Turizmus Program

Zsolnay Fényfesztivál

Strandok éjszakája

Mézesvölgyi nyár

Hajókirándulások

Balatoni borkoncertek

Irány Siófok!

TOP 100 úticél

Dunamelléki gasztronómia

Népszerűség

Disznóvágás a Dunaharaszti Tájháznál 2025. november 22-én. Reggel közös disznóvágás, a böllérmunka bemutatása tradicionális eszközökkel, hagyományos ételkóstolás, pálinka, bor, forraltbor, tea. Este disznóvágó bál disznótoros vacsorával a József Attila Művelődési Házban.

Disznóvágás a Dunaharaszti Tájháznál 2025. november 22-én. Reggel közös disznóvágás, a böllérmunka bemutatása tradicionális eszközökkel, hagyományos ételkóstolás, pálinka, bor, forraltbor, tea. Este disznóvágó bál disznótoros vacsorával a József Attila Művelődési Házban.

Disznóvágás a Dunaharaszti Tájháznál 2025. november 22-én. Reggel közös disznóvágás, a böllérmunka bemutatása tradicionális eszközökkel, hagyományos ételkóstolás, pálinka, bor, forraltbor, tea. Este disznóvágó bál disznótoros vacsorával a József Attila Művelődési Házban.

A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.

A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.

A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények