
Az elmúlt évekhez hasonlóan Sárospatak közösségei támogatják a helyi lakosokat. Az őszi-téli időszakban is egy-egy meghirdetett időpontban meleg étellel várják az embereket az önkéntesek a sárospataki piacon. 2026. március végéig minden szombaton számíthatnak frissen készült ételre a pataki rászorulók. A november elején kezdődött közösségi összefogás eredményeként összesen 20 alkalommal biztosítanak frissen készült élelmet különböző szervezetek. A Szabó Gyula utcai piac a helyszíne a jótékonysági ételosztásnak.
Az elmúlt évekhez hasonlóan Sárospatak közösségei támogatják a helyi lakosokat. Az őszi-téli időszakban is egy-egy meghirdetett időpontban meleg étellel várják az embereket az önkéntesek a sárospataki piacon. 2026. március végéig minden szombaton számíthatnak frissen készült ételre a pataki rászorulók. A november elején kezdődött közösségi összefogás eredményeként összesen 20 alkalommal biztosítanak frissen készült élelmet különböző szervezetek. A Szabó Gyula utcai piac a helyszíne a jótékonysági ételosztásnak.

Az elmúlt évekhez hasonlóan Sárospatak közösségei támogatják a helyi lakosokat. Az őszi-téli időszakban is egy-egy meghirdetett időpontban meleg étellel várják az embereket az önkéntesek a sárospataki piacon. 2026. március végéig minden szombaton számíthatnak frissen készült ételre a pataki rászorulók. A november elején kezdődött közösségi összefogás eredményeként összesen 20 alkalommal biztosítanak frissen készült élelmet különböző szervezetek. A Szabó Gyula utcai piac a helyszíne a jótékonysági ételosztásnak.

Bortúra programajánló. Magyarország borvidékein a kisebb-nagyobb pincék rendszeresen szerveznek borkóstolóval, gasztronómiai programokkal egybekötött túrákat, ahol bemutatkozhatnak, pincéiket, bortermő helyeiket, boraikat bemutathatják, az érdeklődőkkel kötetlenül beszélgethetnek. Gasztrokulturális kikapcsolódás finom borokkal, musttal, murcival.
Bortúra programajánló. Magyarország borvidékein a kisebb-nagyobb pincék rendszeresen szerveznek borkóstolóval, gasztronómiai programokkal egybekötött túrákat, ahol bemutatkozhatnak, pincéiket, bortermő helyeiket, boraikat bemutathatják, az érdeklődőkkel kötetlenül beszélgethetnek. Gasztrokulturális kikapcsolódás finom borokkal, musttal, murcival.

Hercegkúti Bortúra
Bortúra programajánló. Magyarország borvidékein a kisebb-nagyobb pincék rendszeresen szerveznek borkóstolóval, gasztronómiai programokkal egybekötött túrákat, ahol bemutatkozhatnak, pincéiket, bortermő helyeiket, boraikat bemutathatják, az érdeklődőkkel kötetlenül beszélgethetnek. Gasztrokulturális kikapcsolódás finom borokkal, musttal, murcival.

Látogatásuk során végig kísérjük Önöket a szőlő útján, bemutatjuk miként válik a must borrá, az aszúszemek folyékony arannyá, eközben több helyszínen is kóstolhatnak borokat. Több száz éves pincéinkben 1000 hordó között sétálva zárjuk a programot, melynek időtartama: másfél-két óra. Egyedi látogatókat, akár 45-50 fős csoportokat is szeretettel várunk.
Kiemelt ajánlat
Látogatásuk során végig kísérjük Önöket a szőlő útján, bemutatjuk miként válik a must borrá, az aszúszemek folyékony arannyá, eközben több helyszínen is kóstolhatnak borokat. Több száz éves pincéinkben 1000 hordó között sétálva zárjuk a programot, melynek időtartama: másfél-két óra. Egyedi látogatókat, akár 45-50 fős csoportokat is szeretettel várunk.
Kiemelt ajánlat

Látogatásuk során végig kísérjük Önöket a szőlő útján, bemutatjuk miként válik a must borrá, az aszúszemek folyékony arannyá, eközben több helyszínen is kóstolhatnak borokat. Több száz éves pincéinkben 1000 hordó között sétálva zárjuk a programot, melynek időtartama: másfél-két óra. Egyedi látogatókat, akár 45-50 fős csoportokat is szeretettel várunk.
Kiemelt ajánlat