Turizmus Program

Téli varázs Siófokon

VR Magic Center

Családi élményprogram Budapesten

Zalakarosi Ünnepek

Fénykiállítások

TOP 100 úticél

Jegyvásárlás

Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar

Baranya vármegyei gasztronómia

Népszerűség

A nagymama főztje, az új generációra hangolva. Pécsen, a Tudásközpontban, napi ajánlatokkal várjuk vendégeinket hétvégén is!

A nagymama főztje, az új generációra hangolva. Pécsen, a Tudásközpontban, napi ajánlatokkal várjuk vendégeinket hétvégén is!

A nagymama főztje, az új generációra hangolva. Pécsen, a Tudásközpontban, napi ajánlatokkal várjuk vendégeinket hétvégén is!

Az ország egyik legnépszerűbb magyar csárdája, a Tenkes Csárda várja vendégeit hagyományos, hazai ízekre épülő konyhájával, Villányi borokkal és a messze híres magyar vendégszeretettel Baranya megyében, Csarnótán.

Az ország egyik legnépszerűbb magyar csárdája, a Tenkes Csárda várja vendégeit hagyományos, hazai ízekre épülő konyhájával, Villányi borokkal és a messze híres magyar vendégszeretettel Baranya megyében, Csarnótán.

Az ország egyik legnépszerűbb magyar csárdája, a Tenkes Csárda várja vendégeit hagyományos, hazai ízekre épülő konyhájával, Villányi borokkal és a messze híres magyar vendégszeretettel Baranya megyében, Csarnótán.

A Tettye Vendéglő Pécsett a Mecsek déli oldalán található, festői környezetben. E városrész és a vendéglő neve a 16-17. századból származik, amikor mohamedán szerzetesek az itt álló püspöki nyári palotát kolostorként (törökül: `tekke`) használták. A Tettye fennsíkja az elmúlt több mint 200 évben számos népünnepélynek és majálisnak szolgált helyszínéül. Az étlap gazdag kínálatában a könnyű halak, a szárnyasok ropogós zöldségekkel és bársonyos tejszínes mártásokkal épp úgy megtalálhatók, mint a markáns magyaros pörköltek, paprikások, nyársonsültek, vagy a sváb specialitások, mint a peisli, a babos káposzta, a toros leves és a töltöttes. A kellemes időtöltésről és szórakozásról a ház saját zenekara gondoskodik.

A Tettye Vendéglő Pécsett a Mecsek déli oldalán található, festői környezetben. E városrész és a vendéglő neve a 16-17. századból származik, amikor mohamedán szerzetesek az itt álló püspöki nyári palotát kolostorként (törökül: `tekke`) használták. A Tettye fennsíkja az elmúlt több mint 200 évben számos népünnepélynek és majálisnak szolgált helyszínéül. Az étlap gazdag kínálatában a könnyű halak, a szárnyasok ropogós zöldségekkel és bársonyos tejszínes mártásokkal épp úgy megtalálhatók, mint a markáns magyaros pörköltek, paprikások, nyársonsültek, vagy a sváb specialitások, mint a peisli, a babos káposzta, a toros leves és a töltöttes. A kellemes időtöltésről és szórakozásról a ház saját zenekara gondoskodik.

A Tettye Vendéglő Pécsett a Mecsek déli oldalán található, festői környezetben. E városrész és a vendéglő neve a 16-17. századból származik, amikor mohamedán szerzetesek az itt álló püspöki nyári palotát kolostorként (törökül: `tekke`) használták. A Tettye fennsíkja az elmúlt több mint 200 évben számos népünnepélynek és majálisnak szolgált helyszínéül. Az étlap gazdag kínálatában a könnyű halak, a szárnyasok ropogós zöldségekkel és bársonyos tejszínes mártásokkal épp úgy megtalálhatók, mint a markáns magyaros pörköltek, paprikások, nyársonsültek, vagy a sváb specialitások, mint a peisli, a babos káposzta, a toros leves és a töltöttes. A kellemes időtöltésről és szórakozásról a ház saját zenekara gondoskodik.

A TEX-MEX rövidítés a Texas-Mexikó szókapcsolatból ered. A TEX-MEX konyha pedig a szóban forgó régió gasztronómiáját takarja. Ez utóbbi a szín gazdag ételek kavalkádja, ahol előszeretettel fogyasztanak sok friss zöldséget, számtalan pácolt húst az elmaradhatatlan tortillakat, finom mártás jellegű szószokat és rendkívüli érzékkel bánnak a fűszerekkel. A texasi hatás a steakek és oldalasok (ribs), valamint az ezekhez illő burgonyás köretek kedvelt elkészítési formáit tartalmazza. Éttermünk étlapjával, ezt a kizárólag friss alapanyagokból készülő kínálatot ajánljuk minden kedves vendégünknek, klasszikus és karibi koktélok, valamint szép borok társaságában.

A TEX-MEX rövidítés a Texas-Mexikó szókapcsolatból ered. A TEX-MEX konyha pedig a szóban forgó régió gasztronómiáját takarja. Ez utóbbi a szín gazdag ételek kavalkádja, ahol előszeretettel fogyasztanak sok friss zöldséget, számtalan pácolt húst az elmaradhatatlan tortillakat, finom mártás jellegű szószokat és rendkívüli érzékkel bánnak a fűszerekkel. A texasi hatás a steakek és oldalasok (ribs), valamint az ezekhez illő burgonyás köretek kedvelt elkészítési formáit tartalmazza. Éttermünk étlapjával, ezt a kizárólag friss alapanyagokból készülő kínálatot ajánljuk minden kedves vendégünknek, klasszikus és karibi koktélok, valamint szép borok társaságában.

