Capa Központ programok 2024 Budapest
Capa Központ programok 2024 Budapest
Csobbanjon fürdőinkben a Strandok Éjszakáján!
Csobbanjon fürdőinkben a Strandok Éjszakáján!
Ha érdekel India világa, itt a helyed!
Ha érdekel India világa, itt a helyed!
Állatkertek Éjszakája - Veresegyházi Medveotthon 2024. augusztus 30.
Állatkertek Éjszakája - Veresegyházi Medveotthon 2024. augusztus 30.
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Nyári programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Nyári programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Capa Központ programok 2024 Budapest

2024.07.02. (kedd) - 2024.09.08. (vasárnap)

A Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ korszerű kortárs vizuális intézmény. Megalakulása óta a fotográfus szakma és a fotográfia iránt érdeklődő nagyközönség érdekeit és igényeit hivatott szolgálni. A vizuális intézmény feladatrendszerébe tartozik hazai és nemzetközi kiállítások, szakmai rendezvények szervezése, rangos fotográfiai díj alapítása, a magyar és nemzetközi fotográfusok és fotográfiai műhelyek bemutatása. Az országos és európai hatókörű intézmény eszközrendszerével a fotográfia műfaját népszerűsíti. A Capa Központ tevékenységének helyszíne az Ernst Lajos által építtetett, a budapesti Nagymező utcában álló épület. A központ 2013-ban nyitotta meg a kapuit a nagyközönség előtt Robert Capa születésének 100. évfordulóján.

Capa Központ programok 2024

2024. július 2. kedd, 18 óra
A felejtés csele. Válogatás André Kertész polaroidjaiból - Megnyitó

A Magyar Nemzeti Múzeum és a Capa Központ közös kiállítása
A kiállítás kurátora: FISLI Éva, történész
Köszöntő: KŐRÖSI Orsolya ügyvezető igazgató, Capa Központ
A kiállítást megnyitja: HARIS László fotóművész
A kiállítás az MNM által 2024-ben André Kertész 130. születési évfordulója alkalmából rendezett kiállítássorozat része.
Kiállítás megtekinthető: 2024. július 3. – szeptember 1.
Kedd–péntek: 13 – 18 óra
Szombat–vasárnap: 10 – 18 óra

2024. július 4., csütörtök, 17 óra
Tárlatvezetés: Melegh Noémi Napsugár & Szarka Klára - Így láthatsz meg engemet

Az alkotó, Melegh Noémi Napsugár és a kurátor, Szarka Klára közös tárlatvezetése a tavalyi Hemző-díjas jutalomkiállításán. Beszélünk a nehézségekről, kalandokról és örömökről, mindarról, ami az anyag készítése során történt. Meg arról, hogyan is változnak meg a fotográfiák, amikor a galéria falaira kerülnek. És még sok másról.

Az eseményen való részvétel ingyenes.

 2024. július 11., csütörtök, 18 óra
Kincses 70 – A magyar fotográfiának ajándékozott évek

Kincses Károly megkerülhetetlen alakja a magyar fotográfiának. Olyan intézmények alapítása fűződik a nevéhez, mint a Magyar Fotográfiai Alapítvány, a Magyar Fotógráfiai Múzeum és a Mai Manó Ház, ezen kívül pedig több száz fotókönyvet szerkesztett és megszámlálhatatlan kiállítást rendezett.

A rendhagyó esten nem az ünnepeltet kérdezzük, hanem a kiváló barátok és kollégák mesélnek Kincses életútjáról és a közös munkáról. Természetesen jelen lesz az ünnepelt is.

A résztvevők:
E. Csorba Csilla a MAFOT elnöke, fotótörténész
Kőrösi Orsolya alapító ügyvezető igazgató, Capa Központ
Szarka Klára szakíró, kurátor

A beszélgetést vezeti:
Hajdú Éva újságíró, képekkel kíséri Bánkuti András fotográfus.

Gyere és ünnepeljük együtt a magyar fotográfia elmúlt 35 évét és Kincses Károly 70. születésnapját.

Időpont: 2024. július 11., csütörtök, 18 óra
Helyszín: Capa Központ, Rendezvényterem
Az eseményen való részvétel ingyenes.

KIÁLLÍTÁSOK:

A felejtés csele. Válogatás André Kertész polaroidjaiból
2024. július 3. – szeptember 1.

A Magyar Nemzeti Múzeum André Kertész 130 című kiállítássorozatát záró tárlat A felejtés csele. Válogatás André Kertész polaroidjaiból címmel nyílik a kerek születésnapon a Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központban.

A kiállításon negyven, az 1970-es és 80-as években készített polaroidképet mutatunk be a 2021-ben New Yorkból vásárolt anyagból.
André Kertész késői polaroidjain saját lakását teszi műteremmé, ahol könyvek, fotók, tárgyak és az ablak kínálta perspektívák adják a nyersanyagot, amivel dolgozni kezd. Gyakran használja a fény és az árnyék kontrasztját is; előszeretettel veszi elő korábbi felvételeit és komponál köréjük új kontextust, értelmezi újra múltjának egy-egy darabját. Ám amiben igazán erős, az a megszemélyesített tárgyak bábjátéka.

A halott feleségének ajánlott from my window című albumában szereplő polaroid képek egy évekig tartó gyászmunka eredményei. A gyászfeldolgozás az apró színes kompozícióknakazonban csak egyik rétege. Kertész korábbi képeinek újraértelmezett motívumait is fellelhetjük ugyanis a késői polaroidokon. Mintha az idős művész „minden egyes képpel egy korábbira akart volna emlékezni”.

„Lassan, lassan, lassan fényképezni kezdtem. De hamarosan belebolondultam… Reggelente és késő délután dolgoztam. Szép az ég a reggeli fényben, és késő délután nagyon változatos. Reggelente nekiláttam, és csak fotóztam, fotóztam, fotóztam, enni se volt időm. Azt vettem észre, hogy eltelt az idő, és nem is reggeliztem. Délután ugyanígy…A gyógyszeremet is elfelejtettem. Egyszer csak magamat is elfelejtettem, a fájdalmat, az éhséget, és igen, a szomorúságot is.” (André Kertész, 1981)

A múlt ilyetén felidézése a jelenben az emlékek újraalkotása, kivédhetetlen megváltoztatása is. Vagyis az emlékezés mindig feledés; a felidézés kreatív módjai, a gyógyító teremtés pedig alighanem a felejtés csele.

Fisli Éva
a kiállítás kurátora

Kelet-európai szépség – Kortárs divatfotó & kelet-európai esztétika
2024. június 21. – október 6.

A kiállítás kurátora: MUCSI Emese

A divatfotó egy lehetséges és kivételes, exkluzív világot mutat meg. Lényege, hogy elhitesse velünk, szeretnénk ebben a világban élni. Kialakítja bennünk az adott világba való bevonódás vágyát, az az iránti kíváncsiságot. Ehhez olyan eszközöket használ, mint a glamour vagy a cool. Mindkét szó csak hozzávetőlegesen fordítható le magyarra. A glamour ragyogás, csillogás, varázslat jelentése az életstílushoz, kinézethez, öltözethez kapcsolódik. Stephen Gundle szerint a glamour a modernitás egyik alapfogalma: hatalommal ruházza fel azt a személyt, akinek megjelenése lenyűgözően hat másokra. A modern nőiség megszületésével jár együtt – bár a nők számára addig is a testük jelentette az első számú érvényesülési eszközt, mivel a túlnyomó többségük minden más lehetséges érvényesülési formából ki volt zárva. A cool szót pedig fordíthatjuk menőnek. Az életstílusra, attitűdre, kinézetre való utalás itt is egyértelmű. A cooltörténete inkább a társadalmi osztálystruktúrákhoz kapcsolódik, de ugyanúgy a megjelenés másokra gyakorolt hatását ragadja meg. A cool azok jellemzője, akik úgy nyűgöznek le másokat, hogy erről tudomást sem vesznek. A távolságtartás a coolság lényegi eleme. Mindkét szó része a globalizált kapitalista szórakoztatóipar egyetemes szókincsének. Arra utalnak, hogy a divatfotó olyan világokba vezet be, amelyeket egy nyugati, nyugat-európai életesztétika és életszínvonal„talált ki” számunkra.

Az elmúlt közel tíz évben érdekes örvénylés indult meg a nemzetközi divattrendek között. Kim Kardashian 2016 karácsonyán a Vetements x Svmoscow Communist együttműködésében tervezett sarló-kalapácsos pulcsiban jelent meg, amitől felrobbant az internet, és a Vogue-tól a Guardianon át a különböző divatblogokig új divathullámot vizionáló cikkekben jelentek meg a „kelet-európai esztétika”, „keleti blokk” [Eastern Bloc], „új kelet” [New East], „posztszovjet” kifejezések. A kelet-európai esztétikához kapcsolódó divatkritikák száma azóta is nő, a szerzők számára pedig a kiindulópontot többnyire a Vetements, valamint a Balenciaga divatmárkák kreatív igazgatója, a grúz származású Demna Gvasalia nemzetközi sikere jelenti. Ez a kiemelt globális figyelem, nagyszerű, új lehetőségekkel kecsegtető helyzet lehet számunkra. Kérdés azonban, hogy a nemzetközi sajtóban megjelent összehasonlítások és a többnyire inkább homályos vélemények megfogalmazói valójában mennyire érthették meg vagy értették félre, hogy mit is jelent a „kelet-európai esztétika”?

A kelet-európai glamour és cool újradefiniálása valójában az itt élő, itt szocializálódott emberek számára is nehézséget okoz, még akkor is, ha zsigerileg érezzük, miről van szó. Kelet-Európához a kortárs internetes esztétikákban mindeddig éppen a ragyogással ellentétes képzetek kapcsolódtak: karcosság, szürkeség, unalom, egzotikus elvarázsoltság. Az itteniek számára persze ez mindig is igazi ihlető erővel bírt, emellett kiapadhatatlan inspirációs forrást jelentenek az ezek mellé felsorakoztatható alapjelenségek: a keresetlen őszinteség, az eredeti, DIY megoldások feltalálása és alkalmazása, a domináns kulturális iparágak finom, sajátosan kelet-európai felforgatása. A nyugati luxusértékeket kommunikáló divatipar számára talán mindez csak egy újabb bekebelezhető „szűzterület”, ugyanakkor a régióbeli és magyar fotográfusok, divatfotósok ezekben a feszültségekben és ellentmondásokban egy új vizuális nyelv lehetőségét látják. Ez a nyelv a közel engedés, az intimitás, a megértés nyelve; néha pedig az iróniáé, a tudatosan vállalt és megélt identitásé.

A Kelet-európai szépség kiállítás tizenhét fotográfiai projekt segítségével lehetséges magyarázatokat ad arra, hogy miben áll a „kelet-európai esztétika”, mik a főbb jellemzői, és milyen jelentéseket kaphat mindez a nemzetközi művészeti, fotográfiai és divatszíntéren. A kiállítótér egyfajta háromdimenziós antológiaként működik. Az egyik felében olyan magyar fotográfusok mutatják be a szakmájukról és a „kelet-európai esztétikáról” alkotott elképzeléseiket a saját munkáikon keresztül, akik amellett, hogy a divatiparban is dolgoznak, önálló, autonóm művészeti gyakorlattal is rendelkeznek. A galéria másik felében különböző szakemberek fejtik ki a véleményüket a témáról egy-egy általuk kiválasztott régióbeli divatfotós anyag, fotóriport, fotókönyv, kiadvány vagy egy eredeti személyiség, divatikon bemutatásán keresztül.

KESZEG Anna & MUCSI Emese

Melegh Noémi Napsugár – Így láthatsz meg engemet*
2024. június 12. – szeptember 8.
Sorozatom célja, hogy bemutassam a Magyarországon élő roma származású gyermekek, fiatalok életének momentumait, választ keresve arra, hogy milyen külső és belső hatások alakítják személyiségüket és önképüket. Az összetartozás, a családi kötelékek és kapcsolatok rendkívül fontos szerepet játszanak a roma közösségek életében. Ezek megfigyelése elengedhetetlen, hiszen a kultúrájukban a mai napig erősen jelen lévő, identitásukat is alapjaiban meghatározó értékeik és hagyományaik megértésének ez az alapja.

A roma közösségek Európa-szerte olyan problémákkal küzdenek, mint a szegénység, a kirekesztettség és a közösségen belüli és kívüli lehetőségek hiánya. Mindez a fiatalok felnőtté válási folyamataiban is tükröződik. Bár ma már számos fontos kezdeményezés létezik az integráció elősegítésére (az oktatás, a reproduktív egészségügy, a foglalkoztatási lehetőségek stb.), fontos látni, hogy csakis a környezeti hatások, a társadalmi szokások, a hiedelmek és különféle hagyományok figyelembe vételével működhet a segítség.

Kutatásom túlnyomórészt az észak-magyarországi régióra (Drégelypalánk, Recsk, Becske, Őrhalom, Patak stb.) fókuszált. Az országban itt a legnagyobb a romák aránya. A képeimen szereplő családok mindennapjait 2016 óta követem, az elmúlt évek során életük sok fontos pillanatánál lehetettem jelen. Az utóbbi egy évben több dél- és nyugat-magyarországi településre is eljutottam, 2023 tavaszán és nyarán a kisebbségi önkormányzatok által szervezett roma falunapokon vettem részt. Ezek a legjobban várt események a romák számára.

Munkám során olyan képi motívumok megtalálására törekedtem, amelyek jellemzők a fiatalok mindennapjaira: a gyermekek születésnapját pazarul feldíszített szobákban ünneplő nagycsaládot, a szépségversenyeket és táncversenyeket a falunapokon, ahogy a fiatal lányok a legjobb ruhájukat veszik fel, hogy szalmabálákon új szelfiket készítsenek magukról vagy épp gumiabroncsokat gyújtanak fel csak úgy szórakozásból.

A falusi roma fiatalokról szóló anyagomat a mai napig fotózom és hosszútávon is folytatni, bővíteni tervezem, hogy az átalakulóban lévő társadalmi, családi dinamikákat is bemutathassam.

*Pápai Joci Origó című száma nyomán

Melegh Noémi Napsugár 1990-ben született Budapesten, jelenleg a telex.hu hírportál főállású fotóriportere. Bár gimnazista kora óta érdekli a fotózás, közgazdaságtani diplomáinak megszerzését követően évekig egészségügyi közgazdászként dolgozott. 2017-ben elvégezte a MÚOSZ fotóriporteri iskoláját. Az elmúlt két évben több nemzetközi továbbképzésen is részt vett: a VII Academy Level 1 és 2 dokumentarista fotós szemináriumának ösztöndíjasa, a Canon Student Development program, a New York államban rendezett Eddie Adams workshopon, valamint a Robert Capa Központ által szervezett Magnum workshopon. Igazi szenvedélye az olyan hosszútávú dokumentarista projektek megvalósítása, amelyek személyes hangvételű történetekre, valamint a marginális közösségek életének, problémáinak bemutatására fókuszálnak. 2023-ban a 41. Magyar Sajtófotó Pályázaton 2. helyezést ért el a roma közösség peremén élő két férfi történetét bemutató anyagával. 2024-ben a FUTURES feltörekvő fotográfusai közé választották. A 42. Magyar Sajtófotó Pályázaton munkáit négy kategória-, és két különdíjjal ismerték el, ő kapta az Escher Károly-díjat a legjobb Magyarországon készült hírképért, valamint – a Pictorial Collective felajánlásával – a Móricz-Sabján Simon-különdíjat a legjobb hosszútávú munkáért.

2023-ban elnyerte a Hemző Károly-díjat.

Hullámtörés – Magyar fotográfusok vízről és emberről
2024. június 19. – augusztus 25.

A dokumentarista fotográfia egyik fontos témája az ember és a víz törékeny kapcsolata, az a kötelék, mely örök és elválaszthatatlan, akkor is, ha valaki távol él a természettől, mert a víztől való függés mindenhol jelen van. A Hullámtörés című kiállítás olyan fotográfiai anyagokat mutat be hat magyar fotográfustól, amelyeknek központi eleme a víz, vagy éppen annak a hiánya. A sorozatok közös jellemzője a társadalmi felelősségvállalás fontosságára való figyelemfelhívás, legyen szó akár egy lokális probléma bemutatásáról, akár globális kérdésfelvetésekről.

A víz sok formát ölthet a környezetünkben, lehet az idilli táj egyik eleme, jelentheti a harmóniát ember és természet között, mítoszok, hiedelmek és rítusok kötődhetnek hozzá. De lehet korlátok közé szorított, betonmederbe terelt vékonyan csordogáló erecske, szögesdrótok övezte zöld sáv, örvénylő, piszkos víztömeg, megközelíthetetlen és élet nélküli holt víz, megfigyelt és szigorúan őrzött határzóna, fegyveres konfliktusok és az elsivatagosodás terepe, vagy az életért folytatott küzdelem metaforája.

A fotóesszék a vízhez való kapcsolódásunk jelenét mutatják be, de általuk megismerhetjük a bemutatott területek múltját és magunk elé képzelhetjük a kirajzolódó jövőképüket is. A kiállításon tőlünk távol eső vidékeket járhatunk be, Nicaraguát, Majuli szigetét, Brazíliát, Törökországot és Európa más országait, de a szűkebb környezetünk is fókuszba kerül, a szomszédos Kárpátalja és Magyarország tájai, vizei. A sorozatok olyan témákat vázolnak fel, mint az erózió elleni védekezés, az őshonos növények termesztéséhez kapcsolódó vízigény, a vízhasználat ökológiai lábnyoma, a fenntarthatatlan bányaművelés következményei, a természetes vízfelületek kiszáradásának környezetre gyakorolt hatásai vagy a folyószabályozás beláthatatlan okozatai. De a problémaközpontú témafelvetéseken túl minden képanyag arról is szól, hogy az ember a természet része, kölcsönhatásba lép vele, belesimul vagy éppen ellenszegül neki, élvezi a lehetőségeit vagy elszenvedi az adottságait.

Új Robert Capa életmű-kiállítással várjuk látogatónikat!

Robert Capa, a tudósító címmel megnyílt a világ első, állandó Robert Capa életmű-kiállítása a Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ új, 500 nm-es kiállítóterében. A Magyar Állam 2008-ban vásárolta meg a Master’s Set III (Mestergyűjtemény) sorozatot, amely 937 darab a kilencvenes években készült nagyítást tartalmaz. Ezzel New York és Tokió mellett Budapest vált a Capa-hagyaték legfontosabb őrzőjévé. Az egyedülálló tárlat a sorozatból mintegy 140 – köztük számos ikonikussá vált – fényképet bemutatva a fotográfus életének fontosabb állomásait tárja a látogató elé, az életmű által meghatározott témák szerinti feldolgozásban. Robert Capa munkássága azért fontos, mert képeivel és hozzáállásával mély hatást gyakorolt a közönségre, örökre megváltoztatta a fotóriporteri szakma normáit és hozzájárult a történelem megértéséhez és az emlékezéshez.

Megváltozott nyitvatartás!

Capa Központ

• Hétfő: zárva
• Kedd–péntek: 13–18 óra
• Szombat–vasárnap: 10–18 óra

8F Galéria

• Hétfő–vasárnap: 9–19 óra

A pénztár fél órával a zárás időpontja előtt bezár.

A 8F Galériába ingyenes a belépés.

Forrás: a Szervezők és közösségi oldala és honlapja


2024.07.02. - 2024.09.08.
Találatok száma: 31

12 Revay Hotel Budapest

12 Revay Hotel Budapest

Az újonnan nyílt 12 Revay Hotel Budapest szívében helyezkedik el a főbb nevezetességek gyűrűjének ölelésében. Az Oktogon, Deák Ferenc tér, Parlament, Opera, Szent István Bazilika, Andrássy út és a Király utcai pezsgés mindössze néhány perc sétával elérhető.

Alice Hotel Budapest

Alice Hotel Budapest

A negyvenegy szobás Alice Hotel otthona az az 1800-as évek második felében épült Kallina Mór által megálmodott villa, amely eleganciájával tökéletesen illeszkedik az UNESCO által védett Andrássy út varázsához, miközben modern felszereltségének köszönhetően korunk minden elvárásának megfelel.

Bliss Hotel & Wellness Konferenciahotel**** Budapest

Bliss Hotel & Wellness Konferenciahotel**** Budapest

A Bliss Hotel & Wellness budapesti szálloda egy csendes mellékutcában található, csupán pár lépésre a Világörökség részét képező Andrássy úttól, a város luxus bevásárló utcájától, 1 percre a Budapest legdivatosabb éttermeit és kávézóit tömörítő Liszt Ferenc tértől, az Oktogontól, valamint az ...

Casati Budapest Hotel*** superior

Casati Budapest Hotel*** superior

A 25 gondosan megtervezett, tágas szoba biztosítja az Ön kényelmét ebben a XVIII. századi épületben. A Budapest építészetére nagyon jellemző, fölfelé nyitott, szépen rendezett belső udvar valódi oázis vendégeink számára.

Crowne Plaza Budapest

Crowne Plaza Budapest

Az IHG hotellánc legújabb szállodája Budapesten, kifejezetten üzleti utazóknak kialakított szolgáltatásokkal. A Crowne Plaza Budapest, az IHG Hotel épülete központi helyen, a Nyugati pályaudvar és metróállomás mellett található. A szálloda közvetlenül kapcsolódik a Westend bevásárlóközponthoz.

Hotel Benczúr*** Budapest

Hotel Benczúr*** Budapest

Jó helyen jár, egy igazi kis zöld szigeten, a forgatag zajától elzárva, de mégis a belvárosban, jó megközelíthetőséggel. Magas színvonalon, és személyes törődéssel gondoskodunk arról, hogy jól érezze Magát és felfedezze az izgalmas Budapest klasszikus vagy trendi élménytárát. Szállás-, rendezvény- és ...

K+K Hotel Opera**** superior Budapest

K+K Hotel Opera**** superior Budapest

A szálloda elhelyezkedése is kivételes: a város többi látnivalójához hasonlóan a bevásárló és a sétálóutcák leghíresebbje, a Váci utca csak rövid sétára van, ahogy a földalatti „Opera” megállója is a szálloda mellett található. A K+K Hotel Opera tágas és fényűző. Ez a rendkívül népszerű szálloda ...

Mamaison Hotel Andrassy Budapest

Mamaison Hotel Andrassy Budapest

Az ötcsillagos luxus kategóriájú boutique hotel Budapest üzleti, kormányzati és turisztikai negyedében található. A Bauhaus stílusban épült egyedülálló épület csúcsminőségű szállást és egyedi, családbarát szolgáltatásokat kínál.

Mamaison Residence Izabella Budapest****

Mamaison Residence Izabella Budapest****

Felső-középkategóriás szállodánk mindössze 20 méterre található a történelmi Andrássy úttól. A művészeti és kulturális látnivalók sokasága mellett élvezze az üzletek, éttermek, kávézók és bárok széles skáláját. A Hősök tere gyalog körülbelül 15 perc alatt elérhető, a Dunán átívelő Margit híd pedig körülbelül 2 ...

Opera Garden Hotel & Apartments**** Budapest

Opera Garden Hotel & Apartments**** Budapest

Az Opera Garden Hotel & Apartments harmonikusan egyesíti egy négycsillagos szálloda exkluzív szolgáltatásait és egy apartman szálloda családias hangulatát. Nagyszerű választás üzleti célú utakra is, hiszen minden szoba széles-sávú internet-kapcsolattal rendelkezik, a földszinten pedig egy jól ...

1 2 3 4   
Találatok száma: 98

360 Bar

360 Bar

Amikor már nem elégít ki a földönjárás, és kell valami, ami az egekbe emel, akkor nézz fel hozzánk! Budapest legmagasabban berendezett rooftop bárjában 360 fokos panorámával várunk. A 360 Bár immár negyedik éve fogadja vendégeit a híres Párizsi Nagyáruház tetőteraszán, az Andrássy úton. Vendégeinket ...

Apacuka Kávéház Étterem

Apacuka Kávéház Étterem

Van egy hely a belvárosban, ahol a nyüzsgéstől egy lépésre évezheted a mediterrán hangulatot, a friss házi tésztákat és szezonális különlegességeket, a lámpafüzéres nyárestéket, a leanderes madárcsicsergést és a legfinomabb borokat. Nálunk igazi dolce vita az élet, amibe érdemes belekóstolni! Az ...

Ape Regina Restaurant & Bar Budapest

Ape Regina Restaurant & Bar Budapest

Vendégeink az egyedülálló látványkonyha mellett a belső terek különleges forma- és színvilágában is gyönyörködhetnek, ha ellátogatnak hozzánk. Széles választékunk magában foglalja a tradicionális, valamint a dél-olasz és mediterrán konyha remekeit is. Gazdag büféválasztékunk olasz előételeket, desszerteket, ...

