Capa Központ programok 2022
Újra fénybe borítja Pécset a Zsolnay Fényfesztivál!
Újra fénybe borítja Pécset a Zsolnay Fényfesztivál!
A hazai dixieland fesztiválok történetének legnagyobb szabású eseménye!
A hazai dixieland fesztiválok történetének legnagyobb szabású eseménye!
Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója
Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója
Mézesvölgyi Nyár 2022 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Mézesvölgyi Nyár 2022 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Nyári programok online jegyvásárlási lehetőséggel.
Nyári programok online jegyvásárlási lehetőséggel.

Capa Központ programok 2022

2022.06.29. - 09.04.

Események, rendezvények, programlehetőségek a Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központban.

Programajánló

2022. július 5., kedd, 17.30 óra
Fókusz és Távolság: Mucsy Szilvia – Beszélgetés képekkel

Fókusz és Távolság: Mucsy Szilvia – Beszélgetés képekkel

A Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ beszélgetéssorozatának keretében a mai középnemzedékhez tartozó magyar fotósok munkásságáról, életviteléről, ars poeticájáról tudhatunk meg tényeket és titkokat. Olyan sikeres alkotókat kérdezünk, akik számos kiállítást, hazai és külföldi elismerést, bizonyos esetekben oktatói gyakorlatot tudhatnak magukénak. A gyerekkortól indulunk, beszélünk a kezdeti motivációkról, nagy témákról, szakmai dilemmákról, kedvencekről, kudarcokról, sikerekről, végül pedig a fókusz a jelenlegi tevékenységre és a jövőbeli tervekre irányul. A szavakat képek kísérik és fordítva.

Helyszín: Capa Központ, Stúdió
Az eseményen való részvétel ingyenes.

Vendég: Mucsy Szilvia fotográfus, a Budapest FotóFesztivál igazgatója
Beszélgetőtárs: Topor Tünde

Kiállítások:

Bácsi Róbert László–Hermann Ildi: Szemközt – Holokauszt-történetek két távoli városból fényképeken
2022. június 24. – 2022. augusztus 31.

A Holokauszt Emlékközpont a Capa Központ szakmai partnerségével bemutatja

Bácsi Róbert László és Hermann Ildi Szemközt – Holokauszt-történetek két távoli városból fényképeken c. kiállítását

A kiállítás ingyenesen megtekinthető a Holokauszt Emlékközpont udvarán az Áldozatok Emlékfalával és a zsinagógával együtt:
2022. június 24. – 2022. augusztus 31.
Kedd–vasárnap: 10–18 óra
Külső helyszín: Holokauszt Emlékközpont (1094 Budapest, Páva u. 39.)
Kurátor: Virágvölgyi István

„Egy portré! Mi lehetne ennél egyszerűbb és összetettebb, nyilvánvalóbb és mélyebb.” (Charles Baudelaire)

A holokauszt lassan nyolc évtizedes távolságba kerülve a fiatalabb generációk számára egyre inkább visszaszorul a történelemkönyvek lapjaira. Ezért is fontos, hogy a túlélők tanúságtételét még az utolsó pillanatban rögzítette két magyar fotográfus: Bácsi Róbert László Budapesten élő holokauszt-túlélőket fényképezett egy évtizedig, míg Hermann Ildi New Yorkban élő magyar holokauszt-túlélőket keresett fel, hogy portrét készítsen róluk és interjút készítsen velük. A fényképekről a két alkotói hozzáállás mellett két életstratégia lenyomatai is kibontakoznak előttünk, az itt maradottaké és a messzire vetődötteké. De ezeken a fotósorozatokon nem a különbségek, hanem a hasonlóságok a leginkább szembetűnőek. A hétezer kilométeres távolság dacára az ember nemigen tud más konklúzióra jutni a fotókat nézegetve, minthogy ezeket az embereket valami egybefűzi és éppen emiatt érdemes így együtt belenézni a sokat látott fotóalanyok szemébe. Mert a portréfotó ősi kíváncsiságunkat elégíti ki, amely mindenkit arra késztet, hogy – akárcsak a metró mozgólépcsőjén a szembejövők tekintetét keresve – egy pillanatra részesei lehessünk a másik életének.

