Turizmus Program

Irány Siófok!

Strandok éjszakája

TOP 100 úticél

Borünnep Egerben

Mézesvölgyi nyár

Hajókirándulások

Balatoni borkoncertek

Jegyvásárlás

Dunaszentmiklósi gasztronómia

Népszerűség

Béger Ákos borász és Emmer Szabolcs szőlész a dunaszentmiklósi Kősziklás borászat alapítói. Pincészetükben – mely a közeli „Kősziklás” dűlőről kapta a nevét - döntően friss, üde, gyümölcsös fehér- illetve rozéborok készülnek.

Béger Ákos borász és Emmer Szabolcs szőlész a dunaszentmiklósi Kősziklás borászat alapítói. Pincészetükben – mely a közeli „Kősziklás” dűlőről kapta a nevét - döntően friss, üde, gyümölcsös fehér- illetve rozéborok készülnek.

Béger Ákos borász és Emmer Szabolcs szőlész a dunaszentmiklósi Kősziklás borászat alapítói. Pincészetükben – mely a közeli „Kősziklás” dűlőről kapta a nevét - döntően friss, üde, gyümölcsös fehér- illetve rozéborok készülnek.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények