Turizmus Program

Bor és Kenyér Ünnep

Balatoni borkoncertek

Csillagösvény Élménypark

Mézesvölgyi nyár

Hajókirándulások

TOP 100 úticél

Balatoni gasztronómia

A gasztronómia kedvelői megismerhetik a magyar konyha hagyományos módszerekkel készített ételeit és betekintést nyerhetnek a vadételek világába a vidék remek borainak kíséretében. A konyha fogásait az adottságokhoz igazodva valódi hozzávalókból készítik, kerülve a tartósított, mesterséges alapanyagok, ízesítők használatát. A baba- illetve családbarát szállodák körébe tartozunk így szolgáltatásainkkal már a legkisebbeknek is igyekszünk kedveskedni és a legmegfelelőbb szállást nyújtani számukra, pl. éttermi játszósarokkal. Esküvők, bankettek, rendezvények szervezésében közel 30 év tapasztalatával segítjük, hogy élményei felejthetetlenek legyenek.

A gasztronómia kedvelői megismerhetik a magyar konyha hagyományos módszerekkel készített ételeit és betekintést nyerhetnek a vadételek világába a vidék remek borainak kíséretében. A konyha fogásait az adottságokhoz igazodva valódi hozzávalókból készítik, kerülve a tartósított, mesterséges alapanyagok, ízesítők használatát. A baba- illetve családbarát szállodák körébe tartozunk így szolgáltatásainkkal már a legkisebbeknek is igyekszünk kedveskedni és a legmegfelelőbb szállást nyújtani számukra, pl. éttermi játszósarokkal. Esküvők, bankettek, rendezvények szervezésében közel 30 év tapasztalatával segítjük, hogy élményei felejthetetlenek legyenek.

A gasztronómia kedvelői megismerhetik a magyar konyha hagyományos módszerekkel készített ételeit és betekintést nyerhetnek a vadételek világába a vidék remek borainak kíséretében. A konyha fogásait az adottságokhoz igazodva valódi hozzávalókból készítik, kerülve a tartósított, mesterséges alapanyagok, ízesítők használatát. A baba- illetve családbarát szállodák körébe tartozunk így szolgáltatásainkkal már a legkisebbeknek is igyekszünk kedveskedni és a legmegfelelőbb szállást nyújtani számukra, pl. éttermi játszósarokkal. Esküvők, bankettek, rendezvények szervezésében közel 30 év tapasztalatával segítjük, hogy élményei felejthetetlenek legyenek.

A CsilliChocoBons kézműves bonbon és táblás csokoládé kurzusain bárki elsajátíthatja a bonbonkészítést és táblás csokoládé készítést. Gyerekfoglalkozáson bonbon, tábláscsokoládé vagy nyalóka, felnőttfoglalkozáson kézműves töltött bonbon vagy tábláscsokoládé készíthető.

A CsilliChocoBons kézműves bonbon és táblás csokoládé kurzusain bárki elsajátíthatja a bonbonkészítést és táblás csokoládé készítést. Gyerekfoglalkozáson bonbon, tábláscsokoládé vagy nyalóka, felnőttfoglalkozáson kézműves töltött bonbon vagy tábláscsokoládé készíthető.

A CsilliChocoBons kézműves bonbon és táblás csokoládé kurzusain bárki elsajátíthatja a bonbonkészítést és táblás csokoládé készítést. Gyerekfoglalkozáson bonbon, tábláscsokoládé vagy nyalóka, felnőttfoglalkozáson kézműves töltött bonbon vagy tábláscsokoládé készíthető.

Családi pincészetünk jelenleg 10 hektáron gazdálkodik Paloznakon. Szőlőfajtáink: olaszrizling, cserszegi fűszeres, zenit, Cabernet Sauvignon. Célunk a Csopaki bor hírnevének visszaállítása, hogy a `Csopaki Rizling` újra méltó helyére kerüljön a fogyasztóknál. Jelmondatunk: A legjobb csopaki Paloznakon terem. A Tájház udvarán megnyílt borozónk, ahol a borok mellett kapható kávé és üdítőital is.

Családi pincészetünk jelenleg 10 hektáron gazdálkodik Paloznakon. Szőlőfajtáink: olaszrizling, cserszegi fűszeres, zenit, Cabernet Sauvignon. Célunk a Csopaki bor hírnevének visszaállítása, hogy a `Csopaki Rizling` újra méltó helyére kerüljön a fogyasztóknál. Jelmondatunk: A legjobb csopaki Paloznakon terem. A Tájház udvarán megnyílt borozónk, ahol a borok mellett kapható kávé és üdítőital is.

Családi pincészetünk jelenleg 10 hektáron gazdálkodik Paloznakon. Szőlőfajtáink: olaszrizling, cserszegi fűszeres, zenit, Cabernet Sauvignon. Célunk a Csopaki bor hírnevének visszaállítása, hogy a `Csopaki Rizling` újra méltó helyére kerüljön a fogyasztóknál. Jelmondatunk: A legjobb csopaki Paloznakon terem. A Tájház udvarán megnyílt borozónk, ahol a borok mellett kapható kávé és üdítőital is.

Családi biogazdaság a Badacsonyi borvidéken. Kézműves borainkat a természetesség és az elérhető legmagasabb minőség jegyében készítjük már több, mint 20 éve. Tavaly elkészült a borteraszunk. Tételeink kóstolása mellett kiváló panorámával várjuk az idelátogatókat. Különlegesség számba megy, hogy a szőlőtermesztést ötvözzük az állattartással. Vendégeink számára lehetőség nyílik jószágaink megismerésére. Célunk komplex élmény nyújtása az egész család számára, egy nyugodt, csendes, városi zajoktól mentes környezetben. Birtoklátogatással egybekötött borkóstolóra előzetes bejelentkezés szükséges !

Családi biogazdaság a Badacsonyi borvidéken. Kézműves borainkat a természetesség és az elérhető legmagasabb minőség jegyében készítjük már több, mint 20 éve. Tavaly elkészült a borteraszunk. Tételeink kóstolása mellett kiváló panorámával várjuk az idelátogatókat. Különlegesség számba megy, hogy a szőlőtermesztést ötvözzük az állattartással. Vendégeink számára lehetőség nyílik jószágaink megismerésére. Célunk komplex élmény nyújtása az egész család számára, egy nyugodt, csendes, városi zajoktól mentes környezetben. Birtoklátogatással egybekötött borkóstolóra előzetes bejelentkezés szükséges !

Családi biogazdaság a Badacsonyi borvidéken. Kézműves borainkat a természetesség és az elérhető legmagasabb minőség jegyében készítjük már több, mint 20 éve. Tavaly elkészült a borteraszunk. Tételeink kóstolása mellett kiváló panorámával várjuk az idelátogatókat. Különlegesség számba megy, hogy a szőlőtermesztést ötvözzük az állattartással. Vendégeink számára lehetőség nyílik jószágaink megismerésére. Célunk komplex élmény nyújtása az egész család számára, egy nyugodt, csendes, városi zajoktól mentes környezetben. Birtoklátogatással egybekötött borkóstolóra előzetes bejelentkezés szükséges !

Szabó Dávid és Karácsony Bence örömkonyhája az ország legkisebb, de legkedvesebb bisztró éttermében Csopakon, a vasútállomáson.

Szabó Dávid és Karácsony Bence örömkonyhája az ország legkisebb, de legkedvesebb bisztró éttermében Csopakon, a vasútállomáson.

Szabó Dávid és Karácsony Bence örömkonyhája az ország legkisebb, de legkedvesebb bisztró éttermében Csopakon, a vasútállomáson.

A Borút Egyesület a Balaton-felvidék öt település (Alsóörs – Felsőörs – Lovas – Paloznak – Csopak) szőlőműveléssel, borkészítéssel és vendéglátással foglalkozó egységeket képvisel. A Balaton-felvidék legszebb részén elterülő szőlőültetvények borait kóstolhatják a vendégek.

A Borút Egyesület a Balaton-felvidék öt település (Alsóörs – Felsőörs – Lovas – Paloznak – Csopak) szőlőműveléssel, borkészítéssel és vendéglátással foglalkozó egységeket képvisel. A Balaton-felvidék legszebb részén elterülő szőlőültetvények borait kóstolhatják a vendégek.

A Borút Egyesület a Balaton-felvidék öt település (Alsóörs – Felsőörs – Lovas – Paloznak – Csopak) szőlőműveléssel, borkészítéssel és vendéglátással foglalkozó egységeket képvisel. A Balaton-felvidék legszebb részén elterülő szőlőültetvények borait kóstolhatják a vendégek.

1991 tavaszán kezdtük a pálinkafőzést családi vállalkozásban, 25 éves vegyipari desztillációs tapasztalattal. Sok időt és energiát fordítottunk arra, hogy a főzetőinkkel megértessük, jó pálinkát csak jól elkészített cefréből lehet készíteni.

1991 tavaszán kezdtük a pálinkafőzést családi vállalkozásban, 25 éves vegyipari desztillációs tapasztalattal. Sok időt és energiát fordítottunk arra, hogy a főzetőinkkel megértessük, jó pálinkát csak jól elkészített cefréből lehet készíteni.

1991 tavaszán kezdtük a pálinkafőzést családi vállalkozásban, 25 éves vegyipari desztillációs tapasztalattal. Sok időt és energiát fordítottunk arra, hogy a főzetőinkkel megértessük, jó pálinkát csak jól elkészített cefréből lehet készíteni.

Az időszámításunk előtti első századból egy kelta sírban találtak a Keszthely határában lévő Dobogón egy boroskancsót, amelyen a Da Bibere latin felirat ékeskedett. A keltákat követően a római korban virágzott igazán a környéken a borkultúra, de mi tagadás ma is igen nagy népszerűségnek örvend.

Az időszámításunk előtti első századból egy kelta sírban találtak a Keszthely határában lévő Dobogón egy boroskancsót, amelyen a Da Bibere latin felirat ékeskedett. A keltákat követően a római korban virágzott igazán a környéken a borkultúra, de mi tagadás ma is igen nagy népszerűségnek örvend.

Az időszámításunk előtti első századból egy kelta sírban találtak a Keszthely határában lévő Dobogón egy boroskancsót, amelyen a Da Bibere latin felirat ékeskedett. A keltákat követően a római korban virágzott igazán a környéken a borkultúra, de mi tagadás ma is igen nagy népszerűségnek örvend.

A 2000-ben alakult borlovagrendünk szellemiségében és külsőségeiben egyaránt a zalai tájhoz és hagyományokhoz kíván kapcsolódni. Célja: borvidék szőlő és borkultúrájának ápolása, a zalai borok népszerűsítése, a borkultúra ismereteinek terjesztése. Tagjaink aktív szereplői a közéletnek életnek, és tevékenyek az ismeretek terjesztésében, rendezvények szervezésében.

A 2000-ben alakult borlovagrendünk szellemiségében és külsőségeiben egyaránt a zalai tájhoz és hagyományokhoz kíván kapcsolódni. Célja: borvidék szőlő és borkultúrájának ápolása, a zalai borok népszerűsítése, a borkultúra ismereteinek terjesztése. Tagjaink aktív szereplői a közéletnek életnek, és tevékenyek az ismeretek terjesztésében, rendezvények szervezésében.

A 2000-ben alakult borlovagrendünk szellemiségében és külsőségeiben egyaránt a zalai tájhoz és hagyományokhoz kíván kapcsolódni. Célja: borvidék szőlő és borkultúrájának ápolása, a zalai borok népszerűsítése, a borkultúra ismereteinek terjesztése. Tagjaink aktív szereplői a közéletnek életnek, és tevékenyek az ismeretek terjesztésében, rendezvények szervezésében.

Fiatalos lendülettel nyitott újra Darnay. A Darnay Pince és Kultúrpajta új névvel és megújult szolgáltatásokkal kezdte meg működését Gyenesdiáson az idei szezonban. Kiemelten fontosnak tartják a helyi termékek támogatását és árusítását, valamint különféle kulturális és egyéb programok is szerepelnek az idei év tervei között, még nagyobb teret adva a szellemi feltöltődésnek.

Fiatalos lendülettel nyitott újra Darnay. A Darnay Pince és Kultúrpajta új névvel és megújult szolgáltatásokkal kezdte meg működését Gyenesdiáson az idei szezonban. Kiemelten fontosnak tartják a helyi termékek támogatását és árusítását, valamint különféle kulturális és egyéb programok is szerepelnek az idei év tervei között, még nagyobb teret adva a szellemi feltöltődésnek.

Fiatalos lendülettel nyitott újra Darnay. A Darnay Pince és Kultúrpajta új névvel és megújult szolgáltatásokkal kezdte meg működését Gyenesdiáson az idei szezonban. Kiemelten fontosnak tartják a helyi termékek támogatását és árusítását, valamint különféle kulturális és egyéb programok is szerepelnek az idei év tervei között, még nagyobb teret adva a szellemi feltöltődésnek.

1...8910...41

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények