Turizmus Program

Szaunázók hétvégéje

Siófoki Halfesztivál

Oldtimer Show

Hogyan segítenek az állatok a gyógyulásban?

Csabai Kolbászfesztivál

Kék Zónák Titkai

Bor Apetite - Sétáló borkóstoló a hévízi Bonvitalban
Csabai Kolbászfesztivál 2025. október 23-26. Békéscsaba
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Bor Apetite - Sétáló borkóstoló a hévízi Bonvitalban
Csabai Kolbászfesztivál 2025. október 23-26. Békéscsaba
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar

Baranya-dombsági gasztronómia

A sváb világ hangulatát és hagyományait idéző 150 éves étterem, amely nagy múltja mellett megfelel a mai kor gasztronómiai és vendéglátási elvárásainak. A sváb és bajor hagyományokat, szokásokat próbáljuk előtérbe helyezni, mind megjelenésben,mind pedig rendezvényeink témakörében. Próbálunk otthont adni mindenkinek aki őrzi és szereti ezen kultúra sajátosságait.

A sváb világ hangulatát és hagyományait idéző 150 éves étterem, amely nagy múltja mellett megfelel a mai kor gasztronómiai és vendéglátási elvárásainak. A sváb és bajor hagyományokat, szokásokat próbáljuk előtérbe helyezni, mind megjelenésben,mind pedig rendezvényeink témakörében. Próbálunk otthont adni mindenkinek aki őrzi és szereti ezen kultúra sajátosságait.

A sváb világ hangulatát és hagyományait idéző 150 éves étterem, amely nagy múltja mellett megfelel a mai kor gasztronómiai és vendéglátási elvárásainak. A sváb és bajor hagyományokat, szokásokat próbáljuk előtérbe helyezni, mind megjelenésben,mind pedig rendezvényeink témakörében. Próbálunk otthont adni mindenkinek aki őrzi és szereti ezen kultúra sajátosságait.

A Gere Attila Családi Pincészetnél nem léteznek kompromisszumok, ezért 2010 óta a teljes területen organikus gazdálkodást folytatunk. A környezetbarát szemlélet alkalmazásának eredménye a kiváló minőségű, egészséges, vegyszermentes és tápanyagokban gazdag szőlő.

A Gere Attila Családi Pincészetnél nem léteznek kompromisszumok, ezért 2010 óta a teljes területen organikus gazdálkodást folytatunk. A környezetbarát szemlélet alkalmazásának eredménye a kiváló minőségű, egészséges, vegyszermentes és tápanyagokban gazdag szőlő.

A Gere Attila Családi Pincészetnél nem léteznek kompromisszumok, ezért 2010 óta a teljes területen organikus gazdálkodást folytatunk. A környezetbarát szemlélet alkalmazásának eredménye a kiváló minőségű, egészséges, vegyszermentes és tápanyagokban gazdag szőlő.

Villány központjában található pincészetünk borozójában a hét minden napján várjuk a borkedvelő vendégeinket. Panziónkban családias hangulatban, nyugodt környezetben, kellemes légkörrel fogadjuk a hozzánk betérő vendégeinket.

Villány központjában található pincészetünk borozójában a hét minden napján várjuk a borkedvelő vendégeinket. Panziónkban családias hangulatban, nyugodt környezetben, kellemes légkörrel fogadjuk a hozzánk betérő vendégeinket.

Villány központjában található pincészetünk borozójában a hét minden napján várjuk a borkedvelő vendégeinket. Panziónkban családias hangulatban, nyugodt környezetben, kellemes légkörrel fogadjuk a hozzánk betérő vendégeinket.

Jelenleg mintegy 40 ha szőlőterületen gazdálkodunk, a borkészítés mellett szőlő és gyümölcstermesztéssel is foglalkozunk. Fontosabb fajtáink az Olaszrizling, Chardonnay, Hárslevelű, Cserszegi fűszeres, a borvidéken nagyobb területen csak nálunk termő Tramini, valamint a klasszikus Portugieser és Kékfrankos, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot, Pinot noir. Családi, baráti összejövetelek, céges rendezvények helyszínéül is szolgálunk. Termékeink: borok, pálinkák, lekvárok, gyümölcslevek, sajtok.

Jelenleg mintegy 40 ha szőlőterületen gazdálkodunk, a borkészítés mellett szőlő és gyümölcstermesztéssel is foglalkozunk. Fontosabb fajtáink az Olaszrizling, Chardonnay, Hárslevelű, Cserszegi fűszeres, a borvidéken nagyobb területen csak nálunk termő Tramini, valamint a klasszikus Portugieser és Kékfrankos, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot, Pinot noir. Családi, baráti összejövetelek, céges rendezvények helyszínéül is szolgálunk. Termékeink: borok, pálinkák, lekvárok, gyümölcslevek, sajtok.

Jelenleg mintegy 40 ha szőlőterületen gazdálkodunk, a borkészítés mellett szőlő és gyümölcstermesztéssel is foglalkozunk. Fontosabb fajtáink az Olaszrizling, Chardonnay, Hárslevelű, Cserszegi fűszeres, a borvidéken nagyobb területen csak nálunk termő Tramini, valamint a klasszikus Portugieser és Kékfrankos, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot, Pinot noir. Családi, baráti összejövetelek, céges rendezvények helyszínéül is szolgálunk. Termékeink: borok, pálinkák, lekvárok, gyümölcslevek, sajtok.

A Villányi Borvidék ölelésében helyezkedik el a kevesebb mint félezer lelket számláló Kisharsány, ami amellett, hogy Magyarország egyik legdélibb pontja, otthont ad a “legvidékibb” fine dining étteremnek, a Górénak is. Falusi fine dining – vagyis a vidéki harmónia, a helyi alapanyagok és a professzionális konyhaművészet tökéletes fúziója. Cél, hogy a „falusi fine dining” legszebb oldalának megmutatásával hidat képezzenek a professzionalizmusban gazdag gasztronómia és a vidéki romantika között.

A Villányi Borvidék ölelésében helyezkedik el a kevesebb mint félezer lelket számláló Kisharsány, ami amellett, hogy Magyarország egyik legdélibb pontja, otthont ad a “legvidékibb” fine dining étteremnek, a Górénak is. Falusi fine dining – vagyis a vidéki harmónia, a helyi alapanyagok és a professzionális konyhaművészet tökéletes fúziója. Cél, hogy a „falusi fine dining” legszebb oldalának megmutatásával hidat képezzenek a professzionalizmusban gazdag gasztronómia és a vidéki romantika között.

A Villányi Borvidék ölelésében helyezkedik el a kevesebb mint félezer lelket számláló Kisharsány, ami amellett, hogy Magyarország egyik legdélibb pontja, otthont ad a “legvidékibb” fine dining étteremnek, a Górénak is. Falusi fine dining – vagyis a vidéki harmónia, a helyi alapanyagok és a professzionális konyhaművészet tökéletes fúziója. Cél, hogy a „falusi fine dining” legszebb oldalának megmutatásával hidat képezzenek a professzionalizmusban gazdag gasztronómia és a vidéki romantika között.

Szeretettel várjuk Önt is családias hangulatú pincészetünkben, mely a Villányi Borvidék siklósi részén, a Tenkes hegy déli lankáin, a Zuhánya dűlőben található. A természettel összhangban, a családi hagyományokat követve, ugyanakkor mindig új ötletekkel és különlegességekkel előállva készítjük évjáratokat hűen tükröző, egyedi, kézműves borainkat. Mindemellett termékpalettánkat folytonosan bővítve igyekszünk meglepni régi és új vásárlóinkat egyaránt.

Szeretettel várjuk Önt is családias hangulatú pincészetünkben, mely a Villányi Borvidék siklósi részén, a Tenkes hegy déli lankáin, a Zuhánya dűlőben található. A természettel összhangban, a családi hagyományokat követve, ugyanakkor mindig új ötletekkel és különlegességekkel előállva készítjük évjáratokat hűen tükröző, egyedi, kézműves borainkat. Mindemellett termékpalettánkat folytonosan bővítve igyekszünk meglepni régi és új vásárlóinkat egyaránt.

Szeretettel várjuk Önt is családias hangulatú pincészetünkben, mely a Villányi Borvidék siklósi részén, a Tenkes hegy déli lankáin, a Zuhánya dűlőben található. A természettel összhangban, a családi hagyományokat követve, ugyanakkor mindig új ötletekkel és különlegességekkel előállva készítjük évjáratokat hűen tükröző, egyedi, kézműves borainkat. Mindemellett termékpalettánkat folytonosan bővítve igyekszünk meglepni régi és új vásárlóinkat egyaránt.

A családi gazdaság 25 hektár saját területtel rendelkezik a Villányi Borvidéken. A szőlők között megtalálhatóak könnyed és gyümölcsös borokat adó fajták (Portugieser, Pinot Noir, Kadarka) valamint a testesebb, érlelésre szánt fajták is (Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Kékfrankos). Borteraszunk lehetőséget nyújt 40 fő befogadására és kiszolgálására. Megrendelésre hidegtálat és igazi kemencés ételeket kínálunk.

A családi gazdaság 25 hektár saját területtel rendelkezik a Villányi Borvidéken. A szőlők között megtalálhatóak könnyed és gyümölcsös borokat adó fajták (Portugieser, Pinot Noir, Kadarka) valamint a testesebb, érlelésre szánt fajták is (Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Kékfrankos). Borteraszunk lehetőséget nyújt 40 fő befogadására és kiszolgálására. Megrendelésre hidegtálat és igazi kemencés ételeket kínálunk.

A családi gazdaság 25 hektár saját területtel rendelkezik a Villányi Borvidéken. A szőlők között megtalálhatóak könnyed és gyümölcsös borokat adó fajták (Portugieser, Pinot Noir, Kadarka) valamint a testesebb, érlelésre szánt fajták is (Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Kékfrankos). Borteraszunk lehetőséget nyújt 40 fő befogadására és kiszolgálására. Megrendelésre hidegtálat és igazi kemencés ételeket kínálunk.

A pincészet jelenleg 45 hektár szőlőterületen gazdálkodik. A szőlőültetvényeik a Villányi borvidék legjobb dűlőiben vannak (Ördögárok, Jammertal, Csillagvölgy, Várerdő, Bocor). A pincészet borai szinte az egész országban elérhetők, éttermekben, vinotékákban, áruházakban és a cég több bornagykereskedővel, valamint áruházlánccal is kapcsolatban áll.

A pincészet jelenleg 45 hektár szőlőterületen gazdálkodik. A szőlőültetvényeik a Villányi borvidék legjobb dűlőiben vannak (Ördögárok, Jammertal, Csillagvölgy, Várerdő, Bocor). A pincészet borai szinte az egész országban elérhetők, éttermekben, vinotékákban, áruházakban és a cég több bornagykereskedővel, valamint áruházlánccal is kapcsolatban áll.

A pincészet jelenleg 45 hektár szőlőterületen gazdálkodik. A szőlőültetvényeik a Villányi borvidék legjobb dűlőiben vannak (Ördögárok, Jammertal, Csillagvölgy, Várerdő, Bocor). A pincészet borai szinte az egész országban elérhetők, éttermekben, vinotékákban, áruházakban és a cég több bornagykereskedővel, valamint áruházlánccal is kapcsolatban áll.

A Halasi család azért hozta létre ezt az általuk megálmodott és megvalósított pincészetet, hogy Villány legkiválóbb minőségű prémium borkultúráját, és a tradicionális magyar konyha hagyományait féltett kincseként megőrizze az utókor számára. A hagyomány és a modernitás ötvözése, a villányi borvidékhez való ragaszkodás, a személyes hitelesség és a Halasi család több generációját érintő vállalkozói bátorság eredménye ez a gasztronómiai fellegvár.

A Halasi család azért hozta létre ezt az általuk megálmodott és megvalósított pincészetet, hogy Villány legkiválóbb minőségű prémium borkultúráját, és a tradicionális magyar konyha hagyományait féltett kincseként megőrizze az utókor számára. A hagyomány és a modernitás ötvözése, a villányi borvidékhez való ragaszkodás, a személyes hitelesség és a Halasi család több generációját érintő vállalkozói bátorság eredménye ez a gasztronómiai fellegvár.

A Halasi család azért hozta létre ezt az általuk megálmodott és megvalósított pincészetet, hogy Villány legkiválóbb minőségű prémium borkultúráját, és a tradicionális magyar konyha hagyományait féltett kincseként megőrizze az utókor számára. A hagyomány és a modernitás ötvözése, a villányi borvidékhez való ragaszkodás, a személyes hitelesség és a Halasi család több generációját érintő vállalkozói bátorság eredménye ez a gasztronómiai fellegvár.

Szállás, élmények, rendezvények festői környezetben. Szívből jövő gondoskodás, HAnd életérzés.

Szállás, élmények, rendezvények festői környezetben. Szívből jövő gondoskodás, HAnd életérzés.

Szállás, élmények, rendezvények festői környezetben. Szívből jövő gondoskodás, HAnd életérzés.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Szaunázók Hétvégéje
Bor Apetite - Sétáló borkóstoló a hévízi Bonvitalban
Pontyshow 2025. november 7-9. Magyarország egyik legnagyobb horgászkiállítása
Szaunázók Hétvégéje
Bor Apetite - Sétáló borkóstoló a hévízi Bonvitalban
Pontyshow 2025. november 7-9. Magyarország egyik legnagyobb horgászkiállítása

Legjobb élmények

Szaunázók Hétvégéje
Őszi Oldtimer Show! 500 válogatott oldtimer jármű! 100 évnél öregebb motorkerékpárok és fakerekű autók!