Turizmus Program

Királyi Napok

Országos Vízipisztoly Csata!

Bor és Kenyér Ünnep

Virágkarnevál

Mézesvölgyi nyár

Hajókirándulások

TOP 100 úticél

Bükkaljai gasztronómia

Éttermünkben több, mint 60 féle ételből választhat. 160 fős konferencia teremmel és két különálló légkondicionált helységgel rendelkezünk. Vállaljuk lakodalmak és más rendezvények, csoportos termékbemutatók lebonyolítását is. Maximális kapacitás: 220 fő.

Éttermünkben több, mint 60 féle ételből választhat. 160 fős konferencia teremmel és két különálló légkondicionált helységgel rendelkezünk. Vállaljuk lakodalmak és más rendezvények, csoportos termékbemutatók lebonyolítását is. Maximális kapacitás: 220 fő.

Éttermünkben több, mint 60 féle ételből választhat. 160 fős konferencia teremmel és két különálló légkondicionált helységgel rendelkezünk. Vállaljuk lakodalmak és más rendezvények, csoportos termékbemutatók lebonyolítását is. Maximális kapacitás: 220 fő.

Várjuk szeretettel újonnan nyílt éttermünkben.

Várjuk szeretettel újonnan nyílt éttermünkben.

Várjuk szeretettel újonnan nyílt éttermünkben.

Termékpalettánkban egyaránt megtalálhatóak a fehér, rose és vörösborok, gyöngyözőbor, fehér és rose pezsgők. Borainkat reduktív módon – oxigéntől elzárva – készítjük. Boraink tekintetében alapvetően az elegáns savkészlet, és gyümölcsös jelleg a vezető íz jegyek, akár fehérborról, akár vörösborról vagy éppen pezsgőről esik szó. Borkóstolás maximum 40 fő részére előzetes egyeztetéssel.

Termékpalettánkban egyaránt megtalálhatóak a fehér, rose és vörösborok, gyöngyözőbor, fehér és rose pezsgők. Borainkat reduktív módon – oxigéntől elzárva – készítjük. Boraink tekintetében alapvetően az elegáns savkészlet, és gyümölcsös jelleg a vezető íz jegyek, akár fehérborról, akár vörösborról vagy éppen pezsgőről esik szó. Borkóstolás maximum 40 fő részére előzetes egyeztetéssel.

Termékpalettánkban egyaránt megtalálhatóak a fehér, rose és vörösborok, gyöngyözőbor, fehér és rose pezsgők. Borainkat reduktív módon – oxigéntől elzárva – készítjük. Boraink tekintetében alapvetően az elegáns savkészlet, és gyümölcsös jelleg a vezető íz jegyek, akár fehérborról, akár vörösborról vagy éppen pezsgőről esik szó. Borkóstolás maximum 40 fő részére előzetes egyeztetéssel.

A Millennium Étterem a város főutcáján, családias hangulattal, barátságos légkörrel várja a vendégeket. Az étterem, a különtermek, a 80 fős kerthelyiség minden igényt kielégít. A családosokat játszótérrel, a szabad térre vágyókat bográcsozási, grillezési lehetőségekkel, nyáron látványkonyhával fogadja az étterem egy százharminc éves tölgyfa árnyékában. A családias hangulatú összejövetelektől kezdve az esküvői vendégvárásig, ebéd illetve vacsora lebonyolításán át a céges rendezvényekig kedvező árakkal várjuk kedves vendégeinket.

A Millennium Étterem a város főutcáján, családias hangulattal, barátságos légkörrel várja a vendégeket. Az étterem, a különtermek, a 80 fős kerthelyiség minden igényt kielégít. A családosokat játszótérrel, a szabad térre vágyókat bográcsozási, grillezési lehetőségekkel, nyáron látványkonyhával fogadja az étterem egy százharminc éves tölgyfa árnyékában. A családias hangulatú összejövetelektől kezdve az esküvői vendégvárásig, ebéd illetve vacsora lebonyolításán át a céges rendezvényekig kedvező árakkal várjuk kedves vendégeinket.

A Millennium Étterem a város főutcáján, családias hangulattal, barátságos légkörrel várja a vendégeket. Az étterem, a különtermek, a 80 fős kerthelyiség minden igényt kielégít. A családosokat játszótérrel, a szabad térre vágyókat bográcsozási, grillezési lehetőségekkel, nyáron látványkonyhával fogadja az étterem egy százharminc éves tölgyfa árnyékában. A családias hangulatú összejövetelektől kezdve az esküvői vendégvárásig, ebéd illetve vacsora lebonyolításán át a céges rendezvényekig kedvező árakkal várjuk kedves vendégeinket.

