A borlovagrend célkitűzése ápolni és átadni Tihany-félsziget szőlészeti borászati hagyományait. Népszerűsíteni a kulturált borfogyasztást, hogy a borgasztronómia turisztikai vonzerővé váljon. Mindezt úgy, hogy közben Tihany jó híre növekedjen. A tihanyi borrend zászlósbora a Tihanyi Cabernet. A tihanyi félszigeten termett bor íz- gazdagsága és eleganciája utolérhetetlen, illata rabul ejtő, a fogyasztónak csodálatos élményt nyújt. Színgazdagsága a tihanyi bércek ékköve.
A borlovagrend célkitűzése ápolni és átadni Tihany-félsziget szőlészeti borászati hagyományait. Népszerűsíteni a kulturált borfogyasztást, hogy a borgasztronómia turisztikai vonzerővé váljon. Mindezt úgy, hogy közben Tihany jó híre növekedjen. A tihanyi borrend zászlósbora a Tihanyi Cabernet. A tihanyi félszigeten termett bor íz- gazdagsága és eleganciája utolérhetetlen, illata rabul ejtő, a fogyasztónak csodálatos élményt nyújt. Színgazdagsága a tihanyi bércek ékköve.
A borlovagrend célkitűzése ápolni és átadni Tihany-félsziget szőlészeti borászati hagyományait. Népszerűsíteni a kulturált borfogyasztást, hogy a borgasztronómia turisztikai vonzerővé váljon. Mindezt úgy, hogy közben Tihany jó híre növekedjen. A tihanyi borrend zászlósbora a Tihanyi Cabernet. A tihanyi félszigeten termett bor íz- gazdagsága és eleganciája utolérhetetlen, illata rabul ejtő, a fogyasztónak csodálatos élményt nyújt. Színgazdagsága a tihanyi bércek ékköve.
A TILIA több, mint egy borvendéglő. Az ízletes ételek mellett, szellemi és lelki táplálékot is nyújtunk TILIART koncert sorozatunkkal, mert szerintünk a dolgok összefüggenek, és aki értékeli a finom ízeket, a zamatos borokat, az szereti a jó zenét, és a tartalmas gondolatokat is. A Tilia Borvendéglő a Magyar Konyha Magazin szerint a 10 legjobb észak-balatoni hely között található. Hagyományos, magyaros konyhát képviselünk, megspékelve egy kis mediterrán, néha észak-afrikai, ázsiai vagy skandináv stíluselemmel. Az ételeket friss, helyi alapanyagokból készítjük. Ételeinket az itt lévő hegyek boraihoz társítjuk.
A TILIA több, mint egy borvendéglő. Az ízletes ételek mellett, szellemi és lelki táplálékot is nyújtunk TILIART koncert sorozatunkkal, mert szerintünk a dolgok összefüggenek, és aki értékeli a finom ízeket, a zamatos borokat, az szereti a jó zenét, és a tartalmas gondolatokat is. A Tilia Borvendéglő a Magyar Konyha Magazin szerint a 10 legjobb észak-balatoni hely között található. Hagyományos, magyaros konyhát képviselünk, megspékelve egy kis mediterrán, néha észak-afrikai, ázsiai vagy skandináv stíluselemmel. Az ételeket friss, helyi alapanyagokból készítjük. Ételeinket az itt lévő hegyek boraihoz társítjuk.
A TILIA több, mint egy borvendéglő. Az ízletes ételek mellett, szellemi és lelki táplálékot is nyújtunk TILIART koncert sorozatunkkal, mert szerintünk a dolgok összefüggenek, és aki értékeli a finom ízeket, a zamatos borokat, az szereti a jó zenét, és a tartalmas gondolatokat is. A Tilia Borvendéglő a Magyar Konyha Magazin szerint a 10 legjobb észak-balatoni hely között található. Hagyományos, magyaros konyhát képviselünk, megspékelve egy kis mediterrán, néha észak-afrikai, ázsiai vagy skandináv stíluselemmel. Az ételeket friss, helyi alapanyagokból készítjük. Ételeinket az itt lévő hegyek boraihoz társítjuk.
Négycsillagos gasztroélmények a vízpart szerelmeseinek. Panorámás éttermünkből páratlan kilátás nyílik a Balatonra. Ha még közelebbről élvezné a látványt és az ízeket, 80 fős vízparti teraszunkon jó időben ezt is megteheti, ahol az ízletes ételek, az italok és a kivételes környezet együtt garantálják a különleges élményt. A kulináris élvezetekről kiváló mesterszakácsunk, Schneider József gondoskodik.
Négycsillagos gasztroélmények a vízpart szerelmeseinek. Panorámás éttermünkből páratlan kilátás nyílik a Balatonra. Ha még közelebbről élvezné a látványt és az ízeket, 80 fős vízparti teraszunkon jó időben ezt is megteheti, ahol az ízletes ételek, az italok és a kivételes környezet együtt garantálják a különleges élményt. A kulináris élvezetekről kiváló mesterszakácsunk, Schneider József gondoskodik.
Négycsillagos gasztroélmények a vízpart szerelmeseinek. Panorámás éttermünkből páratlan kilátás nyílik a Balatonra. Ha még közelebbről élvezné a látványt és az ízeket, 80 fős vízparti teraszunkon jó időben ezt is megteheti, ahol az ízletes ételek, az italok és a kivételes környezet együtt garantálják a különleges élményt. A kulináris élvezetekről kiváló mesterszakácsunk, Schneider József gondoskodik.
A pince a Balatontól 3 km-re Kőröshegy Kishegy-nek nevezett részén, a műútról gépjárművel jól megközelíthető helyen található. A család elsősorban a hírneves kőröshegyi olaszrizlinggel foglalkozik, melyet különleges üvegbe palackoznak. A negyven fős befogadó képességű pincében előzetes bejelentkezés alapján csoportokat is vendégül látnak.
A pince a Balatontól 3 km-re Kőröshegy Kishegy-nek nevezett részén, a műútról gépjárművel jól megközelíthető helyen található. A család elsősorban a hírneves kőröshegyi olaszrizlinggel foglalkozik, melyet különleges üvegbe palackoznak. A negyven fős befogadó képességű pincében előzetes bejelentkezés alapján csoportokat is vendégül látnak.
A pince a Balatontól 3 km-re Kőröshegy Kishegy-nek nevezett részén, a műútról gépjárművel jól megközelíthető helyen található. A család elsősorban a hírneves kőröshegyi olaszrizlinggel foglalkozik, melyet különleges üvegbe palackoznak. A negyven fős befogadó képességű pincében előzetes bejelentkezés alapján csoportokat is vendégül látnak.
Családi pincénk a Balaton északi partján elhelyezkedő csopaki borvidék területén, Csopakon, a berekháti dűlőben található. Az agyagfugázású, kőboltozatos boros pince 1837-ben épült. A szőlőtermelés, borkészítés családi hagyományok útján folytatódott, melyet nagy gondossággal ápolunk mind a mai napig. A jelenlegi szőlőterület kizárólag Csopakon található, Olaszrizling, Sárga Muskotály, Sauvignon Blanc fajtákkal.
Családi pincénk a Balaton északi partján elhelyezkedő csopaki borvidék területén, Csopakon, a berekháti dűlőben található. Az agyagfugázású, kőboltozatos boros pince 1837-ben épült. A szőlőtermelés, borkészítés családi hagyományok útján folytatódott, melyet nagy gondossággal ápolunk mind a mai napig. A jelenlegi szőlőterület kizárólag Csopakon található, Olaszrizling, Sárga Muskotály, Sauvignon Blanc fajtákkal.
Családi pincénk a Balaton északi partján elhelyezkedő csopaki borvidék területén, Csopakon, a berekháti dűlőben található. Az agyagfugázású, kőboltozatos boros pince 1837-ben épült. A szőlőtermelés, borkészítés családi hagyományok útján folytatódott, melyet nagy gondossággal ápolunk mind a mai napig. A jelenlegi szőlőterület kizárólag Csopakon található, Olaszrizling, Sárga Muskotály, Sauvignon Blanc fajtákkal.