Egész éves nyitva tartással, májustól szeptemberig pénteken és szombaton (ezen kívül igény szerint) vacsorával várjuk kedves vendégeinket Ábrahámhegyen családi borozónkban. Saját palackozású termelői borokat, röviditalokat, zsíros kenyeret kínálunk a hozzánk látogatóknak. A borozó körülbelül 50 fő befogadására alkalmas, remek választás születésnapi, baráti bulik, akár családi összejövetelek, osztálytalálkozók lebonyolítására. Jó időben vendégeinket a külső, fedett, teraszos helyiségben fogadjuk, télen pedig a zárt részen kandalló biztosítja a családias hangulatot és a meleget. Asztalfoglalásra van lehetőség, ezt főleg a nyári időszakban ajánljuk.
Egész éves nyitva tartással, májustól szeptemberig pénteken és szombaton (ezen kívül igény szerint) vacsorával várjuk kedves vendégeinket Ábrahámhegyen családi borozónkban. Saját palackozású termelői borokat, röviditalokat, zsíros kenyeret kínálunk a hozzánk látogatóknak. A borozó körülbelül 50 fő befogadására alkalmas, remek választás születésnapi, baráti bulik, akár családi összejövetelek, osztálytalálkozók lebonyolítására. Jó időben vendégeinket a külső, fedett, teraszos helyiségben fogadjuk, télen pedig a zárt részen kandalló biztosítja a családias hangulatot és a meleget. Asztalfoglalásra van lehetőség, ezt főleg a nyári időszakban ajánljuk.
Egész éves nyitva tartással, májustól szeptemberig pénteken és szombaton (ezen kívül igény szerint) vacsorával várjuk kedves vendégeinket Ábrahámhegyen családi borozónkban. Saját palackozású termelői borokat, röviditalokat, zsíros kenyeret kínálunk a hozzánk látogatóknak. A borozó körülbelül 50 fő befogadására alkalmas, remek választás születésnapi, baráti bulik, akár családi összejövetelek, osztálytalálkozók lebonyolítására. Jó időben vendégeinket a külső, fedett, teraszos helyiségben fogadjuk, télen pedig a zárt részen kandalló biztosítja a családias hangulatot és a meleget. Asztalfoglalásra van lehetőség, ezt főleg a nyári időszakban ajánljuk.
Exkluzív, mégis családias légkört nyújtunk vendégeinknek. Az olasz konyhát próbáljuk ötvözni a magyar ételek egyedi ízeivel, hogy nálunk mindenki megtalálja a számára megfelelő ízeket. Úgy gondoljuk, hogy ha mi a legjobb teljesítményünket nyújtjuk, úgy azt vendégeink érzik az ételeken és a kiszolgálás minőségén. Éttermünkben kizárólag friss, eredeti olasz termékekből dolgozunk, a zöldségeket lehetőleg a legjobb helyi termelőktől vesszük. Ezt jelenti nálunk a lokalitás. Különösen figyelünk az éppen szezonális termékekre is. Éttermünkben kellemes, nyugodt, vendégcentrikus és gyermekbarát légkör uralkodik.
Exkluzív, mégis családias légkört nyújtunk vendégeinknek. Az olasz konyhát próbáljuk ötvözni a magyar ételek egyedi ízeivel, hogy nálunk mindenki megtalálja a számára megfelelő ízeket. Úgy gondoljuk, hogy ha mi a legjobb teljesítményünket nyújtjuk, úgy azt vendégeink érzik az ételeken és a kiszolgálás minőségén. Éttermünkben kizárólag friss, eredeti olasz termékekből dolgozunk, a zöldségeket lehetőleg a legjobb helyi termelőktől vesszük. Ezt jelenti nálunk a lokalitás. Különösen figyelünk az éppen szezonális termékekre is. Éttermünkben kellemes, nyugodt, vendégcentrikus és gyermekbarát légkör uralkodik.
Exkluzív, mégis családias légkört nyújtunk vendégeinknek. Az olasz konyhát próbáljuk ötvözni a magyar ételek egyedi ízeivel, hogy nálunk mindenki megtalálja a számára megfelelő ízeket. Úgy gondoljuk, hogy ha mi a legjobb teljesítményünket nyújtjuk, úgy azt vendégeink érzik az ételeken és a kiszolgálás minőségén. Éttermünkben kizárólag friss, eredeti olasz termékekből dolgozunk, a zöldségeket lehetőleg a legjobb helyi termelőktől vesszük. Ezt jelenti nálunk a lokalitás. Különösen figyelünk az éppen szezonális termékekre is. Éttermünkben kellemes, nyugodt, vendégcentrikus és gyermekbarát légkör uralkodik.
Fő célunk, hogy a borászok által termelt borok a lehető leggyorsabban és kitűnő minőségben eljussanak a fogyasztókhoz. Természetesen előnyben részesítjük a magyar borokat, de külföldi borok is megtalálhatóak a polcainkon. Választékunkban a kis kézműves pincészetek és a nagyobb modern borászatok termékei egyaránt fellelhetőek.
Fő célunk, hogy a borászok által termelt borok a lehető leggyorsabban és kitűnő minőségben eljussanak a fogyasztókhoz. Természetesen előnyben részesítjük a magyar borokat, de külföldi borok is megtalálhatóak a polcainkon. Választékunkban a kis kézműves pincészetek és a nagyobb modern borászatok termékei egyaránt fellelhetőek.
Fő célunk, hogy a borászok által termelt borok a lehető leggyorsabban és kitűnő minőségben eljussanak a fogyasztókhoz. Természetesen előnyben részesítjük a magyar borokat, de külföldi borok is megtalálhatóak a polcainkon. Választékunkban a kis kézműves pincészetek és a nagyobb modern borászatok termékei egyaránt fellelhetőek.
Balatonfüred egyik gasztronómiai nevezetességévé nőtte ki magát az 1992-ben megnyitott Petőfi Sándor u. 64. szám alatti Bergmann Cukrászda. Az igényesség és a békebeli elegancia ölt testet a kedves Vendég előtt, mikor ide belép. A tradicionális hagyományok ápolása és megőrzése mögött egy valóban XXI. századi modern cukrászműhely működik, elődeinkhez méltóan őrizve és ápolva a cukrászat hagyományait. A válogatott, kiemelkedő minőségű alapanyagokból tradicionális családi receptek alapján készült édes és sós ínyencségek hamar belopták magukat kedves Vendégeink szívébe.
Balatonfüred egyik gasztronómiai nevezetességévé nőtte ki magát az 1992-ben megnyitott Petőfi Sándor u. 64. szám alatti Bergmann Cukrászda. Az igényesség és a békebeli elegancia ölt testet a kedves Vendég előtt, mikor ide belép. A tradicionális hagyományok ápolása és megőrzése mögött egy valóban XXI. századi modern cukrászműhely működik, elődeinkhez méltóan őrizve és ápolva a cukrászat hagyományait. A válogatott, kiemelkedő minőségű alapanyagokból tradicionális családi receptek alapján készült édes és sós ínyencségek hamar belopták magukat kedves Vendégeink szívébe.
Balatonfüred egyik gasztronómiai nevezetességévé nőtte ki magát az 1992-ben megnyitott Petőfi Sándor u. 64. szám alatti Bergmann Cukrászda. Az igényesség és a békebeli elegancia ölt testet a kedves Vendég előtt, mikor ide belép. A tradicionális hagyományok ápolása és megőrzése mögött egy valóban XXI. századi modern cukrászműhely működik, elődeinkhez méltóan őrizve és ápolva a cukrászat hagyományait. A válogatott, kiemelkedő minőségű alapanyagokból tradicionális családi receptek alapján készült édes és sós ínyencségek hamar belopták magukat kedves Vendégeink szívébe.
Borászatunk a Balaton és a Bakony ölelésében elhelyezkedő gyönyörű tájon, a Balaton-felvidéken, Keszthelyen található. A rendszerváltást követően, az évszázados családi hagyományokat követve fejlesztettük a borászatot, és 1997 óta borainkat palackban értékesítjük. A szőlő telepítésétől, gondozásától a palackozásig minden munkát magunk végezünk, és irányítunk.
Borászatunk a Balaton és a Bakony ölelésében elhelyezkedő gyönyörű tájon, a Balaton-felvidéken, Keszthelyen található. A rendszerváltást követően, az évszázados családi hagyományokat követve fejlesztettük a borászatot, és 1997 óta borainkat palackban értékesítjük. A szőlő telepítésétől, gondozásától a palackozásig minden munkát magunk végezünk, és irányítunk.
Borászatunk a Balaton és a Bakony ölelésében elhelyezkedő gyönyörű tájon, a Balaton-felvidéken, Keszthelyen található. A rendszerváltást követően, az évszázados családi hagyományokat követve fejlesztettük a borászatot, és 1997 óta borainkat palackban értékesítjük. A szőlő telepítésétől, gondozásától a palackozásig minden munkát magunk végezünk, és irányítunk.
A pincészet Magyarország első bioszőlészete és bioborászata. A Szent György-hegyen 25 hektár ültetvényen termesztenek szőlőt: olaszrizlinget, szürkebarátot, sárga muskotályt, kéknyelűt és hárslevelűt. Egész évben, előzetes bejelentkezés alapján látogatható. Amennyiben a látogatás során szeretnének megismerkedni a pincészet boraival, úgy borbemutató keretében erre lehetőséget biztosítunk.
A pincészet Magyarország első bioszőlészete és bioborászata. A Szent György-hegyen 25 hektár ültetvényen termesztenek szőlőt: olaszrizlinget, szürkebarátot, sárga muskotályt, kéknyelűt és hárslevelűt. Egész évben, előzetes bejelentkezés alapján látogatható. Amennyiben a látogatás során szeretnének megismerkedni a pincészet boraival, úgy borbemutató keretében erre lehetőséget biztosítunk.
A pincészet Magyarország első bioszőlészete és bioborászata. A Szent György-hegyen 25 hektár ültetvényen termesztenek szőlőt: olaszrizlinget, szürkebarátot, sárga muskotályt, kéknyelűt és hárslevelűt. Egész évben, előzetes bejelentkezés alapján látogatható. Amennyiben a látogatás során szeretnének megismerkedni a pincészet boraival, úgy borbemutató keretében erre lehetőséget biztosítunk.
Gondosan válogatott borlappal és az évszaknak megfelelő ételkínálattal várunk Benneteket! A chef, Elek Balázs havonta változó étlappal örvendezteti meg vendégeinket. A nagy körültekintéssel válogatott alapanyagok, a szakma mély ismerete, konyhai fortélyok sora és a főzés szeretete teszik felejthetetlenné a fogásokat.
Gondosan válogatott borlappal és az évszaknak megfelelő ételkínálattal várunk Benneteket! A chef, Elek Balázs havonta változó étlappal örvendezteti meg vendégeinket. A nagy körültekintéssel válogatott alapanyagok, a szakma mély ismerete, konyhai fortélyok sora és a főzés szeretete teszik felejthetetlenné a fogásokat.
Gondosan válogatott borlappal és az évszaknak megfelelő ételkínálattal várunk Benneteket! A chef, Elek Balázs havonta változó étlappal örvendezteti meg vendégeinket. A nagy körültekintéssel válogatott alapanyagok, a szakma mély ismerete, konyhai fortélyok sora és a főzés szeretete teszik felejthetetlenné a fogásokat.