
Az asadorok világában a hússütés szertartás, a vendéglátás életfilozófia. Ezt hoztuk magunkkal Spanyolországból Budapestre, otthonról haza. Spanyolországban évszázadok óta áldoznak a minőségi sült húsok oltárán. A hagyomány és a szakértelem találkozásából a spanyol gasztronómia olyan emblematikus fogásai születtek, mint a segoviai malacsült, amelynek omlós húsát a római vízvezeték árnyékában kés helyett ma is egy porcelántányérral választják le a csontról.
Az asadorok világában a hússütés szertartás, a vendéglátás életfilozófia. Ezt hoztuk magunkkal Spanyolországból Budapestre, otthonról haza. Spanyolországban évszázadok óta áldoznak a minőségi sült húsok oltárán. A hagyomány és a szakértelem találkozásából a spanyol gasztronómia olyan emblematikus fogásai születtek, mint a segoviai malacsült, amelynek omlós húsát a római vízvezeték árnyékában kés helyett ma is egy porcelántányérral választják le a csontról.

Az asadorok világában a hússütés szertartás, a vendéglátás életfilozófia. Ezt hoztuk magunkkal Spanyolországból Budapestre, otthonról haza. Spanyolországban évszázadok óta áldoznak a minőségi sült húsok oltárán. A hagyomány és a szakértelem találkozásából a spanyol gasztronómia olyan emblematikus fogásai születtek, mint a segoviai malacsült, amelynek omlós húsát a római vízvezeték árnyékában kés helyett ma is egy porcelántányérral választják le a csontról.

A Flow-t azért hozták létre, mert szerették volna a specialty kávézást és a teljes értékű, növényi alapú táplálkozást egy helyen belül megvalósítani. Ételeiket kizárólag friss, szezonális, hazai, növényi alapanyagokból készítik. A számtalan új és rég elfeledett csodálatos alapanyagból készülő fogások megalkotásakor különös figyelmet kap, az íz- és vizuális élmény mellett az egészségtudatosság, a teljes értékű alapanyag használat és ételkészítés illetve a kíméletes konyhatechnológiák alkalmazása.
A Flow-t azért hozták létre, mert szerették volna a specialty kávézást és a teljes értékű, növényi alapú táplálkozást egy helyen belül megvalósítani. Ételeiket kizárólag friss, szezonális, hazai, növényi alapanyagokból készítik. A számtalan új és rég elfeledett csodálatos alapanyagból készülő fogások megalkotásakor különös figyelmet kap, az íz- és vizuális élmény mellett az egészségtudatosság, a teljes értékű alapanyag használat és ételkészítés illetve a kíméletes konyhatechnológiák alkalmazása.

A Flow-t azért hozták létre, mert szerették volna a specialty kávézást és a teljes értékű, növényi alapú táplálkozást egy helyen belül megvalósítani. Ételeiket kizárólag friss, szezonális, hazai, növényi alapanyagokból készítik. A számtalan új és rég elfeledett csodálatos alapanyagból készülő fogások megalkotásakor különös figyelmet kap, az íz- és vizuális élmény mellett az egészségtudatosság, a teljes értékű alapanyag használat és ételkészítés illetve a kíméletes konyhatechnológiák alkalmazása.

A HACHAPURI egy fine dining grúz étterem Budapest szívében, amely az autentikus kulináris fogást képviseli nagyon hangulatos és barátságos légkörben. Az ételek minőségét grúz szakácsaink garantálják, akik kifejezetten azért érkeztek Magyarországra, hogy magukkal hozzák a grúz gasztronómia ízeit és főzési technikáit.
A HACHAPURI egy fine dining grúz étterem Budapest szívében, amely az autentikus kulináris fogást képviseli nagyon hangulatos és barátságos légkörben. Az ételek minőségét grúz szakácsaink garantálják, akik kifejezetten azért érkeztek Magyarországra, hogy magukkal hozzák a grúz gasztronómia ízeit és főzési technikáit.

A HACHAPURI egy fine dining grúz étterem Budapest szívében, amely az autentikus kulináris fogást képviseli nagyon hangulatos és barátságos légkörben. Az ételek minőségét grúz szakácsaink garantálják, akik kifejezetten azért érkeztek Magyarországra, hogy magukkal hozzák a grúz gasztronómia ízeit és főzési technikáit.