Turizmus Program

Szaunázók hétvégéje

Siófoki Halfesztivál

Oldtimer Show

Hogyan segítenek az állatok a gyógyulásban?

Csabai Kolbászfesztivál

Kék Zónák Titkai

Bor Apetite - Sétáló borkóstoló a hévízi Bonvitalban
Csabai Kolbászfesztivál 2025. október 23-26. Békéscsaba
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Bor Apetite - Sétáló borkóstoló a hévízi Bonvitalban
Csabai Kolbászfesztivál 2025. október 23-26. Békéscsaba
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar

Dunántúli-középhegység gasztronómia

A kert végében erdőszéli borospince, borkóstolási lehetőséggel. Borospincénkben 50 főig borkóstolókat is tudunk rendezni, esetleg egytálétellel, vagy zsíros kenyérrel, füstölt hússal, grillezéssel, házi rétessel.

A kert végében erdőszéli borospince, borkóstolási lehetőséggel. Borospincénkben 50 főig borkóstolókat is tudunk rendezni, esetleg egytálétellel, vagy zsíros kenyérrel, füstölt hússal, grillezéssel, házi rétessel.

A kert végében erdőszéli borospince, borkóstolási lehetőséggel. Borospincénkben 50 főig borkóstolókat is tudunk rendezni, esetleg egytálétellel, vagy zsíros kenyérrel, füstölt hússal, grillezéssel, házi rétessel.

Rusztikus hangulatú családi étterem, varázslatos környezetben, finom ételekkel, 60 fős terasszal.

Rusztikus hangulatú családi étterem, varázslatos környezetben, finom ételekkel, 60 fős terasszal.

Rusztikus hangulatú családi étterem, varázslatos környezetben, finom ételekkel, 60 fős terasszal.

Kisüsti pálinka főzde. A kisüsti pálinka készítésének, azaz a gyümölcscefre lepárlásának a legrégibb módszere, amely a hozzá használt, viszonylag kis méretű üstökről kapta a nevét. A tradicionális kisüsti módszerrel kiváló pálinka készül, így aztán nem vitatható a bakonyszentiváni pálinka kifőzde létjogosultsága. Magas értéket képvisel, sok esetben egyedi, kiváló minőséget ad. A kisüsti pálinka fontos jellemzője fajsúlyossága, íz- és illatgazdagsága, és a világos, tiszta aromák.

Kisüsti pálinka főzde. A kisüsti pálinka készítésének, azaz a gyümölcscefre lepárlásának a legrégibb módszere, amely a hozzá használt, viszonylag kis méretű üstökről kapta a nevét. A tradicionális kisüsti módszerrel kiváló pálinka készül, így aztán nem vitatható a bakonyszentiváni pálinka kifőzde létjogosultsága. Magas értéket képvisel, sok esetben egyedi, kiváló minőséget ad. A kisüsti pálinka fontos jellemzője fajsúlyossága, íz- és illatgazdagsága, és a világos, tiszta aromák.

Kisüsti pálinka főzde. A kisüsti pálinka készítésének, azaz a gyümölcscefre lepárlásának a legrégibb módszere, amely a hozzá használt, viszonylag kis méretű üstökről kapta a nevét. A tradicionális kisüsti módszerrel kiváló pálinka készül, így aztán nem vitatható a bakonyszentiváni pálinka kifőzde létjogosultsága. Magas értéket képvisel, sok esetben egyedi, kiváló minőséget ad. A kisüsti pálinka fontos jellemzője fajsúlyossága, íz- és illatgazdagsága, és a világos, tiszta aromák.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Szaunázók Hétvégéje
Bor Apetite - Sétáló borkóstoló a hévízi Bonvitalban
Pontyshow 2025. november 7-9. Magyarország egyik legnagyobb horgászkiállítása
Szaunázók Hétvégéje
Bor Apetite - Sétáló borkóstoló a hévízi Bonvitalban
Pontyshow 2025. november 7-9. Magyarország egyik legnagyobb horgászkiállítása

Legjobb élmények

Szaunázók Hétvégéje
Őszi Oldtimer Show! 500 válogatott oldtimer jármű! 100 évnél öregebb motorkerékpárok és fakerekű autók!