Coffee Cat

Coffee Cat

Gyere és kezd a napod a Coffeecat-ben! Finom kávézó Budapesten az Ó utcában.

El Asador de Pata Negra Étterem Budapest

El Asador de Pata Negra Étterem Budapest

Az asadorok világában a hússütés szertartás, a vendéglátás életfilozófia. Ezt hoztuk magunkkal Spanyolországból Budapestre, otthonról haza. Spanyolországban évszázadok óta áldoznak a minőségi sült húsok oltárán. A hagyomány és a szakértelem találkozásából a spanyol gasztronómia olyan emblematikus ...

Ezaz Bisztró

Ezaz Bisztró

Az Ezaz Bisztró közvetlenül a Szent István Bazilika szomszédságában található, a Bajcsy-Zsilinszky úton. Tágas teraszáról csodálatos panoráma nyílik a Bazilikára.

Haldi Pakisztáni és Indiai Gyorsétterem Budapest

Haldi Pakisztáni és Indiai Gyorsétterem Budapest

Kóstolj bele a Közel-kelet varázslatos ízvilágába, melyet minden nap a Westend bevásárlóközpontban, az éttermeknél elérhetsz. Javasoljuk tégy egy próbát. Különleges, ínycsiklandó fűszerezésű ételeink között a húsimádók és vegetáriánus is megtalálják a megfelelő ételt. Folyamatos menükínálatban kedvező ...

Hello Baby Bar & Club Budapest

Hello Baby Bar & Club Budapest

Palotahomlokzat, erkélysor, kőbábos korlát és monumentális gömbök. Izgalmasan hangzik? Az Oktogonnál az Andrássy úti villa falai között vár a sejtelmes hangulatú Hello Baby Bár két tánctérrel, 5 bárpulttal, profi személyzettel, nemzetközi fellépőkkel és változatos zenei felhozatallal!

Kogart Ház

Kogart Ház

Kovács Gábor Gyűjtemény, múzeum shop, Gróf Buttler Borászat bemutatóterem.

Két Szerecsen Bisztró és Kávéház

Két Szerecsen Bisztró és Kávéház

Nemzetközi konyha, reggeli, jeges hűsítők, finom borok. Új színekkel, hangulatos környezetben várunk mindenkit.

1 2 3 4 ... 10   

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Szeretne nálunk megjelenni ajánlatával? ÚJ PROGRAMOK HIRDETÉSE
Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Közeli ajánlatok

Budapesti orgonakoncertek híres áriákkal a Szent István Bazilikában Budapesti orgonakoncertek híres áriákkal a Szent István Bazilikában
 • Budapest
 • V. kerület - Belváros-Lipótváros
2024. július 18. (csütörtök) 20:00
Füge Udvar programok 2024 Budapest. Koncertek és bulik a belváros egyik legjobb bulifészkében Füge Udvar programok 2024 Budapest. Koncertek és bulik a belváros egyik legjobb bulifészkében
 • Budapest
 • VII. kerület - Erzsébetváros
2024. július 15. (hétfő) - 2024. július 21. (vasárnap)
Nagy Budapesti Kultúrzsibi 2024. Gozsdu Weekend Market Nagy Budapesti Kultúrzsibi 2024. Gozsdu Weekend Market
 • Budapest
 • VII. kerület - Erzsébetváros
2024. július 19. (péntek) - 2024. július 22. (hétfő)

Figyelmébe ajánljuk!

Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ Budapest Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ Budapest
 • Budapest
 • VI. kerület - Terézváros

Érdemes felkeresni!

Szent István Bazilika Budapest Szent István Bazilika Budapest
 • Budapest
 • V. kerület - Belváros-Lipótváros
Virágh András orgonaművész Virágh András orgonaművész
 • Budapest
 • V. kerület - Belváros-Lipótváros
Kapcsolat, elérhetőség
Szeretné aktiválni elérhetőségeit az oldalon? Partner információ

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Megadott intervallumban:
-tól
-ig

Prémium program

Érdekelnek a hirdetési lehetőségeink ?
Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!