Turizmus Program

Csabai Kolbászfesztivál

Halloween

Balatoni Gasztrohétvége

Csoki workshopok

Horgászkiállítás Budapest

Párkapcsolat sémák

Édesség Fesztivál

Csabai Kolbászfesztivál 2025. október 23-26. Békéscsaba
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Csabai Kolbászfesztivál 2025. október 23-26. Békéscsaba
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar

5. kerületi gasztronómia

Népszerűség

A BOATanic Hajó a város szívében, a pesti Duna-part legszebb részén horgonyoz, az Erzsébet-híd és a Lánchíd között. Santa Maria termünk nagy üvegablakain keresztül, valamint – tavasztól őszig – a panorámateraszokon ülve, közvetlen közelről élvezhetik a vendégek az egyedülálló panorámát a Budai Várra és a Citadellára. A csodálatos panoráma, a páratlan környezet, a figyelmes kiszolgálás és a kitűnő konyha együtt szolgálja vendégeink elégedettségét.

A BOATanic Hajó a város szívében, a pesti Duna-part legszebb részén horgonyoz, az Erzsébet-híd és a Lánchíd között. Santa Maria termünk nagy üvegablakain keresztül, valamint – tavasztól őszig – a panorámateraszokon ülve, közvetlen közelről élvezhetik a vendégek az egyedülálló panorámát a Budai Várra és a Citadellára. A csodálatos panoráma, a páratlan környezet, a figyelmes kiszolgálás és a kitűnő konyha együtt szolgálja vendégeink elégedettségét.

A BOATanic Hajó a város szívében, a pesti Duna-part legszebb részén horgonyoz, az Erzsébet-híd és a Lánchíd között. Santa Maria termünk nagy üvegablakain keresztül, valamint – tavasztól őszig – a panorámateraszokon ülve, közvetlen közelről élvezhetik a vendégek az egyedülálló panorámát a Budai Várra és a Citadellára. A csodálatos panoráma, a páratlan környezet, a figyelmes kiszolgálás és a kitűnő konyha együtt szolgálja vendégeink elégedettségét.

Ugorj be hozzánk egy brunch-ra, amit megspékelünk natúr borral és specialty kávéval! Számunkra a legfontosabb, hogy mindig kellemes meglepetésekben és felejthetetlen gasztro élményekben legyen részed. Akár reggel, délben vagy este érkezel! Ehhez folyamatosan kísérletezünk, keressük a harmonikus ízeket, recepteket gondolunk újra, olykor szokatlan formában tálalva egyes fogásokat. Ételeinkhez mindig a legkiválóbb szezonális alapanyagokat használjuk fel, minél többet megőrizve természetes zamatukból, frissességükből. Az összképet specialty kávénk, natúr boraink és házi készítésű italaink teszik teljessé.

Ugorj be hozzánk egy brunch-ra, amit megspékelünk natúr borral és specialty kávéval! Számunkra a legfontosabb, hogy mindig kellemes meglepetésekben és felejthetetlen gasztro élményekben legyen részed. Akár reggel, délben vagy este érkezel! Ehhez folyamatosan kísérletezünk, keressük a harmonikus ízeket, recepteket gondolunk újra, olykor szokatlan formában tálalva egyes fogásokat. Ételeinkhez mindig a legkiválóbb szezonális alapanyagokat használjuk fel, minél többet megőrizve természetes zamatukból, frissességükből. Az összképet specialty kávénk, natúr boraink és házi készítésű italaink teszik teljessé.

Ugorj be hozzánk egy brunch-ra, amit megspékelünk natúr borral és specialty kávéval! Számunkra a legfontosabb, hogy mindig kellemes meglepetésekben és felejthetetlen gasztro élményekben legyen részed. Akár reggel, délben vagy este érkezel! Ehhez folyamatosan kísérletezünk, keressük a harmonikus ízeket, recepteket gondolunk újra, olykor szokatlan formában tálalva egyes fogásokat. Ételeinkhez mindig a legkiválóbb szezonális alapanyagokat használjuk fel, minél többet megőrizve természetes zamatukból, frissességükből. Az összképet specialty kávénk, natúr boraink és házi készítésű italaink teszik teljessé.

Négy Budapesten élő indiai barát az indiai konyha iránti szenvedélyüket hozták el a BOMBAY-be, céljaik között szerepel, hogy minden vendéget néhány lépéssel közelebb hozzanak az eredeti minőségi indiai gastro élményhez – mindezt könnyed, kortárs környezetben. A Bombay étterem kulináris világa változatos és játékos, mely összeolvasztja India értékeit, az ízeket, textúrákat és aromákat.

Négy Budapesten élő indiai barát az indiai konyha iránti szenvedélyüket hozták el a BOMBAY-be, céljaik között szerepel, hogy minden vendéget néhány lépéssel közelebb hozzanak az eredeti minőségi indiai gastro élményhez – mindezt könnyed, kortárs környezetben. A Bombay étterem kulináris világa változatos és játékos, mely összeolvasztja India értékeit, az ízeket, textúrákat és aromákat.

Négy Budapesten élő indiai barát az indiai konyha iránti szenvedélyüket hozták el a BOMBAY-be, céljaik között szerepel, hogy minden vendéget néhány lépéssel közelebb hozzanak az eredeti minőségi indiai gastro élményhez – mindezt könnyed, kortárs környezetben. A Bombay étterem kulináris világa változatos és játékos, mely összeolvasztja India értékeit, az ízeket, textúrákat és aromákat.

A Bonnie Restro-ban egy igazán fiatalos, lendületes csapat vár, ahol nem csak a titkokra derül fény, hanem arra is, hogy milyen varázslat történik a konyhában, hogy milyen jó kávéval és reggelivel indíthatod a napod, hogy a pincehelyiségben milyen jót szórakozhatsz DJ-vel, vagy akár milyen jót szurkolhatsz a kivetítőn zajló meccseken!

A Bonnie Restro-ban egy igazán fiatalos, lendületes csapat vár, ahol nem csak a titkokra derül fény, hanem arra is, hogy milyen varázslat történik a konyhában, hogy milyen jó kávéval és reggelivel indíthatod a napod, hogy a pincehelyiségben milyen jót szórakozhatsz DJ-vel, vagy akár milyen jót szurkolhatsz a kivetítőn zajló meccseken!

A Bonnie Restro-ban egy igazán fiatalos, lendületes csapat vár, ahol nem csak a titkokra derül fény, hanem arra is, hogy milyen varázslat történik a konyhában, hogy milyen jó kávéval és reggelivel indíthatod a napod, hogy a pincehelyiségben milyen jót szórakozhatsz DJ-vel, vagy akár milyen jót szurkolhatsz a kivetítőn zajló meccseken!

A Bontxo, Tapas Bar & Restaurant elkötelezett amellett, hogy egyesítse a friss tapast, a spanyol konyhát és a vadon fogott tenger gyümölcseit, valamint a szakácsaink kreatív és zseniális érintését, így vendégeinknek életük étkezési élményét biztosítjuk.

A Bontxo, Tapas Bar & Restaurant elkötelezett amellett, hogy egyesítse a friss tapast, a spanyol konyhát és a vadon fogott tenger gyümölcseit, valamint a szakácsaink kreatív és zseniális érintését, így vendégeinknek életük étkezési élményét biztosítjuk.

A Bontxo, Tapas Bar & Restaurant elkötelezett amellett, hogy egyesítse a friss tapast, a spanyol konyhát és a vadon fogott tenger gyümölcseit, valamint a szakácsaink kreatív és zseniális érintését, így vendégeinknek életük étkezési élményét biztosítjuk.

Késői reggeli, korai ebéd vagy egy jó kávé elegáns környezetben, a város szívében. Esténként koncertek, élőzene.

Késői reggeli, korai ebéd vagy egy jó kávé elegáns környezetben, a város szívében. Esténként koncertek, élőzene.

Késői reggeli, korai ebéd vagy egy jó kávé elegáns környezetben, a város szívében. Esténként koncertek, élőzene.

Konyhánk friss alapanyagokra, akár napi beszerzése és a táblára írt, hetente-kéthetente változó kínálatra épül. Mindehhez szakmai társra Sárközi Ákos chef személyében találtunk, aki a konyhatervezés kezdeti időszakától mellettünk állt. Számunkra sokat jelent gyakorlata, hitelessége, az Alabárdosban végzett munkája, a Hagyomány és Evolúció versenyeken elért remek eredményei, vagy éppen a portugál két Michelin csillagos Villa Joyában végzett stázsolása. A 200 féle túlnyomórészt magyar bor – egy hektáros gazdáktól a legismertebb borászokig – közül, 48 féle mindig pohárban kóstolható, ugyanakkor a helység egyik végében 1200 palack tárolására, érlelésére alkalmas, temperált borpolc található, ahonnan szaküzlet áron lehet vásárolni vagy éppen helyben meginni.

Konyhánk friss alapanyagokra, akár napi beszerzése és a táblára írt, hetente-kéthetente változó kínálatra épül. Mindehhez szakmai társra Sárközi Ákos chef személyében találtunk, aki a konyhatervezés kezdeti időszakától mellettünk állt. Számunkra sokat jelent gyakorlata, hitelessége, az Alabárdosban végzett munkája, a Hagyomány és Evolúció versenyeken elért remek eredményei, vagy éppen a portugál két Michelin csillagos Villa Joyában végzett stázsolása. A 200 féle túlnyomórészt magyar bor – egy hektáros gazdáktól a legismertebb borászokig – közül, 48 féle mindig pohárban kóstolható, ugyanakkor a helység egyik végében 1200 palack tárolására, érlelésére alkalmas, temperált borpolc található, ahonnan szaküzlet áron lehet vásárolni vagy éppen helyben meginni.

Konyhánk friss alapanyagokra, akár napi beszerzése és a táblára írt, hetente-kéthetente változó kínálatra épül. Mindehhez szakmai társra Sárközi Ákos chef személyében találtunk, aki a konyhatervezés kezdeti időszakától mellettünk állt. Számunkra sokat jelent gyakorlata, hitelessége, az Alabárdosban végzett munkája, a Hagyomány és Evolúció versenyeken elért remek eredményei, vagy éppen a portugál két Michelin csillagos Villa Joyában végzett stázsolása. A 200 féle túlnyomórészt magyar bor – egy hektáros gazdáktól a legismertebb borászokig – közül, 48 féle mindig pohárban kóstolható, ugyanakkor a helység egyik végében 1200 palack tárolására, érlelésére alkalmas, temperált borpolc található, ahonnan szaküzlet áron lehet vásárolni vagy éppen helyben meginni.

A francia bisztrók hangulatát idézi meg franciás-magyar éttermünk Budapest belvárosában, ahol a magyar konyha klasszikus ízei jelennek meg francia zamatokkal. Évekkel ezelőtt egy magyaros-franciás éttermet álmodtunk meg, mely a francia bisztrók hangulatát idézné meg Budapest belvárosában. Ebbe a miliőbe olyan ételeket képzeltünk el, melyekben a magyar konyha klasszikus ízei jelennek meg egy kicsit másképp, francia zamatokkal… és egy kis borssal meg sóval. Álmunk 2008 novemberében vált valóra, amikor megnyitottuk a Borssó Bistro-t a Királyi Pál és Képíró utca sarkán, ahol ma már a megújult belváros hangulatos sétálóutcái vesznek minket körül.

A francia bisztrók hangulatát idézi meg franciás-magyar éttermünk Budapest belvárosában, ahol a magyar konyha klasszikus ízei jelennek meg francia zamatokkal. Évekkel ezelőtt egy magyaros-franciás éttermet álmodtunk meg, mely a francia bisztrók hangulatát idézné meg Budapest belvárosában. Ebbe a miliőbe olyan ételeket képzeltünk el, melyekben a magyar konyha klasszikus ízei jelennek meg egy kicsit másképp, francia zamatokkal… és egy kis borssal meg sóval. Álmunk 2008 novemberében vált valóra, amikor megnyitottuk a Borssó Bistro-t a Királyi Pál és Képíró utca sarkán, ahol ma már a megújult belváros hangulatos sétálóutcái vesznek minket körül.

A francia bisztrók hangulatát idézi meg franciás-magyar éttermünk Budapest belvárosában, ahol a magyar konyha klasszikus ízei jelennek meg francia zamatokkal. Évekkel ezelőtt egy magyaros-franciás éttermet álmodtunk meg, mely a francia bisztrók hangulatát idézné meg Budapest belvárosában. Ebbe a miliőbe olyan ételeket képzeltünk el, melyekben a magyar konyha klasszikus ízei jelennek meg egy kicsit másképp, francia zamatokkal… és egy kis borssal meg sóval. Álmunk 2008 novemberében vált valóra, amikor megnyitottuk a Borssó Bistro-t a Királyi Pál és Képíró utca sarkán, ahol ma már a megújult belváros hangulatos sétálóutcái vesznek minket körül.

Ha remek reggelit vagy villásreggelit, Brunch vagy reggeliző éttermet keresel Budapesten, akkor nálunk mindent megtalálsz, ami szemnek és szájnak ingere. Finom ételeket, friss gyümölcsleveket és turmixokat, salátákat, szendvicseket és természetesen nagyszerű kávét szolgálunk fel egész nap. Tudtok növényi tejet kérni a kávétokba, van gluténmentes, laktózmentes, vega és vegán opcióink is. 65 főt tud bent ültetni, és további 50 főt a külső teraszon, ahonnan a Szent István Bazilikára nyílik gyönyörű kilátás. Szeretettel várunk benneteket reggelivel és ebéddel is, a hét minden napján.

Ha remek reggelit vagy villásreggelit, Brunch vagy reggeliző éttermet keresel Budapesten, akkor nálunk mindent megtalálsz, ami szemnek és szájnak ingere. Finom ételeket, friss gyümölcsleveket és turmixokat, salátákat, szendvicseket és természetesen nagyszerű kávét szolgálunk fel egész nap. Tudtok növényi tejet kérni a kávétokba, van gluténmentes, laktózmentes, vega és vegán opcióink is. 65 főt tud bent ültetni, és további 50 főt a külső teraszon, ahonnan a Szent István Bazilikára nyílik gyönyörű kilátás. Szeretettel várunk benneteket reggelivel és ebéddel is, a hét minden napján.

Ha remek reggelit vagy villásreggelit, Brunch vagy reggeliző éttermet keresel Budapesten, akkor nálunk mindent megtalálsz, ami szemnek és szájnak ingere. Finom ételeket, friss gyümölcsleveket és turmixokat, salátákat, szendvicseket és természetesen nagyszerű kávét szolgálunk fel egész nap. Tudtok növényi tejet kérni a kávétokba, van gluténmentes, laktózmentes, vega és vegán opcióink is. 65 főt tud bent ültetni, és további 50 főt a külső teraszon, ahonnan a Szent István Bazilikára nyílik gyönyörű kilátás. Szeretettel várunk benneteket reggelivel és ebéddel is, a hét minden napján.

Célunk, hogy kávézónkban különleges minőségű, a legprofibb gépek és baristák által készített kávékat ismerjetek meg, de minden nap nyitástól délután 3 óráig fantasztikus reggeliket is készítünk, s egész nap ínycsiklandó süteményeket, deszerteket is találtok nálunk.

Célunk, hogy kávézónkban különleges minőségű, a legprofibb gépek és baristák által készített kávékat ismerjetek meg, de minden nap nyitástól délután 3 óráig fantasztikus reggeliket is készítünk, s egész nap ínycsiklandó süteményeket, deszerteket is találtok nálunk.

Célunk, hogy kávézónkban különleges minőségű, a legprofibb gépek és baristák által készített kávékat ismerjetek meg, de minden nap nyitástól délután 3 óráig fantasztikus reggeliket is készítünk, s egész nap ínycsiklandó süteményeket, deszerteket is találtok nálunk.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Pontyshow 2025. november 7-9. Magyarország egyik legnagyobb horgászkiállítása
Pávai Fesztivál 2025. október 24-25. Hajdúszoboszló
Őszí wellness Hévíz felnőttbarát szállodájában gasztronómiai élményekkel
Pontyshow 2025. november 7-9. Magyarország egyik legnagyobb horgászkiállítása
Pávai Fesztivál 2025. október 24-25. Hajdúszoboszló
Őszí wellness Hévíz felnőttbarát szállodájában gasztronómiai élményekkel

Legjobb élmények