Éld át a szüret igazi hangulatát 2025. szeptember 20-án Tokaj-Hegyalján, a Harsányi Pincészet birtokán! Egész napos programmal várunk: szőlőszedés, borkóstoló, pincetúra, helyi finomságok és családbarát élmények. Egy nap, ahol a hagyomány és a természet találkozik, gyere el, tapasztald meg a szüret ízét, illatát és ritmusát nálunk! A szüreti forgatag után este a Szüreti Bál koronázza meg a napot, ahol a bor és a zene még felszabadultabb hangulatot teremt. A zenéről a nap folyamán „ Dj Condra” gondoskodik, beleértve a Szüreti bált is!
Éld át a szüret igazi hangulatát 2025. szeptember 20-án Tokaj-Hegyalján, a Harsányi Pincészet birtokán! Egész napos programmal várunk: szőlőszedés, borkóstoló, pincetúra, helyi finomságok és családbarát élmények. Egy nap, ahol a hagyomány és a természet találkozik, gyere el, tapasztald meg a szüret ízét, illatát és ritmusát nálunk! A szüreti forgatag után este a Szüreti Bál koronázza meg a napot, ahol a bor és a zene még felszabadultabb hangulatot teremt. A zenéről a nap folyamán „ Dj Condra” gondoskodik, beleértve a Szüreti bált is!
Éld át a szüret igazi hangulatát 2025. szeptember 20-án Tokaj-Hegyalján, a Harsányi Pincészet birtokán! Egész napos programmal várunk: szőlőszedés, borkóstoló, pincetúra, helyi finomságok és családbarát élmények. Egy nap, ahol a hagyomány és a természet találkozik, gyere el, tapasztald meg a szüret ízét, illatát és ritmusát nálunk! A szüreti forgatag után este a Szüreti Bál koronázza meg a napot, ahol a bor és a zene még felszabadultabb hangulatot teremt. A zenéről a nap folyamán „ Dj Condra” gondoskodik, beleértve a Szüreti bált is!
A tokaji aszú vagy röviden aszú a Tokaj-hegyaljai borvidéken előállított borkülönlegesség. Évszázados technológia alkalmazásával készül, amelynek alapja az aszúsodott szőlőszemek késői szüretelése és az ezt követő különleges borkészítési eljárás. Ennek ünnepe az Aszúünnep, melyet 2025-ben szeptember 26-án és 27-én tartanak.
A tokaji aszú vagy röviden aszú a Tokaj-hegyaljai borvidéken előállított borkülönlegesség. Évszázados technológia alkalmazásával készül, amelynek alapja az aszúsodott szőlőszemek késői szüretelése és az ezt követő különleges borkészítési eljárás. Ennek ünnepe az Aszúünnep, melyet 2025-ben szeptember 26-án és 27-én tartanak.
A tokaji aszú vagy röviden aszú a Tokaj-hegyaljai borvidéken előállított borkülönlegesség. Évszázados technológia alkalmazásával készül, amelynek alapja az aszúsodott szőlőszemek késői szüretelése és az ezt követő különleges borkészítési eljárás. Ennek ünnepe az Aszúünnep, melyet 2025-ben szeptember 26-án és 27-én tartanak.
Bortúra programajánló. Magyarország borvidékein a kisebb-nagyobb pincék rendszeresen szerveznek borkóstolóval, gasztronómiai programokkal egybekötött túrákat, ahol bemutatkozhatnak, pincéiket, bortermő helyeiket, boraikat bemutathatják, az érdeklődőkkel kötetlenül beszélgethetnek. Gasztrokulturális kikapcsolódás finom borokkal, musttal, murcival.
Bortúra programajánló. Magyarország borvidékein a kisebb-nagyobb pincék rendszeresen szerveznek borkóstolóval, gasztronómiai programokkal egybekötött túrákat, ahol bemutatkozhatnak, pincéiket, bortermő helyeiket, boraikat bemutathatják, az érdeklődőkkel kötetlenül beszélgethetnek. Gasztrokulturális kikapcsolódás finom borokkal, musttal, murcival.
A Furmint nyomában - Tokaj hegyalja és Királyhelmec (Felvidék) - Bormedence bortúra
Bortúra programajánló. Magyarország borvidékein a kisebb-nagyobb pincék rendszeresen szerveznek borkóstolóval, gasztronómiai programokkal egybekötött túrákat, ahol bemutatkozhatnak, pincéiket, bortermő helyeiket, boraikat bemutathatják, az érdeklődőkkel kötetlenül beszélgethetnek. Gasztrokulturális kikapcsolódás finom borokkal, musttal, murcival.
Kiemelt ajánlat
Kiemelt ajánlat
Látogatásuk során végig kísérjük Önöket a szőlő útján, bemutatjuk miként válik a must borrá, az aszúszemek folyékony arannyá, eközben több helyszínen is kóstolhatnak borokat. Több száz éves pincéinkben 1000 hordó között sétálva zárjuk a programot, melynek időtartama: másfél-két óra. Egyedi látogatókat, akár 45-50 fős csoportokat is szeretettel várunk.
Kiemelt ajánlat
Látogatásuk során végig kísérjük Önöket a szőlő útján, bemutatjuk miként válik a must borrá, az aszúszemek folyékony arannyá, eközben több helyszínen is kóstolhatnak borokat. Több száz éves pincéinkben 1000 hordó között sétálva zárjuk a programot, melynek időtartama: másfél-két óra. Egyedi látogatókat, akár 45-50 fős csoportokat is szeretettel várunk.
Kiemelt ajánlat
Látogatásuk során végig kísérjük Önöket a szőlő útján, bemutatjuk miként válik a must borrá, az aszúszemek folyékony arannyá, eközben több helyszínen is kóstolhatnak borokat. Több száz éves pincéinkben 1000 hordó között sétálva zárjuk a programot, melynek időtartama: másfél-két óra. Egyedi látogatókat, akár 45-50 fős csoportokat is szeretettel várunk.
Kiemelt ajánlat