Céges rendezvényhelyszín Győrben: csapatépítés, konferencia, terembérlés, tréning, üzleti reggeli!
Céges rendezvényhelyszín Győrben: csapatépítés, konferencia, terembérlés, tréning, üzleti reggeli!

Péntek esti muzsika a csornai Zenepavilonban. 2017. július 7. és augusztus 11. között rendezik meg Csornán az immár hagyományos zenepaviloni koncerteket. Öt héten keresztül, a hétvégeken, könnyű nyáresti koncertekre várja az érdeklődőket. A koncertek péntekenként este 8 órakor kezdődnek. Esőhelyszín a Városi Művelődési Központ

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Péntek esti muzsika a csornai Zenepavilonban

Az esti műsorokon különböző zenei irányzatokat képviselő együttesek muzsikálnak majd:
ragtime-mot, gipsy latin swinget, rockabilly-t, görög zenét és Beatles dalokat is hallgathatnak azok, akik ellátogatnak a zenepavilonhoz, a Szent István téri parkba.

A koncertek este 8 órakor kezdődnek. /Rossz idő esetén a Művelődési Központban rendezik azokat./

A részvétel díjtalan.

A program:

Augusztus 4.  Tom White & the Mad Circus  

ŐRÜLT" ROCKABILLY BULI A ZENEPAVILONBAN

Rockabilly. Főnév. Stílus. Minden. Az Egyesült Államok déli államaiban alakult ki az 1950-es években.
A szó ötvözi a rock és a ’hillbilly’, azaz ’vidéki’ szavakat, mely a műfaj sajátos hangszereire utal. Klasszikus eleme a nagybőgő, amin kézzel, vonó nélkül játszanak, ez adja a zene húzását, lelkét, alapját.
A rockabilly fénykora az ’50-es években volt, jeles képviselői voltak Elvis Presley, Carl Perkins, Jerry Lee Lewis, Johnny Cash, valamint jelenkori helytartója, Brian Setzer.
Szinte minden mai zenei stílus eredete visszavezethető a blueshoz és a rock’n’rollhoz. Mondhatjuk, hogy már akkor megírtak mindent, azóta legfeljebb csak rontottak rajta.
Bár ez a műfaj is megkapta a ráncfelvarrást, amit Brian Setzer zsenialitásának köszönhetünk, akit a neo rockabilly műfaj szülőatyjának tartanak. Ha ezt a stílust beoltjuk csipetnyi rhythm bluesos és velőtrázóan recsegő old harmonikával, megkapjuk a hamisítatlan Tom White & the Mad Circus hangzást, ami sokak szerint egy új íz a hazai oldies muzsikát játszók körében.
Nagy hangsúlyt fektet a zenekar a saját dalok írásába. Szerintünk is a legfelemelőbb érzés egy zenésznek, amikor a közönség vele együtt énekli a dalait. Mindenki megtalálja benne a neki tetszőt. Zakatoló ritmus, erő, dinamika, és dallamosan izgalmas hangszeres szólók, showszerű előadásmód, cirkuszi akrobatákat idéző színpadi mozgás. Ez az igazán zseniális recept.
A műfaj előadásmódjának és ritmikus lüktetésének köszönhetően abszolút kortalan. Mindenre és mindenkire hat. Az emberi test nem tud ellenállni ennek a muzsikának. Kortól és nemtől, faji és vallási hovatartozás nélkül mindenki táncol.
A zenekar garantáltan biztosítja a felejthetetlen szórakozást és az emlékezetes zenei élményt, amit a meghívások óriási száma is híven tükröz. 120 koncert évente elég nagy szám ahhoz, hogy a Tom White & the Mad Circus kivívja magának a legtöbbet foglalkoztatott hazai rockabilly/rock’n’roll zenekar nevet.
Tagok:
Tom White - ének, szájharmónika
Bognár Balázs - gitár
Kéri Kolos - nagybőgő
Buzsik Tamás – dob
Hóbor Bence - trombita
Szemán Gábor - harsona
Pálffy Károly - szaxofon


Augusztus 11. Mydros

Augusztus 11-én pénteken, 20 órakor a MYDROS zenekar ad koncertet a csornai zenepavilonban.

A Mydros zenekart 2001-ben alapították görög és magyar fiatalok, hogy megoszthassák mindenkivel azt az örömöt, amit a görög zene és tánc ad nekik gyermekkoruk óta.
Az elmúlt 16 évben több, mint 1100 alkalommal léptek színpadra. Görög táncházak, vacsoraestek, nemzetiségi műsorok, görög-magyar esküvők állandó fellépői, de emellett sok hazai és külföldi zenei fesztiválon is szerepeltek. Eddig két lemezt adtak ki. Hangszerelésük leginkább a görög városi zenének kedvez, de repertoárjukban helyet kap a népzene, és ízelítőt adnak a mai görög slágerekből is.

A zenekar tagjai:
Csyef Athina - ének
Smuk Gábor - tangóharmonika, billentyűs hangszerek
Smuk Tamás - ütősök, gitár
Sztavropulosz Nikosz - buzuki
Virágh Lavínia – ének

Forrás: Szervezők


Megjegyzés az időpontokhoz:

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Zenepavilon Csorna koncertek 2017

Programajánlat

Rábaköz Kincsei szombati piac Csornán
Rábaköz Kincsei szombati piac Csornán
  • Csorna
2018. április 28.
Csornai programok 2018
Csornai programok 2018
  • Csorna
2018. április 30.
Budapest Park koncertek 2018
Budapest Park koncertek 2018
  • Budapest
  • IX. kerület
2018.05.03. - 09.15.
Ütős Fesztivál Agárd 2018
Ütős Fesztivál Agárd 2018
  • Agárd
2018. július 20 - 22.