Villányi Vörösborfesztivál 2017. október 6-8.
Villányi Vörösborfesztivál 2017. október 6-8.

A Halasi család azért hozta létre ezt az általuk megálmodott és megvalósított pincészetet, hogy Villány legkiválóbb minőségű prémium borkultúráját, és a tradicionális magyar konyha hagyományait féltett kincseként megőrizze az utókor számára. A hagyomány és a modernitás ötvözése, a villányi borvidékhez való ragaszkodás, a személyes hitelesség és a Halasi család több generációját érintő vállalkozói bátorság eredménye ez a gasztronómiai fellegvár.


2017.01.01 - 2017.12.31


Megjegyzés a nyitva tartáshoz:

Nyitva szerda, csütörtök és vasárnap: 11.30- 22.00-ig, pénteken és szombaton 11.30-tól 24.00-ig.

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Halasi Pince Panzió Étterem

Programajánlat