Turizmus Program

PanyolaFeszt

Bor és Kenyér Ünnep

Tisza-tavi Fesztivál

Mézesvölgyi nyár

Csillagösvény Élménypark

Hajókirándulások

TOP 100 úticél

Bükk gasztronómia

A Premier Hotel Miskolc az első négycsillagos dizájnhotel Magyarország Premier szálloda-hálózatában. Étterme és lobby bárja külsős vendégek számára is nyitott. A terek kialakítását az üvegfalak és az élő növények teszik egyedivé: a kültéri létet idézik reggeli vagy ebéd közben. Nyáron, a teraszon szabadtéri étkezési lehetőség is rendelkezésre áll. Az elegáns lobbibár alkoholmentes italokat, prémium válogatású szeszesitalokat és kellemes hangulatot kínál üzleti és baráti találkozókhoz, beszélgetésekhez és pihenéshez.

A Premier Hotel Miskolc az első négycsillagos dizájnhotel Magyarország Premier szálloda-hálózatában. Étterme és lobby bárja külsős vendégek számára is nyitott. A terek kialakítását az üvegfalak és az élő növények teszik egyedivé: a kültéri létet idézik reggeli vagy ebéd közben. Nyáron, a teraszon szabadtéri étkezési lehetőség is rendelkezésre áll. Az elegáns lobbibár alkoholmentes italokat, prémium válogatású szeszesitalokat és kellemes hangulatot kínál üzleti és baráti találkozókhoz, beszélgetésekhez és pihenéshez.

A Premier Hotel Miskolc az első négycsillagos dizájnhotel Magyarország Premier szálloda-hálózatában. Étterme és lobby bárja külsős vendégek számára is nyitott. A terek kialakítását az üvegfalak és az élő növények teszik egyedivé: a kültéri létet idézik reggeli vagy ebéd közben. Nyáron, a teraszon szabadtéri étkezési lehetőség is rendelkezésre áll. Az elegáns lobbibár alkoholmentes italokat, prémium válogatású szeszesitalokat és kellemes hangulatot kínál üzleti és baráti találkozókhoz, beszélgetésekhez és pihenéshez.

Pisztrángudvarunkban márciustól november végéig minden nap lehetőség nyílik eredeti, erdei környezetben megkóstolni termékeinket: a Szalajka-völgyi pisztrángtelepen lévő mozgóboltunkban kapható specialitásainkat helyben is elfogyaszthatják. A Szalajka völgy bejáratától 25-30 perc kényelmes séta után a Kárpátok őrétől 5 percre fölfelé a haltelepen várjuk Önöket!

Pisztrángudvarunkban márciustól november végéig minden nap lehetőség nyílik eredeti, erdei környezetben megkóstolni termékeinket: a Szalajka-völgyi pisztrángtelepen lévő mozgóboltunkban kapható specialitásainkat helyben is elfogyaszthatják. A Szalajka völgy bejáratától 25-30 perc kényelmes séta után a Kárpátok őrétől 5 percre fölfelé a haltelepen várjuk Önöket!

Pisztrángudvarunkban márciustól november végéig minden nap lehetőség nyílik eredeti, erdei környezetben megkóstolni termékeinket: a Szalajka-völgyi pisztrángtelepen lévő mozgóboltunkban kapható specialitásainkat helyben is elfogyaszthatják. A Szalajka völgy bejáratától 25-30 perc kényelmes séta után a Kárpátok őrétől 5 percre fölfelé a haltelepen várjuk Önöket!

A pincészet Miskolc szívében, a történelmi Avas Kis-Avas részén található. A pincészetben van borkóstoló program előre egyeztetett időpontban.

A pincészet Miskolc szívében, a történelmi Avas Kis-Avas részén található. A pincészetben van borkóstoló program előre egyeztetett időpontban.

A pincészet Miskolc szívében, a történelmi Avas Kis-Avas részén található. A pincészetben van borkóstoló program előre egyeztetett időpontban.

Az ínyenc Shiraz Étterem séfjei által összeállított étlapon a mediterrán és észak-afrikai ízek mellett a nemzetközi ételek kapnak hangsúlyt. A Dubai kert a csodálatos étterem szökőkúttal, üvegkupolákkal, pazar kőmunkával és mesés ízvilággal várja Önt.

Az ínyenc Shiraz Étterem séfjei által összeállított étlapon a mediterrán és észak-afrikai ízek mellett a nemzetközi ételek kapnak hangsúlyt. A Dubai kert a csodálatos étterem szökőkúttal, üvegkupolákkal, pazar kőmunkával és mesés ízvilággal várja Önt.

Az ínyenc Shiraz Étterem séfjei által összeállított étlapon a mediterrán és észak-afrikai ízek mellett a nemzetközi ételek kapnak hangsúlyt. A Dubai kert a csodálatos étterem szökőkúttal, üvegkupolákkal, pazar kőmunkával és mesés ízvilággal várja Önt.

A Sike Borászat 27 hektár szőlőterületen gazdálkodik. Szőlőterületeinek nagy része az egerszóláti határban található. A borkészítés három pincében történik. A Szépasszony-völgyi pincét átépítettük és egy 100 méter hosszú impozáns reprezentatív pincét alakítottunk ki, ahol most 120 fő befogadására alkalmas kóstoló helyiség és egy 60 fős terasz várja a látogatókat. A pince egész évben, mindennapos nyitva tartással várja a kóstolni kívánó vendégeket. A pincében borbemutatókat is tartunk kisebb-nagyobb csoportok részére, előzetes bejelentkezéssel.

A Sike Borászat 27 hektár szőlőterületen gazdálkodik. Szőlőterületeinek nagy része az egerszóláti határban található. A borkészítés három pincében történik. A Szépasszony-völgyi pincét átépítettük és egy 100 méter hosszú impozáns reprezentatív pincét alakítottunk ki, ahol most 120 fő befogadására alkalmas kóstoló helyiség és egy 60 fős terasz várja a látogatókat. A pince egész évben, mindennapos nyitva tartással várja a kóstolni kívánó vendégeket. A pincében borbemutatókat is tartunk kisebb-nagyobb csoportok részére, előzetes bejelentkezéssel.

A Sike Borászat 27 hektár szőlőterületen gazdálkodik. Szőlőterületeinek nagy része az egerszóláti határban található. A borkészítés három pincében történik. A Szépasszony-völgyi pincét átépítettük és egy 100 méter hosszú impozáns reprezentatív pincét alakítottunk ki, ahol most 120 fő befogadására alkalmas kóstoló helyiség és egy 60 fős terasz várja a látogatókat. A pince egész évben, mindennapos nyitva tartással várja a kóstolni kívánó vendégeket. A pincében borbemutatókat is tartunk kisebb-nagyobb csoportok részére, előzetes bejelentkezéssel.

A pincészet alapítójának Simon József okleveles szőlész - borásznak a nevét viseli. Első generációs családi gazdaság. A pincészet az egri nagy kőporos vulkáni eredetű riolit tufába vájt két pincében érleli a legjobb minőségű borokat. A 2003-as év egri borászának, Simon Józsefnek a specialitása inkább a vörösbor, azon belül is a alacsony hozammal- maximum 8 tonna / hektáronként és hosszú érlelési idővel készített vörösbor.

A pincészet alapítójának Simon József okleveles szőlész - borásznak a nevét viseli. Első generációs családi gazdaság. A pincészet az egri nagy kőporos vulkáni eredetű riolit tufába vájt két pincében érleli a legjobb minőségű borokat. A 2003-as év egri borászának, Simon Józsefnek a specialitása inkább a vörösbor, azon belül is a alacsony hozammal- maximum 8 tonna / hektáronként és hosszú érlelési idővel készített vörösbor.

A pincészet alapítójának Simon József okleveles szőlész - borásznak a nevét viseli. Első generációs családi gazdaság. A pincészet az egri nagy kőporos vulkáni eredetű riolit tufába vájt két pincében érleli a legjobb minőségű borokat. A 2003-as év egri borászának, Simon Józsefnek a specialitása inkább a vörösbor, azon belül is a alacsony hozammal- maximum 8 tonna / hektáronként és hosszú érlelési idővel készített vörösbor.

Kedves Kalandorok. Ha már kellőképpen elfáradtatok Eger városának felfedezésében, a vártól lefelé jövet, térjetek be hozzánk egy-két különleges frissítőre. Szeretettel várunk Benneteket.

Kedves Kalandorok. Ha már kellőképpen elfáradtatok Eger városának felfedezésében, a vártól lefelé jövet, térjetek be hozzánk egy-két különleges frissítőre. Szeretettel várunk Benneteket.

Kedves Kalandorok. Ha már kellőképpen elfáradtatok Eger városának felfedezésében, a vártól lefelé jövet, térjetek be hozzánk egy-két különleges frissítőre. Szeretettel várunk Benneteket.

Legfontosabb feladatunk, hogy olyan egyedi, minőségi borokat készítsünk, amik csak az Egri Borvidéken születhetnek meg. Boraink természetes, hagyományos eljárással készülnek. A szeretet, az elhivatottság vezérli utunkat. Törekszünk a jónak gyakorlására.

Legfontosabb feladatunk, hogy olyan egyedi, minőségi borokat készítsünk, amik csak az Egri Borvidéken születhetnek meg. Boraink természetes, hagyományos eljárással készülnek. A szeretet, az elhivatottság vezérli utunkat. Törekszünk a jónak gyakorlására.

Legfontosabb feladatunk, hogy olyan egyedi, minőségi borokat készítsünk, amik csak az Egri Borvidéken születhetnek meg. Boraink természetes, hagyományos eljárással készülnek. A szeretet, az elhivatottság vezérli utunkat. Törekszünk a jónak gyakorlására.

Szabó Balázs szőlő- és bortermelő vagyok, tősgyökeres noszvaji lakos, itt élek és borászkodom családommal. Az Egri Borvidéken elhelyezkedő szőlők terméseiből készítjük borainkat. Helyben, illetve a környéken találhatóak ültetvényeink. Több fajta szőlőből készítjük borainkat: kékfrankos, leányka, olaszrizlig, cserszegi fűszeres, portugieser. Évente többször megfordulunk borversenyeken ahol, szép eredményeket érünk el. Borainkat az erre járó turistáknak és a tájjellegű hagyományos technológiával készült bort kedvelőknek kínáljuk.

Szabó Balázs szőlő- és bortermelő vagyok, tősgyökeres noszvaji lakos, itt élek és borászkodom családommal. Az Egri Borvidéken elhelyezkedő szőlők terméseiből készítjük borainkat. Helyben, illetve a környéken találhatóak ültetvényeink. Több fajta szőlőből készítjük borainkat: kékfrankos, leányka, olaszrizlig, cserszegi fűszeres, portugieser. Évente többször megfordulunk borversenyeken ahol, szép eredményeket érünk el. Borainkat az erre járó turistáknak és a tájjellegű hagyományos technológiával készült bort kedvelőknek kínáljuk.

Szabó Balázs szőlő- és bortermelő vagyok, tősgyökeres noszvaji lakos, itt élek és borászkodom családommal. Az Egri Borvidéken elhelyezkedő szőlők terméseiből készítjük borainkat. Helyben, illetve a környéken találhatóak ültetvényeink. Több fajta szőlőből készítjük borainkat: kékfrankos, leányka, olaszrizlig, cserszegi fűszeres, portugieser. Évente többször megfordulunk borversenyeken ahol, szép eredményeket érünk el. Borainkat az erre járó turistáknak és a tájjellegű hagyományos technológiával készült bort kedvelőknek kínáljuk.

1...131415...17

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények