Városnéző séták a Bakony és Balaton Térségben

Városnéző séták a Bakony és Balaton Térségben

Kiemelt ajánlat
2021.01.01. - 12.31.

Szereted fel fedezni Magyarország kincseit vagy csak egyszerűen imádsz sétálni? Városnéző túráinkat neked találtuk ki, s ajánljuk mindenkinek!

VESZPRÉM SÉTA

Rendszeresen vannak garantált városnézések Veszprémben, a királynék városában helyi, profi idegenvezető közreműködésével.
A garantált gyalogos városnézés keretében szakavatott idegenvezető mutatja be Veszprém nevezetességeit és történelmi értékeit az érdeklődők számára.
A Tourinform Veszprém elől induló séta során az Óváros térrel és a Veszprémi Várral ismerkedhetnek meg az érdeklődők.
A résztvevők számára a részvételi jegy felmutatása esetén egy szolgáltató partnerünk kedvezményt ad az idegenvezetés napján.
A séták minimum 5 fő részvétele esetén indulnak.
A sétákon csak egyéni vendégek vehetnek részt, csoportoknak a részvételi lehetőség nem biztosított. A csoportoknak szóló ajánlatunkért keresse irodánkat!
A Bakony és Balaton kártyával érkezők számára a Veszprém Séta ingyenes!
A városnézések során együttműködnek a veszprémi idegenvezetőkkel, a csoportok szakavatott, profi idegenvezetői, Ferenczik Brigitta és Kilár Boróka.

IMAGINE VESZPRÉM

Borotvaélen – Veszprém és egy különc borbély hétköznapjai a 19. században

Járt Ön már valaha borbélynál? Gondolkozott már azon, miközben a hab és a penge segítségével újjávarázsolták, hogy vajon vendéglátója hogyan éli mindennapjait? Mi az öröme és mi a bánata? Mi jár a fejében, miközben az arcszeszek között válogat?
Veszprémi sétánkon egy 19. századi „kisember”, egy borbélylegény mindennapjain és naplórészletein keresztül bontakozik ki a hajdani város képe. Utánajárunk annak, hogy milyen volt egy napfogyatkozást megélni, piacra járni, megházasodni vagy esetleg kirúgni a hámból és másnap kótyagosan ébredni, és milyen törvényei voltak a szerelemnek. Időközben pedig végig úgy érezzük, mintha csak éppen beültünk volna Francsics Károly – mert ez borbélyunk neve – székébe, aki halkan, fülünkbe duruzsolva mesél magáról és életéről, míg mi szépülünk. Hallgassák csak! Ugye, hogy izgalmas?
A séta hossza: 2 óra
Találkozási pont: Veszprém, Óváros tér, a milleniumi emlékműnél
Útvonal: Óváros tér - Francsics lépcső - Horgos utca - Ranolder János tér - Óváros tér - Vár utca - Rákóczi utca

Terítéken Veszprém – gasztrobarangolás a város szívében

Azt mondják, Veszprémben vagy fúj a szél vagy harangoznak. Az ImagineVeszprém gasztronómiai sétáján az a célunk, hogy ebből egyiket se vegyük észre: helyette halljuk meg az évszázadokkal korábban kiabáló piaci kofák hangját, a múlt legelegánsabb helyi szórakozóhelyein játszó cigányprímások hegedűjének zenéjét és az egykor a Séd patak vizét csapkodó malomkerekek zaját. Lehet, hogy ismerős, és térben viszonylag kicsi terepen vezet az utunk, de közben évszázadokon sétálunk keresztül: vendégfogadóból kávéházba, kávéházból presszóba, presszóból pedig olyan műhelyekbe, ahol ma is ropogós rétesek sülnek és kézzel készülnek a csokoládék.
Kóstolunk múltat és próbára tesszük a jelent, így aki szívesen keresi velünk a finom falatokon és olykor titkosabb helyeken keresztül vezető utat, azt sok szeretettel várjuk gasztrobarangoló sétánkon!
Jelentkezéskor kérem vegyék figyelembe, hogy a séta kóstolói allergéneket tartalmazhatnak, melyekre nem áll módunkban alternatív lehetőségeket felkínálni.
A séta hossza: 3 óra
Találkozási pont: Laczkó Dezső múzeum főbejáratánál
Útvonal: Megyeház tér - Komakút tér - Fortuna udvar - Óváros tér - Buhim utca - Séd völgye - Margit romok - Fricska étterem

Beton és humor – Kádár-kori lenyomatok a királynék városában

“Erősen meg kellett változtatnunk az ellenségről alkotott képet, abban az értelemben, hogy aki ide bejön, nem mind ellenség, nem mindenki arra kíváncsi, hogy nekünk milyen titkaink vannak…” – nyilatkozott a hatvanas években az egykori belügyminiszter.
Tematikus városfelfedező sétánkon mi azonban éppen azokra a titkokra és történetekre vagyunk kíváncsiak, amelyek az “átkos” időszakból maradtak ránk. Kiderül, hogy hogyan lett a festői kisvárosból a majd’ az ötszörösére felduzzasztott lakosságszámú “ipari központ.” Megnézzük, hogy a korszakban született épületek hogyan szolgálták az ide érkezők kényelmét és a lakók szükségleteit.
Beszélünk a szocreálról, a modernről, a retróról és az átalakult városi életről, miközben számtalan humoros részletet mesélünk Veszprém 20. századi történetéből.
A séta hossza: 2 óra
Találkozási pont: Veszprém, Budapesti út 6., a Hotel Veszprém főbejáratánál
Útvonal: Hotel Veszprém - Kórház utca - Egyetem utca - József Attila utca - Komakút tér - Színház kert - Kossuth Lajos utca

VESZPRÉM MÁSKÉPP

A víz az úr

A tematikus időutazás különleges attrakciójaként bejárjuk Veszprém vizes múltját és tárgyi emlékeit bemutató Víziközmű Múzeumot is, melynek gépházából indult útjára 120 évvel ezelőtt a város vezetékes vízellátása. A múzeum udvarán kifejezetten SZABAD megpiszkálni és megtapogatni a százéves öntöttvas berendezéseket. Aki Veszprém vízkincséről szomjazik még több információra, tartson velünk ezen a kétórás üdítő sétán!
Találkozási hely: Veszprém, Ranolder tér (Anna kápolna előtt)
Útvonal: Ranolder tér – Jókai utca – Patak tér – Benedek-hegy – Frick malom – Kittenberger utca – Vízvezetéki Gépház – Víziközmű Múzeum
Séta hossza: 2,2 km
Séta időtartama: 2 óra

Felfedezoo

A Veszprémi Állatkertet szinte mindenki ismeri, a város épületeit és tereit díszítő állatokat már kevesebben. Sétánkon távcsöves segítséggel eredünk a különleges, ám teljesen veszélytelen állatok nyomába, miközben az épületek, szobrok múltjával és az állatok szimbolikájával ismerkedünk.
Találkozási hely: Veszprém, Hangvilla előtt (Brusznyai Árpád utca 2.)
Útvonal: Hangvilla – Színházkert – Szabadság tér – Óváros tér – Vár utca – Szentháromság tér
Séta hossza: 1 km
Séta időtartama: 1-1,5 óra

Művészek, rabbik, kereskedők és mártírok nyomában

Végigjárjuk a veszprémi zsidók életének egykori színtereit és megidézzük az egykor másfél ezres közösség kiemelkedő szereplőit. Miközben bejárjuk a Buhim-völgy, a Cserhát és a Vásárállás ikonikus helyszíneit, megelevenedik előttünk a nem is olyan távoli múlt. Sétánkat a Buhim utcában, az Oliva Étterem udvarából teával/limonádéval a kézben indítjuk és az izraelita temetőben és ravatalozóban zárjuk. 
A veszprémi zsidóság múltját felelevenítő sétánkon a temetőbe és a ravatalozóba is ellátogatunk, ezért fontos tisztában lennünk a következő öltözködési és viselkedési szabályokkal.
Illendő öltözet:
• Férfi nem léphet be a temetőbe és a ravatalozóba fejfedő nélkül. Erre a célra bármilyen kalap vagy sapka megfelel. Kérjük a séta résztvevőit, hogy hozzanak magukkal fejfedőt!
• Hölgyek semmiképpen ne viseljenek merészen kivágott ruhát, miniszoknyát vagy rövidnadrágot! Általános szabályként a hölgyeknek a szerény, visszafogott öltözet ajánlott.
Viselkedési szabályok:
• A temető sírkövei régiek, a legkisebb mozgatásra, érintésre is megmozdulhatnak, leborulhatnak, elcsúszhatnak. Mindenkit arra kérünk, hogy kövesse a sétavezetőt és ne tartózkodjon a sírkövek közvetlen közelében!
• A temetőben és a ravatalozóban személyiségi jogokra való tekintettel fényképezni tilos!
Találkozási hely: Oliva Étterem és Panzió belső udvara (Buhim utca 14-16.)
Útvonal: Oliva Étterem és Panzió – Szabadság tér – Kossuth utca – Brusznyai Árpád út – Mártírok útja – Izraelita temető és ravatalozó
Séta hossza: 2 km
Séta időtartama: 2-2,5 óra
Közreműködő partnerünk, az Oliva Étterem és Panzió az időjárástól függően egy pohár teával vagy limonádéval bocsát utunkra.
A sétát tíz éves kor felett ajánljuk!

