
Az elmúlt évekhez hasonlóan Sárospatak közösségei támogatják a helyi lakosokat. Az őszi-téli időszakban is egy-egy meghirdetett időpontban meleg étellel várják az embereket az önkéntesek a sárospataki piacon. 2026. március végéig minden szombaton számíthatnak frissen készült ételre a pataki rászorulók. A november elején kezdődött közösségi összefogás eredményeként összesen 20 alkalommal biztosítanak frissen készült élelmet különböző szervezetek. A Szabó Gyula utcai piac a helyszíne a jótékonysági ételosztásnak.
Az elmúlt évekhez hasonlóan Sárospatak közösségei támogatják a helyi lakosokat. Az őszi-téli időszakban is egy-egy meghirdetett időpontban meleg étellel várják az embereket az önkéntesek a sárospataki piacon. 2026. március végéig minden szombaton számíthatnak frissen készült ételre a pataki rászorulók. A november elején kezdődött közösségi összefogás eredményeként összesen 20 alkalommal biztosítanak frissen készült élelmet különböző szervezetek. A Szabó Gyula utcai piac a helyszíne a jótékonysági ételosztásnak.

Az elmúlt évekhez hasonlóan Sárospatak közösségei támogatják a helyi lakosokat. Az őszi-téli időszakban is egy-egy meghirdetett időpontban meleg étellel várják az embereket az önkéntesek a sárospataki piacon. 2026. március végéig minden szombaton számíthatnak frissen készült ételre a pataki rászorulók. A november elején kezdődött közösségi összefogás eredményeként összesen 20 alkalommal biztosítanak frissen készült élelmet különböző szervezetek. A Szabó Gyula utcai piac a helyszíne a jótékonysági ételosztásnak.

Látogatásuk során végig kísérjük Önöket a szőlő útján, bemutatjuk miként válik a must borrá, az aszúszemek folyékony arannyá, eközben több helyszínen is kóstolhatnak borokat. Több száz éves pincéinkben 1000 hordó között sétálva zárjuk a programot, melynek időtartama: másfél-két óra. Egyedi látogatókat, akár 45-50 fős csoportokat is szeretettel várunk.
Kiemelt ajánlat
Látogatásuk során végig kísérjük Önöket a szőlő útján, bemutatjuk miként válik a must borrá, az aszúszemek folyékony arannyá, eközben több helyszínen is kóstolhatnak borokat. Több száz éves pincéinkben 1000 hordó között sétálva zárjuk a programot, melynek időtartama: másfél-két óra. Egyedi látogatókat, akár 45-50 fős csoportokat is szeretettel várunk.
Kiemelt ajánlat

Látogatásuk során végig kísérjük Önöket a szőlő útján, bemutatjuk miként válik a must borrá, az aszúszemek folyékony arannyá, eközben több helyszínen is kóstolhatnak borokat. Több száz éves pincéinkben 1000 hordó között sétálva zárjuk a programot, melynek időtartama: másfél-két óra. Egyedi látogatókat, akár 45-50 fős csoportokat is szeretettel várunk.
Kiemelt ajánlat