Ócsárdi Tógazdaság Horgászturisztikai Centrum egy tóban foglalkozik horgásztatással, ahol a megtermelt halat értékesítik. Ezt a tevékenységet egészíti ki a halászcsárda és a panzió, melyek a horgásztatással együtt tartalmas kikapcsolódást nyújt, szórakozási és pihenési lehetőséget biztosít minden vendégnek.
Ócsárdi Tógazdaság Horgászturisztikai Centrum egy tóban foglalkozik horgásztatással, ahol a megtermelt halat értékesítik. Ezt a tevékenységet egészíti ki a halászcsárda és a panzió, melyek a horgásztatással együtt tartalmas kikapcsolódást nyújt, szórakozási és pihenési lehetőséget biztosít minden vendégnek.
Ócsárdi Tógazdaság Horgászturisztikai Centrum egy tóban foglalkozik horgásztatással, ahol a megtermelt halat értékesítik. Ezt a tevékenységet egészíti ki a halászcsárda és a panzió, melyek a horgásztatással együtt tartalmas kikapcsolódást nyújt, szórakozási és pihenési lehetőséget biztosít minden vendégnek.
Az Oportó Étterem és Panziónak otthont adó épület 1968 óta étteremként működik. Jelenlegi tulajdonosa, Kovács László 1995-ben vásárolta meg, többszöri renoválás, berendezése és bútorcsere, s az éttermi funkció panziós szolgáltatásokkal történő kiegészítése révén elnyerte mai formáját. Az Oportó Étterem és Panzió ma Villány egyik legexkluzívabb, legelegánsabb vendéglátó helye, mely hazai és külföldi turistacsoportoknak, vállalati csapatépítő hétvégéknek ideális helyszínt szolgáltat.
Az Oportó Étterem és Panziónak otthont adó épület 1968 óta étteremként működik. Jelenlegi tulajdonosa, Kovács László 1995-ben vásárolta meg, többszöri renoválás, berendezése és bútorcsere, s az éttermi funkció panziós szolgáltatásokkal történő kiegészítése révén elnyerte mai formáját. Az Oportó Étterem és Panzió ma Villány egyik legexkluzívabb, legelegánsabb vendéglátó helye, mely hazai és külföldi turistacsoportoknak, vállalati csapatépítő hétvégéknek ideális helyszínt szolgáltat.
Az Oportó Étterem és Panziónak otthont adó épület 1968 óta étteremként működik. Jelenlegi tulajdonosa, Kovács László 1995-ben vásárolta meg, többszöri renoválás, berendezése és bútorcsere, s az éttermi funkció panziós szolgáltatásokkal történő kiegészítése révén elnyerte mai formáját. Az Oportó Étterem és Panzió ma Villány egyik legexkluzívabb, legelegánsabb vendéglátó helye, mely hazai és külföldi turistacsoportoknak, vállalati csapatépítő hétvégéknek ideális helyszínt szolgáltat.
Szőlőbirtokunk a Villányi-hegységhez tartozó Szársomlyó déli és délnyugati oldalán helyezkedik el. A pincészet központja Nagyharsányban van. Összesen 5 hektár szőlőterületen gazdálkodunk. Szőlőfajtáink: kékfrankos, cabernet franc, cabernet sauvignon, merlot, kékoportó, zweigelt, cserszegi fűszeres, sauvignon blanc. Borainkat megkóstolhatják Villányban, a Kemencés Pincében (Baross G. u. 50.) vagy Nagyharsányban, borházunkban. Nagyharsányi vendégházunkban szívesen látjuk Önöket és svédasztalos, falusi reggelit biztosítunk.
Szőlőbirtokunk a Villányi-hegységhez tartozó Szársomlyó déli és délnyugati oldalán helyezkedik el. A pincészet központja Nagyharsányban van. Összesen 5 hektár szőlőterületen gazdálkodunk. Szőlőfajtáink: kékfrankos, cabernet franc, cabernet sauvignon, merlot, kékoportó, zweigelt, cserszegi fűszeres, sauvignon blanc. Borainkat megkóstolhatják Villányban, a Kemencés Pincében (Baross G. u. 50.) vagy Nagyharsányban, borházunkban. Nagyharsányi vendégházunkban szívesen látjuk Önöket és svédasztalos, falusi reggelit biztosítunk.
Szőlőbirtokunk a Villányi-hegységhez tartozó Szársomlyó déli és délnyugati oldalán helyezkedik el. A pincészet központja Nagyharsányban van. Összesen 5 hektár szőlőterületen gazdálkodunk. Szőlőfajtáink: kékfrankos, cabernet franc, cabernet sauvignon, merlot, kékoportó, zweigelt, cserszegi fűszeres, sauvignon blanc. Borainkat megkóstolhatják Villányban, a Kemencés Pincében (Baross G. u. 50.) vagy Nagyharsányban, borházunkban. Nagyharsányi vendégházunkban szívesen látjuk Önöket és svédasztalos, falusi reggelit biztosítunk.
Pécs legszebb szőlőskertje, a jövő szőlőültetvényeinek bölcsője, a nagy múltú kutatóintézet, az egyetem borai, mindez egy nagy ékszerdoboz. Kevesen tudják, hogy a magyar szőlészeti tudás nagy része Pécshez köthető ma is, pontosabban az 1949-ben egy egyházi birtokból létrejött Szőlészeti és Borászati Kutatóintézethez, ami ma a Pécsi Tudományegyetem részeként működik. A Pécsi Egyetemi Borbirtok borai a termőhely adottságaiból adnak ízelítőt. Itt találó a „szellem a palackban” hasonlat, hiszen a kutatás elmélyült, sokrétű szakmai munkája kézzelfoghatóvá és kóstolhatóvá válik boraikban. A Pécsi Egyetemi Borbirtok szélesre tárja kapuit: gyönyörű szőlőskertje minden érdeklődő számára nyitott rendezvényhelyszín.
Pécs legszebb szőlőskertje, a jövő szőlőültetvényeinek bölcsője, a nagy múltú kutatóintézet, az egyetem borai, mindez egy nagy ékszerdoboz. Kevesen tudják, hogy a magyar szőlészeti tudás nagy része Pécshez köthető ma is, pontosabban az 1949-ben egy egyházi birtokból létrejött Szőlészeti és Borászati Kutatóintézethez, ami ma a Pécsi Tudományegyetem részeként működik. A Pécsi Egyetemi Borbirtok borai a termőhely adottságaiból adnak ízelítőt. Itt találó a „szellem a palackban” hasonlat, hiszen a kutatás elmélyült, sokrétű szakmai munkája kézzelfoghatóvá és kóstolhatóvá válik boraikban. A Pécsi Egyetemi Borbirtok szélesre tárja kapuit: gyönyörű szőlőskertje minden érdeklődő számára nyitott rendezvényhelyszín.
Pécs legszebb szőlőskertje, a jövő szőlőültetvényeinek bölcsője, a nagy múltú kutatóintézet, az egyetem borai, mindez egy nagy ékszerdoboz. Kevesen tudják, hogy a magyar szőlészeti tudás nagy része Pécshez köthető ma is, pontosabban az 1949-ben egy egyházi birtokból létrejött Szőlészeti és Borászati Kutatóintézethez, ami ma a Pécsi Tudományegyetem részeként működik. A Pécsi Egyetemi Borbirtok borai a termőhely adottságaiból adnak ízelítőt. Itt találó a „szellem a palackban” hasonlat, hiszen a kutatás elmélyült, sokrétű szakmai munkája kézzelfoghatóvá és kóstolhatóvá válik boraikban. A Pécsi Egyetemi Borbirtok szélesre tárja kapuit: gyönyörű szőlőskertje minden érdeklődő számára nyitott rendezvényhelyszín.