Borházunk vendégei számára lehetőséget kínál a borkészítési műveletek megtekintésére, termékeinek megismerésére, kóstolására. Megtekinthető az elmúlt évszázad borászati eszközeit bemutató látványpince, az üvegfallal elválasztott, paraszt bútorokkal berendezett borkóstoló helyiség, amely borversenyek, konferenciák, üzleti, baráti találkozók helyszíne is lehet.
Borházunk vendégei számára lehetőséget kínál a borkészítési műveletek megtekintésére, termékeinek megismerésére, kóstolására. Megtekinthető az elmúlt évszázad borászati eszközeit bemutató látványpince, az üvegfallal elválasztott, paraszt bútorokkal berendezett borkóstoló helyiség, amely borversenyek, konferenciák, üzleti, baráti találkozók helyszíne is lehet.
Borházunk vendégei számára lehetőséget kínál a borkészítési műveletek megtekintésére, termékeinek megismerésére, kóstolására. Megtekinthető az elmúlt évszázad borászati eszközeit bemutató látványpince, az üvegfallal elválasztott, paraszt bútorokkal berendezett borkóstoló helyiség, amely borversenyek, konferenciák, üzleti, baráti találkozók helyszíne is lehet.
Az 1990-es évek elején Magyarországon több házi sörfőzde alakult, ekkor hozta létre Kárpáti János a Kárpi Sörfőzdét, ami mostanra fia Kárpáti Attila munkájával kiegészülve igazi családi vállalkozássá nőtt. Az első sörünket 1991 nyarán fűztük le. Évről évre kis változtatásokkal, folyamatos tökéletesítéssel sikerül egyre jobb és tartósabb sört főznünk.
Az 1990-es évek elején Magyarországon több házi sörfőzde alakult, ekkor hozta létre Kárpáti János a Kárpi Sörfőzdét, ami mostanra fia Kárpáti Attila munkájával kiegészülve igazi családi vállalkozássá nőtt. Az első sörünket 1991 nyarán fűztük le. Évről évre kis változtatásokkal, folyamatos tökéletesítéssel sikerül egyre jobb és tartósabb sört főznünk.
Az 1990-es évek elején Magyarországon több házi sörfőzde alakult, ekkor hozta létre Kárpáti János a Kárpi Sörfőzdét, ami mostanra fia Kárpáti Attila munkájával kiegészülve igazi családi vállalkozássá nőtt. Az első sörünket 1991 nyarán fűztük le. Évről évre kis változtatásokkal, folyamatos tökéletesítéssel sikerül egyre jobb és tartósabb sört főznünk.
A Kecskeméti Sörmanufaktúra célja, hogy újjáélessze a város sörtermelésének hagyományait, amelyet Petz János mester kezdett meg 1793-ban a Városi Magisztrátus megbízásából. A kézműves söröket webshopon keresztül lehet megvásárolni. A sörfőzde a városban egy sörházat is üzemeltet, ahol naponta meg lehet kóstolni a finomabbnál-finomabb sörkülönlegességeket.
A Kecskeméti Sörmanufaktúra célja, hogy újjáélessze a város sörtermelésének hagyományait, amelyet Petz János mester kezdett meg 1793-ban a Városi Magisztrátus megbízásából. A kézműves söröket webshopon keresztül lehet megvásárolni. A sörfőzde a városban egy sörházat is üzemeltet, ahol naponta meg lehet kóstolni a finomabbnál-finomabb sörkülönlegességeket.
A Kecskeméti Sörmanufaktúra célja, hogy újjáélessze a város sörtermelésének hagyományait, amelyet Petz János mester kezdett meg 1793-ban a Városi Magisztrátus megbízásából. A kézműves söröket webshopon keresztül lehet megvásárolni. A sörfőzde a városban egy sörházat is üzemeltet, ahol naponta meg lehet kóstolni a finomabbnál-finomabb sörkülönlegességeket.