Betekints NaTúra

Város közepén tornyosuló meredek dolomit sziklafalakkal kevés település büszkélkedhet. Betekints NaTúra tematikus sétánkon kiderül, miért nemcsak a hegymászók körében kedveltek ezek a képződmények, s miért tartják őket nagy becsben a botanikusok és a geológusok. A csónakázótavat körüljárva arra is fény derül, hogy egy mesterségesen kialakított dísztó hogyan népesül be a vízi életformához kötődő élőlényekkel. Természeti kincseken kívül kulturális értékek is színesítik utunkat, hiszen a közeli tisztás rejti az ország első női zárdájának romjait és az egykor itt élt jezsuita rend templomát. A völgy nyugati kapuját keretező Séd kanyarulatban megbújó Kiskúti-csárdánál sétánk a Veszprémvölgyi úton folytatódik védett sziklagyepi fajok kíséretében a Gulya-dombi parkerdőbe.
Citromos frissítővel indítunk a Betekints Hotel udvarán, s a kellemes sétát a Laczkó-forrás vizével öblítjük le.
A Betekints NaTúrát Rajnai Virág Éva, szakavatott természetvédelmi mérnök vezeti.
Találkozási hely: Veszprém, Betekints Hotel udvara (Veszprémvölgyi u. 4.)
Útvonal: Kolostorok és Kertek Betekints-völgy középső szakasza – dolomit sziklák – dísztó – Veszprémvölgyi apácák kolostorrom és Jezsuita templom – Veszprémvölgy nyugati kapuja – Laczkó-forrás
Séta hossza: 2,5 km
Séta időtartama: 2,5 óra
Útvonalunkon jól gurul a babakocsi is! Akár kutyasétáltatással is össze lehet kötni a természet megismerését:-)

Vidámpark anno

Az egykori Veszprémi Vidámpark területén barangolókat ma is megcsapja a retro fíling. „Amikor én még kissrác voltam és felültem az óriáskerékre…” „Volt egyszer egy csónakázó tó…” Sétánk örök ifjonti hévvel idézi fel a Betekints völgyi vurstli hangulatát és játékelemeit. A nosztalgiázás végén az úttörővasút alagútjába is bemerészkedünk, ahová ugyan belépni tilos, de velünk szabad!
Találkozási hely: „A part alatt” játszótér parkoló (Veszprémvölgyi út 22.)
Séta hossza: 1,5 km
Séta időtartama: 1,5 óra

Malomsorsok a Séd mentén

Keressük meg együtt az egykor közkedvelt malmokat egy kényelmes városi séta keretében!
Utunk a szeszélyesen tekergő Séd kanyarulatai közé vezet, ahol nyolc egykor duruzsoló malom nyomait kutatjuk fel. A patak zúgásán kívül meghallgatjuk, hogy mit mesélnek nekünk a még álló malomépületek és mit suttognak fülünkbe a romok. Megtudjuk, hogy mit jelentett molnárnak lenni, mi a csuvározás, melyik malom volt „cseremalom”. A múlt mellett szót ejtünk a folyamatban lévő malomhasznosítási projektötletekről is. Emellett felidézzük a Betekints-völgy kialakulását is: az egykori Tethys-tenger hullámverését és a veszprémi márga, majd a városképet meghatározó dolomit képződését az ősi tengeraljzaton.
Az egykori Frick malom mai házszomszédja, a Fricska Étteremlakás minden résztvevőnket vendégül lát egy frissítőre és egy molnárkára.
Tarts velünk és ismerd meg Te is Veszprém malmainak múltját és lehetséges jövőjét!
Találkozási hely: Laczkó forrás (Veszprém, Veszprémvölgyi út 122.; GPS 47.093410, 17.881610)
Útvonal: Laczkó forrás – Unger malom – Éllő malom – Puskás malom – Gabriel malom – Jezsuita templom – Káptalani „Kis” malom – Margit tér – Margit romok – Ring malom – Benedek-hegy – Úrkúti malom – Pajta utcai Püspöki nyaraló épülete– Friedler malom (Hotel Historia Malomkert)
Séta hossza: 3,5 km
Séta időtartama: 4 óra

Malomkerék túra két keréken

Szélhámos-e a szélalmos? Iszákos-e aki felönt a garatra? Tényleg elbírta Kinizsi Pál a malomkövet? A kanyargó Séd mellett haladva kapunk választ a fenti kérdésekre, miközben felfedezünk nyolc régi veszprémi malmot! A Fricska Étteremlakás egy pohár limonádéval kedveskedik, és a résztvevők még egy 10%-os kedvezménykupont is kapnak ajándékba!

Őrölt család

Tudod, mi lett a sorsa a nagyszüleink idején még nagyban surrogó-zakatoló veszprémi vízimalmoknak? Meg tudod különböztetni a felülcsapott malomkereket az alulcsapottól? Biztos, hogy fel tudsz sorolni tíz malmos közmondást a jelentésével együtt? Ha a válaszod bármelyikre nem, de érdekel a megoldás, várunk családoddal együtt egy közös játékra – és vendégünk vagy egy frissítőre és egy molnárkára a Fricskában!
A Malomsorsok a Séd völgyében tematikus sétánk családbarát verziója játszva ismerteti meg a gyerekekkel és az örökifjú felnőttekkel Veszprém egykori malmait és a molnárok életét. A sétálókra minden malommegállónál fejtörők, rejtvények és egyéb feladványok várnak. A sétán közreműködő partnerünk a Fricska Étteremlakás mellett a Betekints Wellness és Konferencia Hotel.
A sétát elsősorban 6-12 éves gyermekeknek ajánljuk! Az útvonal babakocsi- és kutyabarát.
Találkozási hely: A part alatt játszótér Rovaniemi lépcső felőli bejárata (Veszprémvölgyi út 18.)
Útvonal: A part alatt játszótér – Betekints Hotel – Fricska Étteremlakás – Úrkút utca
Séta hossza: 1,5 km
Séta időtartama: 2 óra

Időutazás hangsebességgel

Lélegzetelállító sziklafalak lábánál gyorsfolyású patak robog a város szívében? Veszprém tényleg valódi geopolisz! Mészkő, dolomit, márga, triász, jura, kréta- ismerős kifejezések? Ha nem, annál jobb, tarts velünk, hogy együtt fedezzük fel játékosan a Benedek hegy környékét! Idősétánk során meghallgatjuk a Thetys tenger moraját és ammonitesz csiszolatokat simogatunk.

BAKANCSOS TÚRÁK ZIRCEN

A Zirc Városi Önkormányzat szombatonként 09.00 órától bakancsos túrákat szervez.
A garantált bakancsos túrák keretében tapasztalt szakvezető mutatja be Zirc közeli természeti környezetét az érdeklődők számára 2,5-3 órás időtartamban.
09:00 órakor a „0” km-es bakancstól (Rákóczi tér) induló túrák az alábbi útvonalon haladnak:
Rákóczi tér „0” km – Alkotmány utca–szennyvíztisztító telep - Kardosrét - Cuha-patak - Cuha-völgy - Rókalyukas-árok - Molnárkút-árok – Pintér-árok - Kardosréti temető - Nagy István utca - Erdőalja utca - erdei ösvény - Pintér-hegy (játszótér) – Deák Ferenc utca - Rákóczi tér.
Az útvonal hossza 8 km.
A túrán sok információt kapnak vendégeink a szakképzett túravezetőtől az erdőről, a rétekről, a szántókról és a legelőkről, a biológiai szennyvíztisztításról, a karsztvízkútról, az Északi-Bakony vízrajzáról, a lösz keletkezéséről, az erdőgazdálkodásról, a telepített fenyőerdőkről, a bükkösökről és gyertyános tölgyesekről, a növény és állatvilág érdekesebb területi képviselőiről, régi erdei használatokról (mészégetés, faszén, hamuzsír), a természeti helyek elnevezésének eredetéről. A kalandos ismeretterjesztő túra során lehetőség nyílik a róka és borzkotorék megismerésére, a 2 faj életmódjának tanulmányozására is.

VÁROSNÉZŐ TÚRÁK ZIRCEN

A garantált gyalogos városnézések keretében szakemberek mutatják be Zirc nevezetességeit az érdeklődők számára 1,5 – 2 órás időtartamban.
10.00 órakor a Zirc Információs Ponttól (Reguly Múzeum bejárata, Rákóczi tér 10.) induló séta az alábbi útvonalon halad:
Zirc Információs Pont – Királyi kúria romjai – Barokk kistemplom- Bagolyvár – Zirci Ciszterci Apátság – Középkori oszlopfő - Dubniczay-ház – Reguly Antal Múzeum és Népi Kézműves Alkotóház
A program során lehetőség nyílik a Bazilika megtekintésére és helyi ajándéktárgyak, valamint a „Királyi séták Zircen” című gyermekfoglalkoztató füzet megvásárlására a Reguly múzeum ajándékboltjában.
A séta után tetszés szerint megtekinthető a Zirci Ciszterci Látogatóközpont (Egyház-és Rendtörténeti kiállítás, OSZK Ciszterci Műemlékkönyvtár, Arborétum) és a MTM Bakonyi Természettudományi Múzeuma.
A Zircen megszálló vendégeknek és a helyi lakosoknak a városnézés ingyenes.
A vidéki szálláshelyek vendégei és az átutazó turisták részvételi díj megfizetésével vehetnek részt a programon, amelyet indulás előtt kell kifizetni.

SÜMEG SÉTA

Séta történelmi köveken – idegenvezetővel

A Tourinform Sümeg idegenvezetőjével fedezze fel a történelmi belváros látnivalóit, történelmi helyszíneit, építészeti és kultúrtörténeti értékeit! (A szolgáltatás magyar nyelven érhető el.)
Előzetes időpont-egyeztetés szükséges.

Történelmi séta Sümegen – audioguide készülékkel

Ha a készüléket kézbe veszi, semmi más teendője nincsen, mint a meghallgatni kívánt nevezetesség vagy látnivaló számát beütni a nyomógombok segítségével, ami a kiválasztott nyelven megszólal. A hangerő szabályozható, a lejátszás szüneteltethető, újraindítható. A készülékhez fejhallgatót, nyakpántot, térképet, használati leírást biztosítunk. (A szolgáltatás magyar és angol nyelven érhető el.)
Bérleti idő: a bérlés napján, az Iroda nyitvatartási idejét figyelembe véve, záróráig. Lehetőség van a sümegi szállásokon éjszakázóknak a bérlés másnapján történő visszaszolgáltatásra nyitást követően.
(A készülékbérlés további feltételeiről irodánk tájékoztatást nyújt.)

Tavasztól őszig várja a Sümegi Vár! Séta egyénileg, vagy idegenvezetővel.

Előzetes időpont-egyeztetés szükséges.
A várba belépni belépőjegy megváltásával lehetséges, az idegenvezetést a várbelépő ára nem tartalmazza.

TAPOLCAI SÉTA

A Tapolcai Tourinform iroda egész évben, előzetes egyeztetés alapján, magyar, angol, német és olasz nyelven biztosít idegenvezetést.
Virtuális idegenvezető segítségével megtekinthetőek a város főbb nevezetességei.


