Turizmus Program

Országos Vízipisztoly Csata

Királyi Napok Székesfehérváron

Bor és Kenyér Ünnep

Virágkarnevál

Mézesvölgyi nyár

Peter Šrámek Balatonfüreden

Tapas hétvége Hévízen - Elhozzuk neked az igazi SPANYOL ÉLETÉRZÉST!
Tapas hétvége Hévízen - Elhozzuk neked az igazi SPANYOL ÉLETÉRZÉST!

Dunaszentmiklósi gasztronómia

Népszerűség

Béger Ákos borász és Emmer Szabolcs szőlész a dunaszentmiklósi Kősziklás borászat alapítói. Pincészetükben – mely a közeli „Kősziklás” dűlőről kapta a nevét - döntően friss, üde, gyümölcsös fehér- illetve rozéborok készülnek.

Béger Ákos borász és Emmer Szabolcs szőlész a dunaszentmiklósi Kősziklás borászat alapítói. Pincészetükben – mely a közeli „Kősziklás” dűlőről kapta a nevét - döntően friss, üde, gyümölcsös fehér- illetve rozéborok készülnek.

Béger Ákos borász és Emmer Szabolcs szőlész a dunaszentmiklósi Kősziklás borászat alapítói. Pincészetükben – mely a közeli „Kősziklás” dűlőről kapta a nevét - döntően friss, üde, gyümölcsös fehér- illetve rozéborok készülnek.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Székesfehérvári Királyi Napok