A TEX-MEX rövidítés a Texas-Mexikó szókapcsolatból ered. A TEX-MEX konyha pedig a szóban forgó régió gasztronómiáját takarja. Ez utóbbi a szín gazdag ételek kavalkádja, ahol előszeretettel fogyasztanak sok friss zöldséget, számtalan pácolt húst az elmaradhatatlan tortillakat, finom mártás jellegű szószokat és rendkívüli érzékkel bánnak a fűszerekkel. A texasi hatás a steakek és oldalasok (ribs), valamint az ezekhez illő burgonyás köretek kedvelt elkészítési formáit tartalmazza. Éttermünk étlapjával, ezt a kizárólag friss alapanyagokból készülő kínálatot ajánljuk minden kedves vendégünknek, klasszikus és karibi koktélok, valamint szép borok társaságában.

A Tiffán család az 1700-as években települt a villányi borvidékre. Tiffán Imre és fia már a kilencedik generáció a családban, akik szőlőműveléssel és borászkodással foglalkoznak. Az 1992-ben 7 hektáron elkezdett családi vállalkozást folyamatosan fejlesztve, évente 40.000-50.000 palack bort állítanak elő.

A Tiffán család az 1700-as években települt a villányi borvidékre. Tiffán Imre és fia már a kilencedik generáció a családban, akik szőlőműveléssel és borászkodással foglalkoznak. Az 1992-ben 7 hektáron elkezdett családi vállalkozást folyamatosan fejlesztve, évente 40.000-50.000 palack bort állítanak elő.

A Tiffán család az 1700-as években települt a villányi borvidékre. Tiffán Imre és fia már a kilencedik generáció a családban, akik szőlőműveléssel és borászkodással foglalkoznak. Az 1992-ben 7 hektáron elkezdett családi vállalkozást folyamatosan fejlesztve, évente 40.000-50.000 palack bort állítanak elő.

A Torta és Desszert Manufaktúra különleges, esztétikus és ízletes édességekkel szolgál, melyek tökéletessé tehetik a különleges alkalmakat. Kiváló alapanyagokból, odafigyeléssel készülnek a torták és desszertek, melyek a minőséget képviselik, s nem utolsó sorban egy-egy elkészült torta igazi cukrászati műalkotás.

A Torta és Desszert Manufaktúra különleges, esztétikus és ízletes édességekkel szolgál, melyek tökéletessé tehetik a különleges alkalmakat. Kiváló alapanyagokból, odafigyeléssel készülnek a torták és desszertek, melyek a minőséget képviselik, s nem utolsó sorban egy-egy elkészült torta igazi cukrászati műalkotás.

A Torta és Desszert Manufaktúra különleges, esztétikus és ízletes édességekkel szolgál, melyek tökéletessé tehetik a különleges alkalmakat. Kiváló alapanyagokból, odafigyeléssel készülnek a torták és desszertek, melyek a minőséget képviselik, s nem utolsó sorban egy-egy elkészült torta igazi cukrászati műalkotás.

A Trabert-család 300 éves öröksége a "Sváb Hollókő" falujában, Fekeden. Az egykori parasztgazdaság ma már gastro-TOURisztikai attrakció. Stifolder és sváb füstölt áruk, családi stílusú étterem, speciality kávézó & vidéki sütiző nyújt Slow Living élményt!

A Trabert-család 300 éves öröksége a "Sváb Hollókő" falujában, Fekeden. Az egykori parasztgazdaság ma már gastro-TOURisztikai attrakció. Stifolder és sváb füstölt áruk, családi stílusú étterem, speciality kávézó & vidéki sütiző nyújt Slow Living élményt!

A Trabert-család 300 éves öröksége a "Sváb Hollókő" falujában, Fekeden. Az egykori parasztgazdaság ma már gastro-TOURisztikai attrakció. Stifolder és sváb füstölt áruk, családi stílusú étterem, speciality kávézó & vidéki sütiző nyújt Slow Living élményt!

Csodákat terem a föld és az erdő és mi ezt a kincset keressük.

Csodákat terem a föld és az erdő és mi ezt a kincset keressük.

Csodákat terem a föld és az erdő és mi ezt a kincset keressük.

Kicsi sajtműhely, ahol karakteres ízvilágú, három hónapig érlelt, rúzsos félkemény és lágy sajtok születnek. Nemcsak sajtot, hanem stifoldert (sváb házikolbász) is készítenek.

Kicsi sajtműhely, ahol karakteres ízvilágú, három hónapig érlelt, rúzsos félkemény és lágy sajtok születnek. Nemcsak sajtot, hanem stifoldert (sváb házikolbász) is készítenek.

Kicsi sajtműhely, ahol karakteres ízvilágú, három hónapig érlelt, rúzsos félkemény és lágy sajtok születnek. Nemcsak sajtot, hanem stifoldert (sváb házikolbász) is készítenek.

A Tüke Borház várja kedves vendégeit a Pécsi borvidék kiemelkedő boraival és pezsgőivel, szakmai borkóstolóval egybekötve.

A Tüke Borház várja kedves vendégeit a Pécsi borvidék kiemelkedő boraival és pezsgőivel, szakmai borkóstolóval egybekötve.

A Tüke Borház várja kedves vendégeit a Pécsi borvidék kiemelkedő boraival és pezsgőivel, szakmai borkóstolóval egybekötve.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények