Turizmus Program

Testi - lelki egészség

Családi sportnap

Siófoki Halfesztivál

Sítanpályák Napja

Oldtimer Show

OMÉK - Az ország legnagyobb agráreseménye!

Bor Apetite - Sétáló borkóstoló a hévízi Bonvitalban
Csabai Kolbászfesztivál 2025. október 23-26. Békéscsaba
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Bor Apetite - Sétáló borkóstoló a hévízi Bonvitalban
Csabai Kolbászfesztivál 2025. október 23-26. Békéscsaba
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar

Kiskunsági gasztronómia

Látogasson el Lajosmizsére a Pálinkafőzdébe és élvezze a Gusto Pálinkák ízeit.

Látogasson el Lajosmizsére a Pálinkafőzdébe és élvezze a Gusto Pálinkák ízeit.

Látogasson el Lajosmizsére a Pálinkafőzdébe és élvezze a Gusto Pálinkák ízeit.

Sajtjainkat tehén-, és kecsketejből készítjük. Minden termékünket saját állataink nyers tejéből, adalékanyagok nélkül, hagyományos paraszti módszerrel készítjük.

Sajtjainkat tehén-, és kecsketejből készítjük. Minden termékünket saját állataink nyers tejéből, adalékanyagok nélkül, hagyományos paraszti módszerrel készítjük.

Sajtjainkat tehén-, és kecsketejből készítjük. Minden termékünket saját állataink nyers tejéből, adalékanyagok nélkül, hagyományos paraszti módszerrel készítjük.

Borházunk vendégei számára lehetőséget kínál a borkészítési műveletek megtekintésére, termékeinek megismerésére, kóstolására. Megtekinthető az elmúlt évszázad borászati eszközeit bemutató látványpince, az üvegfallal elválasztott, paraszt bútorokkal berendezett borkóstoló helyiség, amely borversenyek, konferenciák, üzleti, baráti találkozók helyszíne is lehet.

Borházunk vendégei számára lehetőséget kínál a borkészítési műveletek megtekintésére, termékeinek megismerésére, kóstolására. Megtekinthető az elmúlt évszázad borászati eszközeit bemutató látványpince, az üvegfallal elválasztott, paraszt bútorokkal berendezett borkóstoló helyiség, amely borversenyek, konferenciák, üzleti, baráti találkozók helyszíne is lehet.

Borházunk vendégei számára lehetőséget kínál a borkészítési műveletek megtekintésére, termékeinek megismerésére, kóstolására. Megtekinthető az elmúlt évszázad borászati eszközeit bemutató látványpince, az üvegfallal elválasztott, paraszt bútorokkal berendezett borkóstoló helyiség, amely borversenyek, konferenciák, üzleti, baráti találkozók helyszíne is lehet.

Az immár 40 éves Jakó Cukrászda, Anna Kávéház széles sütemény kínálattal (paleopit és vegán is) várja kedves vendégeit Kecskemét központjában. Forrás a cukrászda közösségi oldala.

Az immár 40 éves Jakó Cukrászda, Anna Kávéház széles sütemény kínálattal (paleopit és vegán is) várja kedves vendégeit Kecskemét központjában. Forrás a cukrászda közösségi oldala.

Az immár 40 éves Jakó Cukrászda, Anna Kávéház széles sütemény kínálattal (paleopit és vegán is) várja kedves vendégeit Kecskemét központjában. Forrás a cukrászda közösségi oldala.

Minden termékünk 100%-ban gyümölcsből készül. Nem tartalmaz tartósítószert, ízfokozót, cukrokat, színező anyagokat. Kizárólag gyümölcsöt, amit először préselünk majd pasztőrözéssel tartósítunk.

Minden termékünk 100%-ban gyümölcsből készül. Nem tartalmaz tartósítószert, ízfokozót, cukrokat, színező anyagokat. Kizárólag gyümölcsöt, amit először préselünk majd pasztőrözéssel tartósítunk.

Minden termékünk 100%-ban gyümölcsből készül. Nem tartalmaz tartósítószert, ízfokozót, cukrokat, színező anyagokat. Kizárólag gyümölcsöt, amit először préselünk majd pasztőrözéssel tartósítunk.

Az 1990-es évek elején Magyarországon több házi sörfőzde alakult, ekkor hozta létre Kárpáti János a Kárpi Sörfőzdét, ami mostanra fia Kárpáti Attila munkájával kiegészülve igazi családi vállalkozássá nőtt. Az első sörünket 1991 nyarán fűztük le. Évről évre kis változtatásokkal, folyamatos tökéletesítéssel sikerül egyre jobb és tartósabb sört főznünk.

Az 1990-es évek elején Magyarországon több házi sörfőzde alakult, ekkor hozta létre Kárpáti János a Kárpi Sörfőzdét, ami mostanra fia Kárpáti Attila munkájával kiegészülve igazi családi vállalkozássá nőtt. Az első sörünket 1991 nyarán fűztük le. Évről évre kis változtatásokkal, folyamatos tökéletesítéssel sikerül egyre jobb és tartósabb sört főznünk.

Az 1990-es évek elején Magyarországon több házi sörfőzde alakult, ekkor hozta létre Kárpáti János a Kárpi Sörfőzdét, ami mostanra fia Kárpáti Attila munkájával kiegészülve igazi családi vállalkozássá nőtt. Az első sörünket 1991 nyarán fűztük le. Évről évre kis változtatásokkal, folyamatos tökéletesítéssel sikerül egyre jobb és tartósabb sört főznünk.

A Borrend célul tűzte ki a Kecel környéki bortermelő vidék szőlő és borkultúrájának megismertetését, a minőségi szőlőtermesztés és az ebből készült borok bemutatására szakmai és tudományos rendezvénysorozatok szervezését.

A Borrend célul tűzte ki a Kecel környéki bortermelő vidék szőlő és borkultúrájának megismertetését, a minőségi szőlőtermesztés és az ebből készült borok bemutatására szakmai és tudományos rendezvénysorozatok szervezését.

A Borrend célul tűzte ki a Kecel környéki bortermelő vidék szőlő és borkultúrájának megismertetését, a minőségi szőlőtermesztés és az ebből készült borok bemutatására szakmai és tudományos rendezvénysorozatok szervezését.

Egy 170 éves műemlék épületben, a város központjától 2 percre, a Kecskeméti Csárda autentikus dekorációjával, hagyományos magyar ételekkel a magyar borvidékeket bemutató borválasztékával, várja az ízletes magyar konyhára kiéhezett, nagy étvágyú kedves vendégeit!

Egy 170 éves műemlék épületben, a város központjától 2 percre, a Kecskeméti Csárda autentikus dekorációjával, hagyományos magyar ételekkel a magyar borvidékeket bemutató borválasztékával, várja az ízletes magyar konyhára kiéhezett, nagy étvágyú kedves vendégeit!

Egy 170 éves műemlék épületben, a város központjától 2 percre, a Kecskeméti Csárda autentikus dekorációjával, hagyományos magyar ételekkel a magyar borvidékeket bemutató borválasztékával, várja az ízletes magyar konyhára kiéhezett, nagy étvágyú kedves vendégeit!

A Kecskeméti Sörmanufaktúra célja, hogy újjáélessze a város sörtermelésének hagyományait, amelyet Petz János mester kezdett meg 1793-ban a Városi Magisztrátus megbízásából. A kézműves söröket webshopon keresztül lehet megvásárolni. A sörfőzde a városban egy sörházat is üzemeltet, ahol naponta meg lehet kóstolni a finomabbnál-finomabb sörkülönlegességeket.

A Kecskeméti Sörmanufaktúra célja, hogy újjáélessze a város sörtermelésének hagyományait, amelyet Petz János mester kezdett meg 1793-ban a Városi Magisztrátus megbízásából. A kézműves söröket webshopon keresztül lehet megvásárolni. A sörfőzde a városban egy sörházat is üzemeltet, ahol naponta meg lehet kóstolni a finomabbnál-finomabb sörkülönlegességeket.

A Kecskeméti Sörmanufaktúra célja, hogy újjáélessze a város sörtermelésének hagyományait, amelyet Petz János mester kezdett meg 1793-ban a Városi Magisztrátus megbízásából. A kézműves söröket webshopon keresztül lehet megvásárolni. A sörfőzde a városban egy sörházat is üzemeltet, ahol naponta meg lehet kóstolni a finomabbnál-finomabb sörkülönlegességeket.

2015-ben megalakult a Kecskeméti Sörmanufaktúra, melynek célja a város sörtermelésének, hagyományainak felélesztése volt. Következő lépésnek úgy éreztük, hogy szükséges egy olyan helyszín kialakítása, ahol a vendégeink meg tudják kóstolni legfrissebb söreinket a hét mindennapján. Ehhez párosult egy remek konyha, melynek fő erőssége a street food jellegű ételek készítése. Nyitásunk óta folyamatosan növekvő népszerűség jellemzi sörházunkat a helyiek és a turisták körében egyaránt.

2015-ben megalakult a Kecskeméti Sörmanufaktúra, melynek célja a város sörtermelésének, hagyományainak felélesztése volt. Következő lépésnek úgy éreztük, hogy szükséges egy olyan helyszín kialakítása, ahol a vendégeink meg tudják kóstolni legfrissebb söreinket a hét mindennapján. Ehhez párosult egy remek konyha, melynek fő erőssége a street food jellegű ételek készítése. Nyitásunk óta folyamatosan növekvő népszerűség jellemzi sörházunkat a helyiek és a turisták körében egyaránt.

2015-ben megalakult a Kecskeméti Sörmanufaktúra, melynek célja a város sörtermelésének, hagyományainak felélesztése volt. Következő lépésnek úgy éreztük, hogy szükséges egy olyan helyszín kialakítása, ahol a vendégeink meg tudják kóstolni legfrissebb söreinket a hét mindennapján. Ehhez párosult egy remek konyha, melynek fő erőssége a street food jellegű ételek készítése. Nyitásunk óta folyamatosan növekvő népszerűség jellemzi sörházunkat a helyiek és a turisták körében egyaránt.

1...456...11

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Bor Apetite - Sétáló borkóstoló a hévízi Bonvitalban
Gyulai őszi wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Bor Apetite - Sétáló borkóstoló a hévízi Bonvitalban
Gyulai őszi wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!

Legjobb élmények

Őszi Oldtimer Show! 500 válogatott oldtimer jármű! 100 évnél öregebb motorkerékpárok és fakerekű autók!