökéletes egyensúlyt érzelmeink és elveink közt, egyáltalán létezik-e olyan? Mérő László rendkívüli előadása – mely pikáns storykkal fűszerezett – mindannyiunk számára tartogat meglepetéseket.
7600 Pécs
Megnézem
2019.11.21. Bogdán László “Csak egy cigány”
A három általános iskolával rendelkező Bogdán László – Cserdi polgármestere – napjaink egyik legkeresettebb előadója – neve Magyarországon és Nyugat – Európában egyformán ismert. Módszerei, tanításai kezdetben megosztották a közvéleményt, majd mindenki kénytelen volt elismerni kiváló eredményeit.
Budapest V. kerület
Megnézem
2019.11.22. Mérő László: Az elvek csapodár természete
Létezik-e olyan elvszilárdság, mely egy életen át megdönthetetlen? Vajon akkor tesszük-e jól, ha makacsul ragaszkodunk elveinkhez, vagy ellenkezőleg, épp a betartásukban gyakorlott rugalmasság a nyerő? És ha így van, egyáltalán van-e értelme elveket fabrikálni? Hogyan lelhetjük meg a tökéletes egyensúlyt érzelmeink és elveink közt, egyáltalán létezik-e olyan? Mérő László rendkívüli előadása – mely pikáns sztorikkal fűszerezett – mindannyiunk számára tartogat meglepetéseket.
Győr
Megnézem
2019.11.25. Kürti Sándor: Kreativitás vagy szerencse?
Dr. Kürti Sándor, az egyedi adatmentő technológiája révén világhírűvé vált Kürt Zrt. alapítója egyrészt ehhez hasonló elképesztő sztorikat oszt meg velünk, másrészt arról fog beszélni, hogy mennyit számít az ötlet, és mennyit a kidolgozás, mennyit a szorgalom és mennyit a szerencse, elég-e jókor jó helyen lenni – vagy kicsivel több kell a sikerhez? Egyáltalán – mi a siker? Annyit elárulhatunk: Kürti Sándor szerint nem a sok pénz… Humor, szórakozás, üzlet
7600 Pécs
Megnézem
2019.11.26. Bojár Gábor: Tényleg vezető szeretnél lenni?
Mindannyiunk előtt ott az út, hogy milliárdosok legyünk! Bojár Gábort – és a hozzá kötődő Graphisoft céget – szinte mindenki ismeri. Vajon milyen ember lehet az, aki felépít egy ekkora céget? Milyen jó – esetleg rossz – tulajdonságok szükségesek ehhez?
Budapest VI. kerület
Megnézem
2019.11.28. Hajdu Zoltán: Egy fejvadász történetei
Most szemtől szembe, félelem nélkül találkozhatunk egy “élő” fejvadásszal, Hajdu Zoltánnal aki a VIVA TV-nél, később pedig MTV, Comedy Central csatornáknál volt kereskedelmi igazgató, majd 2008. szeptemberében saját fejvadász és tréning céget alapított, egy éve pedig a magyar foci válogatottnak tart mental coachingot.
Budapest V. kerület
Megnézem
2019.12.04. Mérő László: Az érzelmek logikája - Újratöltve
Érzelmek nélkül nincs értelem. Mérő László egyik legkedveltebb előadása MOST FELÚJÍTVA! A professzor úr népszerű előadását kiegészítette, az elmúlt évek tapasztalataival, kutatásainak eredményeivel.
Budapest XII. kerület
Megnézem

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Újévi operett gála


Kapcsolat, elérhetőség
Kontakt személy:
Puskás Réka
Pontos cím, geokód, térkép
, Több településen
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG