Turizmus Program

Siófoki Halfesztivál

Oldtimer Show

Csabai Kolbászfesztivál

Párkapcsolat sémák

Kastély élmények

Európa-élményközpont

Csabai Kolbászfesztivál 2025. október 23-26. Békéscsaba
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Csabai Kolbászfesztivál 2025. október 23-26. Békéscsaba
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar

Duna-Tisza közi gasztronómia

Népszerűség

Termékpalettánkban egyaránt megtalálhatóak a fehér, rose és vörösborok, gyöngyözőbor, fehér és rose pezsgők. Borainkat reduktív módon – oxigéntől elzárva – készítjük. Boraink tekintetében alapvetően az elegáns savkészlet, és gyümölcsös jelleg a vezető íz jegyek, akár fehérborról, akár vörösborról vagy éppen pezsgőről esik szó. Borkóstolás maximum 40 fő részére előzetes egyeztetéssel.

Termékpalettánkban egyaránt megtalálhatóak a fehér, rose és vörösborok, gyöngyözőbor, fehér és rose pezsgők. Borainkat reduktív módon – oxigéntől elzárva – készítjük. Boraink tekintetében alapvetően az elegáns savkészlet, és gyümölcsös jelleg a vezető íz jegyek, akár fehérborról, akár vörösborról vagy éppen pezsgőről esik szó. Borkóstolás maximum 40 fő részére előzetes egyeztetéssel.

Termékpalettánkban egyaránt megtalálhatóak a fehér, rose és vörösborok, gyöngyözőbor, fehér és rose pezsgők. Borainkat reduktív módon – oxigéntől elzárva – készítjük. Boraink tekintetében alapvetően az elegáns savkészlet, és gyümölcsös jelleg a vezető íz jegyek, akár fehérborról, akár vörösborról vagy éppen pezsgőről esik szó. Borkóstolás maximum 40 fő részére előzetes egyeztetéssel.

Kecskemét napsütötte tájain érlelt gyümölcsökből készült nedűt azaz pálinkát készítünk. Amit teljes szívből és tudással készítünk. Tradicionális kisüsti pálinkáinkat, régiónk nagy választékban és minőségben megtermelt, zamatos gyümölcseiből állítjuk elő. Célunk, megőrizni a kisüsti pálinkafőzés hagyományát, ezáltal minőségi illatos és finom párlatok kerülhetnek a pálinkakedvelő vásárlóink asztalára.

Kecskemét napsütötte tájain érlelt gyümölcsökből készült nedűt azaz pálinkát készítünk. Amit teljes szívből és tudással készítünk. Tradicionális kisüsti pálinkáinkat, régiónk nagy választékban és minőségben megtermelt, zamatos gyümölcseiből állítjuk elő. Célunk, megőrizni a kisüsti pálinkafőzés hagyományát, ezáltal minőségi illatos és finom párlatok kerülhetnek a pálinkakedvelő vásárlóink asztalára.

Kecskemét napsütötte tájain érlelt gyümölcsökből készült nedűt azaz pálinkát készítünk. Amit teljes szívből és tudással készítünk. Tradicionális kisüsti pálinkáinkat, régiónk nagy választékban és minőségben megtermelt, zamatos gyümölcseiből állítjuk elő. Célunk, megőrizni a kisüsti pálinkafőzés hagyományát, ezáltal minőségi illatos és finom párlatok kerülhetnek a pálinkakedvelő vásárlóink asztalára.

Bisztro és Rendezvényház, ahol finom pizzát és gondosan összeállított menüt, de más ételeket és finom borokat is rendelhetünk. Vacsoraesteket is tartanak, más rendezvényekre is nyitottak.

Bisztro és Rendezvényház, ahol finom pizzát és gondosan összeállított menüt, de más ételeket és finom borokat is rendelhetünk. Vacsoraesteket is tartanak, más rendezvényekre is nyitottak.

Bisztro és Rendezvényház, ahol finom pizzát és gondosan összeállított menüt, de más ételeket és finom borokat is rendelhetünk. Vacsoraesteket is tartanak, más rendezvényekre is nyitottak.

A Millennium Étterem a város főutcáján, családias hangulattal, barátságos légkörrel várja a vendégeket. Az étterem, a különtermek, a 80 fős kerthelyiség minden igényt kielégít. A családosokat játszótérrel, a szabad térre vágyókat bográcsozási, grillezési lehetőségekkel, nyáron látványkonyhával fogadja az étterem egy százharminc éves tölgyfa árnyékában. A családias hangulatú összejövetelektől kezdve az esküvői vendégvárásig, ebéd illetve vacsora lebonyolításán át a céges rendezvényekig kedvező árakkal várjuk kedves vendégeinket.

A Millennium Étterem a város főutcáján, családias hangulattal, barátságos légkörrel várja a vendégeket. Az étterem, a különtermek, a 80 fős kerthelyiség minden igényt kielégít. A családosokat játszótérrel, a szabad térre vágyókat bográcsozási, grillezési lehetőségekkel, nyáron látványkonyhával fogadja az étterem egy százharminc éves tölgyfa árnyékában. A családias hangulatú összejövetelektől kezdve az esküvői vendégvárásig, ebéd illetve vacsora lebonyolításán át a céges rendezvényekig kedvező árakkal várjuk kedves vendégeinket.

A Millennium Étterem a város főutcáján, családias hangulattal, barátságos légkörrel várja a vendégeket. Az étterem, a különtermek, a 80 fős kerthelyiség minden igényt kielégít. A családosokat játszótérrel, a szabad térre vágyókat bográcsozási, grillezési lehetőségekkel, nyáron látványkonyhával fogadja az étterem egy százharminc éves tölgyfa árnyékában. A családias hangulatú összejövetelektől kezdve az esküvői vendégvárásig, ebéd illetve vacsora lebonyolításán át a céges rendezvényekig kedvező árakkal várjuk kedves vendégeinket.

Tánc, éjszakai klub, bár. Szórakozz nálunk.

Tánc, éjszakai klub, bár. Szórakozz nálunk.

Tánc, éjszakai klub, bár. Szórakozz nálunk.

Házi receptek alapján sütik, torták, igazi olasz kávé, kávé különlegességek, forró csoki, fagyi is szerepel az ajánlatok között.

Házi receptek alapján sütik, torták, igazi olasz kávé, kávé különlegességek, forró csoki, fagyi is szerepel az ajánlatok között.

Házi receptek alapján sütik, torták, igazi olasz kávé, kávé különlegességek, forró csoki, fagyi is szerepel az ajánlatok között.

A pálinkafőzés titka a jó alapanyag a technológiának csupán az a szerepe, hogy a gyümölcs értékeit átmentse a pálinkába - vallják a Pajor Pálinka szakemberei. Ezt az alapelvet tartották szem előtt, amikor 2007-ben megépítették a pálinkafőzdét. Megfelelő gyümölcskiválasztás és erjesztés, korrekt technológia és kellő idejű pihentetés mellett a gyümölcs minden értékét megmutatja a karakteres, erőtől duzzadó pálinka.

A pálinkafőzés titka a jó alapanyag a technológiának csupán az a szerepe, hogy a gyümölcs értékeit átmentse a pálinkába - vallják a Pajor Pálinka szakemberei. Ezt az alapelvet tartották szem előtt, amikor 2007-ben megépítették a pálinkafőzdét. Megfelelő gyümölcskiválasztás és erjesztés, korrekt technológia és kellő idejű pihentetés mellett a gyümölcs minden értékét megmutatja a karakteres, erőtől duzzadó pálinka.

A pálinkafőzés titka a jó alapanyag a technológiának csupán az a szerepe, hogy a gyümölcs értékeit átmentse a pálinkába - vallják a Pajor Pálinka szakemberei. Ezt az alapelvet tartották szem előtt, amikor 2007-ben megépítették a pálinkafőzdét. Megfelelő gyümölcskiválasztás és erjesztés, korrekt technológia és kellő idejű pihentetés mellett a gyümölcs minden értékét megmutatja a karakteres, erőtől duzzadó pálinka.

A Peti Csárda és a Gabi Panzió a 32-es fő út mellett, Szolnoktól mindössze 7 km-re, Zagyvarékason található. A környező városokból busszal és autóval egyaránt könnyen megközelíthető, hatalmas parkoló áll az idelátogató vendégek rendelkezésére.

A Peti Csárda és a Gabi Panzió a 32-es fő út mellett, Szolnoktól mindössze 7 km-re, Zagyvarékason található. A környező városokból busszal és autóval egyaránt könnyen megközelíthető, hatalmas parkoló áll az idelátogató vendégek rendelkezésére.

A Peti Csárda és a Gabi Panzió a 32-es fő út mellett, Szolnoktól mindössze 7 km-re, Zagyvarékason található. A környező városokból busszal és autóval egyaránt könnyen megközelíthető, hatalmas parkoló áll az idelátogató vendégek rendelkezésére.

Csárdánkban az elkészített ételeink a hagyományos magyar konyha technológia szerint készülnek. Számos különlegességgel örvendeztetjük meg a hozzánk betérőket, ahol fácán, galamb, gyöngytyúk leveseinket is megkóstolhatják. Éttermünk egész évben várja kedves vendégeit.

Csárdánkban az elkészített ételeink a hagyományos magyar konyha technológia szerint készülnek. Számos különlegességgel örvendeztetjük meg a hozzánk betérőket, ahol fácán, galamb, gyöngytyúk leveseinket is megkóstolhatják. Éttermünk egész évben várja kedves vendégeit.

Csárdánkban az elkészített ételeink a hagyományos magyar konyha technológia szerint készülnek. Számos különlegességgel örvendeztetjük meg a hozzánk betérőket, ahol fácán, galamb, gyöngytyúk leveseinket is megkóstolhatják. Éttermünk egész évben várja kedves vendégeit.

Albertirsa első kézműves baráti borászata. Boraink megkóstolhatók pincészetünkben, ahol céges és családi rendezvények lebonyolítására is van lehetőség.

Albertirsa első kézműves baráti borászata. Boraink megkóstolhatók pincészetünkben, ahol céges és családi rendezvények lebonyolítására is van lehetőség.

Albertirsa első kézműves baráti borászata. Boraink megkóstolhatók pincészetünkben, ahol céges és családi rendezvények lebonyolítására is van lehetőség.

1...678...10

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Pontyshow 2025. november 7-9. Magyarország egyik legnagyobb horgászkiállítása
Pávai Fesztivál 2025. október 24-25. Hajdúszoboszló
Őszí wellness Hévíz felnőttbarát szállodájában gasztronómiai élményekkel
Pontyshow 2025. november 7-9. Magyarország egyik legnagyobb horgászkiállítása
Pávai Fesztivál 2025. október 24-25. Hajdúszoboszló
Őszí wellness Hévíz felnőttbarát szállodájában gasztronómiai élményekkel

Legjobb élmények

Őszi Oldtimer Show! 500 válogatott oldtimer jármű! 100 évnél öregebb motorkerékpárok és fakerekű autók!