A Fabito Pizzéria Budapest dinamikusan fejlődő, nyüzsgő Ferencvárosi részén, a Mester utca és Tinódi utca sarkán található. Finom pizzák, ízletes cipók, sör és borkorcsolyák, friss saláták, olasz tészták, mindig friss csapolt sör, kellemes atmoszféra a jó hangulat felelősei. Az emeleti galéria remek helyszín kisebb zártkörű rendezvények megtartására maximum 25-30 főig. Szép időben a teraszon élvezheti az olasz konyha remek ízeit, a jéghideg frissítőket, a finom kávéféléket barátságos áron.
A Fabito Pizzéria Budapest dinamikusan fejlődő, nyüzsgő Ferencvárosi részén, a Mester utca és Tinódi utca sarkán található. Finom pizzák, ízletes cipók, sör és borkorcsolyák, friss saláták, olasz tészták, mindig friss csapolt sör, kellemes atmoszféra a jó hangulat felelősei. Az emeleti galéria remek helyszín kisebb zártkörű rendezvények megtartására maximum 25-30 főig. Szép időben a teraszon élvezheti az olasz konyha remek ízeit, a jéghideg frissítőket, a finom kávéféléket barátságos áron.
A Fabito Pizzéria Budapest dinamikusan fejlődő, nyüzsgő Ferencvárosi részén, a Mester utca és Tinódi utca sarkán található. Finom pizzák, ízletes cipók, sör és borkorcsolyák, friss saláták, olasz tészták, mindig friss csapolt sör, kellemes atmoszféra a jó hangulat felelősei. Az emeleti galéria remek helyszín kisebb zártkörű rendezvények megtartására maximum 25-30 főig. Szép időben a teraszon élvezheti az olasz konyha remek ízeit, a jéghideg frissítőket, a finom kávéféléket barátságos áron.
Budapest történelmi belvárosában található étterem fő jellemzői nemcsak a nagy lakomák hangulatát idéző ólomüveg-díszítések, hanem az etalonként is említhető házias finomságok: a zsemlébe töltött vetrece, a csülkös bableves, a ropogós kacsasült káposztás cvekedlivel, az óriási túrógombóc – hogy csak néhányat említsünk. A tágas nyitott tölgyfaboxok, a frissen csapolt sörök a legjobb emlékű régi magyar vendéglők hangulatát idézik. A hatalmas adagok fatálakon, cserép- és vasserpenyőkben kelletik magukat mindazoknak, akik szeretik megjegyezni: „ez pont olyan, mintha a mamám főzte volna!”.
Budapest történelmi belvárosában található étterem fő jellemzői nemcsak a nagy lakomák hangulatát idéző ólomüveg-díszítések, hanem az etalonként is említhető házias finomságok: a zsemlébe töltött vetrece, a csülkös bableves, a ropogós kacsasült káposztás cvekedlivel, az óriási túrógombóc – hogy csak néhányat említsünk. A tágas nyitott tölgyfaboxok, a frissen csapolt sörök a legjobb emlékű régi magyar vendéglők hangulatát idézik. A hatalmas adagok fatálakon, cserép- és vasserpenyőkben kelletik magukat mindazoknak, akik szeretik megjegyezni: „ez pont olyan, mintha a mamám főzte volna!”.
Budapest történelmi belvárosában található étterem fő jellemzői nemcsak a nagy lakomák hangulatát idéző ólomüveg-díszítések, hanem az etalonként is említhető házias finomságok: a zsemlébe töltött vetrece, a csülkös bableves, a ropogós kacsasült káposztás cvekedlivel, az óriási túrógombóc – hogy csak néhányat említsünk. A tágas nyitott tölgyfaboxok, a frissen csapolt sörök a legjobb emlékű régi magyar vendéglők hangulatát idézik. A hatalmas adagok fatálakon, cserép- és vasserpenyőkben kelletik magukat mindazoknak, akik szeretik megjegyezni: „ez pont olyan, mintha a mamám főzte volna!”.