Capa Központ programok 2021
Ingyenes családi napra hívjuk és várjuk sok-sok érdekes programmal!
Ingyenes családi napra hívjuk és várjuk sok-sok érdekes programmal!
Tök jó fesztivál Budapesten!
Tök jó fesztivál Budapesten!
Zsolnay Fényfesztivál Pécsen
Zsolnay Fényfesztivál Pécsen
Villányi Vörösbor Napok 2021. október 1-3.
Villányi Vörösbor Napok 2021. október 1-3.
Oldtimer Show veteránjármű kiállítás Budapest
Oldtimer Show veteránjármű kiállítás Budapest
Őszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Őszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Capa Központ programok 2021

2021.09.18. - 12.31.

Események, rendezvények, programlehetőségek a Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központban.

Programajánló

Finisszázs
2021. szeptember 19., vasárnap, 17 óra

Helyszín: Capa Központ
Az eseményen való részvétel ingyenes


Pillanatképek Robert Capa életéből – Budapest Park
2021. október 14., csütörtök, 18 óra

2021. október 14-én, csütörtökön, 18 órától a Budapest Parkban mutatjuk be a Pillanatképek Robert Capa életéből című zenés felolvasó-színházi estet – a világhírű fotóriporter szerepében Adorjáni BKonténerkiállítással és Robert Capa kedvenc időtöltésének, a kádban olvasásnak interaktív installációjával várja a látogatókat a Capa Központ a Budapest Parkban. A szórakozóhely nyitvatartási idejében látogatható tárlat kapcsolódó programjaként 2021. október 14-én, csütörtökön, 18 órától egy különleges előadás formájában Capa és világa is megidéződik.

Mivel töltötte legszívesebben szabad óráit Robert Capa? Milyen bohém és veszélyes kalandokba keveredett a második világháború alatt? Milyen előnyökkel járt és milyen problémákat okozott magyar származása? Hogyan írt a fényképezésről, amikor éppen elege volt belőle? Adorjáni Bálint színész ad elő szövegrészleteket a Capa által és a róla írt könyvekből, Szőke Barna és Boros Levente, a The Qualitons együttes tagjainak zenei kíséretével. Az előadás egyedi formában mutatja be a Friedmann Endreként született Robert Capa életművét, egy vetített képválogatással pedig további elmerülésre invitálja a látogatókat a fotós világába.

Időpont: 2021. október 14., csütörtök, 18 óra
Helyszín: Budapest Park (1095 Budapest, Soroksári út 60.)
Az eseményen való részvétel ingyenes, de limitált és regisztrációhoz, illetve védettségi igazolvány bemutatásához kötött.
A rendezvény a kormányrendelet alapján 18 éves kor felett kizárólag védettségi igazolvánnyal látogatható! A védettséget igazoló kártyát és a mobilappot is elfogadjuk, mindkettő esetében szükségünk lesz személyazonosító okmányodra is, amivel a személyazonosságodat igazolni tudod. Ezek hiányában sajnos semmiképpen nem tudunk beengedni.

KIÁLLÍTÁS

Surányi Miklós: Overview effect
2021. szeptember 16. – 2021. október 16.

Több asztronauta is beszámolt már arról a különleges, szívszorító érzésről, amit akkor tapasztaltak, amikor először alkalmuk nyílt visszatekinteni a világűrből a Földre. Kozmikus perspektívából szemlélve a bolygó, amelyen eddigi életüket töltötték, csak egy apró, halványkék üveggolyónak vagy pöttynek tűnt. Ebben az összképben nem látszódtak az országhatárok, eltörpültek a nagy konfliktusok. Több tízezer kilométeres távolságból nézve az ember végtelenül picinek tűnt, ugyanakkor minden földi élőlény egyetlen közös egységként mutatkozott meg, és ez a tapasztalat a szülői aggodalomhoz hasonló érzést ébresztett bennük a Föld iránt. A saját eltörpülésüket megélő asztronautákban felerősödött az általános félelemérzet és a környezetük iránti új felelősségtudat. Surányi Miklós fotósorozatából egy ehhez hasonló big picture áll össze a Földről, hozzáférhetővé téve ezt a csak űrhajósok számára átélhető élményt, amit az angol szakirodalom overview effectnek [áttekintő hatás] nevez. Surányi talált látványokat, hétköznapi tárgyakból épített poetikus kompozíciókat gyűjt egybe inventáriumában: a szívószál végén megjelenő csillagos égboltot, fekete lyukként tátongó pecsétpárnát, kulcslyukon áteresztett napfogyatkozást, holdfelszín színű ponyvát. A földi élményekről készített szimulákrum-kollekciója a kozmikus visszapillantás szemléletformáló erejével bír, úgy, hogy mentes mindattól a pátosztól, ami az űrbéli tapasztalatot jellemzi.

Mucsi Emese
kurátor

Pictorial 10 – Válogatás a Pictorial Collective első tíz évéből
2021. augusztus 17. – 2021. szeptember 19.

Ez egy születésnapi kiállítás tíz gyertyával a képzeletbeli tortán.

A Pictorial Collective immár tizenegy éve működik, néha ugyan változó, de mindig összetartó közösséget formáló  tagjaival. A három alapító, Bácsi Róbert László, Móricz-Sabján Simon és Szabó Bernadett célja egy olyan fotográfiai közösség létrehozása volt, amelyben a tagok egymástól függetlenül, mégis egymást inspirálva dolgozhatnak, folyamatos párbeszédet generálva nemcsak saját munkájukról, hanem a modern fotóriport elméleti és gyakorlati kérdéseiről is.

Névválasztásuk eredetének a Picture Of The Year amerikai fotópályázat Pictorial nevet viselő kategóriája tekinthető. Ide tematikai megkötés nélkül lehetett pályázni olyan képpel, amelyben nem a dokumentarista jelleg, nem a hírérték volt az elsődleges, hanem a világ szubjektív és jelentésekben gazdag megragadása egy fényképben.

A harmincas-negyvenes éveiben járó generációt tömörítő szakmai csoportot – a kiállításon nyolc aktív és öt egykori tag képviseli – élvonalbeli sajtófotósok, fotográfusok alkotják, akik számos nemzetközi és magyar sajtódíj, valamint művészeti ösztöndíjak nyertesei. Bár szakmai előéletük, képzettségük és gyakorlatuk igen eltérő (Práter utcai Szakképző Iskola, MÚOSZ Bálint György Újságíró Akadémia, MOME fotográfia szak, Kaposvári Egyetem fotográfia szak, valamint fotográfiai műhelyekben való egyéni gyakorlat), elkészült munkáik, fotóesszéik, projektjeik egységesen tükrözik a reflektív, humanista képalkotást, az érzékeny, felvállaltan személyes érintettségű látásmódot.

Működésük egyik alappillére a folyamatos diskurzus, egymás munkáinak elemzése, érdemi értékelése. Kiemelt szándékuk közös projektek megvalósítása, a pályázatokon, kiállításokon való együttes megjelenés. Több portfolió review, riportfotó workshop kötődik hozzájuk.

Új művészeti formanyelvet használva hosszú távú autonóm képsorozatokat, fotóesszéket készítenek, meghaladva a fotóriporteri szemléletet, túllépve a napi hírképek létrehozásán.

Kutatás alapú projektjeik, a szociális témák iránti érzékenységük, a privát és közéleti történésekkel kapcsolatos véleményformálást is felvállaló sorozataik a világ számos lapjában és kiállítási intézményében megjelennek.

„Tagjaink hisznek benne, hogy a fotográfusok tanúk és hírvivők. Fontos számunkra a mindennapi helyzetek, a különféle társadalmi problémák bemutatása egyéni véleménnyel és látásmóddal. Mindannyian saját érzéseinkre és benyomásainkra támaszkodva láttatjuk az általunk választott témát – a legkülönbözőbb társadalmi és földrajzi környezetben” – írják a honlapjukon.

Csizek Gabriella és Kopin Katalin
kurátorok

E világból való – Elképzelt alternatív kartográfiák – PARALLEL
2021. augusztus 18. – 2021. szeptember 19.

Szeretem a térképeket, mert hazudnak.
Mert elzárják a durva igazságot előlem.
Mert nagylelkűen, kegyes humorral
feltárnak az asztalon előttem
egy nem e világból való világot.”
– Wisława Szymborska: Térkép*

A térképeknek gyakran róják fel, hogy megerősítik készítőik hatalmát. A nyugati világban a kartográfia elválaszthatatlanul összefonódott az imperializmussal, ahol a térképek határozzák meg a területek határait és állapítják meg, nyilvánítják ki azok legitimitását. Azonban a térképészet kreatív gyakorlatként arra is lehetőséget nyújt, hogy leromboljuk a lakóhelyünkként szolgáló terekkel kapcsolatos általános hiedelmeket. Kihangsúlyozza a különbségeket és a szubjektív tapasztalatokat, és ezáltal felhívja a figyelmet az általunk lakott világ konstruált mivoltára, valamint a mindennapi valóságunkat alakító társadalmi, környezeti és politikai kapcsolatokra. A térképészet – szó szerinti és átvitt értelemben egyaránt – lehetőséget kínál az összetett és figyelmen kívül hagyott terepek feltérképezésére új jelentésrétegek és értelmezési módok feltárásával.

Az E világból való kiállítás alkotói alternatív térképek készítésével gondolják újra geopolitikai tájképünket. Személyes történetek és politikai ügyek mentén mutatják be a szubjektivitás és a földrajz szoros kapcsolatát. Az alkotók munkái a nyilvános és privát terek vizsgálatával azt térképezik fel, hogy a térrel és a hellyel való érintkezés révén miként folyik szakadatlan diskurzus az identitásokról. A térképeket minden kiállított művész állandó fejlődésben lévő, folyamatos kutatás és felülvizsgálat alatt álló, élő dokumentumokként közelíti meg. Munkájuk együttesen tárja fel, hogy a kartográfiai gyakorlatok miként segíthetik elő a tudás új formáinak és a jelentésalkotás új rendszereinek kialakulását.

Ez a Parallel platform negyedik ciklusának Változó idők: művészet egy új világban című témája keretében rendezett kiállítás nem csak azt vizsgálja, hogy a művészet miként konfrontálódhat egy új világgal, hanem azt is, hogy miként segíthet annak felépítésében. Az öt művész által bemutatott projekt azt tárja fel, hogy a jövő feltétleit már a jelenben meghatározzuk, amelyet azonban erősen áthat a kollektív múltunk. Munkásságuk együttesen teszi lehetővé számunkra, hogy lássuk, az alternatív jelentésalkotás rendszerei és különösen az új kartográfiai gyakorlatok miként ösztönöznek az érzékelt korlátozások és az elfogadott hiedelmek átértékelésére.

Lexington Davis
kurátor

André Kertész Szigetbecsének ajándékozott képei
A kiállítás megtekinthető:
2021. június 27-től

A történet nem ma kezdődött. 1899-ben hozták szülei a kis Kertész Bandikát először Szigetbecsére, rokoni látogatásra. Nagybátyja, Klöpfer (Klopfer) Mihály tehetős szőlősgazdaként a ráckevei hitközség egyik elöljárója volt, akiről a Magyar Zsidó Lexikon azt írja, hogy „Klopfer Mihály szőlőgazdaságai számottevő tényezői Ráckeve gazdasági életének”. A Klopfler-család felmenői közt neves személyeket is találunk, így például Klopfer Ignácot, aki az óbudai, majd a Dohány utcai zsinagóga kántoraként szolgált. De térjünk vissza a Csepel-szigetre! Klöpfer Mihály – ki gondolta volna akkor – döntő hatással volt a kis Andor művésszé érésére is: szigetbecsei házának padlásán, akkurátusan összekötve, évfolyamonként, fametszetekkel, litográfiákkal illusztrált régi, német képes családi magazinokat talált a gyermek Kertész. Melyikünknek nincs ilyen élménye, a nagyszülők poros padlásán régi újságokat lapozni, elfeledett kincseket fellelni? Ő sem volt ezzel másként. „Leutaztam Szigetbecsére a nagybátyámhoz. Felmentem a padlásra és elkezdtem ott kutatni, régi lapokat találtam, mint a Die Gartenlaube, sok képpel. A képek nagyon tetszettek… Mikor megtaláltam a régi lapokat, ösztönszerű volt, azt éreztem, hogy én is szeretnék felvételeket készíteni. Elhatároztam, hogy majd később, ha lesz pénzem, veszek kamerát, és azt csinálom, amit akarok. Ösztönösen elkezdtem komponálni, megtanultam a pillanatot észrevenni.” Szigetbecse és a környéke minden más magyar településnél fontosabbá vált számára az idők során. „Becse sem a rokonok miatt lett fontos és meghatározó, hanem mert olyan közel kerülhettem a természethez és azokhoz, akik közt ez történt velem. Később akár Tiszaszalkán, akár Esztergomban vagy Harasztiban, akár Franciaországban vagy New Yorkban fényképeztem tájat vagy embert, a becsei táj és a becsei emberek születtek újjá minden képen.” Az első látogatását aztán húsz éven keresztül nagyon sok követte. Utoljára a halálát megelőző évben, 1984-ben járt itt.

Kertész sokat kapott a falutól, olvashattuk. Ez a falu pedig Kertésztől lett becses. Ha valaki ebben az országban, Európában, Japánban vagy Patagóniában hallott már valamit Kertészről, akkor hallott Szigetbecséről is. Kevés magyar kisfalu mondhatja ezt el magáról. Ennek fényében lehet sütkérezni, lehet az előnyeit élvezni, de tudhatóan kötelezettségeket is rótt és ró az itt élőkre. A törlesztési folyamat 1984-ben kezdődött. 1984. március 10-én a Budapesti Tavaszi Fesztivál díszvendégeként Magyarországra jött a fotográfus. Két nappal később ellátogatott Szigetbecsére. Ekkor írta az alábbi sorokat: „Itt vagyok a gyermekkori emlékeim legdrágább helyén és fájó szívvel gondolok arra a gyönyörű emlékekre, mik ide kötnek. André Kertész Sziget-Becse 1984. márc. 13.” A falu akkori elöljárói kiállítást nyitottak meg a képeiből, körbevitték őt a falun, s felajánlották, hogy létesítenek egy Kertész emlékházat, melyben egy berendezett vendégszoba mindig a fotós rendelkezésére áll, ahányszor csak Magyarországra jön. Szembe kell nézni a ténnyel: ez a kis, Ráckeve melletti falu volt Kertész köldökzsinórjának az a pontja, ami Magyarországhoz kötötte, élete utolsó pillanatáig.

Az említett séta kezdetén Kertész is bizonytalankodott a régi házat keresve, időközben ugyanis Klöpfler Mihályék régi házát lebontották, helyére újat építettek. Még az is kérdéses volt, hogy a telkek ugyanúgy helyezkedtek-e el annak idején, mint ma. A keresett épület Wandracsek Mártonék jelenlegi háza helyén állt, s bár az épület új, a pince, amelyben Kertész gyermekkorában járt, valamint a kerítés nagyrészt őrzi eredeti formáját. Szó szót követett, az nem volt alkalmas, ezért kiválasztottak egy házat a falu közepén, melynek udvarán szép gémeskút állt. „Műszaki leírás a Szigetbecse, Kossuth Lajos u. 34. (Makádi út 40.) sz. alatti lakóházról. Az épület adatai: beépített alapterülete 110,35 nm, belső lakótér magassága 3,20 m. Az épület helyiségei: nyitott folyosó, közlekedő folyosó, konyha-fürdő, szoba, szoba, kamra (éléstároló), kamra (külső tároló)…” Így folytatódik a szakszerű műszaki leírás egy parasztházról, melyből 1984-ben halt ki utolsó lakója, s az örökösök, a három Riedl-testvér, eladták Ráckeve Városi jogú Nagyközségi Közös Tanács Vb részére az épületet az André Kertész Emlékház kialakítása céljából. Itt hangzott el Kertész ígérete, hogy a helyreállított épületben kialakított galéria számára félszáz eredeti képet ajándékoz. Elsétáltak a Becsei-tóhoz is, ahol elkészítette utolsó szigetbecsei felvételét. Később az ígért ötven képet még megtoldotta hetvennel, ezt küldte haza Szelényi Károly fotográfussal New Yorkból.

1985. szeptember 29-én New Yorkban meghalt André Kertész.

1987. május 30-án befejeződött az átépítés és megnyílt a szigetbecsei André Kertész Emlékmúzeum, a Makádi út 40. szám alatt. A múzeumot megnyitása után besorolták a megyei múzeumi szervezetbe, ami – valljuk meg – nem vált a Kertész-múzeum hasznára. Nem fejlesztették, nem propagálták kellően – volt egy teremőr, aki takarított is, oszt annyi. 1994-ben az ismét önállóvá vált Szigetbecse önkormányzata vette kezelésébe a múzeumépületet, valamint az ajándékba adott, immár csak egy híján százhúsz Kertész fotót, a New Yorkból ideérkezett bútorokkal, relikviákkal együtt. A múzeum felújításával és emléktábla avatásával emlékeztek meg Kertész születésének százéves évfordulójáról. Április 9-én újra megnyílt az André Kertész Emlékmúzeum, ahol a képeknek az eredetivel mindenben egyező, reprint másolatai kerültek kiállításra. A kisteremben bemutatták az André Kertészt ábrázoló portrékat is. A házban pedig a Kertész-fotográfiák bemutatása mellett alkalmanként alkotókat, kutatókat is fogadnak, beteljesítve ezzel az alapító szándékait. Most pedig 2021-ben ezekből a Kertész által ajándékozott fotókból nyílik kiállítás itt a Capa Központban. Nyolcvansok év után ismét találkozott a két fotográfus, hogy megmutassák, ők maguk ugyan már elporladtak, de életművük, emlékük addig marad fenn, míg az emberek tudják, mi az a fénykép, kik voltak a nemzetközi fotográfiai szcéna legmeghatározóbb alakjai. Robert Capa fotográfiái a Központ alsó szintjein, Kertész válogatott fotói az emeleten, s így mondhatni – itt és most – helyre is állt a világ rendje.

Kincses Károly
kurátor

Várjuk, a régi nyitvatartási időben:

Hétfő: Zárva
Kedd–péntek: 14–19 óra
Szombat–vasárnap: 11–19 óra

Forrás: Szervezők


2021.09.18. - 2021.12.31.
Találatok száma: 26

12 Revay Hotel Budapest

12 Revay Hotel Budapest

Az újonnan nyílt 12 Revay Hotel Budapest szívében helyezkedik el a főbb nevezetességek gyűrűjének ölelésében. Az Oktogon, Deák Ferenc tér, Parlament, Opera, Szent István Bazilika, Andrássy út és a Király utcai pezsgés mindössze néhány perc sétával elérhető. Bővebben


Alice Hotel Budapest

Alice Hotel Budapest

A negyvenegy szobás Alice Hotel otthona az az 1800-as évek második felében épült Kallina Mór által megálmodott villa, amely eleganciájával tökéletesen illeszkedik az UNESCO által védett Andrássy út varázsához, miközben modern felszereltségének köszönhetően korunk minden elvárásának megfelel. Bővebben


Bliss Hotel & Wellness Konferenciahotel**** Budapest

Bliss Hotel & Wellness Konferenciahotel**** Budapest

A Bliss Hotel & Wellness budapesti szálloda egy csendes mellékutcában található, csupán pár lépésre a Világörökség részét képező Andrássy úttól, a város luxus bevásárló utcájától, 1 percre a Budapest legdivatosabb éttermeit és kávézóit tömörítő Liszt Ferenc tértől, az Oktogontól, valamint az ... Bővebben


Casati Budapest Hotel*** superior

Casati Budapest Hotel*** superior

A 25 gondosan megtervezett, tágas szoba biztosítja az Ön kényelmét ebben a XVIII. századi épületben. A Budapest építészetére nagyon jellemző, fölfelé nyitott, szépen rendezett belső udvar valódi oázis vendégeink számára. Bővebben


Hotel Benczúr*** Budapest

Hotel Benczúr*** Budapest

Jó helyen jár, egy igazi kis zöld szigeten, a forgatag zajától elzárva, de mégis a belvárosban, jó megközelíthetőséggel. Magas színvonalon, és személyes törődéssel gondoskodunk arról, hogy jól érezze Magát és felfedezze az izgalmas Budapest klasszikus vagy trendi élménytárát. Szállás-, rendezvény- és ... Bővebben


K+K Hotel Opera**** superior Budapest

K+K Hotel Opera**** superior Budapest

A szálloda elhelyezkedése is kivételes: a város többi látnivalójához hasonlóan a bevásárló és a sétálóutcák leghíresebbje, a Váci utca csak rövid sétára van, ahogy a földalatti „Opera” megállója is a szálloda mellett található. A K+K Hotel Opera tágas és fényűző. Ez a rendkívül népszerű szálloda ... Bővebben


Mamaison Hotel Andrassy Budapest

Mamaison Hotel Andrassy Budapest

Az ötcsillagos luxus kategóriájú boutique hotel Budapest üzleti, kormányzati és turisztikai negyedében található. A Bauhaus stílusban épült egyedülálló épület csúcsminőségű szállást és egyedi, családbarát szolgáltatásokat kínál. Bővebben


Mamaison Residence Izabella Budapest****

Mamaison Residence Izabella Budapest****

Felső-középkategóriás szállodánk mindössze 20 méterre található a történelmi Andrássy úttól. A művészeti és kulturális látnivalók sokasága mellett élvezze az üzletek, éttermek, kávézók és bárok széles skáláját. A Hősök tere gyalog körülbelül 15 perc alatt elérhető, a Dunán átívelő Margit híd pedig körülbelül 2 ... Bővebben


Opera Garden Hotel & Apartments**** Budapest

Opera Garden Hotel & Apartments**** Budapest

Az Opera Garden Hotel & Apartments harmonikusan egyesíti egy négycsillagos szálloda exkluzív szolgáltatásait és egy apartman szálloda családias hangulatát. Nagyszerű választás üzleti célú utakra is, hiszen minden szoba széles-sávú internet-kapcsolattal rendelkezik, a földszinten pedig egy jól ... Bővebben


Radisson Blu Béke Hotel**** superior Budapest

Radisson Blu Béke Hotel**** superior Budapest

A Radisson Blu Béke Hotel Budapest belvárosában található a Nagykörúton, az üzleti negyedben, közel az Operához, a Hősök teréhez és a híres Andrássy úthoz. Szállodánk egyedi kombinációja a klasszikus eleganciának és a kényelemnek, az épület egész területe pedig nemdohányzó. Bővebben


1 2 3   


Találatok száma: 69

360 Bar

360 Bar

Amikor már nem elégít ki a földönjárás, és kell valami, ami az egekbe emel, akkor nézz fel hozzánk! Budapest legmagasabban berendezett rooftop bárjában 360 fokos panorámával várunk. A 360 Bár immár negyedik éve fogadja vendégeit a híres Párizsi Nagyáruház tetőteraszán, az Andrássy úton. Vendégeinket ... Bővebben


Apacuka Kávéház Étterem

Apacuka Kávéház Étterem

Van egy hely a belvárosban, ahol a nyüzsgéstől egy lépésre évezheted a mediterrán hangulatot, a friss házi tésztákat és szezonális különlegességeket, a lámpafüzéres nyárestéket, a leanderes madárcsicsergést és a legfinomabb borokat. Nálunk igazi dolce vita az élet, amibe érdemes belekóstolni! Az ... Bővebben


Ape Regina Restaurant & Bar Budapest

Ape Regina Restaurant & Bar Budapest

Vendégeink az egyedülálló látványkonyha mellett a belső terek különleges forma- és színvilágában is gyönyörködhetnek, ha ellátogatnak hozzánk. Széles választékunk magában foglalja a tradicionális, valamint a dél-olasz és mediterrán konyha remekeit is. Gazdag büféválasztékunk olasz előételeket, desszerteket, ... Bővebben


Borfalu Bortéka

Borfalu Bortéka

Természetes borok, kisüzemi sörök, kézműves párlatok és szuper árak várnak webáruházunkban vagy Szondi utcai borszaküzletünkben! Kis, családi borászatok, mikrofőzdék, limitált tételek. Csak magyar termék! Klubtagoknak kedvezmény! Bővebben


Cafe Bouchon Étterem Budapest

Cafe Bouchon Étterem Budapest

A Cafe Bouchon a múlt század Francia Bisztróit idéző kedves hangulatú hely, ahol alkalma nyílik rá, hogy megkóstolja a Magyaros, és Nemzetközi fogásainkat és a legkiválóbb borainkat rangos borászatok ajánlásával. Éttermünk egy csendes kis utcában található, a belváros szívében, pár lépésre a híres ... Bővebben


Cat Café Budapest

Cat Café Budapest

Nem sokkal az után, hogy Európában megjelent a „Cat Café” azaz a macskás kávéház fogalma, Budapesten is megnyitottuk kávézónkat. Itt ötvöztük az állatvilág eme szépségeit a kávézás szertartásával Budapest szívében, a hatodik kerületben, a Szent István Bazilika és a Belváros közelében. A hozzánk betérő ... Bővebben


Coffee Cat

Coffee Cat

Gyere és kezd a napod a Coffeecat-ben! Finom kávézó Budapesten az Ó utcában. Bővebben


El Asador de Pata Negra Étterem Budapest

El Asador de Pata Negra Étterem Budapest

Az asadorok világában a hússütés szertartás, a vendéglátás életfilozófia. Ezt hoztuk magunkkal Spanyolországból Budapestre, otthonról haza. Spanyolországban évszázadok óta áldoznak a minőségi sült húsok oltárán. A hagyomány és a szakértelem találkozásából a spanyol gasztronómia olyan emblematikus ... Bővebben


Ezaz Bisztró

Ezaz Bisztró

Az Ezaz Bisztró közvetlenül a Szent István Bazilika szomszédságában található, a Bajcsy-Zsilinszky úton. Tágas teraszáról csodálatos panoráma nyílik a Bazilikára. Bővebben


Haldi Pakisztáni és Indiai Gyorsétterem Budapest

Haldi Pakisztáni és Indiai Gyorsétterem Budapest

Kóstolj bele a Közel-kelet varázslatos ízvilágába, melyet minden nap a Westend bevásárlóközpontban, az éttermeknél elérhetsz. Javasoljuk tégy egy próbát. Különleges, ínycsiklandó fűszerezésű ételeink között a húsimádók és vegetáriánus is megtalálják a megfelelő ételt. Folyamatos menükínálatban kedvező ... Bővebben


1 2 3 4 ... 7   


A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Közeli ajánlatok

Instant - Fogasház Budapest programok 2021
Instant - Fogasház Budapest programok 2021
 • Budapest
 • VII. kerület
2021. szeptember 21. 18:00
Nagy Budapesti Kultúrzsibi 2021. Gozsdu Weekend Market
Nagy Budapesti Kultúrzsibi 2021. Gozsdu Weekend Market
 • Budapest
 • VII. kerület
2021. szeptember 25 - 26.
Fészek Művészklub programok 2021
Fészek Művészklub programok 2021
 • Budapest
 • VII. kerület
2021. szeptember 21.

Figyelmébe ajánljuk!

Érdemes felkeresni!

Instant-Fogas Komplexum
Instant-Fogas Komplexum
 • Budapest
 • VII. kerület
12 Revay Hotel Budapest
12 Revay Hotel Budapest
 • Budapest
 • VI. kerület
360 Bar
360 Bar
 • Budapest
 • VI. kerület

Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események