
Vegán tésztázó, kreatív receptek és minőségi olasz tészta találkozása - gluténmentes opcióval. Tészta szószaik gondosan válogatott természetes növényi alapanyagokból készülnek, ízfokozók és mesterséges adalékanyagok hozzáadása nélkül. A megalkotásuk során cél az, hogy ne csak szépek, hanem nagyon finomak és táplálóak is legyenek. Vegán kínálatuk már quesadillát és Madal Burgert is tartalmaz.
Vegán tésztázó, kreatív receptek és minőségi olasz tészta találkozása - gluténmentes opcióval. Tészta szószaik gondosan válogatott természetes növényi alapanyagokból készülnek, ízfokozók és mesterséges adalékanyagok hozzáadása nélkül. A megalkotásuk során cél az, hogy ne csak szépek, hanem nagyon finomak és táplálóak is legyenek. Vegán kínálatuk már quesadillát és Madal Burgert is tartalmaz.

Vegán tésztázó, kreatív receptek és minőségi olasz tészta találkozása - gluténmentes opcióval. Tészta szószaik gondosan válogatott természetes növényi alapanyagokból készülnek, ízfokozók és mesterséges adalékanyagok hozzáadása nélkül. A megalkotásuk során cél az, hogy ne csak szépek, hanem nagyon finomak és táplálóak is legyenek. Vegán kínálatuk már quesadillát és Madal Burgert is tartalmaz.

A városközpont szívében nyitottuk meg éttermünket, amely a helyiek és a hozzáértő látogatók körében olyan ízélményt ígér, amelyek a hagyományos magyar konyha és a modern specialitások között található. A családias étteremben meleg, vendégszerető légkör és eredeti, kézzel készített dekoráció, nyugodt családi légkör várja Önt.
A városközpont szívében nyitottuk meg éttermünket, amely a helyiek és a hozzáértő látogatók körében olyan ízélményt ígér, amelyek a hagyományos magyar konyha és a modern specialitások között található. A családias étteremben meleg, vendégszerető légkör és eredeti, kézzel készített dekoráció, nyugodt családi légkör várja Önt.

A városközpont szívében nyitottuk meg éttermünket, amely a helyiek és a hozzáértő látogatók körében olyan ízélményt ígér, amelyek a hagyományos magyar konyha és a modern specialitások között található. A családias étteremben meleg, vendégszerető légkör és eredeti, kézzel készített dekoráció, nyugodt családi légkör várja Önt.

Magyar QTR! Hogy ez mit is jelent? Egy kis szegletet, egy hangulatos kis `negyedet`a rakparton, romantikus gellérthegyi panorámával, ahol az eredeti magyar ízek a ház remek chefjeinek keze alatt a modern gasztronómia különlegességeivé válnak, nem megfeledkezve a teljesen egyszerű fogásokról sem, mert valami finom és jó a maga egyszerűségében.
Magyar QTR! Hogy ez mit is jelent? Egy kis szegletet, egy hangulatos kis `negyedet`a rakparton, romantikus gellérthegyi panorámával, ahol az eredeti magyar ízek a ház remek chefjeinek keze alatt a modern gasztronómia különlegességeivé válnak, nem megfeledkezve a teljesen egyszerű fogásokról sem, mert valami finom és jó a maga egyszerűségében.

Magyar QTR! Hogy ez mit is jelent? Egy kis szegletet, egy hangulatos kis `negyedet`a rakparton, romantikus gellérthegyi panorámával, ahol az eredeti magyar ízek a ház remek chefjeinek keze alatt a modern gasztronómia különlegességeivé válnak, nem megfeledkezve a teljesen egyszerű fogásokról sem, mert valami finom és jó a maga egyszerűségében.

Innovatív konyha, mai interpretáció, modern európai étterem. A MÁK célja a csúcsgasztronómia könnyed, külsőségektől mentes biztosítása a lehető legszélesebb rétegek, így a fiatalok számára is. Konyhánkban rendkívüli minőségű alapanyagokat használunk, és fontos szerepet kap a nagyfokú kreativitás, az alkotó konyhai művészet, valamint az innovatív technológia, ám mindez laza, letisztult és közérthető formában interpretálva.
Innovatív konyha, mai interpretáció, modern európai étterem. A MÁK célja a csúcsgasztronómia könnyed, külsőségektől mentes biztosítása a lehető legszélesebb rétegek, így a fiatalok számára is. Konyhánkban rendkívüli minőségű alapanyagokat használunk, és fontos szerepet kap a nagyfokú kreativitás, az alkotó konyhai művészet, valamint az innovatív technológia, ám mindez laza, letisztult és közérthető formában interpretálva.

Innovatív konyha, mai interpretáció, modern európai étterem. A MÁK célja a csúcsgasztronómia könnyed, külsőségektől mentes biztosítása a lehető legszélesebb rétegek, így a fiatalok számára is. Konyhánkban rendkívüli minőségű alapanyagokat használunk, és fontos szerepet kap a nagyfokú kreativitás, az alkotó konyhai művészet, valamint az innovatív technológia, ám mindez laza, letisztult és közérthető formában interpretálva.

Malatinszky Csaba nemesi család sarja, a villányi borvidék kiemelkedő alakja. Művészeti pályára készült, ahonnan a történelem fordulatai sodorták a vendéglátás felé. A 80-as évek végén jött vele szembe a továbblépés lehetősége, amikor Rohály Gáborék, a Hét Borbírák rendjével megszervezték az első sommelier-kurzusokat Magyarországon. Csaba számára ekkor lett egyértelmű, mint korábban családjának is, személyes jövője összefonódik a Borral. Ígéretes tehetségére Láng Györgyék figyeltek fel, állást ajánlottak neki, így lett Malatinszky Csaba Magyarország első sommelierje a méltán híres Gundel étterem alkalmazásában. 1992-ben nyitotta meg az első hazai vinotékát Budapesten, a József Attila utcában, ahol különleges, magas minőségű, külföldi és magyar borokkal kereskedik, immáron több, mint 22 éve. Már az üzlet nyitásakor is jelen volt a gondolat, a saját borászat megépítésének ötlete, amelynek megvalósulására 1997-ig kellet várnia, amely év a borászat első évjárata is egyben.
Malatinszky Csaba nemesi család sarja, a villányi borvidék kiemelkedő alakja. Művészeti pályára készült, ahonnan a történelem fordulatai sodorták a vendéglátás felé. A 80-as évek végén jött vele szembe a továbblépés lehetősége, amikor Rohály Gáborék, a Hét Borbírák rendjével megszervezték az első sommelier-kurzusokat Magyarországon. Csaba számára ekkor lett egyértelmű, mint korábban családjának is, személyes jövője összefonódik a Borral. Ígéretes tehetségére Láng Györgyék figyeltek fel, állást ajánlottak neki, így lett Malatinszky Csaba Magyarország első sommelierje a méltán híres Gundel étterem alkalmazásában. 1992-ben nyitotta meg az első hazai vinotékát Budapesten, a József Attila utcában, ahol különleges, magas minőségű, külföldi és magyar borokkal kereskedik, immáron több, mint 22 éve. Már az üzlet nyitásakor is jelen volt a gondolat, a saját borászat megépítésének ötlete, amelynek megvalósulására 1997-ig kellet várnia, amely év a borászat első évjárata is egyben.

Malatinszky Csaba nemesi család sarja, a villányi borvidék kiemelkedő alakja. Művészeti pályára készült, ahonnan a történelem fordulatai sodorták a vendéglátás felé. A 80-as évek végén jött vele szembe a továbblépés lehetősége, amikor Rohály Gáborék, a Hét Borbírák rendjével megszervezték az első sommelier-kurzusokat Magyarországon. Csaba számára ekkor lett egyértelmű, mint korábban családjának is, személyes jövője összefonódik a Borral. Ígéretes tehetségére Láng Györgyék figyeltek fel, állást ajánlottak neki, így lett Malatinszky Csaba Magyarország első sommelierje a méltán híres Gundel étterem alkalmazásában. 1992-ben nyitotta meg az első hazai vinotékát Budapesten, a József Attila utcában, ahol különleges, magas minőségű, külföldi és magyar borokkal kereskedik, immáron több, mint 22 éve. Már az üzlet nyitásakor is jelen volt a gondolat, a saját borászat megépítésének ötlete, amelynek megvalósulására 1997-ig kellet várnia, amely év a borászat első évjárata is egyben.

A Marty`s igazi karakteres hely Budapest belvárosának szívében, barátságos, barátságos légkörrel és a Vörösmarty térre nyíló bárral. Élvezze velünk a nyugodt és pihentető reggelit, és tekintse meg a frissen facsart gyümölcslevek, nagyszerű koktélok, különleges kávék széles választékát, valamint a változatos bisztró menüt ebédre és vacsorára minőségi alapanyagokból és izgalmas ízkombinációkból a nap további részében. hogy megemlítsük nagyszerű G&T választékunkat és kiterjedt borgyűjteményünket. Ezenkívül ne felejtse el megnézni a Marty`s Fingers-t és a csodálatos desszertjeinket.
A Marty`s igazi karakteres hely Budapest belvárosának szívében, barátságos, barátságos légkörrel és a Vörösmarty térre nyíló bárral. Élvezze velünk a nyugodt és pihentető reggelit, és tekintse meg a frissen facsart gyümölcslevek, nagyszerű koktélok, különleges kávék széles választékát, valamint a változatos bisztró menüt ebédre és vacsorára minőségi alapanyagokból és izgalmas ízkombinációkból a nap további részében. hogy megemlítsük nagyszerű G&T választékunkat és kiterjedt borgyűjteményünket. Ezenkívül ne felejtse el megnézni a Marty`s Fingers-t és a csodálatos desszertjeinket.

A Marty`s igazi karakteres hely Budapest belvárosának szívében, barátságos, barátságos légkörrel és a Vörösmarty térre nyíló bárral. Élvezze velünk a nyugodt és pihentető reggelit, és tekintse meg a frissen facsart gyümölcslevek, nagyszerű koktélok, különleges kávék széles választékát, valamint a változatos bisztró menüt ebédre és vacsorára minőségi alapanyagokból és izgalmas ízkombinációkból a nap további részében. hogy megemlítsük nagyszerű G&T választékunkat és kiterjedt borgyűjteményünket. Ezenkívül ne felejtse el megnézni a Marty`s Fingers-t és a csodálatos desszertjeinket.