Fedezze fel velünk az őszi színekben pompázó természetet a mesebeli Tisza-tónál!
Fedezze fel velünk az őszi színekben pompázó természetet a mesebeli Tisza-tónál!

A Természet Operaháza egy minden évben megrendezésre kerülő operafesztivál Tisza-tavon. Idén 2017. július 28-30. között lesz a fesztivál, ahol a minőségi kultúra, a természet és a sportszerető életmód találkozik.


Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

TO'PERA

2017. július 28. (péntek)

Helyszín: Tiszafüred

Program

VIZIN VIKTÓRIA - OPERAJÓGA
2017. július 28. (péntek) 11:00

11:00 - 11:30: Megnyitó
11:30 : Operajóga Vizin Viktória operaénekessel
GÁLAKONCERT
2017. július 28. (péntek) 20:00

Az egész napos rendezvény lezárásaként illetve a Természet Operaháza további programjainak megnyitójaként az este folyamán egy Gálakoncert részesei lehetnek az érdeklődők.

Időpont: 20:00 - 22:30

Karmester: Sándor Szabolcs
Rendező: Radó Denise
Rendező asszisztens: Deme Gábor

Közreműködnek:

Miskolci Nemzeti Színház Zenekara
Nyári Zoltán, tenor
Péter Szabó Szilvia, ének
Kristin Samson, szoprán, NYC Operaház
Bakos Kornélia, mezzoszoprán
Daragó Zoltán, kontratenor
Szegedi Csaba, bariton
Dr. Báll Dávid, zongora
Bartók Béla Kamarakórus
Mozdulat Táncműhely- Szitt Melinda
SINOSZ (Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége)

TOUR D'OPERA

2017. július 29. (szombat)

2017-ben negyedik alkalommal fogjuk körbetekerni kedvenc Tisza-tavunkat. Programunk célja, hogy összekapcsoljuk az egészséges életmódot a kultúrával. Természeti környezetben, zenei betétekkel – pihenőkkel – megszakítva szeretnénk a már/leendő operarajongóinknak minőségi szórakozást nyújtani.

Minden egyes megállónál más-más művész vár minket, aki egy rövid részlet idejére elrepít minket az opera, táncművészet vagy éppen a kamarazene világába.

Program

1. TISZAFÜRED - MOROTVA KERÉKPÁROS PIHENŐPARK
2017. július 29. (szombat) 9:00

9:00-9:30: Regisztráció, Megnyitó

Fellépő: Talamba Ütőegyüttes

Helyszín: Morotva Kerékpáros Pihenőpark, Tiszafüred
Műsoridő: 30 perc

2. POROSZLÓ
2017. július 29. (szombat) 10:10

Fellépő:

Horgas Eszter, fuvolaművész
Artisjus díjas, köztársasági érdemrenddel kitüntetett művész.

Helyszín: Poroszlói Ökocentrum, Poroszló
Műsoridő: 30 perc

3. SARUD
2017. július 29. (szombat) 11:30

Fellépő: A Virtuózok című komolyzenei tehetségkutató résztvevői.

Helyszín: Sarud
Műsoridő: 30 perc

4. DINNYÉSHÁT
2017. július 29. (szombat) 12:50

Fellépő:

Moltopera
A Moltopera jelentése "nagyon opera".

A Moltopera 2011-ben alakult Ágoston László elgondolásai alapján, fiatal, de már komoly szakmai tapasztalattal bíró énekesekből, azzal a céllal, hogy újra közérthetővé és a fiatalok körében is elismertté tegyék az opera műfaját. Független társulatunk célja szembeszállni a műfajt övező sztereotípiákkal és bebizonyítani, hogy az opera lehet alternatíva a moziba járás vagy a pop zene mellett a huszonegyedik században is.

Új közönséget szeretnénk toborozni azok közül, akik már régóta operarajongók és újra vágynak, azok akik megcsömörlöttek elvadult színházi próbálkozásoktól, akik be akarják vezetni a gyerekeiket/unokáikat az opera és a magas művészet világába, azok, akik nem tudják mit kell szeretni a komolyzenén, de nyitottak.

A Moltopera célja, hogy a fiatal / opera nem értő közönség is úgy érezze, megérte az operát választani a rengeteg más lehetőség helyett.

Helyszín: Dinnyésháti kikötő
Műsoridő: 45 perc

5. KISKÖRE HALLÉPCSŐ
2017. július 29. (szombat) 14:20

Fellépők:

Dr. Báll Dávid, zongoraművész
Lőrincz Judit, koloratúrszoprán
Szegedi Csaba, bariton
Dr. Báll Dávid, zongoraművész

Báll Dávid fiatal kora ellenére generációjának egyik kiemelkedő muzsikusa. Közel harminc ország koncertpódiumain lépett fel, játszott többek között a Buenos Aires-i Teatro Colónban, a New York-i Lincoln Centerben, a bécsi Musikvereinsaalban, az amszterdami Concertgebouw-ban, a párizsi Salle Pleyelben, a salzburgi Festspielhausban, a muscati Royal Opera House-ban és a tokiói Kioi Hallban. Rendszeresen közreműködik a Budapesti Fesztiválzenekar produkcióiban, együtt zenélt már például Heinz Holligerrel, Peskó Zoltánnal, Mikhail Pletnevvel, Takács-Nagy Gáborral és Klaus Thunemannal. Kocsis Zoltán ezidáig öt alkalommal kérte fel a Nemzeti Filharmonikus Zenekar szólistájaként (Beethoven No. 5., Liszt No. 2., Prokofieff No. 3., Schönberg op. 42., Sztravinszkij Petrushka).

Lőrincz Judit, koloratúrszoprán

Lőrincz Judit a szegedi Liszt Ferenc Konzervatórium után Münchenben, a Richard Strauss Conservatoriumban folytatta tanulmányait, majd a frankfurti Zeneakadémián szerezte meg diplomáját opera énekesi szakon. Onnan az élet Sydneybe, Ausztráliába repítette, ahol Mozart Varázsfuvolájában az Éjkirálynő szerepében debütált. Ezt követően Judit Ausztrália majdnem minden nagyvárosában énekelt, melyeket többek között amerikai, észak-karolinai és németországi fellépések sora követett. 2009-ben a Magyar Állami Operaház az Éjkirálynő szerepére szerződtette. Rendszeresen koncertezik a Szolnoki Szimfonikus Zenekarral.

Szegedi Csaba, bariton

Szegedi Csaba Sajószentpéteren született 1981. december 1-jén.  A budapesti Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola magánének szakán Fekete Mária, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem énekművész–énektanár szakán Sólyom-Nagy Sándor volt a mestere. Az operaszakon Medveczky Ádám és Oberfrank Péter karmesterek, valamint Kovalik Balázs rendező irányításával képezte tovább tudását. 2008-as diplomaelőadásán Offenbach: Hoffmann meséi című operájából Miracle doktor és Dappertutto szerepét énekelte. Még ugyanebben az évben ösztöndíjasként szerződtette a Magyar Állami Operaház, ahol már az első évadban két főszerepben mutatkozott be: A sevillai borbély Figarójaként (rendező: Békés András nyomán: Kovalik Balázs) és Haydn: A filozófus lelke Kreonjaként Fischer Ádám vezényletével, Zsótér Sándor rendezésében. A következő szezonban a Varázsfuvola Papagenóját is alakíthatta – a karmester Fischer Ádám volt, rendező: Marton László. ...

Helyszín: Kiskörei Hallépcső, Kisköre
Műsoridő: 60 perc

6. ABÁDSZALÓK - STRAND
2017. július 29. (szombat) 15:50

Műsor:

István a király, mini rockopera

Fellépők:

Tóth Gabi, énekesnő
Keresztes Ildikó, énekesnő
Feke Pál, énekes
Szolnoki Péter, énekes
Keresztes Ildikó, énekesnő

Nagyon nehéz magammal, hahaha... Az életem olyan mint egy hullámvasút, csak fent és lent létezik, középút alig. Egyrészt túlságosan érzelemvezérelt, ösztön lény vagyok rettentő amplitúdókkal, ami áldás és átok is egyben, másrészt pedig átalakuló művész mint egy kaméleon aki minden helyzethez tud alkalmazkodni (ha akar...).

Amilyen még vagyok: emberséges, igazságos, egyenes, makacs, önfejű, fegyelmezett, maximalista őrült, aki vagy teljes erőbedobással csinál valamit, vagy sehogy.
Ja, és véletlenek nincsenek...

Feke Pál színész, énekes

Feke Pál Junior Prima és Artisjus díjas színész-énekes, 2009-ben az év könnyűzenei előadója, 2012-ben az év musical színésze, a Pepita magazin közönségdíjasa és Kecskeméten "A város kedvenc színésze". 2012-ben az Önkéntesség Európai Évének Magyarországi Nagykövete. Aranylemezes előadó.

Több mint 40 musical és rockopera főszereplője, az ország szinte minden kőszínházában és szabadtéri színpadán játszott. A Társulat című televíziós műsor győztes szereplője, a 25. és 30. éves István, a király címszereplője. Televíziós showműsorok állandó fellépője, a Csináljuk a Fesztivált című show győztes előadója, több televíziós produkció műsorvezetője. Több, mint 25 nagylemezen közreműködő, négy szólólemeze jelent meg. Zenekaraival folyamatosan koncertezik az ország sportcsarnokaiban és színházaiban.

Helyszín: Abádszalóki Strand, Abádszalók
Műsoridő: 60 perc

7. TISZADERZS
2017. július 29. (szombat) 17:20

Fellépő: Bartók Béla AMI, Szolnok növendékei

Helyszín: Tiszaderzs Gát, Tiszaderzs
Műsoridő: 15 perc

8. TISZASZŐLŐS
2017. július 29. (szombat) 18:10

Fellépő: Szitt Melinda - Mozdulat Táncműhely

Helyszín: Tiszaszőlős Gát, Tiszaszőlős
Műsoridő: 30 perc

9. TISZAFÜRED - KORMORÁN KIKÖTŐ
2017. július 29. (szombat) 18:45

Fellépő:

Lajkó Félix - hegedűművész

„Az ördög hegedűse”, a „Vajdaság Paganinije”, legutóbb „ló-suttogó”-nak is nevezték Lajkó Félixet. Leginkább egy őstehetség, aki eljutott a végponthoz, az alfához és omegához, ahol minden stílus eltűnik, csak a zene marad. Mindegy, milyen hangszeren, hegedűn, citerán, fütyülve vagy belebúgva a mikrofonba, mindegy milyen forrásból, népzenéből, klasszikusokból, bluesból, jazzből táplálkozva, Félix magán átszűrve, szabadon improvizálva elénk rakja a tiszta muzsikát a túlpartról.

Helyszín: Kormorán Kikötő, Tiszaörvény-Tiszafüred
Műsoridő: 60 perc

BOAT D'OPERA

2017. július 30. (vasárnap)

2017-ben a fesztivál harmadik napján egy teljesen új kezdeményezés fog debütálni a nagyközönség előtt, melyet a Boat D’Opera névvel illetünk. A kerékpártúrához hasonlóan minikoncerteket hallgathatunk különleges helyszíneken, amelyeket jelen esetben a Tiszai hajósok világát megidézve, 8-10 fős csónakokkal közelítünk majd meg.

A túra útvonala csónakkal megtéve 30 km.

Program

1. SZALÓK YACHT KLUB
2017. július 30. (vasárnap) 9:30

9:00-9:30: Regisztráció, Megnyitó

Fellépő:
Vizin Zenekar

Vizin Zenekar

Az 1980-as évek elejétől, kisebb-nagyobb változásokkal, tagok cseréjével, Pécs - Baranya népzenei életének egyik meghatározó nemzetiségi együttese az országosan is ismert és elismert VIZIN zenekar.

Jelenleg legfontosabb feladatunknak a Magyarországon élő horvát kisebbség zenei hagyományainak őrzését, színpadi előadását tekintjük. Repertoárunkon emellett horvát, magyarországi szerb, szerb, makedón és bolgár dallamok szerepelnek.

Tevékenységünk alapjai a gyűjtés, kapcsolattartás, és közös fellépések falusi népzenészekkel. Tanítóink közé számos, köreinkben neves, zenészt sorolhatunk: Vizin Antal - Antus, Kovács József, Végh Andor, Dervár Ferenc - Kume, Kozics Milán, Gátai István - Stipo bácsi, Gadányi Pál.

A tőlük tanult repertoárunkat többek között saját rendezésű táncházakon, illetve főként együttesek, asszonykórusok kísérésével, koreográfiák zenéjének összeállításával és színpadi bemutatásával népszerűsítjük.
A pécsi TANAC Néptáncegyüttes kísérése mellett gyakran kísérünk más horvát nemzetiségi tánccsoportokat, énekkarokat.

Rendszeresen fellépünk a pécsi August Šenoa asszonykórussal, illetve a barcsi Podravina együttessel.
A Jasen Trió tagjaival kiegészülve önállóan adunk koncerteket, illetve tánctanító segítségével táncházakat tartunk.

Helyszín: Szalók Yacht Klub
Műsoridő: 30 perc

2. CSAPCSE BEACH
2017. július 30. (vasárnap) 9:40

Fellépő:
A H2O Synchro SE sportolóinak bemutatója

A Yacht Klub közelében a Csapcse Beach előtti területen a H2O Synchro SE szinkronúszóinak speciális, kimondottan erre az alkalomra készített koreográfiája kápráztat majd el minket elsőként.

Helyszín: Csapcse Beach
Műsoridő: 30 perc

3. KISKÖREI SZAKASZMÉRNÖKSÉG
2017. július 30. (vasárnap) 11:25

Fellépő:
Passé Tánccsoport, Bánhidi Petra táncművész koreográfiájával

Bánhidi Petra - Passé Tánccsoport

Petra a Magyar Táncművészeti Főiskola modern táncpedagógus szakán végzett. Rendelkezik társastánc-oktatói és versenytánc-edző asszisztensi vizsgákkal is. Nívódíjas táncos, Érdemes művész. Argentin tangó világbajnokságot nyert 2004, 2005-ben. Mindene a tánc és a mozgás. Szeret gyerekekkel dolgozni és együtt örülni sikereiknek, melyekhez hozzásegítette őket. Nemzetközi versenyeken, és színházi előadásokon egyaránt lehet találkozni vele, fellép számos neves darabban.
Jelentős eredményeket és sikereket tudhat magáénak a versenytánc, a mazsorett és a modern tánc területén. Táncművészeti fesztiválokon (Miami, Hong Kong, Jugoszlávia, Velbert, Rimini, ) többször ért el dobogós helyezést.

Helyszín: Kiskörei Szakaszmérnökség, Kisköre
Műsoridő: 35 perc

4. KISKÖRE - HALLÉPCSŐ - SZIGET
2017. július 30. (vasárnap) 12:30

Fellépő:
Budapest Klezmer Band

Budapest Klezmer Band

Az immár 1990 óta működő Budapest Klezmer Band előadásai rendkívüli élménnyé teszik a tradicionális zsidó zenét. Zenei átiratokat játszanak, amelyeket az együttes alapítója és vezetője, a Kossuth díjas Jávori Ferenc komponál. Ezek a dallamok Közép-Kelet-Európa azon területéről származnak, ahol a zsidó zenei kultúra egykor virágzó volt. A Budapest Klezmer Band Európában és Amerikában egyaránt ismert és közkedvelt, - kilépve a liturgikus környezetből - sokoldalúságáról tett tanúbizonyságot. Felléptek a Madách Színház, Kerényi Imre által rendezett „Hegedűs a háztetőn” című musicaljében, a Győri Balett és a Budapest Klezmer Band közös, "Purim, avagy a sorsvetés” című produkciójában szintén élőben adják elő Jávori Ferenc szerzeményét. Ezzel a produkcióval Hollandiában, New York-ban, New Jersey-ben és Németországban, Londonban, Szlovákiában Finnországban, Dániában, Svédországban, Olaszországban turnézott a két együttes, mindenhol óriási sikerrel. A Budapest Klezmer Band megkísérelte a klezmer és a klasszikus zene ötvözetét is, művelve az évezred rendkívül divatos zenei formáját, a "crossover"-t.  A kölcsönös, egymás zenéje iránti érdeklődésben, a Liszt Ferenc Kamarazenekar hangversenymestere, Rolla János felkérte a Budapest Klezmer Band alapítóját, hogy egy olyan művet komponáljon, amelyben a két együttes együtt játszhat. Ez a "Klezmer Szvit", Az együttes 2003 augusztusában Artisjus-díjat kapott.

Helyszín: Hallépcső, Kisköre
Műsoridő: 60 perc

5. KISKÖREI STRAND
2017. július 30. (vasárnap) 14:40

Fellépő:
100 fős Asszonykórus

Helyszín: Strand, Kisköre
Műsoridő: 30 perc

6. DINNYÉSHÁT
2017. július 30. (vasárnap) 16:25

Fellépő:
A Magyar Állami Operaház meglepetésvendégei

Helyszín: Dinnyésháti kikötő, Tiszanána - Dinnyéshát
Műsoridő: 35 perc

7. IV. ÖBLÍTŐCSATORNA
2017. július 30. (vasárnap) 17:30

Fellépők:

Ábrahám Márta, hegedűművész
Bábel Klára, hárfaművész
Helyszín: IV. öblítőcsatorna
Műsoridő: 30 perc

8. BARNA SZIGETE
2017. július 30. (vasárnap) 18:10

Fellépők:

Szirtes Edina Mókus és a Szirtes vonósnégyes

A fergeteges humorú kecskeméti lányt) korkedvezménnyel vették fel a szegedi konzervatóriumba, és lévén a legkisebb, a többiek anyáskodásának köszönheti azt a nevét, amit  világszerte ismernek. Hegedűművész diplomájával évek óta szinte le sem jön a színpadról, szenzációsan énekel. „Szirtes Edina Mókus a magyar world-zenei színtér egyik legrendhagyóbb figurája. Nagyon ritka koktél az övé: virtuózan rutinos profi, s közben száz százalék természetes egyéniség. Hol folkos, hol sanzonos, hol keleties, hol kortárs zenés hangzásban utazik, de markáns hegedűfutamai és száz közül is felismerhető, sodró-nyers énekhangja mindenféle áramlatokon felül emelik.” (Lackfi János) Lassan (inkább gyorsan) meg kéne barátkoznia a nagy és telt házas koncertekkel, és azzal, hogy egyre nagyobb rajongótábora követi minden megmozdulását. Már, ha bírja a tempót, amit Mókus diktál.

Helyszín: Barna szigete
Műsoridő: 30 perc

9. SZALÓK YACHT CLUB
2017. július 30. (vasárnap) 19:25

Záróműsor

Fellépő:

Tiszafüredi Ifjúsági Fúvószenekar
Vezető: Kerekes András
A fúvószenekar 1985-ben alakult a tiszafüredi Fekete László Zeneiskola néhány növendékéből melyhez Szúnyogh József és Balla Tibor tanár urak nevei fűződnek. A zeneiskola életében mérföldkőnek számító együttes 1987 februárjában felvette a "Tiszafüredi Ifjúsági Fúvószenekar" nevet. A karmester Balla Tibor tanár úr volt egészen 2013 januárjáig. Vezetésével az együttes több alkalommal ért el helyezést országos, illetve nemzetközi versenyeken, fesztiválokon, és zenekari találkozókon és szinte minden évben utazást szervezett Európa számos országába.

Jelenleg volt és jelenlegi zeneiskolai tanulókból, általános-, közép-és felsőfokú intézmények diákjaiból, valamint dolgozó fiatalokból áll. A zenekar –melyet 2014 szeptemberétől Kerekes András vezet - egyaránt játszik hagyományos fúvószenét, indulókat, polkákat, valamint világslágerek, musicalrészletek és filmzenék átdolgozásait. 2015 áprilisában megrendezett „VI. Demecseri Fúvószenekari Találkozó és Minősítő Verseny”-en, „D” kategóriában elért kiemelt arany minősítés. 2015 júliusában a zenekar sikeresen szerepelt az olaszországi Theramo tartományban rendszeresen megrendezett Nemzetközi Fúvószenekari Fesztiválon, illetve idén vendégszerepel Tiszafüred lengyel testvérvárosában, Plonskban, valamint a portugál Lamego város nemzetközi fesztiválján.

Helyszín: Szalók Yacht Club, Attila-öböl, Abádszalók
Műsoridő: 45 perc

* A műsor és szereplőváltoztatás joga fenntartva!

Online jegyvásárlás

 


Megjegyzés az időpontokhoz:

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.
Forrás: A rendezvény Facebook oldala

Kapcsolódó időpontok

2017.10.02. Tiszafüredi programok 2017. Fesztiválok, események, rendezvények a Tisza-tónál
Zene Világnapja a Kovács Pál Művelődési Központban
2017.10.02. - 2017.10.08. Tiszafüredi programok 2017. Fesztiválok, események, rendezvények a Tisza-tónál
Országos Könyvtári Napok - író-olvasó találkozók,könyvbemutatók, előadások
2017.10.05. Tiszafüredi programok 2017. Fesztiválok, események, rendezvények a Tisza-tónál
ŐRÁLLÓ előadás sorozat a Művelődési Központban - Dr. Csernus Imre
2017.10.06. Tiszafüredi programok 2017. Fesztiválok, események, rendezvények a Tisza-tónál
Aradi Vértanúk Emléknapja - Kossuth tér 1848-as emlékmű
2017.10.07. Tiszafüredi programok 2017. Fesztiválok, események, rendezvények a Tisza-tónál
VEZETETT TÚRÁK A SZABICS KIKÖTŐBŐL
2017.10.07. 10:00 Szabics Kikötő programok 2017 Tiszafüred
VEZETETT TÚRÁK
2017.10.14. Tiszafüredi programok 2017. Fesztiválok, események, rendezvények a Tisza-tónál
VEZETETT TÚRÁK A SZABICS KIKÖTŐBŐL
2017.10.14. Tiszafüredi programok 2017. Fesztiválok, események, rendezvények a Tisza-tónál
Reformáció 500 országos foltvarró kiállítás és fesztivál megnyitó
2017.10.14. 10:00 Szabics Kikötő programok 2017 Tiszafüred
VEZETETT TÚRÁK
2017.10.21. Tiszafüredi programok 2017. Fesztiválok, események, rendezvények a Tisza-tónál
VEZETETT TÚRÁK A SZABICS KIKÖTŐBŐL
2017.10.21. 10:00 Szabics Kikötő programok 2017 Tiszafüred
VEZETETT TÚRÁK
2017.10.23. Tiszafüredi programok 2017. Fesztiválok, események, rendezvények a Tisza-tónál
1956-os Forradalom és Szabadságharc Ünnepe - Kiss Pál tér
2017.10.28. Tiszafüredi programok 2017. Fesztiválok, események, rendezvények a Tisza-tónál
VEZETETT TÚRÁK A SZABICS KIKÖTŐBŐL
2017.10.28. 10:00 Szabics Kikötő programok 2017 Tiszafüred
VEZETETT TÚRÁK
2017.10.30. - 2017.11.03. Szabics Kikötő programok 2017 Tiszafüred
ŐSZI SZÜNET A SZABICS KIKÖTŐVEL
2017.10.30. - 2017.11.03. Tiszafüredi programok 2017. Fesztiválok, események, rendezvények a Tisza-tónál
ŐSZI SZÜNET A SZABICS KIKÖTŐVEL
2017.11.11. Tiszafüredi programok 2017. Fesztiválok, események, rendezvények a Tisza-tónál
Háry János kiállítás a Kodály Zoltán emlékév tiszteletére - megnyitó
2017.11.25. Tiszafüredi programok 2017. Fesztiválok, események, rendezvények a Tisza-tónál
Böllérfesztivál
2017.11.25. Tisza-tó fesztiválok Tiszafüreden és környékén, szállással a Tisza Balneum Hotelben
2017.11.25. Tiszafüredi programok 2017. Fesztiválok, események, rendezvények a Tisza-tónál
Angyali Hangok - Harmónia Kamarakórus XXVI. Adventi hangversenye a Római Katolikus Templomban
2017.11.25. - 2017.12.28. Advent Tiszafüreden 2017
2017.07.10. - 2017.12.31. Tisza-tó programok 2017
2017.12.16. Tiszafüredi programok 2017. Fesztiválok, események, rendezvények a Tisza-tónál
Ismerős Arcok koncert a Piac téren
2017.12.16. - 2017.12.23. Tiszafüredi programok 2017. Fesztiválok, események, rendezvények a Tisza-tónál
Karácsonyi Falu - vásár
2017.12.17. Tiszafüredi programok 2017. Fesztiválok, események, rendezvények a Tisza-tónál
Luca naptól Vízkeresztig - Benedek Gábor Városi Sportcsarnok
2017.12.22. Tiszafüredi programok 2017. Fesztiválok, események, rendezvények a Tisza-tónál
Mazsorett Gála a Benedek Gábor Városi Sportcsarnokban
2017.12.28. Tiszafüredi programok 2017. Fesztiválok, események, rendezvények a Tisza-tónál
Óévbúcsúztató hangverseny a Tiszafüredi Ifjúsági Fúvószenekar közreműködésével - Benedek Gábor Városi Sportcsarnok
2017.01.01. - 2017.12.31. Fesztiválok 2017. Online jegyvásárlás
2017.12.31. Tiszafüredi programok 2017. Fesztiválok, események, rendezvények a Tisza-tónál
Utcabál
KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál 2017