XI. Burgonyanapok Kiskunhalason 2025. október 3-4-én a Sóstó Csárda területén. Az első nap a `Burgonya fajtabemutató és szakmai nap` elsősorban a szakmának szól, igényes hazai és külföldi előadásokkal. A második napot szélesebb közönségnek is ajánljuk, hiszen ekkor tartjuk a főzőversenyt és ezen kívül családi és kulturális programok várják az érdeklődőket.
XI. Burgonyanapok Kiskunhalason 2025. október 3-4-én a Sóstó Csárda területén. Az első nap a `Burgonya fajtabemutató és szakmai nap` elsősorban a szakmának szól, igényes hazai és külföldi előadásokkal. A második napot szélesebb közönségnek is ajánljuk, hiszen ekkor tartjuk a főzőversenyt és ezen kívül családi és kulturális programok várják az érdeklődőket.
XI. Burgonyanapok Kiskunhalason 2025. október 3-4-én a Sóstó Csárda területén. Az első nap a `Burgonya fajtabemutató és szakmai nap` elsősorban a szakmának szól, igényes hazai és külföldi előadásokkal. A második napot szélesebb közönségnek is ajánljuk, hiszen ekkor tartjuk a főzőversenyt és ezen kívül családi és kulturális programok várják az érdeklődőket.
A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.
A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.
A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.