Turizmus Program

Libabőr Fesztivál

SióFok Gasztro

HorgászShow

Márton-nap

Kastély élmények

Csoki workshop

Kék Zónák

TOP 100 úticél

Jegyvásárlás

Libabőr Fesztivál
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Libabőr Fesztivál
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar

Kiskunsági gasztronómia

Népszerűség

Kecskemét napsütötte tájain érlelt gyümölcsökből készült nedűt azaz pálinkát készítünk. Amit teljes szívből és tudással készítünk. Tradicionális kisüsti pálinkáinkat, régiónk nagy választékban és minőségben megtermelt, zamatos gyümölcseiből állítjuk elő. Célunk, megőrizni a kisüsti pálinkafőzés hagyományát, ezáltal minőségi illatos és finom párlatok kerülhetnek a pálinkakedvelő vásárlóink asztalára.

Kecskemét napsütötte tájain érlelt gyümölcsökből készült nedűt azaz pálinkát készítünk. Amit teljes szívből és tudással készítünk. Tradicionális kisüsti pálinkáinkat, régiónk nagy választékban és minőségben megtermelt, zamatos gyümölcseiből állítjuk elő. Célunk, megőrizni a kisüsti pálinkafőzés hagyományát, ezáltal minőségi illatos és finom párlatok kerülhetnek a pálinkakedvelő vásárlóink asztalára.

Kecskemét napsütötte tájain érlelt gyümölcsökből készült nedűt azaz pálinkát készítünk. Amit teljes szívből és tudással készítünk. Tradicionális kisüsti pálinkáinkat, régiónk nagy választékban és minőségben megtermelt, zamatos gyümölcseiből állítjuk elő. Célunk, megőrizni a kisüsti pálinkafőzés hagyományát, ezáltal minőségi illatos és finom párlatok kerülhetnek a pálinkakedvelő vásárlóink asztalára.

Tánc, éjszakai klub, bár. Szórakozz nálunk.

Tánc, éjszakai klub, bár. Szórakozz nálunk.

Tánc, éjszakai klub, bár. Szórakozz nálunk.

Házi receptek alapján sütik, torták, igazi olasz kávé, kávé különlegességek, forró csoki, fagyi is szerepel az ajánlatok között.

Házi receptek alapján sütik, torták, igazi olasz kávé, kávé különlegességek, forró csoki, fagyi is szerepel az ajánlatok között.

Házi receptek alapján sütik, torták, igazi olasz kávé, kávé különlegességek, forró csoki, fagyi is szerepel az ajánlatok között.

Nagyon szép környezetben található a Natura Halászcsárda és Horgászpark. A halászcsárda étterem változatos és ízletes fogásokat kínál, amelyek a idilli környezetben még ízletesebbek. A horgásztavon bejelentkezéssel lehet horgászni.

Nagyon szép környezetben található a Natura Halászcsárda és Horgászpark. A halászcsárda étterem változatos és ízletes fogásokat kínál, amelyek a idilli környezetben még ízletesebbek. A horgásztavon bejelentkezéssel lehet horgászni.

Nagyon szép környezetben található a Natura Halászcsárda és Horgászpark. A halászcsárda étterem változatos és ízletes fogásokat kínál, amelyek a idilli környezetben még ízletesebbek. A horgásztavon bejelentkezéssel lehet horgászni.

Célunk, hogy olyan minőségi kézműves sörökkel csillapítsuk a sörkedvelők szomját, melyek ízvilága a sörkedvelők széles körben szerethető.

Célunk, hogy olyan minőségi kézműves sörökkel csillapítsuk a sörkedvelők szomját, melyek ízvilága a sörkedvelők széles körben szerethető.

Célunk, hogy olyan minőségi kézműves sörökkel csillapítsuk a sörkedvelők szomját, melyek ízvilága a sörkedvelők széles körben szerethető.

A pálinkafőzés titka a jó alapanyag a technológiának csupán az a szerepe, hogy a gyümölcs értékeit átmentse a pálinkába - vallják a Pajor Pálinka szakemberei. Ezt az alapelvet tartották szem előtt, amikor 2007-ben megépítették a pálinkafőzdét. Megfelelő gyümölcskiválasztás és erjesztés, korrekt technológia és kellő idejű pihentetés mellett a gyümölcs minden értékét megmutatja a karakteres, erőtől duzzadó pálinka.

A pálinkafőzés titka a jó alapanyag a technológiának csupán az a szerepe, hogy a gyümölcs értékeit átmentse a pálinkába - vallják a Pajor Pálinka szakemberei. Ezt az alapelvet tartották szem előtt, amikor 2007-ben megépítették a pálinkafőzdét. Megfelelő gyümölcskiválasztás és erjesztés, korrekt technológia és kellő idejű pihentetés mellett a gyümölcs minden értékét megmutatja a karakteres, erőtől duzzadó pálinka.

A pálinkafőzés titka a jó alapanyag a technológiának csupán az a szerepe, hogy a gyümölcs értékeit átmentse a pálinkába - vallják a Pajor Pálinka szakemberei. Ezt az alapelvet tartották szem előtt, amikor 2007-ben megépítették a pálinkafőzdét. Megfelelő gyümölcskiválasztás és erjesztés, korrekt technológia és kellő idejű pihentetés mellett a gyümölcs minden értékét megmutatja a karakteres, erőtől duzzadó pálinka.

Alföldi pincészet igazi kézműves borokkal. Borkóstoló programra előzetes bejelentkezés szükséges.

Alföldi pincészet igazi kézműves borokkal. Borkóstoló programra előzetes bejelentkezés szükséges.

Alföldi pincészet igazi kézműves borokkal. Borkóstoló programra előzetes bejelentkezés szükséges.

Messze a városi élet zajától, a falusi levegőn kényelmes, a mai kor minden igényét kielégítő szállást, finom borokat és ételeket, valamint kényeztető wellness szolgáltatásokat kínálunk szállodánkban.

Messze a városi élet zajától, a falusi levegőn kényelmes, a mai kor minden igényét kielégítő szállást, finom borokat és ételeket, valamint kényeztető wellness szolgáltatásokat kínálunk szállodánkban.

Messze a városi élet zajától, a falusi levegőn kényelmes, a mai kor minden igényét kielégítő szállást, finom borokat és ételeket, valamint kényeztető wellness szolgáltatásokat kínálunk szállodánkban.

1...678...11

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Black Friday akció -30% kedvezmény, Hévíz Bonvital Gastro & Wellness Hotel
Black Friday akció -30% kedvezmény, Hévíz Bonvital Gastro & Wellness Hotel

Legjobb élmények