Több mint két évtizede kezdtünk szőlészettel és borászattal foglalkozni. A felmenők hagyományai nyomán született a családi vállalkozás, ami a bortermelés mellett italkereskedelemmel is foglalkozik. Kiaknázva a kínálkozó lehetőségeinket és valóra váltva egyik nagy álmunkat, az utóbbi években pálinka és ásványvíz is került termékpalettánkra.
Több mint két évtizede kezdtünk szőlészettel és borászattal foglalkozni. A felmenők hagyományai nyomán született a családi vállalkozás, ami a bortermelés mellett italkereskedelemmel is foglalkozik. Kiaknázva a kínálkozó lehetőségeinket és valóra váltva egyik nagy álmunkat, az utóbbi években pálinka és ásványvíz is került termékpalettánkra.
Több mint két évtizede kezdtünk szőlészettel és borászattal foglalkozni. A felmenők hagyományai nyomán született a családi vállalkozás, ami a bortermelés mellett italkereskedelemmel is foglalkozik. Kiaknázva a kínálkozó lehetőségeinket és valóra váltva egyik nagy álmunkat, az utóbbi években pálinka és ásványvíz is került termékpalettánkra.
Kóstolja meg Bács-Kiskun megye legrégebben működő főzdéjében készült, hagyományos kisüsti technológiával főzött pálinkáit! Termékeink főként Kecskemét környékén termesztett, kizárólag kiváló minőségű, érett gyümölcsből készülnek. Mivel a jó pálinka kitűnő alapanyag más italok elkészítéséhez is, ezért három féle különleges likőrt is gyártunk. Likőrjeink féltve őrzött, régi családi receptek alapján készülnek. Több hónapos pihentetés és a kívánt alkoholtartalom beállítása után zárjuk palackba a természet kincseit. Szeszfőzdénkben elsősorban bérfőzés működik, ahol vállaljuk magánszemélyek részére jó minőségű, hozott cefréjük kifőzését. Lehetőséget biztosítunk szeszfőzdénk és a Solti Pálinkaház megtekintésére is. Célunk: prémium minőségű pálinkák előállítása és megismertetése. Kóstoltató programokra, főzdetúrákra várunk minden érdeklődőt!
Kóstolja meg Bács-Kiskun megye legrégebben működő főzdéjében készült, hagyományos kisüsti technológiával főzött pálinkáit! Termékeink főként Kecskemét környékén termesztett, kizárólag kiváló minőségű, érett gyümölcsből készülnek. Mivel a jó pálinka kitűnő alapanyag más italok elkészítéséhez is, ezért három féle különleges likőrt is gyártunk. Likőrjeink féltve őrzött, régi családi receptek alapján készülnek. Több hónapos pihentetés és a kívánt alkoholtartalom beállítása után zárjuk palackba a természet kincseit. Szeszfőzdénkben elsősorban bérfőzés működik, ahol vállaljuk magánszemélyek részére jó minőségű, hozott cefréjük kifőzését. Lehetőséget biztosítunk szeszfőzdénk és a Solti Pálinkaház megtekintésére is. Célunk: prémium minőségű pálinkák előállítása és megismertetése. Kóstoltató programokra, főzdetúrákra várunk minden érdeklődőt!
Kóstolja meg Bács-Kiskun megye legrégebben működő főzdéjében készült, hagyományos kisüsti technológiával főzött pálinkáit! Termékeink főként Kecskemét környékén termesztett, kizárólag kiváló minőségű, érett gyümölcsből készülnek. Mivel a jó pálinka kitűnő alapanyag más italok elkészítéséhez is, ezért három féle különleges likőrt is gyártunk. Likőrjeink féltve őrzött, régi családi receptek alapján készülnek. Több hónapos pihentetés és a kívánt alkoholtartalom beállítása után zárjuk palackba a természet kincseit. Szeszfőzdénkben elsősorban bérfőzés működik, ahol vállaljuk magánszemélyek részére jó minőségű, hozott cefréjük kifőzését. Lehetőséget biztosítunk szeszfőzdénk és a Solti Pálinkaház megtekintésére is. Célunk: prémium minőségű pálinkák előállítása és megismertetése. Kóstoltató programokra, főzdetúrákra várunk minden érdeklődőt!
A Sümegi és Fiai Pincészet családi vállalkozás, amely szakmai alapjait dédapánktól szerezte. Ezeket a családi tradiciókat ötvözzük modern technológiával és kreativitással, amikor különleges borainkat elkészítjük. Célunk, hogy a Hajós-Bajai borvidék hírnevét is öregbítve, olyan eltűnt borokat élesszünk újjá, amelyek a magyar történelem során a mindennapok részeivé váltak.
A Sümegi és Fiai Pincészet családi vállalkozás, amely szakmai alapjait dédapánktól szerezte. Ezeket a családi tradiciókat ötvözzük modern technológiával és kreativitással, amikor különleges borainkat elkészítjük. Célunk, hogy a Hajós-Bajai borvidék hírnevét is öregbítve, olyan eltűnt borokat élesszünk újjá, amelyek a magyar történelem során a mindennapok részeivé váltak.
A Sümegi és Fiai Pincészet családi vállalkozás, amely szakmai alapjait dédapánktól szerezte. Ezeket a családi tradiciókat ötvözzük modern technológiával és kreativitással, amikor különleges borainkat elkészítjük. Célunk, hogy a Hajós-Bajai borvidék hírnevét is öregbítve, olyan eltűnt borokat élesszünk újjá, amelyek a magyar történelem során a mindennapok részeivé váltak.