Konyhánk friss alapanyagokra, akár napi beszerzése és a táblára írt, hetente-kéthetente változó kínálatra épül. Mindehhez szakmai társra Sárközi Ákos chef személyében találtunk, aki a konyhatervezés kezdeti időszakától mellettünk állt. Számunkra sokat jelent gyakorlata, hitelessége, az Alabárdosban végzett munkája, a Hagyomány és Evolúció versenyeken elért remek eredményei, vagy éppen a portugál két Michelin csillagos Villa Joyában végzett stázsolása. A 200 féle túlnyomórészt magyar bor – egy hektáros gazdáktól a legismertebb borászokig – közül, 48 féle mindig pohárban kóstolható, ugyanakkor a helység egyik végében 1200 palack tárolására, érlelésére alkalmas, temperált borpolc található, ahonnan szaküzlet áron lehet vásárolni vagy éppen helyben meginni.
Konyhánk friss alapanyagokra, akár napi beszerzése és a táblára írt, hetente-kéthetente változó kínálatra épül. Mindehhez szakmai társra Sárközi Ákos chef személyében találtunk, aki a konyhatervezés kezdeti időszakától mellettünk állt. Számunkra sokat jelent gyakorlata, hitelessége, az Alabárdosban végzett munkája, a Hagyomány és Evolúció versenyeken elért remek eredményei, vagy éppen a portugál két Michelin csillagos Villa Joyában végzett stázsolása. A 200 féle túlnyomórészt magyar bor – egy hektáros gazdáktól a legismertebb borászokig – közül, 48 féle mindig pohárban kóstolható, ugyanakkor a helység egyik végében 1200 palack tárolására, érlelésére alkalmas, temperált borpolc található, ahonnan szaküzlet áron lehet vásárolni vagy éppen helyben meginni.
Konyhánk friss alapanyagokra, akár napi beszerzése és a táblára írt, hetente-kéthetente változó kínálatra épül. Mindehhez szakmai társra Sárközi Ákos chef személyében találtunk, aki a konyhatervezés kezdeti időszakától mellettünk állt. Számunkra sokat jelent gyakorlata, hitelessége, az Alabárdosban végzett munkája, a Hagyomány és Evolúció versenyeken elért remek eredményei, vagy éppen a portugál két Michelin csillagos Villa Joyában végzett stázsolása. A 200 féle túlnyomórészt magyar bor – egy hektáros gazdáktól a legismertebb borászokig – közül, 48 féle mindig pohárban kóstolható, ugyanakkor a helység egyik végében 1200 palack tárolására, érlelésére alkalmas, temperált borpolc található, ahonnan szaküzlet áron lehet vásárolni vagy éppen helyben meginni.
A Borköltők Társasága Pince Étterem ízletes fogásokkal és kényelemmel várja klimatizált termeiben és kültéri helyiségében. Magánrendezvényeket is szívesen vállalunk. Éttermünket akadálymentesen megközelítheti. A nagyobb létszámú rendezvényeket is örömmel fogadjuk. Terembérlésre és catering-szolgáltatásra is van lehetőség.
A Borköltők Társasága Pince Étterem ízletes fogásokkal és kényelemmel várja klimatizált termeiben és kültéri helyiségében. Magánrendezvényeket is szívesen vállalunk. Éttermünket akadálymentesen megközelítheti. A nagyobb létszámú rendezvényeket is örömmel fogadjuk. Terembérlésre és catering-szolgáltatásra is van lehetőség.
A Borköltők Társasága Pince Étterem ízletes fogásokkal és kényelemmel várja klimatizált termeiben és kültéri helyiségében. Magánrendezvényeket is szívesen vállalunk. Éttermünket akadálymentesen megközelítheti. A nagyobb létszámú rendezvényeket is örömmel fogadjuk. Terembérlésre és catering-szolgáltatásra is van lehetőség.
A francia bisztrók hangulatát idézi meg franciás-magyar éttermünk Budapest belvárosában, ahol a magyar konyha klasszikus ízei jelennek meg francia zamatokkal. Évekkel ezelőtt egy magyaros-franciás éttermet álmodtunk meg, mely a francia bisztrók hangulatát idézné meg Budapest belvárosában. Ebbe a miliőbe olyan ételeket képzeltünk el, melyekben a magyar konyha klasszikus ízei jelennek meg egy kicsit másképp, francia zamatokkal… és egy kis borssal meg sóval. Álmunk 2008 novemberében vált valóra, amikor megnyitottuk a Borssó Bistro-t a Királyi Pál és Képíró utca sarkán, ahol ma már a megújult belváros hangulatos sétálóutcái vesznek minket körül.
A francia bisztrók hangulatát idézi meg franciás-magyar éttermünk Budapest belvárosában, ahol a magyar konyha klasszikus ízei jelennek meg francia zamatokkal. Évekkel ezelőtt egy magyaros-franciás éttermet álmodtunk meg, mely a francia bisztrók hangulatát idézné meg Budapest belvárosában. Ebbe a miliőbe olyan ételeket képzeltünk el, melyekben a magyar konyha klasszikus ízei jelennek meg egy kicsit másképp, francia zamatokkal… és egy kis borssal meg sóval. Álmunk 2008 novemberében vált valóra, amikor megnyitottuk a Borssó Bistro-t a Királyi Pál és Képíró utca sarkán, ahol ma már a megújult belváros hangulatos sétálóutcái vesznek minket körül.
A francia bisztrók hangulatát idézi meg franciás-magyar éttermünk Budapest belvárosában, ahol a magyar konyha klasszikus ízei jelennek meg francia zamatokkal. Évekkel ezelőtt egy magyaros-franciás éttermet álmodtunk meg, mely a francia bisztrók hangulatát idézné meg Budapest belvárosában. Ebbe a miliőbe olyan ételeket képzeltünk el, melyekben a magyar konyha klasszikus ízei jelennek meg egy kicsit másképp, francia zamatokkal… és egy kis borssal meg sóval. Álmunk 2008 novemberében vált valóra, amikor megnyitottuk a Borssó Bistro-t a Királyi Pál és Képíró utca sarkán, ahol ma már a megújult belváros hangulatos sétálóutcái vesznek minket körül.
Ételeinket kimondottan a barbecue technológiához válogatott alapanyagokból készítjük egy olyan különleges, de könnyen értelmezhető “ízesítéssel”, ami semmivel sem helyettesíthető. Húsaink egyedülálló módon, az étterem látványkonyhájába állított, faszén fűtésű, BBQ PIT BOX segítségével készülnek. Széles italkínálatunkból is választaht. Vendégeink fesztelen hangulatban és egyszerű környezetben élvezhetik a szokatlanul izgalmas gasztronómiai kalandot.
Ételeinket kimondottan a barbecue technológiához válogatott alapanyagokból készítjük egy olyan különleges, de könnyen értelmezhető “ízesítéssel”, ami semmivel sem helyettesíthető. Húsaink egyedülálló módon, az étterem látványkonyhájába állított, faszén fűtésű, BBQ PIT BOX segítségével készülnek. Széles italkínálatunkból is választaht. Vendégeink fesztelen hangulatban és egyszerű környezetben élvezhetik a szokatlanul izgalmas gasztronómiai kalandot.
Ételeinket kimondottan a barbecue technológiához válogatott alapanyagokból készítjük egy olyan különleges, de könnyen értelmezhető “ízesítéssel”, ami semmivel sem helyettesíthető. Húsaink egyedülálló módon, az étterem látványkonyhájába állított, faszén fűtésű, BBQ PIT BOX segítségével készülnek. Széles italkínálatunkból is választaht. Vendégeink fesztelen hangulatban és egyszerű környezetben élvezhetik a szokatlanul izgalmas gasztronómiai kalandot.
Finom ételeket kínálunk a bbq technológia és street food műfaj különleges fúziójára építve. Húsaink egyedülálló módon, az étterem látványkonyhájába állított, faszén fűtésű, BBQ PIT BOX segítségével készülnek. Italkínálatunkkal könnyűszerrel vesszük fel a versenyt a város legjobb bárjaival. Vendégeink fesztelen hangulatban és egyszerű környezetben élvezhetik a szokatlanul izgalmas gasztronómiai kalandot.
Finom ételeket kínálunk a bbq technológia és street food műfaj különleges fúziójára építve. Húsaink egyedülálló módon, az étterem látványkonyhájába állított, faszén fűtésű, BBQ PIT BOX segítségével készülnek. Italkínálatunkkal könnyűszerrel vesszük fel a versenyt a város legjobb bárjaival. Vendégeink fesztelen hangulatban és egyszerű környezetben élvezhetik a szokatlanul izgalmas gasztronómiai kalandot.
Finom ételeket kínálunk a bbq technológia és street food műfaj különleges fúziójára építve. Húsaink egyedülálló módon, az étterem látványkonyhájába állított, faszén fűtésű, BBQ PIT BOX segítségével készülnek. Italkínálatunkkal könnyűszerrel vesszük fel a versenyt a város legjobb bárjaival. Vendégeink fesztelen hangulatban és egyszerű környezetben élvezhetik a szokatlanul izgalmas gasztronómiai kalandot.