2021.01.01. - 2021.12.31.
További ajánlataink

2021.08.03. - 2021.08.08. Bakony - Balaton programok 2021. Fesztiválok, események, rendezvények
AUER Fesztivál
2021.08.03. - 2021.08.08. Fesztiválok a Bakony-Balaton térségben
Auer Fesztivál Veszprém
2021.08.03. 17:00 Bakony - Balaton programok 2021. Fesztiválok, események, rendezvények
Villamustra Balatonalmádi
2021.08.03. 17:00 Bakonyi rendezvények, programok 2021
Villamustra Balatonalmádi
2021.08.04. Bakony - Balaton programok 2021. Fesztiválok, események, rendezvények
Történelmi lovasjátékok Sümegen
2021.08.04. Bakonyi rendezvények, programok 2021
Történelmi lovasjátékok Sümegen
2021.08.06. - 2021.08.07. Balatoni termelői piacok, helyi termékek és helyi piacok a Bakony és Balaton térségében
2021.08.06. 15:30 Bakonyi rendezvények, programok 2021
Veszprém, Zenélő Ékszerdoboz Séta
2021.08.06. 15:30 Bakony - Balaton programok 2021. Fesztiválok, események, rendezvények
Veszprém, Zenélő Ékszerdoboz Séta
2021.08.07. Bakony - Balaton programok 2021. Fesztiválok, események, rendezvények
Történelmi lovasjátékok Sümegen
2021.08.07. Bakonyi rendezvények, programok 2021
Történelmi lovasjátékok Sümegen
2021.08.09. 16:00 Bakonyi rendezvények, programok 2021
Fotóstúra az Inotai Erőműben
2021.08.09. 16:00 Bakony - Balaton programok 2021. Fesztiválok, események, rendezvények
Fotóstúra az Inotai Erőműben
2021.08.11. Bakony - Balaton programok 2021. Fesztiválok, események, rendezvények
Történelmi lovasjátékok Sümegen
2021.08.11. Bakonyi rendezvények, programok 2021
Történelmi lovasjátékok Sümegen
2021.08.11. 18:30 Bakonyi rendezvények, programok 2021
Nyári és Nyáresti Séta Veszprémben
2021.08.11. 18:30 Bakony - Balaton programok 2021. Fesztiválok, események, rendezvények
Nyári és Nyáresti Séta Veszprémben
2021.08.13. Bakonyi rendezvények, programok 2021
Nemzeti Lovas Színház: Szent László, a Lovagkirály című előadása Sümegen
2021.08.13. Bakony - Balaton programok 2021. Fesztiválok, események, rendezvények
Nemzeti Lovas Színház: Szent László, a Lovagkirály című előadása Sümegen
2021.08.13. - 2021.08.14. Balatoni termelői piacok, helyi termékek és helyi piacok a Bakony és Balaton térségében
2021.08.14. Bakony - Balaton programok 2021. Fesztiválok, események, rendezvények
Történelmi lovasjátékok Sümegen
2021.08.14. Bakonyi rendezvények, programok 2021
Történelmi lovasjátékok Sümegen
2021.08.14. 10:30 Bakonyi rendezvények, programok 2021
Légy ott(hon) Veszprémben Városismereti Séta
2021.08.14. 10:30 Bakony - Balaton programok 2021. Fesztiválok, események, rendezvények
Légy ott(hon) Veszprémben Városismereti Séta
2021.08.17. - 2021.08.19. Fesztiválok a Bakony-Balaton térségben
VeszprémFest
2021.08.17. - 2021.08.19. Bakonyi rendezvények, programok 2021
VeszprémFest
2021.08.17. - 2021.08.21. Bakony - Balaton programok 2021. Fesztiválok, események, rendezvények
VeszprémFest 2021
2021.08.18. Bakony - Balaton programok 2021. Fesztiválok, események, rendezvények
Történelmi lovasjátékok Sümegen
2021.08.18. Bakonyi rendezvények, programok 2021
Történelmi lovasjátékok Sümegen
2021.08.19. 15:30 Bakony - Balaton programok 2021. Fesztiválok, események, rendezvények
Légy ott(hon) Veszprémben Városismereti Séta
2021.08.19. 15:30 Bakonyi rendezvények, programok 2021
Légy ott(hon) Veszprémben Városismereti Séta
2021.08.19. 17:00 Bakonyi rendezvények, programok 2021
Villamustra Balatonalmádi
2021.08.19. 17:00 Bakony - Balaton programok 2021. Fesztiválok, események, rendezvények
Villamustra Balatonalmádi
2021.08.20. - 2021.08.21. Balatoni termelői piacok, helyi termékek és helyi piacok a Bakony és Balaton térségében
2021.08.21. Bakony - Balaton programok 2021. Fesztiválok, események, rendezvények
Történelmi lovasjátékok Sümegen
2021.08.21. Bakonyi rendezvények, programok 2021
Történelmi lovasjátékok Sümegen
2021.08.21. 15:30 Bakony - Balaton programok 2021. Fesztiválok, események, rendezvények
Veszprém, Zenélő Ékszerdoboz Séta
2021.08.21. 15:30 Bakonyi rendezvények, programok 2021
Veszprém, Zenélő Ékszerdoboz Séta
2021.08.25. Bakony - Balaton programok 2021. Fesztiválok, események, rendezvények
Történelmi lovasjátékok Sümegen
2021.08.25. Bakonyi rendezvények, programok 2021
Történelmi lovasjátékok Sümegen
2021.08.25. 18:30 Bakonyi rendezvények, programok 2021
Nyári és Nyáresti Séta Veszprémben
2021.08.25. 18:30 Bakony - Balaton programok 2021. Fesztiválok, események, rendezvények
Nyári és Nyáresti Séta Veszprémben
2021.08.27. - 2021.08.28. Balatoni termelői piacok, helyi termékek és helyi piacok a Bakony és Balaton térségében
2021.08.27. 15:30 Bakony - Balaton programok 2021. Fesztiválok, események, rendezvények
Légy ott(hon) Veszprémben Városismereti Séta
2021.08.27. 15:30 Bakonyi rendezvények, programok 2021
Légy ott(hon) Veszprémben Városismereti Séta
2021.08.28. Bakony - Balaton programok 2021. Fesztiválok, események, rendezvények
Történelmi lovasjátékok Sümegen
2021.08.28. Bakonyi rendezvények, programok 2021
Történelmi lovasjátékok Sümegen
2021.08.30. Bakonyi rendezvények, programok 2021
Légy ott(hon) Veszprémben Városismereti Séta
2021.08.30. Bakony - Balaton programok 2021. Fesztiválok, események, rendezvények
Légy ott(hon) Veszprémben Városismereti Séta
2021.08.31. 17:00 Bakonyi rendezvények, programok 2021
Villamustra Balatonalmádi
2021.08.31. 17:00 Bakony - Balaton programok 2021. Fesztiválok, események, rendezvények
Villamustra Balatonalmádi
2021.09.03. - 2021.09.04. Balatoni termelői piacok, helyi termékek és helyi piacok a Bakony és Balaton térségében
2021.09.10. - 2021.09.11. Balatoni termelői piacok, helyi termékek és helyi piacok a Bakony és Balaton térségében
2021.09.17. - 2021.09.18. Balatoni termelői piacok, helyi termékek és helyi piacok a Bakony és Balaton térségében
2021.09.18. Bakony - Balaton programok 2021. Fesztiválok, események, rendezvények
BakonyRUN 6.0
2021.09.18. Bakonyi rendezvények, programok 2021
BakonyRUN 6.0
2021.09.24. - 2021.09.25. Balatoni termelői piacok, helyi termékek és helyi piacok a Bakony és Balaton térségében
2021.10.01. - 2021.10.02. Balatoni termelői piacok, helyi termékek és helyi piacok a Bakony és Balaton térségében
2021.10.08. - 2021.10.09. Balatoni termelői piacok, helyi termékek és helyi piacok a Bakony és Balaton térségében
2021.10.15. - 2021.10.16. Balatoni termelői piacok, helyi termékek és helyi piacok a Bakony és Balaton térségében
2021.05.15. - 2021.10.31. Festetics Imre Állatpark látogatás Keszthelyen
2021.10.22. - 2021.10.23. Balatoni termelői piacok, helyi termékek és helyi piacok a Bakony és Balaton térségében
2021.10.29. - 2021.10.30. Balatoni termelői piacok, helyi termékek és helyi piacok a Bakony és Balaton térségében
2021.11.05. - 2021.11.06. Balatoni termelői piacok, helyi termékek és helyi piacok a Bakony és Balaton térségében
2021.11.12. - 2021.11.13. Balatoni termelői piacok, helyi termékek és helyi piacok a Bakony és Balaton térségében
2021.03.15. - 2021.11.14. Hegyestű túra a Bakony és Balaton Térségben
2021.11.19. - 2021.11.20. Balatoni termelői piacok, helyi termékek és helyi piacok a Bakony és Balaton térségében
2021.11.26. - 2021.11.27. Balatoni termelői piacok, helyi termékek és helyi piacok a Bakony és Balaton térségében
2021.12.01. - 2022.02.27. Téli sportok a Bakony és Balaton Térségben
2021.12.03. - 2021.12.04. Balatoni termelői piacok, helyi termékek és helyi piacok a Bakony és Balaton térségében
2021.12.10. - 2021.12.11. Balatoni termelői piacok, helyi termékek és helyi piacok a Bakony és Balaton térségében
2021.12.17. - 2021.12.18. Balatoni termelői piacok, helyi termékek és helyi piacok a Bakony és Balaton térségében
2021.01.01. - 2021.12.31. Bakonyi kerékpárutak és kerékpározható utak, kerékpárral a Bakony és Balaton térségében
2021.01.01. - 2021.12.31. Balatoni kerékpárutak és kerékpározható utak, kerékpárral a Balaton és a Bakony térségében
2021.01.01. - 2021.12.31. Kilátók, kilátótúrák a Bakony és Balaton Térségben
2021.01.01. - 2021.12.31. Kerékpárkölcsönzés Bakony, két keréken a Bakony és Balaton térségben
2021.01.01. - 2021.12.31. Kerékpárkölcsönzés Balaton, két keréken a Bakony és Balaton térségben
2021.01.01. - 2021.12.31. Bakonyi kerékpártúrák, javasolt kerékpáros útvonalak a Bakony és Balaton térségében
2021.01.01. - 2021.12.31. Látnivalók a Bakony-Balaton térségben
2021.01.01. - 2021.12.31. Veszprémi Állatkert látogatás
2021.01.01. - 2021.12.31. Kalandok a Bakony-Balaton térségben
2021.01.01. - 2021.12.31. Várak a Bakony-Balaton térségben
2021.01.01. - 2021.12.31. Somlói borbarangolás
2021.01.01. - 2021.12.31. Túrázás a Bakony-Balaton térségben
2021.01.01. - 2021.12.31. Balatonkenese kerékpárút és kerékpározható utak, kerékpártúrák Balatonkenesén és környékén
2021.01.01. - 2021.12.31. Egyházi múzeumok, örökségek és kálváriák a Bakony és Balaton térségében
2021.01.01. - 2021.12.31. Bakonyi lovaglás, lovaglás ajánlatok a Bakony és Balaton térségében
2021.01.01. - 2021.12.31. Kulináris élmények, gasztronómiai programok a Bakony és Balaton térségében
2021.01.01. - 2021.12.31. Gasztrofalu Köveskál, finom ételekkel és italokkal várjuk a Káli-medencében
2021.01.01. - 2021.12.31. Lovagi tornák és várlátogatások a Bakony és Balaton térség váraiban
2021.01.01. - 2021.12.31. Balatoni várak, vártúrák és lovagi tornák a Bakony és Balaton térségében
2021.01.01. - 2021.12.31. Balatoni pihenés, kikapcsolódás a Bakony és Balaton térségben Balatonkenesén
2021.01.01. - 2021.12.31. Gyógynövénytúrák a Bakonyban, gyógynövények nyomában a Bakony és Balaton térségében
2021.01.01. - 2021.12.31. Helyi termékek a Bakony-Balaton térségben
2021.01.01. - 2021.12.31. Történelmi városok a Bakony és Balaton Térségben
2021.01.01. - 2021.12.31. Arborétumok a Bakony és Balaton Térségben
2021.01.01. - 2021.12.31. Golfozás a Bakony és Balaton Térségben
2021.01.01. - 2021.12.31. Rendezvényhelyszínek a Bakony és Balaton Térségben
2021.01.01. - 2021.12.31. Tavasbarlang látogatás Tapolcán, élmény csónakázás a föld alatt

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Pontos cím, geokód, térkép
, Több helyszínen
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG