Turizmus Program

OMÉK

Nagy sportág- és hangszerválasztó Budapesten

Siófoki Halfesztivál

Havas sportok családi napja

Kastély élmények

Sítanpályák Országos Napja

Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Csabai Kolbászfesztivál 2025. október 23-26. Békéscsaba
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Csabai Kolbászfesztivál 2025. október 23-26. Békéscsaba

Gerecse gasztronómia

A Zsigmond királyról elnevezett várpincében, e régi korok hangulatát idéző környezetben várjuk középkori királyi gasztronómiai programra vendégeinket, amelyhez a környék szőlőiből készített borokat kínáljuk.

A Zsigmond királyról elnevezett várpincében, e régi korok hangulatát idéző környezetben várjuk középkori királyi gasztronómiai programra vendégeinket, amelyhez a környék szőlőiből készített borokat kínáljuk.

A Zsigmond királyról elnevezett várpincében, e régi korok hangulatát idéző környezetben várjuk középkori királyi gasztronómiai programra vendégeinket, amelyhez a környék szőlőiből készített borokat kínáljuk.

Fontos számunkra a minőség, ezért alapanyagaink egy részét magunk termeljük. Magyar húsokat, zöldségeket, gyümölcsöket teszünk a vendég asztalára, így segítve a hazai termelőket. Ha vendégül látunk valakit, nem csak főzünk neki, kiszolgáljuk, majd elköszönünk. A vendéglátás évezredes hagyományát tiszteljük azzal, hogy otthont, kedvességet, finom ételt, jó italt adunk azoknak, akik megtisztelnek jelenlétükkel bennünket. Köszönjük!

Fontos számunkra a minőség, ezért alapanyagaink egy részét magunk termeljük. Magyar húsokat, zöldségeket, gyümölcsöket teszünk a vendég asztalára, így segítve a hazai termelőket. Ha vendégül látunk valakit, nem csak főzünk neki, kiszolgáljuk, majd elköszönünk. A vendéglátás évezredes hagyományát tiszteljük azzal, hogy otthont, kedvességet, finom ételt, jó italt adunk azoknak, akik megtisztelnek jelenlétükkel bennünket. Köszönjük!

Fontos számunkra a minőség, ezért alapanyagaink egy részét magunk termeljük. Magyar húsokat, zöldségeket, gyümölcsöket teszünk a vendég asztalára, így segítve a hazai termelőket. Ha vendégül látunk valakit, nem csak főzünk neki, kiszolgáljuk, majd elköszönünk. A vendéglátás évezredes hagyományát tiszteljük azzal, hogy otthont, kedvességet, finom ételt, jó italt adunk azoknak, akik megtisztelnek jelenlétükkel bennünket. Köszönjük!

Étlapunkon a jól bevált kedvenceken keresztül az igazi ízkülönlegességeket is megtaláljátok! Pontosan tudjuk, hogy mit jelent egy finom íz, egy jóleső beszélgetés, egy kis kikapcsolódás. Az életet. Ezért gondoljuk úgy, hogy kötelességünk mindent megtenni azért, hogy neked a legfinomabb ízeket tegyük az asztalra. Mi azt gondoljuk, hogy a lelkesedésünk és szenvedélyünk, mely a legfinomabb ízek létrehozására sarkall minket, az ételeken keresztül hat vendégeinkre is. Nincs jobb érzés, mikor mosolyt csalnak ízeink vendégeink arcára.

Étlapunkon a jól bevált kedvenceken keresztül az igazi ízkülönlegességeket is megtaláljátok! Pontosan tudjuk, hogy mit jelent egy finom íz, egy jóleső beszélgetés, egy kis kikapcsolódás. Az életet. Ezért gondoljuk úgy, hogy kötelességünk mindent megtenni azért, hogy neked a legfinomabb ízeket tegyük az asztalra. Mi azt gondoljuk, hogy a lelkesedésünk és szenvedélyünk, mely a legfinomabb ízek létrehozására sarkall minket, az ételeken keresztül hat vendégeinkre is. Nincs jobb érzés, mikor mosolyt csalnak ízeink vendégeink arcára.

Étlapunkon a jól bevált kedvenceken keresztül az igazi ízkülönlegességeket is megtaláljátok! Pontosan tudjuk, hogy mit jelent egy finom íz, egy jóleső beszélgetés, egy kis kikapcsolódás. Az életet. Ezért gondoljuk úgy, hogy kötelességünk mindent megtenni azért, hogy neked a legfinomabb ízeket tegyük az asztalra. Mi azt gondoljuk, hogy a lelkesedésünk és szenvedélyünk, mely a legfinomabb ízek létrehozására sarkall minket, az ételeken keresztül hat vendégeinkre is. Nincs jobb érzés, mikor mosolyt csalnak ízeink vendégeink arcára.

Különleges desszertek és ízkombinációk francia és japán stílusjegyekkel Leányváron, Juhos Józseftől.

Különleges desszertek és ízkombinációk francia és japán stílusjegyekkel Leányváron, Juhos Józseftől.

Különleges desszertek és ízkombinációk francia és japán stílusjegyekkel Leányváron, Juhos Józseftől.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények