
Márton-nap idejére befejeződnek a mezőgazdasági munkák. Novemberre kiforr az újbor, és le lehet vágni a tömött libákat, így az emberek a bőséges lakomákkal nemcsak a karácsony előtti 40 napos böjti időszakra készülnek fel, hanem az elkövetkező évre is: az újbor a jövő évi erőt és egészséget, a libalakomák a bőséget jelképezik. Márton-napi programajánló Budaörsön.
Márton-nap idejére befejeződnek a mezőgazdasági munkák. Novemberre kiforr az újbor, és le lehet vágni a tömött libákat, így az emberek a bőséges lakomákkal nemcsak a karácsony előtti 40 napos böjti időszakra készülnek fel, hanem az elkövetkező évre is: az újbor a jövő évi erőt és egészséget, a libalakomák a bőséget jelképezik. Márton-napi programajánló Budaörsön.

Márton-nap idejére befejeződnek a mezőgazdasági munkák. Novemberre kiforr az újbor, és le lehet vágni a tömött libákat, így az emberek a bőséges lakomákkal nemcsak a karácsony előtti 40 napos böjti időszakra készülnek fel, hanem az elkövetkező évre is: az újbor a jövő évi erőt és egészséget, a libalakomák a bőséget jelképezik. Márton-napi programajánló Budaörsön.

Pezsgős programajánló. A pezsgő egy különleges bortípus, ma már nem csak ünnepi alkalmakra. A pezsgős programok is különleges eseményeknek számítanak a látogatók körében. A pezsgő neve Champagne-ból származik. A pezsgő készítése időigényes és munkaigényes folyamat, ezért az ára általában magasabb, mint a hagyományos boroké. A pezsgőt különböző stílusokban készítik. Lehet száraz, félszáraz és édes pezsgő is.
Pezsgős programajánló. A pezsgő egy különleges bortípus, ma már nem csak ünnepi alkalmakra. A pezsgős programok is különleges eseményeknek számítanak a látogatók körében. A pezsgő neve Champagne-ból származik. A pezsgő készítése időigényes és munkaigényes folyamat, ezért az ára általában magasabb, mint a hagyományos boroké. A pezsgőt különböző stílusokban készítik. Lehet száraz, félszáraz és édes pezsgő is.

Osztriga és Pezsgő
Pezsgős programajánló. A pezsgő egy különleges bortípus, ma már nem csak ünnepi alkalmakra. A pezsgős programok is különleges eseményeknek számítanak a látogatók körében. A pezsgő neve Champagne-ból származik. A pezsgő készítése időigényes és munkaigényes folyamat, ezért az ára általában magasabb, mint a hagyományos boroké. A pezsgőt különböző stílusokban készítik. Lehet száraz, félszáraz és édes pezsgő is.