Turizmus Program

Szaunázók hétvégéje

Siófoki Halfesztivál

Oldtimer Show

Hogyan segítenek az állatok a gyógyulásban?

Csabai Kolbászfesztivál

Kék Zónák Titkai

Bor Apetite - Sétáló borkóstoló a hévízi Bonvitalban
Csabai Kolbászfesztivál 2025. október 23-26. Békéscsaba
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Bor Apetite - Sétáló borkóstoló a hévízi Bonvitalban
Csabai Kolbászfesztivál 2025. október 23-26. Békéscsaba
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar

Baranya-dombsági gasztronómia

Népszerűség

A Dózsa György utca végén található az új pince, illetve feldolgozó. Itt zajlik a borkészítés minden folyamata. Ez az épület ad helyet a feldolgozó, palackozó, címkéző üzemeknek illetve a raktározás és az értékesítés nagy része is itt zajlik. Ezen felül megtalálható itt egy mesterségesen kialakított, klimatizált pince, melynek érdekessége, hogy a földfelszínnel egy szintben hagyományos formát megőrizve van kialakítva, amihez egy vendégtér is párosul.

A Dózsa György utca végén található az új pince, illetve feldolgozó. Itt zajlik a borkészítés minden folyamata. Ez az épület ad helyet a feldolgozó, palackozó, címkéző üzemeknek illetve a raktározás és az értékesítés nagy része is itt zajlik. Ezen felül megtalálható itt egy mesterségesen kialakított, klimatizált pince, melynek érdekessége, hogy a földfelszínnel egy szintben hagyományos formát megőrizve van kialakítva, amihez egy vendégtér is párosul.

A Dózsa György utca végén található az új pince, illetve feldolgozó. Itt zajlik a borkészítés minden folyamata. Ez az épület ad helyet a feldolgozó, palackozó, címkéző üzemeknek illetve a raktározás és az értékesítés nagy része is itt zajlik. Ezen felül megtalálható itt egy mesterségesen kialakított, klimatizált pince, melynek érdekessége, hogy a földfelszínnel egy szintben hagyományos formát megőrizve van kialakítva, amihez egy vendégtér is párosul.

Gondolkozott e már azon, hogyan lehetne a borkóstolást élménnyé varázsolni? Ha igen, mi úgy gondoljuk, hogy itt az ideje valóra váltani, mégpedig : velünk! Mi a zászlónkra írtuk az `élmény borkóstolás` intézményét kialakítani és meghonosítani. Legyen a bor szeretete mellett a táj, a helyi kultúra és az élő zene élvezete egy -egy indok arra, hogy hozzánk ellátogassanak.

Gondolkozott e már azon, hogyan lehetne a borkóstolást élménnyé varázsolni? Ha igen, mi úgy gondoljuk, hogy itt az ideje valóra váltani, mégpedig : velünk! Mi a zászlónkra írtuk az `élmény borkóstolás` intézményét kialakítani és meghonosítani. Legyen a bor szeretete mellett a táj, a helyi kultúra és az élő zene élvezete egy -egy indok arra, hogy hozzánk ellátogassanak.

Gondolkozott e már azon, hogyan lehetne a borkóstolást élménnyé varázsolni? Ha igen, mi úgy gondoljuk, hogy itt az ideje valóra váltani, mégpedig : velünk! Mi a zászlónkra írtuk az `élmény borkóstolás` intézményét kialakítani és meghonosítani. Legyen a bor szeretete mellett a táj, a helyi kultúra és az élő zene élvezete egy -egy indok arra, hogy hozzánk ellátogassanak.

Kürti Pince és Vendégház várja vendégeit Villányban.

Kürti Pince és Vendégház várja vendégeit Villányban.

Kürti Pince és Vendégház várja vendégeit Villányban.

Kvassay Levente borkészítési filozófiája: ötvözni az ősi öntörvényű szabályokat korunk technológiai eljárásaival. A fiatal borász törekvéseinek eredményei pedig: lendületes, dinamikus borok, melyeket számos elismerés igazol.

Kvassay Levente borkészítési filozófiája: ötvözni az ősi öntörvényű szabályokat korunk technológiai eljárásaival. A fiatal borász törekvéseinek eredményei pedig: lendületes, dinamikus borok, melyeket számos elismerés igazol.

Kvassay Levente borkészítési filozófiája: ötvözni az ősi öntörvényű szabályokat korunk technológiai eljárásaival. A fiatal borász törekvéseinek eredményei pedig: lendületes, dinamikus borok, melyeket számos elismerés igazol.

Borozónk Villány főutcáján található, amelyet egy régi sváb présházból, teljes felújítást követően, de eredeti jellegét megőrizve alakítottunk ki. Itt megtalálható boraink teljes választéka. Egész évben várjuk a hozzánk betérő borbarátokat! Vezetett borkóstolókat előzetes bejelentkezést követően tartunk. Családi, baráti és céges rendezvények számára is szívesen adunk helyet pincénkben.

Borozónk Villány főutcáján található, amelyet egy régi sváb présházból, teljes felújítást követően, de eredeti jellegét megőrizve alakítottunk ki. Itt megtalálható boraink teljes választéka. Egész évben várjuk a hozzánk betérő borbarátokat! Vezetett borkóstolókat előzetes bejelentkezést követően tartunk. Családi, baráti és céges rendezvények számára is szívesen adunk helyet pincénkben.

Borozónk Villány főutcáján található, amelyet egy régi sváb présházból, teljes felújítást követően, de eredeti jellegét megőrizve alakítottunk ki. Itt megtalálható boraink teljes választéka. Egész évben várjuk a hozzánk betérő borbarátokat! Vezetett borkóstolókat előzetes bejelentkezést követően tartunk. Családi, baráti és céges rendezvények számára is szívesen adunk helyet pincénkben.

A hely kiváló adottságait kihasználva, hozzáértéssel, odafigyeléssel és törődéssel készülnek évről-évre a Maczkó-borok. A borvidék főként vörösborairól ismert, fajtáink között szerepel a portugieser, zweigelt, blauburger, pinot noir, merlot, cabernet sauvignon, kékfrankos és cabernet franc. Fehér fajtáink az olaszrizling és a chardonnay. Célunk évről-évre több prémium kategóriás bor készítése, és annak bizonyítása, hogy Villányban is készíthetők olyan borok, melyek a világon bárhol megállják a helyüket. A borversenyeken elért Nagy Arany és Arany érmek megerősítenek abban, hogy jó úton járunk és ezt az utat kell folytatnunk.

A hely kiváló adottságait kihasználva, hozzáértéssel, odafigyeléssel és törődéssel készülnek évről-évre a Maczkó-borok. A borvidék főként vörösborairól ismert, fajtáink között szerepel a portugieser, zweigelt, blauburger, pinot noir, merlot, cabernet sauvignon, kékfrankos és cabernet franc. Fehér fajtáink az olaszrizling és a chardonnay. Célunk évről-évre több prémium kategóriás bor készítése, és annak bizonyítása, hogy Villányban is készíthetők olyan borok, melyek a világon bárhol megállják a helyüket. A borversenyeken elért Nagy Arany és Arany érmek megerősítenek abban, hogy jó úton járunk és ezt az utat kell folytatnunk.

A hely kiváló adottságait kihasználva, hozzáértéssel, odafigyeléssel és törődéssel készülnek évről-évre a Maczkó-borok. A borvidék főként vörösborairól ismert, fajtáink között szerepel a portugieser, zweigelt, blauburger, pinot noir, merlot, cabernet sauvignon, kékfrankos és cabernet franc. Fehér fajtáink az olaszrizling és a chardonnay. Célunk évről-évre több prémium kategóriás bor készítése, és annak bizonyítása, hogy Villányban is készíthetők olyan borok, melyek a világon bárhol megállják a helyüket. A borversenyeken elért Nagy Arany és Arany érmek megerősítenek abban, hogy jó úton járunk és ezt az utat kell folytatnunk.

A Magyar Csárda és Vendégház hagyományos magyar ételekkel, kellemes, otthonos vendégszobákkal és igazi magyar vendégszeretettel várja vendégeit Harkányban.

A Magyar Csárda és Vendégház hagyományos magyar ételekkel, kellemes, otthonos vendégszobákkal és igazi magyar vendégszeretettel várja vendégeit Harkányban.

A Magyar Csárda és Vendégház hagyományos magyar ételekkel, kellemes, otthonos vendégszobákkal és igazi magyar vendégszeretettel várja vendégeit Harkányban.

Malatinszky Csabának pincészete híres harmonikus, komplex vörösborairól. A termesztett szőlőfajták (chardonnay, sauvignon blanc, rajnai rizling, muscat ottonel / cabernet franc, cabernet sauvignon és merlot)tükrözik a szemléletet, mely szerint a fehér és a vörösborok azonos értéket képviselnek.

Malatinszky Csabának pincészete híres harmonikus, komplex vörösborairól. A termesztett szőlőfajták (chardonnay, sauvignon blanc, rajnai rizling, muscat ottonel / cabernet franc, cabernet sauvignon és merlot)tükrözik a szemléletet, mely szerint a fehér és a vörösborok azonos értéket képviselnek.

Malatinszky Csabának pincészete híres harmonikus, komplex vörösborairól. A termesztett szőlőfajták (chardonnay, sauvignon blanc, rajnai rizling, muscat ottonel / cabernet franc, cabernet sauvignon és merlot)tükrözik a szemléletet, mely szerint a fehér és a vörösborok azonos értéket képviselnek.

Regionális gourmet konyha Villány központjában, a Diófás téren. A kandallóban ropogó szőlőkarók melegénél igazán bensőséges hangulat szolgálja a gasztronómiai élmény méltó környezetét. Tavasztól őszig a szálloda csodálatos kertjének ölelésében található teraszunkon alkalmi jelleggel, látványkonyhával várjuk vendégeinket. Délben szűkített bisztró ajánlattal, este fehér abrosszal felterített asztalok mellett, degusztációs menüvel kiegészülő a’la carte étlappal várjuk vendégeinket.

Regionális gourmet konyha Villány központjában, a Diófás téren. A kandallóban ropogó szőlőkarók melegénél igazán bensőséges hangulat szolgálja a gasztronómiai élmény méltó környezetét. Tavasztól őszig a szálloda csodálatos kertjének ölelésében található teraszunkon alkalmi jelleggel, látványkonyhával várjuk vendégeinket. Délben szűkített bisztró ajánlattal, este fehér abrosszal felterített asztalok mellett, degusztációs menüvel kiegészülő a’la carte étlappal várjuk vendégeinket.

Regionális gourmet konyha Villány központjában, a Diófás téren. A kandallóban ropogó szőlőkarók melegénél igazán bensőséges hangulat szolgálja a gasztronómiai élmény méltó környezetét. Tavasztól őszig a szálloda csodálatos kertjének ölelésében található teraszunkon alkalmi jelleggel, látványkonyhával várjuk vendégeinket. Délben szűkített bisztró ajánlattal, este fehér abrosszal felterített asztalok mellett, degusztációs menüvel kiegészülő a’la carte étlappal várjuk vendégeinket.

A pincészet a vörösbor magyarországi fővárosában, Villányban található. Tulajdonosa, Maul Zsolt, a hagyományos kézműves borkészítést részesíti előnyben. Kedvenc fajtái a francia fajták, merlot, cabernet sauvignon, ill. a cabernet franc. Mottója: `Nem tudom, mit élvezek jobban, az élvezet hajszolását vagy a hajsza élvezetét...` A pincéhez tartozó étterme, a Lator-Bor-Bisztro a már bevált, régi fogások mellett ínycsiklandó újdonságokkal várja a betérő vendégeket. Pince látogatással egybekötött borkóstolóra is van lehetőség. Szállást is biztosítanak pihenő-és vendégházukban.

A pincészet a vörösbor magyarországi fővárosában, Villányban található. Tulajdonosa, Maul Zsolt, a hagyományos kézműves borkészítést részesíti előnyben. Kedvenc fajtái a francia fajták, merlot, cabernet sauvignon, ill. a cabernet franc. Mottója: `Nem tudom, mit élvezek jobban, az élvezet hajszolását vagy a hajsza élvezetét...` A pincéhez tartozó étterme, a Lator-Bor-Bisztro a már bevált, régi fogások mellett ínycsiklandó újdonságokkal várja a betérő vendégeket. Pince látogatással egybekötött borkóstolóra is van lehetőség. Szállást is biztosítanak pihenő-és vendégházukban.

A pincészet a vörösbor magyarországi fővárosában, Villányban található. Tulajdonosa, Maul Zsolt, a hagyományos kézműves borkészítést részesíti előnyben. Kedvenc fajtái a francia fajták, merlot, cabernet sauvignon, ill. a cabernet franc. Mottója: `Nem tudom, mit élvezek jobban, az élvezet hajszolását vagy a hajsza élvezetét...` A pincéhez tartozó étterme, a Lator-Bor-Bisztro a már bevált, régi fogások mellett ínycsiklandó újdonságokkal várja a betérő vendégeket. Pince látogatással egybekötött borkóstolóra is van lehetőség. Szállást is biztosítanak pihenő-és vendégházukban.

1...456...9

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Szaunázók Hétvégéje
Bor Apetite - Sétáló borkóstoló a hévízi Bonvitalban
Pontyshow 2025. november 7-9. Magyarország egyik legnagyobb horgászkiállítása
Szaunázók Hétvégéje
Bor Apetite - Sétáló borkóstoló a hévízi Bonvitalban
Pontyshow 2025. november 7-9. Magyarország egyik legnagyobb horgászkiállítása

Legjobb élmények

Szaunázók Hétvégéje
Őszi Oldtimer Show! 500 válogatott oldtimer jármű! 100 évnél öregebb motorkerékpárok és fakerekű autók!