7. FINA Junior Úszó Világbajnokság a budapesti Duna Arénában!
7. FINA Junior Úszó Világbajnokság a budapesti Duna Arénában!
Ősök Napja – a Kárpát-medencei magyar összefogás legnagyobb ünnepe
Ősök Napja – a Kárpát-medencei magyar összefogás legnagyobb ünnepe
Szeretettel hívjuk és várjuk a Várkert Bazár programjaira Budapesten!
Szeretettel hívjuk és várjuk a Várkert Bazár programjaira Budapesten!
Téged is vár Budapest legnagyobb augusztus huszadikai bulija a Városligetben!
Téged is vár Budapest legnagyobb augusztus huszadikai bulija a Városligetben!
Airshow Budaörsön, légiparádé a levegő királyaival!
Airshow Budaörsön, légiparádé a levegő királyaival!
Tekintse meg kiemelt esemény listánkat!
Tekintse meg kiemelt esemény listánkat!

Tusványos 2019. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor


Az ötnapos diáktábor gazdag programkínálattal várja az időszerű közéleti témák iránt érdeklődő, tartalmas szórakozásra és minőségi koncertekre vágyó résztvevőket.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

A rendezvény célja olyan nyitott fórum biztosítása, ahol a kisebbségben élő magyarok, anyaországbeliek, valamint a szomszédos államokban élő többségi nemzet fiataljai találkozhatnak, és az aktuális társadalmi, politikai, gazdasági és kulturális történésekről, a felmerülő problémákról és ezek megoldási stratégiáiról beszélgethetnek. Minden témához több előadót (politikusokat, független szakértőket) hívunk meg, alapvető szempont, hogy az illető ország többségi és kisebbségi képviselőinek véleménye, illetve egy-egy magyarországi vélemény hangozzon el.

A Kárpát-medencében élő népek közeledését szolgálva célunk az együttgondolkodás. Ugyanakkor figyelmet fordítunk arra is, hogy táborainkban a délelőtti és délutáni kerekasztal-beszélgetéseket tartalmas esti kulturális programok kövessék, amikor hazai és helybéli zenekarok, hagyományőrző együttesek, színjátszó csoportok lépnek fel.

A Kisebbségekért – Pro Minoritate Alapítvány és a Magyar Ifjúsági Tanács szervezésében kerül sor minden év júliusában a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor rendezvényre.

A Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor olyan nemzetközi esemény, amely a határokon átnyúló együttműködés és a politikai párbeszéd fórumaként tekinthető, szembeállítva a magyar és a román szempontokat közérdekű kérdésekben. A szabadegyetem célja: őszintén, nyíltan, kötetlenül beszélgetni az országaink társadalmi átalakulási folyamatát kísérő problémákról. Az előadásokon rendszerint aktuális, mindkét országot érintő témákat vitatnak meg meghívott előadóink.

Az előadók közt a szabadegyetem céljának megfelelően mindhárom oldal – anyaországbeli, romániai magyar, valamint román – számos ismert és elismert politikusa, szakembere szerepel. A tervezett előadások érintik a gazdaság, az energiapolitika, környezetvédelem, a kárpát-medencei magyar felsőoktatás, kultúra, sport témakörét, ezek mellett pedig időszerű nemzetpolitikai beszélgetésekre is sor kerül. Az elmúlt években sikerült ezt a szabadegyetemet egy olyan fórummá fejleszteni, ahol a határon inneni és túli magyar, valamint román résztvevőknek lehetőségük nyílik a tartalmas párbeszédre és közös megoldások keresésére.

Az előadások sokasága több sátorban zajlik, különböző időpontokban, hogy a több mint 80.000 résztvevő igény szerint részt vehessen a programokon. A Kisebbségekért – Pro Minoritate Alapítvány, illetve több mint harminc partnerszervezete az öt napos szabadegyetem és diáktábor során gazdag programkínálattal várja az időszerű közéleti témák iránt érdeklődő, tartalmas szórakozásra és minőségi koncertekre vágyó résztvevőket. Több mint háromszáz meghívott előadó tart előadást huszonnyolc helyszínen, ezen kívül számos kísérőrendezvény között lehet válogatni napközben és az esti programok keretében is. Többek közt könyvbemutatók, színházi előadások, különböző intézmények, szervezetek kínálta foglalkozások, este pedig számos buli sátor várja a tusványosozókat.  Az egész napos előadásokat követően az esti koncerteken több neves hazai és határon túli zenekar is fellép, ezzel biztosítva az esti kulturális programokon való kikapcsolódás lehetőségét.

Az erdélyi, illetve a kárpát-medencei magyar közélet meghatározó személyiségei – politikusok, civilek,  egyházi emberek, akadémikusok, irodalmárok, gazdasági és egészségügyi szakemberek, művészek – egyaránt jelen vannak a táborban. Rendezvényünk politikai műhely-jellegéhez híven, a meghívottak a kárpát-medencei magyarság aktuális társadalmi és politikai kérdéseiről tartanak előadásokat, megteremtve az érdemi viták, építő párbeszédek lehetőségét.  Kárpátaljai, felvidéki, vajdasági fiatalok, illetve európai ifjúsági szervezetek képviselői egyaránt részt vesznek a táborban, ezzel biztosítva a kapcsolatépítés folytatását. Reményeink szerint sikerül a szabadegyetem kapcsolatépítő jellegét tovább hangsúlyozni, amit bizonyít a résztvevők többségét kitevő határon inneni is túli diáksereg jelenléte, illetve több civil szervezet állandó részvétele.
Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor legnagyobb érdeklődésre számot tartó eseményének Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke is évről évre résztvevője. A megszokott kerekasztal-beszélgetést mindig tömegek kísérik figyelemmel a helyszínen, s ennek egyik oka, hogy évről-évre Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke fontos megállapításokat tesz.

A harminc évvel ezelőtt megfogalmazott – még ma is időszerű – célt tartjuk szem előtt: őszintén, nyíltan, kötetlenül beszélgetni az országaink társadalmi átalakulási folyamatát kísérő problémákról. Az évek során sikerült ezt a tábort olyan fórummá fejleszteni, ahol a határon inneni és túli magyar, valamint román fiataloknak lehetőségük nyílik az aktuális kérdésekre megoldásokat, ötleteket keresni, elősegítve ezzel a magyarországi és határon túli magyar fiatalok közötti kapcsolatok kialakulását és tapasztalatcseréjét.

A délelőtti előadásokon rendszerint aktuális, mindkét országot érintő témákat vitatnak meg meghívott előadóink. Az előadók közt a szabadegyetem céljának megfelelően mindhárom oldal – anyaországbeli, romániai magyar, valamint román – számos ismert és elismert politikusa, szakembere szerepel.

Délutánonként az egyetemi hallgatók és társadalomtudományi szakemberek igényei szerint összeállított programokon neves szakemberek, egyetemi tanárok, fiatal kutatók kapnak meghívást, hogy különböző érdeklődéskeltő kérdésekben vezessenek vitákat, kötetlen beszélgetéseket, tartsanak előadásokat. Ugyanakkor ehhez a pillérhez tartozik a sportrendezvények, vetélkedők sokasága, ami párhuzamosan folyik az előadásokkal, így kínálva alternatívát a résztvevőknek.

A napi előadásokat esténként kikapcsolódást biztosító kulturális programok követik, ahol hazai és határon túli magyar együttesek zenélnek Magyarországról, illetve a Kárpát-medence más régióiból. Minden este lehetőséget biztosítunk különböző stílusoknak, irányzatoknak, illetve erdélyi tehetségkutató versenyeken győztes új zenekaroknak, ezzel széles igényskálát próbálunk kielégíteni.

A tábor területére minden nap 16 óráig INGYENES a belépés. A 16 óra előtt kapott karszalag 16 óra után is érvényes. Aki 16 óra után érkezik, 20 lejt fizet, diákok, egyetemisták vagy 65 év felettiek kedvezményesen 10 lejt. A 16 óra utáni belépőjegyeket a tábori recepción, illetve az ahhoz tartozó ellenőrző pontokon tudod megvásárolni. Ezt kizárólag készpénzben és lejben tudod megtenni! Egyéb pénznemet sajnos nem áll módunkban átvenni. Bankautomata működik Tusnádfürdő területén, ha addig nem váltottál román valutát, ott tudsz kivenni. És, ha elfogyna a készpénzed a táborban, ott is lesz egy működő bankautomata. Jegyek elővételben nem vásárolhatóak.

PROGRAMOK

SZOMBAT

Kós Károly sátor

14.00 – A nemzeti régiók védelméért – az SZNT európai polgári kezdeményezése

Izsák Balázs (elnök, Székely Nemzeti Tanács)
Borbély Zsolt Attila (alelnök, Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács)
Csomortányi István (elnök, Erdélyi Magyar Néppárt)
Vincze Lóránt (elnök, FUEN, európai parlamenti képviselő, Romániai Magyar Demokrata Szövetség)
Korodi Attila (frakcióvezető, Romániai Magyar Demokrata Szövetség)
Andrea Carteny (Kelet-Európa történetkutató, Sapienza Egyetem, Róma)
Moderátor: Farkas Réka (főszerkesztő-helyettes, Háromszék napilap)

MIT sátor

13.00 – Dinamit! 3. Tusványosi kiadás

Takács-Kató Kata (ügyvéd, jogi aktivista, Jogaink Egyesület)
Jobbágy Júlia (segédlelkész, közösségépítő, Kolozsvári Belvárosi Unitárius Egyházközség)
Grubisics Csaga (kommunikációs szakember, tulajdonos, Csagasa Visual Communication)
Ferencz András (társalapító, ügyvezető-igazgató, Affarit Stúdió)
Tornai István (videó-fotó, Székelyudvarhely)

17.00 – Bagi Iván show

23.00 – FUNKorporation

00.30 – Move ON

02.00 – Czika

03.30 – Nitzu

Harminc éve szabadon sátor

13.00 – Fenntarthatóság szemléletformálási programok a Kárpát-medencében

Mezősi Balázs (operatív igazgató, Magyar Innováció és Hatékonyság Nonprofit Kft.)
Krakkó Ákos (sajtófőnök, Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány)
Matolcsy Miklós (ügyvezető igazgató, PontVelem Nonprofit Kft.)

15.00 – Tusványosi köménymag

Ambrózy Áron (újságíró, PestiSrácok.hu)
Vésey Kovács László (újságíró, PestiSrácok.hu)
Megadja Gábor (publicista, 888.hu)
Moderátor: Huth Gergely (főszerkesztő, PestiSrácok.hu)

Bánffy Miklós sátor

01.00 – Szelyes & Khris

Budapest - DEPO - AMC-NKE sátor

21.00 – Warm Up: DJ GravD (HU)

VIDEODISCO: DJ Medgya/Pozsi (HU)

Csíki anyák sátor - KCSSZ

11.00 Arcfestés és hennázás Nagy Szidónia Évával

11.30 Felelősségvállalás a szülésben

Boldizsár Katalin (dúla, kísérő, alapító, Erdélyi Dúlák Egyesülete, Sepsiszentgyörgy)

15.00 A kamasz agya és kötődései –

Dimén-Varga Tünde (iskola/óvodapszichológus, integratív gyermekpszichoterapeuta, Székelyudvarhely)

16.30 Csendes Apa-forradalom avagy magyar apák hol vagytok?

Léder László (pszichológus; alapító, Apa Akadémia, Budapest)***

Erdély Café sátor

13.00 – Bizniszvitamin
A férfiasság, a vállalkozás és a társadalmi erő

Előadó: Bedő Imre (alapító, Férfiak Klubja)

14.00 – Menedzsmentelméletek a gyakorlatban, avagy hogyan kerüljük el a gyakori vállalatvezetési hibákat?

Szász Levente (egyetemi oktató, magyar tagozatért felelős dékánhelyettes, BBTE Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar)
Rácz Béla-Gergely (egyetemi adjunktus, BBTE Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar)

15.30 – Ne húzd el a csíkot! Az egyetemi központok vonzereje vs. székelyföldi karrierlehetőségek

Mara Gyöngyvér (rektorhelyettes, Sapientia – EMTE, Csíkszeredai Kar)
Ilyés Ferenc (dékán, Székelyudvarhelyi Egyetemi Központ)
Szöllősi Tamás (igazgató, Kézdivásárhelyi Ipari Parkok)
Borzási Sarolta (társalapító, Rubik Inkubátorház)
A beszélgetést vezeti: Vas Réka (alapító, Magtár)

Janus Pannonius Irodalmi Kávéház

13.00 – Csernik Pál Szende Meselélek című életrajzi könyvének bemutatója

Csernik Pál Szende (mesemondó, lábbábos)
Csomortáni Gál László (képzőművész)
Moderátor: Sántha Attila (író, szerkesztő)

14.00 – Az igazi Ady – Ady Endre élete tabuk nélkül

Imre Zoltán (történész, antropológus, igazgató, Ady Endre Emlékmúzeum)
Moderátor: Dénes László (sajtófőnök, Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács, elnöki iroda)

15.00 – Könyvbemutató
Báró Bornemissza Elemérné Szilvássy Carola: Kendőzetlen feljegyzések Kolozsvárról

Molnár-Bánffy Kata (elnök, Carola Egyesület)
Szebeni Zsuzsa (igazgató, Balassi Intézet, Magyar Kulturális Központ)

Keskeny út sátor

Állandó program: Aquinói Szent Tamás Közéleti Akadémia tájékoztatója

12:00 – Élet a veszteség után

Fancsal Zsolt (lelkipásztor)

12.00 – Gyerekfoglalkozás és arcfestés (ingyenes) az előadáson résztvevő szülők gyerekeinek

14.00 – Sátorzáró

Kriza János sátor

11.00 – Kézműves foglalkozás – Csíkborzsovai Csíki nemezműhely

11.00 – Virtuális Hagyományok Háza (VR)

14.00 – A Somoskáról, Klézséből és Gyimesek völgyéből érkező hagyományőrzők bemutatják a moldvai és gyimesi csángómagyarok népzenéit és táncait
A tánctanítással, énektanítással, furulyaszóval és mesékkel egybekötött műsorban közreműködik a budapesti Zurgó együttes.

19.00 – Tusnádi mese kicsiknek és nagyoknak: György Adolf

20.30 – Esti mulatság

Sorbán Enikő, Sikentáncz Szilveszter + ifj. Zsuráfszky Zoltán, Tokos Zenekar, Hagyományőrzők, Pál István Szalonna, Ürmös Sándor, Zurgó Együttes

Magyar Teátrum színházi sátor

14.00 – LESZ EGY SZÍNHÁZ…

Balázs Péter (igazgató, Szolnoki Szigligeti Színház)
Fülöp Péter (művészeti, közművelődési és közgyűjteményi ügyekért felelős helyettes államtitkár, Emberi Erőforrások Minisztérium)
Szabó László (titkár, Magyar Teátrumi Társaság)

15.00 – Közönségtalálkozó: Intim Torna Illegál

16.00 – Közönségtalálkozó: Jóvilágvan

18.00 – Magyar Teátrum Színpad

Ádám és Éva naplója – A Zentai Magyar Kamaraszínház előadása

Magyar Turisztikai Ügynökség sátor

14.00 – “Na jó, jó, de ki vagyok én?”
Székelyföld Imázs. Székelykapu vagy Polaris?

Osváth Eszter (vezérigazgató, Turisztikai Marketingkommunikációs Ügynökség)
Molnár-Bánffy Kata (Salt Communications Kft.)
Moderátor: Magyari Tekla (újságíró, Nőileg)

16.00 – “Jó bor, jó egészség”
Turisztikai attrakció-e a bor?

A Krúdy-udvarban megjelenő borászatok képviselői
Moderátor: Csapody Balázs (elnök, Pannon Gasztronómiai Akadémia)

Puskás Ferenc Kávéház - Infotér

13.00 – 14.00 – Puskás Akadémia

Beszélgetés Nagy Lászlóval (alelnök, Magyar Kézilabda Szövetség, sportigazgató, Veszprém)
Nagy László kétszeres Bajnokok Ligája-győztes magyar kézilabdázó. A magyar válogatottal, amelynek 2009-ig, majd 2012 és 2017 között csapatkapitánya volt, a 2004-es és a 2012-es olimpián is negyedik helyen végzett. Idén nyáron visszavonult, de nem szakad el a sportágtól: Veszprémben sportigazgatóként és a Magyar Kézilabda Szövetség alelnökeként folytatja. Milyen lesz a másik oldalon állni?
Moderátor: Balogh Balázs (igazgató, Puskás Intézet)

Rákóczi-udvar

18.00 – Borkóstoló

Rókusfalvy pincészet (Etyek, Etyek-Budai borvidék)
Bolyki pincészet és szőlőbirtok (Eger, Egri borvidék)
Kardos és fia szőlőbirtok (Mád, Tokaji borvidék)

Székelyföldi agro-kultúra sátor

13.00 –14.00 Székelyföldi önkormányzati képviselők találkozója

Állandó programokkal várja az érdeklődőket az Irány Háromszék (Visit Covasna), a Visit Mures illetve a Visit Harghita.

Nagyszínpad

10.30 Tusványos harminc! Egy a tábor!

Orbán Viktor (miniszterelnök, Magyarország)
Németh Zsolt (elnök, Külügyi Bizottság, Országgyűlés)
Tőkés László (elnök, Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács)
Moderátor: Németh Zsolt (elnök, Külügyi Bizottság, Országgyűlés)

19.00 – Jóvilágvan

20.30 – Intim Torna Illegál

22.30 – Ákos

Csűr

00.00 – DJ Golyó

Állandó programok

Krúdy-udvar

Gasztro-, bor- és pálinkahelyszín, ahol a Kistücsök, az Anyukám mondta, a Rókusfalvy birtok és az Aston Catering ételkülönlegességeit kóstolhatják meg a résztvevők.

Az éttermek a tradicionális magyar konyha fogásait gondolják újra a modern street food vonal keretein belül, szomjukat pedig a Kárpát-medence (a Délvidék, a Felvidék, Erdély és Kis-Magyarország) kilenc borászatának kínálatából olthatják, valamint megízlelhetik a Panyolai Pálinkák legjavát.

A gasztronómiai élmények mellé a magyar népzene legnagyobb művészei gondoskodnak az igazán autentikus hangulatról.

Erdély Café sátor

Gyerekprogram
Legendarium rajzfilmvetítés: naponta 11.00-12.00 közt

Az előadások ideje alatt a Legendarium Gyermeksarokban a kicsik számára színezőket, társasjátékokat biztosítunk.

Rákóczi-udvar

II. Rákóczi Ferenc-emlékév – Vándorkiállítás
„PRO PATRIA ET LIBERTATE”
II. Rákóczi Ferenc erdélyi fejedelemmé választásának emlékére 1704-2019

A magyar Országgyűlés 2019-et II. Rákóczi Ferenc Emlékévnek nyilvánította. A jeles évfordulóra a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum vándorkiállítást készített, amely bemutatja II. Rákóczi Ferenc életútját, a Rákóczi-szabadságharc főbb eseményeit, továbbá a szabadságharc haderejét: a kurucokat és a labancokat.
Megnyitó: július 24. (szerda), 12.45

Borkóstoló és pálinkakóstoló naponta 18.00-tól

(F)Alkotás
Házfalon az alkotásunk
Helyszín: Kemping
Július 24-én 11.00-13.00 és 16.00-18.00 között, valamint július 25-én 11.00-18.00 között.

Készítsük el Tusványos óriásműalkotását! Közös alkotásra hívjuk a rendezvény résztvevőit, akik az egyik vendégház beborított felületét tölthetik meg számukra izgalmas mintákkal. Mi biztosítjuk a festéket, a ceruzát, Ti pedig a kreativitásotokat hozzátok!

Hargita Outdoor
Sportolj Tusványoson!

Próbáld ki az elektromos kerékpárt a Szent Anna-tóhoz vagy gyalogtúrázz az Apor-bástyához, a Sólyomkőre vagy a Toronykövekhez a Hargita Outdoorral!

A biciklitúrák minden nap 10.00 és 15.00 órakor indulnak, a gyalogtúrák pénteken és szombaton 11.00 órától. Jelentkezni a táborban lévő információs pontnál lehet.

Plugor Sándor grafikusművész és festő kiállítása

Helyszín: Erdélyi Művészeti Központ (Sepsiszentgyörgy, Olt u. 2.)

A kiállítás megtekinthető 2019. július 23. és augusztus 16. között, keddtől péntekig 10.00 és 17.00, szombaton 10.00 és 18.00 között, vasárnap és hétfőn zárva.

Magyar feltalálók vándorkiállítás

Helyszín: Közösségi Ház, Tusnádfürdő, Állomás utca 14/C.
A kiállítás megtekinthető 2019. július 25. és július 27. közt naponta 13.00-17.00 közt.

A mindennapi élet számos területén találkozhatunk magyarok találmányaival, illetve azok mai alkalmazásával. Hasznosságuk és elterjedt használatuk igazolja, hogy milyen jelentős mértékben járultak hozzá a magyarok az emberiség haladásához, előbbre jutásához.

A Szilágyi Szabolcs által szerkesztett színes, kitűnő minőségű könyv, a „Magyar Feltalálók” anyagából áll össze a vándorkiállítás. A kiállítás négy nyelven (magyarul, németül, angolul és franciául) nyújt alapinformációt az elmúlt századok 60 kiemelkedő feltalálójáról, felfedezőjéről, tudósáról, de a legújabb nemzedék képviselőiről és találmányaikról is.

Megnyitó
2019. július 25. (csütörtök), 15.00

Csibi Krisztina (igazgató, Magyarság Háza)
Szilágyi Szabolcs (alelnök, Németországi Magyar Szervezetek Szövetsége)
Klement Kornél (alelnök, Nyugat-Európai Országos Szervezetek Szövetsége)
Albert Tibor (polgármester, Tusnádfürdő)

Bemutatkozik Makó

Makó Magyarország délkeleti részén, a Maros partján található. A korábban vöröshagyma termesztéséről ismert várost mára már turisztika adottságai miatt keresik fel a vendégek. A település páratlan épített örökséggel rendelkezik, hiszen a városképet Makovecz Imre, Kossuth-díjas építész 12 alkotása határozza meg. Köztük az egyik legismertebb és legtöbb látogatót vonzó építmény a Hagymatikum Gyógyfürdő, amelynek formája a Kárpát-medence egyik legnagyobb kincsét, földből felbuzogó termálvíz-forrást idézi.

A 30. Tusványos érdeklődő közönségét a város sajátosan makói ízekkel, illatokkal és hangulattal látja vendégül – a város standjánál kóstolhatnak mangalica sonkát hagymalekvárral vagy helyi juhsajtot, amit a szintén Makó környéki Kontyos gyümölcsborok ízvilága tesz még emlékezetesebbé. Emellett jóízű beszélgetésekre is kell számítani, ahol számos érdekes és hasznos információval szolgálnak városukról a makói küldöttség tagjai csütörtökön, pénteken és szombaton.

Magyarság Háza

Magyarság Háza sátrában az alábbi állandó programokkal találkozhatnak az érdeklődő vendégek:

    magyarságismereti kvíz felnőtteknek és gyermekeknek
    kisebb és nagyobb méretű Magyarság Háza tematikájú puzzle
    fotózkodási lehetőség a Magyarság Háza sajtófal előtt
    beöltözés huszárviseletbe (gyermek és felnőtt méret)
    játékok: Rubik-kocka, ördöglakat, memóriajátékok (Mi magyarok kiállítás részei)
    Akik a feladatokat teljesítették: kisebb ajándékokat nyerhetnek

A sátorba, amely a Bethlen Gábor sátor mellett található, naponta 10.00 és 18.00 óra között várják a látogatókat.

Forrás: az esemény weboldala

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!


Hasonló ajánlatok

Hadházi Káposztás Napok 2019
Hadházi Káposztás Napok 2019
  • Hajdúhadház
2019. szeptember 13 - 15.
Tihanyi fesztiválok 2019
Tihanyi fesztiválok 2019
  • Tihany
2019. augusztus 17 - 20.

Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Legjobb élmények

7. FINA Junior Úszó Világbajnokság 2019. Szurkoljunk együtt a fiatal magyar úszótehetségeknek!
Iglauer Park
Tánctanfolyam Budapest 2019. Próbáld ki az argentin tangót teljesen kezdő intenzív tanfolyamunkon!
RiverRide Budapest
Lepence Spa Fürdő- és Wellness Központ
14.000 feletti
követő
Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, hogy
az elsők között értesülj a legjobb programokról!
több mint 17.000
program
Iratkozz fel hírlevelünkre
a kimondottan neked javasolt élménykínálatokért!
1.000 feletti
online jegy
Ne töltsd az időt sorban állással!
Vásárold meg nálunk előre a jegyedet!

Megyék

Tájegységek


© 2007-2019 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket