Kedvezményes hétköznapi disznóvágás -  Igazi falusi hangulattal és korlátlan italfogyasztással!
Kedvezményes hétköznapi disznóvágás -  Igazi falusi hangulattal és korlátlan italfogyasztással!

Váci Lecsófesztivál - immáron tizenharmadszor. A térség egyik legnagyobb és legkedveltebb gasztronómiai fesztiválja. A fantázianévvel jelentkező csapatok a főtéren bográcsokban mérik össze tudásukat. Minden évben külön díjazásra kerülnek a legjobb lecsók, és lecsó jellegű ételek. Amíg fő a lecsó, a színpadon különböző programok szórakoztatják a közönséget, majd déltől Jó ebédhez szól a nóta. A lecsókóstolásból befolyt összeget minden évben jótékony célra ajánlják fel a szervezők, mely az eredményhirdetéssel együtt kerül bejelentésre. A XIII. Váci Lecsófesztivál kísérőrendezvénye a II. Váci Ikertalálkozó. Szervező a Vendégvárók Váci Egyesülete.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

A szervező, a 2013-ban Pro Urbe díjban részesített Vendégvárók Váci Egyesülete már várja a nevezőket - egészen szeptember 1-jéig - a lecsó és lecsó jellegű ételek főzőversenyére a következők szerint:
A megmérettetésre barátokból, családból, munkahelyi közösségekből álló csapatok jelentkezését várják. Nevezni a Repeta Bisztróban lehet (Vác, Széchenyi utca 18.). A nevezési díj: 3000 forint csapatonként.

Minden versenyző csapatnál 200 forintért lehet majd egy adag lecsót kapni. Az ily módon befolyó összeg karitatív célokat szolgál.

A XIII. Váci Lecsófesztivál kísérőrendezvénye a II. Váci Ikertalálkozó

A tavalyi, hagyományteremtő céllal, a XII. Váci Lecsófesztivál kísérő programjaként megrendezett I. Váci Ikertalálkozó sikerén felbuzdulva (26 regisztrált ikerpár) az idén, a XIII. Váci Lecsófesztivál keretén belül 2017. szeptember 2-án megrendezésre kerül a II. Váci Ikertalálkozó. A VácOnline.hu szerkesztősége és a Vendégvárók Váci Egyesülete közös szervezésében megvalósuló ikertalálkozóra szeretettel várjuk az ikreket, hármas ikreket, négyes ikreket, és így tovább... A mottó: Mint két tojás! 

 

Forrás: Szervezők