Turizmus Program

Csabai Kolbászfesztivál

Halloween

Balatoni Gasztrohétvége

Csoki workshopok

Horgászkiállítás Budapest

Párkapcsolat sémák

Édesség Fesztivál

Csabai Kolbászfesztivál 2025. október 23-26. Békéscsaba
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Csabai Kolbászfesztivál 2025. október 23-26. Békéscsaba
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar

Balatoni gasztronómia

A Nyári Pince a Szent György-hegy déli oldalán, a Tarányi Pincétől illetve a Lengyel-kápolnától 200 méterre várja vendégeit kitűnő boraival és csodálatos kilátásával. Folyó és palackozott borok is megtalálhatók pincénkben. Borkóstolók bejelentkezéssel.

A Nyári Pince a Szent György-hegy déli oldalán, a Tarányi Pincétől illetve a Lengyel-kápolnától 200 méterre várja vendégeit kitűnő boraival és csodálatos kilátásával. Folyó és palackozott borok is megtalálhatók pincénkben. Borkóstolók bejelentkezéssel.

A Nyári Pince a Szent György-hegy déli oldalán, a Tarányi Pincétől illetve a Lengyel-kápolnától 200 méterre várja vendégeit kitűnő boraival és csodálatos kilátásával. Folyó és palackozott borok is megtalálhatók pincénkben. Borkóstolók bejelentkezéssel.

Szigeti Andrea és férje badacsonyi borműhelye egy kézműves pincészet, ahol kis tételszámban, de magas minőségben készülnek a borok elsősorban szürkebarát és olaszrizling fajtákból.

Szigeti Andrea és férje badacsonyi borműhelye egy kézműves pincészet, ahol kis tételszámban, de magas minőségben készülnek a borok elsősorban szürkebarát és olaszrizling fajtákból.

Szigeti Andrea és férje badacsonyi borműhelye egy kézműves pincészet, ahol kis tételszámban, de magas minőségben készülnek a borok elsősorban szürkebarát és olaszrizling fajtákból.

Éttermünk egy igazi OÁZIS a nagyvárosok zaja után, virágok özönével és állatokkal. Az étterem csendes, nyugodt környezetben található a Belső-tó fölött. Minden irányból sárga tábláink segítségével könnyen megközelíthető. Mozgássérültek közlekedésére is alkalmas.

Éttermünk egy igazi OÁZIS a nagyvárosok zaja után, virágok özönével és állatokkal. Az étterem csendes, nyugodt környezetben található a Belső-tó fölött. Minden irányból sárga tábláink segítségével könnyen megközelíthető. Mozgássérültek közlekedésére is alkalmas.

Éttermünk egy igazi OÁZIS a nagyvárosok zaja után, virágok özönével és állatokkal. Az étterem csendes, nyugodt környezetben található a Belső-tó fölött. Minden irányból sárga tábláink segítségével könnyen megközelíthető. Mozgássérültek közlekedésére is alkalmas.

Koktélok, pizzák nagy választékát és mindent, mi szem-szájnak ingere. Hangulatos kerthelyiség, terasz. Ingyenes házhoz szállítás! Nyitva: egész évben.

Koktélok, pizzák nagy választékát és mindent, mi szem-szájnak ingere. Hangulatos kerthelyiség, terasz. Ingyenes házhoz szállítás! Nyitva: egész évben.

Koktélok, pizzák nagy választékát és mindent, mi szem-szájnak ingere. Hangulatos kerthelyiség, terasz. Ingyenes házhoz szállítás! Nyitva: egész évben.

A balatonrendesi szőlőnek közepében, az étterem mögötti területen megbúvó „pirosköves-házban” építettük ki szőlőfeldolgozónkat és borászatunkat is. A terület könnyen megtalálható a borkereső ember számára, mivel a 71-s főút mentén helyezkedik el, Ábrahámhegy határában, a Kúria Éttermet körbeölelve.

A balatonrendesi szőlőnek közepében, az étterem mögötti területen megbúvó „pirosköves-házban” építettük ki szőlőfeldolgozónkat és borászatunkat is. A terület könnyen megtalálható a borkereső ember számára, mivel a 71-s főút mentén helyezkedik el, Ábrahámhegy határában, a Kúria Éttermet körbeölelve.

A balatonrendesi szőlőnek közepében, az étterem mögötti területen megbúvó „pirosköves-házban” építettük ki szőlőfeldolgozónkat és borászatunkat is. A terület könnyen megtalálható a borkereső ember számára, mivel a 71-s főút mentén helyezkedik el, Ábrahámhegy határában, a Kúria Éttermet körbeölelve.

A Hunguest Hotel Pelion konyhája méltán vált híressé az elmúlt évek alatt. Hétről hétre felejthetetlen ételkülönlegességekkel, tapasztalt konyhafőnökünk jóízű gasztronómiai remekeivel várja új és visszatérő vendégeit Orchidea Éttermünk. A fakupolás, 300 fős étterem kellemes, hangulatos helyszíne minden étkezésnek.

A Hunguest Hotel Pelion konyhája méltán vált híressé az elmúlt évek alatt. Hétről hétre felejthetetlen ételkülönlegességekkel, tapasztalt konyhafőnökünk jóízű gasztronómiai remekeivel várja új és visszatérő vendégeit Orchidea Éttermünk. A fakupolás, 300 fős étterem kellemes, hangulatos helyszíne minden étkezésnek.

A Hunguest Hotel Pelion konyhája méltán vált híressé az elmúlt évek alatt. Hétről hétre felejthetetlen ételkülönlegességekkel, tapasztalt konyhafőnökünk jóízű gasztronómiai remekeivel várja új és visszatérő vendégeit Orchidea Éttermünk. A fakupolás, 300 fős étterem kellemes, hangulatos helyszíne minden étkezésnek.

Pincészetünk családi vállalkozás. 1994 előtt, jó magyar család lévén Dédapám, Nagyapám saját maguknak, kis mennyiségben mindig készítettek bort. Ők csak saját tapasztalataikra hagyatkoztak , érzésből, saját ízlésüknek megfelelően borászkodtak. 1994 után Országh Zoltánt (Édesapámat) érintette meg a szakma szeretete és indult el a minőségi borászkodás útján. Akkor még 3 ha szőlőterülettel rendelkeztünk, legfőképpen Olaszrizlingre és Királyleánykára hagyatkoztunk, ezek a fajták alapozták meg a jövőnket. Édesapám fektette le az alapköveket és az alapelveket, melyek a mai napig jellemeznek minket. Egész gyermekkoromat a Bor mellet töltöttem, és ennek köszönhetően különleges kapcsolat alakult ki „Kettőnk” között.

Pincészetünk családi vállalkozás. 1994 előtt, jó magyar család lévén Dédapám, Nagyapám saját maguknak, kis mennyiségben mindig készítettek bort. Ők csak saját tapasztalataikra hagyatkoztak , érzésből, saját ízlésüknek megfelelően borászkodtak. 1994 után Országh Zoltánt (Édesapámat) érintette meg a szakma szeretete és indult el a minőségi borászkodás útján. Akkor még 3 ha szőlőterülettel rendelkeztünk, legfőképpen Olaszrizlingre és Királyleánykára hagyatkoztunk, ezek a fajták alapozták meg a jövőnket. Édesapám fektette le az alapköveket és az alapelveket, melyek a mai napig jellemeznek minket. Egész gyermekkoromat a Bor mellet töltöttem, és ennek köszönhetően különleges kapcsolat alakult ki „Kettőnk” között.

Pincészetünk családi vállalkozás. 1994 előtt, jó magyar család lévén Dédapám, Nagyapám saját maguknak, kis mennyiségben mindig készítettek bort. Ők csak saját tapasztalataikra hagyatkoztak , érzésből, saját ízlésüknek megfelelően borászkodtak. 1994 után Országh Zoltánt (Édesapámat) érintette meg a szakma szeretete és indult el a minőségi borászkodás útján. Akkor még 3 ha szőlőterülettel rendelkeztünk, legfőképpen Olaszrizlingre és Királyleánykára hagyatkoztunk, ezek a fajták alapozták meg a jövőnket. Édesapám fektette le az alapköveket és az alapelveket, melyek a mai napig jellemeznek minket. Egész gyermekkoromat a Bor mellet töltöttem, és ennek köszönhetően különleges kapcsolat alakult ki „Kettőnk” között.

Az Öreghegy-Fogadó a Balaton – felvidéki Nemzeti – park területén található a Káli – medencében, Szentbékkállán a Balatontól kb. 10 km-re. A parasztbarokk stílusban épült fogadót kellemes park övezi, kilátással a nyugalmat árasztó természet harmóniájára, a Káli-medencére. Idelátogató vendégeink számára színes és sokrétű szolgáltatást biztosítunk..Éttermünk 80, teraszunk 40, fedett kerthelyiségünk 70 fő fogadására alkalmas. Ételeink ízeikben saját jellegűek, választékosak és minőségiek.

Az Öreghegy-Fogadó a Balaton – felvidéki Nemzeti – park területén található a Káli – medencében, Szentbékkállán a Balatontól kb. 10 km-re. A parasztbarokk stílusban épült fogadót kellemes park övezi, kilátással a nyugalmat árasztó természet harmóniájára, a Káli-medencére. Idelátogató vendégeink számára színes és sokrétű szolgáltatást biztosítunk..Éttermünk 80, teraszunk 40, fedett kerthelyiségünk 70 fő fogadására alkalmas. Ételeink ízeikben saját jellegűek, választékosak és minőségiek.

Az Öreghegy-Fogadó a Balaton – felvidéki Nemzeti – park területén található a Káli – medencében, Szentbékkállán a Balatontól kb. 10 km-re. A parasztbarokk stílusban épült fogadót kellemes park övezi, kilátással a nyugalmat árasztó természet harmóniájára, a Káli-medencére. Idelátogató vendégeink számára színes és sokrétű szolgáltatást biztosítunk..Éttermünk 80, teraszunk 40, fedett kerthelyiségünk 70 fő fogadására alkalmas. Ételeink ízeikben saját jellegűek, választékosak és minőségiek.

A yacht kikötőben található, de az utca felé is nyitva tartó borbárban házi sütemények, saját készítésű hamburgerek, saláták és pizzák mellé a saját és a Balaton kör tagjainak borait kínáljuk.

A yacht kikötőben található, de az utca felé is nyitva tartó borbárban házi sütemények, saját készítésű hamburgerek, saláták és pizzák mellé a saját és a Balaton kör tagjainak borait kínáljuk.

A yacht kikötőben található, de az utca felé is nyitva tartó borbárban házi sütemények, saját készítésű hamburgerek, saláták és pizzák mellé a saját és a Balaton kör tagjainak borait kínáljuk.

Szőlészetünk és pincészetünk évszázados családi generációkon alapul, ahol a szőlőművelés és borkészítés apáról fiúra száll. Szőlőterületeink a Káli-medencében, Köveskálon a vulkánikus eredetű Fekete-hegy déli lejtőin Kishegy, Cserekút, Kisgyepű és Csákvölgy dűlőiben fekszenek. Célkitűzésünk, hogy az egykor Árpád házi királyainknak szállított Káli-medence borai újra a minőségi borfogyasztók asztalára kerüljenek, ismerté és kedvelté váljanak. A jelenlegi 16 ha területen olaszrizling, szürkebarát, tramini, furmint, juhfark, riesling, pinot noir, cabernet sauvignon, kékfrankos és syrah szőlőt termelünk. Tematikus borkóstolót 8 főtől vállalunk előre egyeztetett időpontban.

Szőlészetünk és pincészetünk évszázados családi generációkon alapul, ahol a szőlőművelés és borkészítés apáról fiúra száll. Szőlőterületeink a Káli-medencében, Köveskálon a vulkánikus eredetű Fekete-hegy déli lejtőin Kishegy, Cserekút, Kisgyepű és Csákvölgy dűlőiben fekszenek. Célkitűzésünk, hogy az egykor Árpád házi királyainknak szállított Káli-medence borai újra a minőségi borfogyasztók asztalára kerüljenek, ismerté és kedvelté váljanak. A jelenlegi 16 ha területen olaszrizling, szürkebarát, tramini, furmint, juhfark, riesling, pinot noir, cabernet sauvignon, kékfrankos és syrah szőlőt termelünk. Tematikus borkóstolót 8 főtől vállalunk előre egyeztetett időpontban.

Szőlészetünk és pincészetünk évszázados családi generációkon alapul, ahol a szőlőművelés és borkészítés apáról fiúra száll. Szőlőterületeink a Káli-medencében, Köveskálon a vulkánikus eredetű Fekete-hegy déli lejtőin Kishegy, Cserekút, Kisgyepű és Csákvölgy dűlőiben fekszenek. Célkitűzésünk, hogy az egykor Árpád házi királyainknak szállított Káli-medence borai újra a minőségi borfogyasztók asztalára kerüljenek, ismerté és kedvelté váljanak. A jelenlegi 16 ha területen olaszrizling, szürkebarát, tramini, furmint, juhfark, riesling, pinot noir, cabernet sauvignon, kékfrankos és syrah szőlőt termelünk. Tematikus borkóstolót 8 főtől vállalunk előre egyeztetett időpontban.

1...262728...41

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Pontyshow 2025. november 7-9. Magyarország egyik legnagyobb horgászkiállítása
Pávai Fesztivál 2025. október 24-25. Hajdúszoboszló
Őszí wellness Hévíz felnőttbarát szállodájában gasztronómiai élményekkel
Pontyshow 2025. november 7-9. Magyarország egyik legnagyobb horgászkiállítása
Pávai Fesztivál 2025. október 24-25. Hajdúszoboszló
Őszí wellness Hévíz felnőttbarát szállodájában gasztronómiai élményekkel

Legjobb élmények