Az 1996-ban alakult borrend célja a Bükkaljai Borvidék minőségi borainak megismerése, megismertetése, érdekeinek képviselete, a termőtáj szépségének, értékeinek széleskörű propagálása, a bor a gasztronómia és a művészetek kapcsolatának megismertetése.

Az 1996-ban alakult borrend célja a Bükkaljai Borvidék minőségi borainak megismerése, megismertetése, érdekeinek képviselete, a termőtáj szépségének, értékeinek széleskörű propagálása, a bor a gasztronómia és a művészetek kapcsolatának megismertetése.

Az 1996-ban alakult borrend célja a Bükkaljai Borvidék minőségi borainak megismerése, megismertetése, érdekeinek képviselete, a termőtáj szépségének, értékeinek széleskörű propagálása, a bor a gasztronómia és a művészetek kapcsolatának megismertetése.

Borkóstoló, pincelátogatás, családi és céges rendezvények a Szucskó Pincében.

Borkóstoló, pincelátogatás, családi és céges rendezvények a Szucskó Pincében.

Borkóstoló, pincelátogatás, családi és céges rendezvények a Szucskó Pincében.

Mezőkövesd szívében, az újonnan megnyílt Matyó múzeum épületétől mindössze néhány métere hangulatos vendéglátóhely várja Önöket, a Turul Étterem és Vendéglő. Az ezerhétszázas években épült, valamikori betyárkocsma több átalakuláson ment keresztül míg elérte mai színvonalát.

Mezőkövesd szívében, az újonnan megnyílt Matyó múzeum épületétől mindössze néhány métere hangulatos vendéglátóhely várja Önöket, a Turul Étterem és Vendéglő. Az ezerhétszázas években épült, valamikori betyárkocsma több átalakuláson ment keresztül míg elérte mai színvonalát.

Mezőkövesd szívében, az újonnan megnyílt Matyó múzeum épületétől mindössze néhány métere hangulatos vendéglátóhely várja Önöket, a Turul Étterem és Vendéglő. Az ezerhétszázas években épült, valamikori betyárkocsma több átalakuláson ment keresztül míg elérte mai színvonalát.

Bogácson a Vadvirág Étterem olyan családi vállalkozás, ahol az alapítók generációkra visszamenően rendelkeznek vendéglátós hagyományokkal. Küldetésünk, hogy teremtsünk egy helyet, amely a mai rohanó tempójú világban olyan kicsi szigetet jelent az ide betérőknek, ahol hangulatos környezetben, odafigyelő személyzettel körülvéve, illatozó ételek, zamatos borok, vagy épp egy aromás kávé mellett lazíthatnak, testileg és lelkileg feltöltődhetnek. Ezért lett a mottónk: „Egy hely, ahol a gyomor és a lélek felvidul.”

Bogácson a Vadvirág Étterem olyan családi vállalkozás, ahol az alapítók generációkra visszamenően rendelkeznek vendéglátós hagyományokkal. Küldetésünk, hogy teremtsünk egy helyet, amely a mai rohanó tempójú világban olyan kicsi szigetet jelent az ide betérőknek, ahol hangulatos környezetben, odafigyelő személyzettel körülvéve, illatozó ételek, zamatos borok, vagy épp egy aromás kávé mellett lazíthatnak, testileg és lelkileg feltöltődhetnek. Ezért lett a mottónk: „Egy hely, ahol a gyomor és a lélek felvidul.”

Bogácson a Vadvirág Étterem olyan családi vállalkozás, ahol az alapítók generációkra visszamenően rendelkeznek vendéglátós hagyományokkal. Küldetésünk, hogy teremtsünk egy helyet, amely a mai rohanó tempójú világban olyan kicsi szigetet jelent az ide betérőknek, ahol hangulatos környezetben, odafigyelő személyzettel körülvéve, illatozó ételek, zamatos borok, vagy épp egy aromás kávé mellett lazíthatnak, testileg és lelkileg feltöltődhetnek. Ezért lett a mottónk: „Egy hely, ahol a gyomor és a lélek felvidul.”

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Székesfehérvári Királyi Napok