Turizmus Program

Városligeti majális Budapesten

Retro Majális a Siófoki Nagystrandon

Jacuzzis szállás

TOP 100 úticél

Városligeti Majális a budapesti Városligeti Műjégpályán!
Retro Majális a Siófoki Nagystrandon!
Gyulai wellness kikapcsolódás - kedvező árakon teljes panziós akcióval!
Mézesvölgyi Nyár - Szabadtéri színházi fesztivál 2025 Veresegyház
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete
Városligeti Majális a budapesti Városligeti Műjégpályán!
Városligeti Majális a budapesti Városligeti Műjégpályán!
Retro Majális a Siófoki Nagystrandon!
Gyulai wellness kikapcsolódás - kedvező árakon teljes panziós akcióval!
Mézesvölgyi Nyár - Szabadtéri színházi fesztivál 2025 Veresegyház
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete
Városligeti Majális a budapesti Városligeti Műjégpályán!
Tavaszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Tavaszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

El Asador de Pata Negra Étterem Budapest

Az asadorok világában a hússütés szertartás, a vendéglátás életfilozófia. Ezt hoztuk magunkkal Spanyolországból Budapestre, otthonról haza. Spanyolországban évszázadok óta áldoznak a minőségi sült húsok oltárán. A hagyomány és a szakértelem találkozásából a spanyol gasztronómia olyan emblematikus fogásai születtek, mint a segoviai malacsült, amelynek omlós húsát a római vízvezeték árnyékában kés helyett ma is egy porcelántányérral választják le a csontról.
El Asador de Pata Negra Étterem Budapest

Kapcsolat, elérhetőség

Szeretné aktiválni elérhetőségeit az oldalon?

Partner információ

A köret nálunk csak mellékszereplő. Célunk a húsok és halak természetes ízének bemutatása. 400 fokosra hevített szentélyünkben találkozik újra Kasztília és León forróságával a Segoviából származó malacunk, tejes bárányunk és kecskegidánk. Másodpercek jutnak a galíciai fjordokból érkező kagylóinknak, a Magyarországon csak nálunk kóstolható zamburiñának.

Az Asador látványkonyhájában és kemencénk szentélyében kizárólag prémium-minőségű spanyol olívaolajakat használunk, a természetes ízek kiemelésére hat különféle sóval fűszerezünk. Toledói és ávilai tenyészetekből származó hátszínünk 45 napos száraz érleléstől nyeri el mély, kontrasztos marha ízét és bársonyosan puha állagát.

Forrás: az étterem honlapja

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Megosztás

Kapcsolódó témák:

Retro Majális a Siófoki Nagystrandon!
Városligeti Majális a budapesti Városligeti Műjégpályán!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete
Retro Majális a Siófoki Nagystrandon!
Városligeti Majális a budapesti Városligeti Műjégpályán!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Kapcsolat, elérhetőség

Szeretné aktiválni elérhetőségeit az oldalon?

Partner információ

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete
Városligeti Majális a budapesti Városligeti Műjégpályán!