
A Zirci Piac várja a környék termelőit, és a termelői piacok iránt lelkesedő vásárlókat, Magyarország legmagasabban fekvő városának központjában szombati napokon 8.00 - 12.00 óra között. Folyamatosan változó kínálatunkban a környék kistermelői által szívvel-lélekkel készült élelmiszerek, élő növények, használati- és dísztárgyak között válogathatnak kedves vásárlóink. Kínálunk szezonális termékeket, a palántáktól, az idényvirágokból készült mézeken át a karácsonyi dekorációkig, és olyan termelőink is vannak, akik állandó portékákkal szerepelnek, mint a füstölt húsáruk, tejtermékek, vagy a különféle szörpök, lekvárok.
A Zirci Piac várja a környék termelőit, és a termelői piacok iránt lelkesedő vásárlókat, Magyarország legmagasabban fekvő városának központjában szombati napokon 8.00 - 12.00 óra között. Folyamatosan változó kínálatunkban a környék kistermelői által szívvel-lélekkel készült élelmiszerek, élő növények, használati- és dísztárgyak között válogathatnak kedves vásárlóink. Kínálunk szezonális termékeket, a palántáktól, az idényvirágokból készült mézeken át a karácsonyi dekorációkig, és olyan termelőink is vannak, akik állandó portékákkal szerepelnek, mint a füstölt húsáruk, tejtermékek, vagy a különféle szörpök, lekvárok.

A Zirci Piac várja a környék termelőit, és a termelői piacok iránt lelkesedő vásárlókat, Magyarország legmagasabban fekvő városának központjában szombati napokon 8.00 - 12.00 óra között. Folyamatosan változó kínálatunkban a környék kistermelői által szívvel-lélekkel készült élelmiszerek, élő növények, használati- és dísztárgyak között válogathatnak kedves vásárlóink. Kínálunk szezonális termékeket, a palántáktól, az idényvirágokból készült mézeken át a karácsonyi dekorációkig, és olyan termelőink is vannak, akik állandó portékákkal szerepelnek, mint a füstölt húsáruk, tejtermékek, vagy a különféle szörpök, lekvárok.
Etyek vibráló hangulata minden évszakban, borok, dallamok, ízek, illatok, ez Etyek. A Gasztrosétány szolgáltatói hétvégenként állandó rendszerességgel kínálják termékeiket a pincészetek, a borokon, házi sajton, vajon, süteményen, csokoládén és sonkán keresztül a meleg ételekig.

Libák, borok, jókedv – találkozzunk Etyeken Márton-napkor! Gyere el családdal, barátokkal, és éld át velünk ezt az etyeki hagyományt, ami minden évben újra és újra mosolyt csal az arcokra. A jó bor és a finom ételek garantáltak – nem érdemes kihagyni! Kicsiknek és nagyoknak egyaránt izgalmas programokkal készülünk. A nap fénypontja idén is a legendás Libafuttató verseny lesz, ahol kicsik és nagyok is megmérettethetik magukat – vagyis inkább a libáik!
Libák, borok, jókedv – találkozzunk Etyeken Márton-napkor! Gyere el családdal, barátokkal, és éld át velünk ezt az etyeki hagyományt, ami minden évben újra és újra mosolyt csal az arcokra. A jó bor és a finom ételek garantáltak – nem érdemes kihagyni! Kicsiknek és nagyoknak egyaránt izgalmas programokkal készülünk. A nap fénypontja idén is a legendás Libafuttató verseny lesz, ahol kicsik és nagyok is megmérettethetik magukat – vagyis inkább a libáik!

Libák, borok, jókedv – találkozzunk Etyeken Márton-napkor! Gyere el családdal, barátokkal, és éld át velünk ezt az etyeki hagyományt, ami minden évben újra és újra mosolyt csal az arcokra. A jó bor és a finom ételek garantáltak – nem érdemes kihagyni! Kicsiknek és nagyoknak egyaránt izgalmas programokkal készülünk. A nap fénypontja idén is a legendás Libafuttató verseny lesz, ahol kicsik és nagyok is megmérettethetik magukat – vagyis inkább a libáik!

Márton-nap idejére befejeződnek a mezőgazdasági munkák. Novemberre kiforr az újbor, és le lehet vágni a tömött libákat, így az emberek a bőséges lakomákkal nemcsak a karácsony előtti 40 napos böjti időszakra készülnek fel, hanem az elkövetkező évre is: az újbor a jövő évi erőt és egészséget, a libalakomák a bőséget jelképezik. Márton-napi programajánló Budaörsön.
Márton-nap idejére befejeződnek a mezőgazdasági munkák. Novemberre kiforr az újbor, és le lehet vágni a tömött libákat, így az emberek a bőséges lakomákkal nemcsak a karácsony előtti 40 napos böjti időszakra készülnek fel, hanem az elkövetkező évre is: az újbor a jövő évi erőt és egészséget, a libalakomák a bőséget jelképezik. Márton-napi programajánló Budaörsön.

Márton-nap idejére befejeződnek a mezőgazdasági munkák. Novemberre kiforr az újbor, és le lehet vágni a tömött libákat, így az emberek a bőséges lakomákkal nemcsak a karácsony előtti 40 napos böjti időszakra készülnek fel, hanem az elkövetkező évre is: az újbor a jövő évi erőt és egészséget, a libalakomák a bőséget jelképezik. Márton-napi programajánló Budaörsön.

A Károlyi Gasztro Műhely egy olyan jellegű főzőiskola, ahol minden vendégünk aktívan részt vesz a főzésben, természetesen munkatársaink mindenben rendelkezésre állnak. Hiszünk abban, hogy a főzés egy kreatív és alkotó tevékenység, mely szórakoztat, kikapcsol, összehoz és valódi élményt ad vendégeinknek. Büszkén valljuk magunkról, hogy a Károlyi Gasztro Műhely egy oktatóközpont, mely a világ gasztro kultúrájának hétköznapi nagykövete. Célunk az, hogy a közös-főzés élményét hiteles szakemberek segítségével adjuk át és receptjeinkkel otthon is bátran alkothassanak. Különleges pince műhelyünk várja az érdeklődők jelentkezését. Kérjétek személyre szabott ajánlatunkat akár egyéni, akár csapatépítő főzőshowra.
Kiemelt ajánlat
A Károlyi Gasztro Műhely egy olyan jellegű főzőiskola, ahol minden vendégünk aktívan részt vesz a főzésben, természetesen munkatársaink mindenben rendelkezésre állnak. Hiszünk abban, hogy a főzés egy kreatív és alkotó tevékenység, mely szórakoztat, kikapcsol, összehoz és valódi élményt ad vendégeinknek. Büszkén valljuk magunkról, hogy a Károlyi Gasztro Műhely egy oktatóközpont, mely a világ gasztro kultúrájának hétköznapi nagykövete. Célunk az, hogy a közös-főzés élményét hiteles szakemberek segítségével adjuk át és receptjeinkkel otthon is bátran alkothassanak. Különleges pince műhelyünk várja az érdeklődők jelentkezését. Kérjétek személyre szabott ajánlatunkat akár egyéni, akár csapatépítő főzőshowra.
Kiemelt ajánlat

A Károlyi Gasztro Műhely egy olyan jellegű főzőiskola, ahol minden vendégünk aktívan részt vesz a főzésben, természetesen munkatársaink mindenben rendelkezésre állnak. Hiszünk abban, hogy a főzés egy kreatív és alkotó tevékenység, mely szórakoztat, kikapcsol, összehoz és valódi élményt ad vendégeinknek. Büszkén valljuk magunkról, hogy a Károlyi Gasztro Műhely egy oktatóközpont, mely a világ gasztro kultúrájának hétköznapi nagykövete. Célunk az, hogy a közös-főzés élményét hiteles szakemberek segítségével adjuk át és receptjeinkkel otthon is bátran alkothassanak. Különleges pince műhelyünk várja az érdeklődők jelentkezését. Kérjétek személyre szabott ajánlatunkat akár egyéni, akár csapatépítő főzőshowra.
Kiemelt ajánlat