Mónus Márton: 90
2022. június 24 – 2022. augusztus 27.

Az Oltalom Karitatív Egyesület 2005-ben kezdte el a sportot mint személyiségformáló, terápiás tevékenységet alkalmazni munkájában. Tevékenységük egyik alappillére a különböző, fővárosi és vidéki helyszíneken heti rendszerességgel megtartott futballedzések. Az ötlet a pártfogoltjaiktól indult: a hajléktalanszálló lakói jelezték, szívesen fociznának együtt alkalmanként. Elindult az akkor még csak hobbiszerű közös örömfoci.

Azóta az Oltalom igyekszik rendszeres és ingyenes sportolási lehetőséget biztosítani a mélyszegénységben élőknek, hajléktalan embereknek, javítóintézetben nevelkedőknek, viselkedészavaros gyerekeknek, illetve menekült fiataloknak. Utóbbi most az ukrajnai háború miatt különösen fontos. A rendszeres edzéseken a futball szabályai és technikái mellett a résztvevők elsajátítják az együttműködéshez és a közös munkához szükséges készségeket, amelyeket a mindennapi életben, az iskolában és a munkahelyen is kamatoztatni tudnak. Ehhez nagyban hozzájárul az egyesület által alapított Fair Play Football Roadshow bajnokság. Ezen különböző társadalmi helyzetű és hátterű csoportok mérkőzhetnek meg egymással. A bajnokságok egymással vélt vagy valós konfliktusban álló csoportok között is hidat építenek, például rendőrök, helyi klubok, hátrányos helyzetű, szegregált közösségek találkoznak egymással. A csapatok demokratikus módon, párbeszéddel alakítják ki a játék kereteit, hogy a pályáról kilépő játékosok a mindennapjaikba is magukkal vihessék az együttműködésre törekvő közösség szellemiségét. Így segítenek az előítéletektől mentes együttélésben is.

Kiegészítő szolgáltatásokat is igénybe vehetnek a fiatalok, mint például a munkaerőpiaci kvalitásfejlesztés, nyelvoktatás és egyéb ösztöndíjprogramok. A játékosok kitartást és önfegyelmet tanulnak az edzések és a játékok során. Az egyesület a futball segítségével hátrányos helyzetű felnőtteknek és gyerekeknek teszi teljesebbé életét. A meccsek és az edzések során, ha kis időre is, de maguk mögött hagyhatják mindennapjaik nehézségeit, bánatait, problémáit. Olyankor szívvel-lélekkel játszó focisták lehetnek.
Mónus Márton (sz. 1990) az ELTE-n biológusnak és fizika tanárnak tanult, de már egyetemistaként, 2016-tól a HVG-nél külsős fotóriporterként dolgozott. 2017-ben elvégezte a MÚOSZ Bálint György Újságíró Akadémia fotóriporter szakát. Ebben az évben lett az MTI külsős fotóriportere, majd 2020-ban a Reutersnél, egy évre rá a dpa-nál is külső munkatárs lett. 2021-ben elnyerte a Hemző-díjat. Személyes projektjein akár éveken át dolgozik. Legtöbbször emberközpontú, társadalmi jelenségeket, problémákat vizsgáló alkotói attitűd jellemzi.
 
 Nicolás Muller: Elkötelezett tekintet
2022. június 16 – 2022. szeptember 4.

Nicolás Muller (születési nevén: Müller Miklós, 1913, Orosháza, Magyarország – 2000, Llanes, Asturias, Spanyolország) azoknak a világszerte ismert magyar fotográfusoknak névsorát gazdagítja, melyet André Kertész (Kertész Andor), Moholy-Nagy László, Martin Munkácsi (Munkácsi Márton), Francisco Aszmann (Aszman Ferenc), Eva Besnyő (Besnyő Éva), Brassaï (Halász Gyula), Lucien Hervé (Elkán László), Mari Mahr (Maár Mariann) vagy Robert Capa (Friedman Endre) neve fémjelez.

A zsidó származású Nicolás Muller a második világháború kirobbanása előtt szülőhazájában, Magyarországon élt, ekkor azonban – a legtöbb zsidóhoz hasonlóan – emigrációba kényszerült, hogy mentse az életét. Ezt követően beutazta Olaszországot, Franciaországot, Portugáliát, Marokkót, majd Spanyolországban telepedett le és teremtett magának új otthont.

Muller egy olyan kor szemtanúja volt, amely sebhelyekkel borította be Európát: a nácizmus borzalmaival már a kegyetlenségek kezdetén szembesült, és miközben egy szabad társadalom után kutatott, számos olyan országot bejárt, amely a náci barbárság hatása alá került, mint Ausztria, Olaszország és Franciaország, vagy belső konfliktusok áldozatává vált, mint az önkényuralomtól szenvedő Portugália és Spanyolország. Végül az utóbbi ország fővárosában, Madridban telepedett le 1947-ban.

A kiállítás egy egész életen át tartó utazás tájait jeleníti meg, országokat, ahol Nicolás Muller élt. A tárlatot százhuszonhat, többségében kiadatlan kép alkotja, amelyek az 1930 és 1967 közötti időszakban készültek, és amelyeket a Cervantes Intézet és a Spanyol Kulturális Minisztérium megbízásából kifejezetten erre az alkalomra készültek.

Nicolás Muller mindig is törekedett egy, a legjobb száz fotográfiájából álló válogatás létrehozására, de mint később kiderült, sokkal nagyobb azoknak a képeknek a száma, amelyek megérdemlik, hogy a nagyközönség elé kerüljenek.

2015-ben a madridi Muller Stúdió bezárásakor Nicolás Muller lánya, Ana Muller, aki maga is fotográfus, ráakadt egy rég elfeledett, háromezer negatívot tartalmazó dobozra. Látva a képek kivételes minőségét, úgy döntött, hogy a kiadatlan képek jelentős részét a nagyközönség elé tárja, egyúttal kihasználva az alkalmat, hogy a Madrid Közösség Regionális Archívuma által őrzött, szintén kiadatlan anyag egy részét is bemutassa.

Az itt látható fényképek közül Muller életében többet is felhasználtak különböző publikációk illusztrálására, ami jelentős módosításokkal járt, most azonban ezeket a fotókat is eredeti formátumukban láthatjuk. A kiállítás áttekintést ad Nicolás Mullerről, a humanista fotográfia egyik képviselőjéről – akinek a képei három évtizeden keresztül fél tucat országban készültek –, így átfogó képet alkothatunk a munkásságáról.

André Kertész Szigetbecsének ajándékozott képei
A kiállítás megtekinthető:
2021. június 27 - 2022. december 31.

A történet nem ma kezdődött. 1899-ben hozták szülei a kis Kertész Bandikát először Szigetbecsére, rokoni látogatásra. Nagybátyja, Klöpfer (Klopfer) Mihály tehetős szőlősgazdaként a ráckevei hitközség egyik elöljárója volt, akiről a Magyar Zsidó Lexikon azt írja, hogy „Klopfer Mihály szőlőgazdaságai számottevő tényezői Ráckeve gazdasági életének”. A Klopfler-család felmenői közt neves személyeket is találunk, így például Klopfer Ignácot, aki az óbudai, majd a Dohány utcai zsinagóga kántoraként szolgált. De térjünk vissza a Csepel-szigetre! Klöpfer Mihály – ki gondolta volna akkor – döntő hatással volt a kis Andor művésszé érésére is: szigetbecsei házának padlásán, akkurátusan összekötve, évfolyamonként, fametszetekkel, litográfiákkal illusztrált régi, német képes családi magazinokat talált a gyermek Kertész. Melyikünknek nincs ilyen élménye, a nagyszülők poros padlásán régi újságokat lapozni, elfeledett kincseket fellelni? Ő sem volt ezzel másként. „Leutaztam Szigetbecsére a nagybátyámhoz. Felmentem a padlásra és elkezdtem ott kutatni, régi lapokat találtam, mint a Die Gartenlaube, sok képpel. A képek nagyon tetszettek… Mikor megtaláltam a régi lapokat, ösztönszerű volt, azt éreztem, hogy én is szeretnék felvételeket készíteni. Elhatároztam, hogy majd később, ha lesz pénzem, veszek kamerát, és azt csinálom, amit akarok. Ösztönösen elkezdtem komponálni, megtanultam a pillanatot észrevenni.” Szigetbecse és a környéke minden más magyar településnél fontosabbá vált számára az idők során. „Becse sem a rokonok miatt lett fontos és meghatározó, hanem mert olyan közel kerülhettem a természethez és azokhoz, akik közt ez történt velem. Később akár Tiszaszalkán, akár Esztergomban vagy Harasztiban, akár Franciaországban vagy New Yorkban fényképeztem tájat vagy embert, a becsei táj és a becsei emberek születtek újjá minden képen.” Az első látogatását aztán húsz éven keresztül nagyon sok követte. Utoljára a halálát megelőző évben, 1984-ben járt itt.

Kertész sokat kapott a falutól, olvashattuk. Ez a falu pedig Kertésztől lett becses. Ha valaki ebben az országban, Európában, Japánban vagy Patagóniában hallott már valamit Kertészről, akkor hallott Szigetbecséről is. Kevés magyar kisfalu mondhatja ezt el magáról. Ennek fényében lehet sütkérezni, lehet az előnyeit élvezni, de tudhatóan kötelezettségeket is rótt és ró az itt élőkre. A törlesztési folyamat 1984-ben kezdődött. 1984. március 10-én a Budapesti Tavaszi Fesztivál díszvendégeként Magyarországra jött a fotográfus. Két nappal később ellátogatott Szigetbecsére. Ekkor írta az alábbi sorokat: „Itt vagyok a gyermekkori emlékeim legdrágább helyén és fájó szívvel gondolok arra a gyönyörű emlékekre, mik ide kötnek. André Kertész Sziget-Becse 1984. márc. 13.” A falu akkori elöljárói kiállítást nyitottak meg a képeiből, körbevitték őt a falun, s felajánlották, hogy létesítenek egy Kertész emlékházat, melyben egy berendezett vendégszoba mindig a fotós rendelkezésére áll, ahányszor csak Magyarországra jön. Szembe kell nézni a ténnyel: ez a kis, Ráckeve melletti falu volt Kertész köldökzsinórjának az a pontja, ami Magyarországhoz kötötte, élete utolsó pillanatáig.

Az említett séta kezdetén Kertész is bizonytalankodott a régi házat keresve, időközben ugyanis Klöpfler Mihályék régi házát lebontották, helyére újat építettek. Még az is kérdéses volt, hogy a telkek ugyanúgy helyezkedtek-e el annak idején, mint ma. A keresett épület Wandracsek Mártonék jelenlegi háza helyén állt, s bár az épület új, a pince, amelyben Kertész gyermekkorában járt, valamint a kerítés nagyrészt őrzi eredeti formáját. Szó szót követett, az nem volt alkalmas, ezért kiválasztottak egy házat a falu közepén, melynek udvarán szép gémeskút állt. „Műszaki leírás a Szigetbecse, Kossuth Lajos u. 34. (Makádi út 40.) sz. alatti lakóházról. Az épület adatai: beépített alapterülete 110,35 nm, belső lakótér magassága 3,20 m. Az épület helyiségei: nyitott folyosó, közlekedő folyosó, konyha-fürdő, szoba, szoba, kamra (éléstároló), kamra (külső tároló)…” Így folytatódik a szakszerű műszaki leírás egy parasztházról, melyből 1984-ben halt ki utolsó lakója, s az örökösök, a három Riedl-testvér, eladták Ráckeve Városi jogú Nagyközségi Közös Tanács Vb részére az épületet az André Kertész Emlékház kialakítása céljából. Itt hangzott el Kertész ígérete, hogy a helyreállított épületben kialakított galéria számára félszáz eredeti képet ajándékoz. Elsétáltak a Becsei-tóhoz is, ahol elkészítette utolsó szigetbecsei felvételét. Később az ígért ötven képet még megtoldotta hetvennel, ezt küldte haza Szelényi Károly fotográfussal New Yorkból.

1985. szeptember 29-én New Yorkban meghalt André Kertész.

1987. május 30-án befejeződött az átépítés és megnyílt a szigetbecsei André Kertész Emlékmúzeum, a Makádi út 40. szám alatt. A múzeumot megnyitása után besorolták a megyei múzeumi szervezetbe, ami – valljuk meg – nem vált a Kertész-múzeum hasznára. Nem fejlesztették, nem propagálták kellően – volt egy teremőr, aki takarított is, oszt annyi. 1994-ben az ismét önállóvá vált Szigetbecse önkormányzata vette kezelésébe a múzeumépületet, valamint az ajándékba adott, immár csak egy híján százhúsz Kertész fotót, a New Yorkból ideérkezett bútorokkal, relikviákkal együtt. A múzeum felújításával és emléktábla avatásával emlékeztek meg Kertész születésének százéves évfordulójáról. Április 9-én újra megnyílt az André Kertész Emlékmúzeum, ahol a képeknek az eredetivel mindenben egyező, reprint másolatai kerültek kiállításra. A kisteremben bemutatták az André Kertészt ábrázoló portrékat is. A házban pedig a Kertész-fotográfiák bemutatása mellett alkalmanként alkotókat, kutatókat is fogadnak, beteljesítve ezzel az alapító szándékait. Most pedig 2021-ben ezekből a Kertész által ajándékozott fotókból nyílik kiállítás itt a Capa Központban. Nyolcvansok év után ismét találkozott a két fotográfus, hogy megmutassák, ők maguk ugyan már elporladtak, de életművük, emlékük addig marad fenn, míg az emberek tudják, mi az a fénykép, kik voltak a nemzetközi fotográfiai szcéna legmeghatározóbb alakjai. Robert Capa fotográfiái a Központ alsó szintjein, Kertész válogatott fotói az emeleten, s így mondhatni – itt és most – helyre is állt a világ rendje.

Kincses Károly
kurátor

Várjuk, a régi nyitvatartási időben:

Hétfő: Zárva
Kedd–péntek: 14–19 óra
Szombat–vasárnap: 11–19 óra

Forrás: Szervező és közösségi oldala


2022.06.29. - 2022.09.04.
Találatok száma: 27

12 Revay Hotel Budapest

12 Revay Hotel Budapest

Az újonnan nyílt 12 Revay Hotel Budapest szívében helyezkedik el a főbb nevezetességek gyűrűjének ölelésében. Az Oktogon, Deák Ferenc tér, Parlament, Opera, Szent István Bazilika, Andrássy út és a Király utcai pezsgés mindössze néhány perc sétával elérhető. Bővebben


Alice Hotel Budapest

Alice Hotel Budapest

A negyvenegy szobás Alice Hotel otthona az az 1800-as évek második felében épült Kallina Mór által megálmodott villa, amely eleganciájával tökéletesen illeszkedik az UNESCO által védett Andrássy út varázsához, miközben modern felszereltségének köszönhetően korunk minden elvárásának megfelel. Bővebben


Bliss Hotel & Wellness Konferenciahotel**** Budapest

Bliss Hotel & Wellness Konferenciahotel**** Budapest

A Bliss Hotel & Wellness budapesti szálloda egy csendes mellékutcában található, csupán pár lépésre a Világörökség részét képező Andrássy úttól, a város luxus bevásárló utcájától, 1 percre a Budapest legdivatosabb éttermeit és kávézóit tömörítő Liszt Ferenc tértől, az Oktogontól, valamint az ... Bővebben


Casati Budapest Hotel*** superior

Casati Budapest Hotel*** superior

A 25 gondosan megtervezett, tágas szoba biztosítja az Ön kényelmét ebben a XVIII. századi épületben. A Budapest építészetére nagyon jellemző, fölfelé nyitott, szépen rendezett belső udvar valódi oázis vendégeink számára. Bővebben


Crowne Plaza Budapest

Crowne Plaza Budapest

Az IHG hotellánc legújabb szállodája Budapesten, kifejezetten üzleti utazóknak kialakított szolgáltatásokkal. A Crowne Plaza Budapest, az IHG Hotel épülete központi helyen, a Nyugati pályaudvar és metróállomás mellett található. A szálloda közvetlenül kapcsolódik a Westend bevásárlóközponthoz. Bővebben


Hotel Benczúr*** Budapest

Hotel Benczúr*** Budapest

Jó helyen jár, egy igazi kis zöld szigeten, a forgatag zajától elzárva, de mégis a belvárosban, jó megközelíthetőséggel. Magas színvonalon, és személyes törődéssel gondoskodunk arról, hogy jól érezze Magát és felfedezze az izgalmas Budapest klasszikus vagy trendi élménytárát. Szállás-, rendezvény- és ... Bővebben


K+K Hotel Opera**** superior Budapest

K+K Hotel Opera**** superior Budapest

A szálloda elhelyezkedése is kivételes: a város többi látnivalójához hasonlóan a bevásárló és a sétálóutcák leghíresebbje, a Váci utca csak rövid sétára van, ahogy a földalatti „Opera” megállója is a szálloda mellett található. A K+K Hotel Opera tágas és fényűző. Ez a rendkívül népszerű szálloda ... Bővebben


Mamaison Hotel Andrassy Budapest

Mamaison Hotel Andrassy Budapest

Az ötcsillagos luxus kategóriájú boutique hotel Budapest üzleti, kormányzati és turisztikai negyedében található. A Bauhaus stílusban épült egyedülálló épület csúcsminőségű szállást és egyedi, családbarát szolgáltatásokat kínál. Bővebben


Mamaison Residence Izabella Budapest****

Mamaison Residence Izabella Budapest****

Felső-középkategóriás szállodánk mindössze 20 méterre található a történelmi Andrássy úttól. A művészeti és kulturális látnivalók sokasága mellett élvezze az üzletek, éttermek, kávézók és bárok széles skáláját. A Hősök tere gyalog körülbelül 15 perc alatt elérhető, a Dunán átívelő Margit híd pedig körülbelül 2 ... Bővebben


Opera Garden Hotel & Apartments**** Budapest

Opera Garden Hotel & Apartments**** Budapest

Az Opera Garden Hotel & Apartments harmonikusan egyesíti egy négycsillagos szálloda exkluzív szolgáltatásait és egy apartman szálloda családias hangulatát. Nagyszerű választás üzleti célú utakra is, hiszen minden szoba széles-sávú internet-kapcsolattal rendelkezik, a földszinten pedig egy jól ... Bővebben


1 2 3   


Találatok száma: 81

360 Bar

360 Bar

Amikor már nem elégít ki a földönjárás, és kell valami, ami az egekbe emel, akkor nézz fel hozzánk! Budapest legmagasabban berendezett rooftop bárjában 360 fokos panorámával várunk. A 360 Bár immár negyedik éve fogadja vendégeit a híres Párizsi Nagyáruház tetőteraszán, az Andrássy úton. Vendégeinket ... Bővebben


Apacuka Kávéház Étterem

Apacuka Kávéház Étterem

Van egy hely a belvárosban, ahol a nyüzsgéstől egy lépésre évezheted a mediterrán hangulatot, a friss házi tésztákat és szezonális különlegességeket, a lámpafüzéres nyárestéket, a leanderes madárcsicsergést és a legfinomabb borokat. Nálunk igazi dolce vita az élet, amibe érdemes belekóstolni! Az ... Bővebben


Ape Regina Restaurant & Bar Budapest

Ape Regina Restaurant & Bar Budapest

Vendégeink az egyedülálló látványkonyha mellett a belső terek különleges forma- és színvilágában is gyönyörködhetnek, ha ellátogatnak hozzánk. Széles választékunk magában foglalja a tradicionális, valamint a dél-olasz és mediterrán konyha remekeit is. Gazdag büféválasztékunk olasz előételeket, desszerteket, ... Bővebben


Borfalu Bortéka

Borfalu Bortéka

Természetes borok, kisüzemi sörök, kézműves párlatok és szuper árak várnak webáruházunkban vagy Szondi utcai borszaküzletünkben! Kis, családi borászatok, mikrofőzdék, limitált tételek. Csak magyar termék! Klubtagoknak kedvezmény! Bővebben


Cafe Bouchon Étterem Budapest

Cafe Bouchon Étterem Budapest

A Cafe Bouchon a múlt század Francia Bisztróit idéző kedves hangulatú hely, ahol alkalma nyílik rá, hogy megkóstolja a Magyaros, és Nemzetközi fogásainkat és a legkiválóbb borainkat rangos borászatok ajánlásával. Éttermünk egy csendes kis utcában található, a belváros szívében, pár lépésre a híres ... Bővebben


Coffee Cat

Coffee Cat

Gyere és kezd a napod a Coffeecat-ben! Finom kávézó Budapesten az Ó utcában. Bővebben


El Asador de Pata Negra Étterem Budapest

El Asador de Pata Negra Étterem Budapest

Az asadorok világában a hússütés szertartás, a vendéglátás életfilozófia. Ezt hoztuk magunkkal Spanyolországból Budapestre, otthonról haza. Spanyolországban évszázadok óta áldoznak a minőségi sült húsok oltárán. A hagyomány és a szakértelem találkozásából a spanyol gasztronómia olyan emblematikus ... Bővebben


Ezaz Bisztró

Ezaz Bisztró

Az Ezaz Bisztró közvetlenül a Szent István Bazilika szomszédságában található, a Bajcsy-Zsilinszky úton. Tágas teraszáról csodálatos panoráma nyílik a Bazilikára. Bővebben


Haldi Pakisztáni és Indiai Gyorsétterem Budapest

Haldi Pakisztáni és Indiai Gyorsétterem Budapest

Kóstolj bele a Közel-kelet varázslatos ízvilágába, melyet minden nap a Westend bevásárlóközpontban, az éttermeknél elérhetsz. Javasoljuk tégy egy próbát. Különleges, ínycsiklandó fűszerezésű ételeink között a húsimádók és vegetáriánus is megtalálják a megfelelő ételt. Folyamatos menükínálatban kedvező ... Bővebben


Hello Baby Bar & Club Budapest

Hello Baby Bar & Club Budapest

Palotahomlokzat, erkélysor, kőbábos korlát és monumentális gömbök. Izgalmasan hangzik? Az Oktogonnál az Andrássy úti villa falai között vár a sejtelmes hangulatú Hello Baby Bár két tánctérrel, 5 bárpulttal, profi személyzettel, nemzetközi fellépőkkel és változatos zenei felhozatallal! Bővebben


1 2 3 4 ... 9   


A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Közeli ajánlatok

Figyelmébe ajánljuk!

Érdemes felkeresni!

Szent István Bazilika Budapest
Szent István Bazilika Budapest
  • Budapest
  • V. kerület
Illúziók Múzeuma Budapest
Illúziók Múzeuma Budapest
  • Budapest
  • VI. kerület
Aria Hotel Budapest*****
Aria Hotel Budapest*****
  • Budapest
  • V. kerület

Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események