A városközpontban található az az impozáns épületegyüttes, amelyben éttermünk és sörözőnk helyet kapott. Az étterem 2 légkondicionált helységből áll. A belső teremben 45 főt tudunk fogadni, míg a külső rész 35 fő befogadó képességű. Ezekben családi, munkahelyi, baráti rendezvények lebonyolítását is vállaljuk. Választékunkban a magyaros ízek mellett ínyencségek és ételkülönlegességek is megtalálhatók. A hét minden napján van menünk, amely elvitelre is igénybe vehető, illetve csoportoknak a reggeli, ebéd, vacsora a menü árában is megoldható.
A városközpontban található az az impozáns épületegyüttes, amelyben éttermünk és sörözőnk helyet kapott. Az étterem 2 légkondicionált helységből áll. A belső teremben 45 főt tudunk fogadni, míg a külső rész 35 fő befogadó képességű. Ezekben családi, munkahelyi, baráti rendezvények lebonyolítását is vállaljuk. Választékunkban a magyaros ízek mellett ínyencségek és ételkülönlegességek is megtalálhatók. A hét minden napján van menünk, amely elvitelre is igénybe vehető, illetve csoportoknak a reggeli, ebéd, vacsora a menü árában is megoldható.
A városközpontban található az az impozáns épületegyüttes, amelyben éttermünk és sörözőnk helyet kapott. Az étterem 2 légkondicionált helységből áll. A belső teremben 45 főt tudunk fogadni, míg a külső rész 35 fő befogadó képességű. Ezekben családi, munkahelyi, baráti rendezvények lebonyolítását is vállaljuk. Választékunkban a magyaros ízek mellett ínyencségek és ételkülönlegességek is megtalálhatók. A hét minden napján van menünk, amely elvitelre is igénybe vehető, illetve csoportoknak a reggeli, ebéd, vacsora a menü árában is megoldható.
Az étterem magyaros ízvilággal, halas specialitásokkal, kellemes hangulatú frissen felújított környezettel és közvetlen, kedves személyzettel várja meglévő és új vendégeit. Kínálata feleleveníti a magyar konyha hagyományait, ötvözve azt a modern kor ötleteivel és egyszerűségével. Legyen szó gyertyafényes vacsoráról, családi rendezvényről, vagy egy délben elfogyasztott menüről, itt az étkezés mindig élményt jelent.
Az étterem magyaros ízvilággal, halas specialitásokkal, kellemes hangulatú frissen felújított környezettel és közvetlen, kedves személyzettel várja meglévő és új vendégeit. Kínálata feleleveníti a magyar konyha hagyományait, ötvözve azt a modern kor ötleteivel és egyszerűségével. Legyen szó gyertyafényes vacsoráról, családi rendezvényről, vagy egy délben elfogyasztott menüről, itt az étkezés mindig élményt jelent.
Az étterem magyaros ízvilággal, halas specialitásokkal, kellemes hangulatú frissen felújított környezettel és közvetlen, kedves személyzettel várja meglévő és új vendégeit. Kínálata feleleveníti a magyar konyha hagyományait, ötvözve azt a modern kor ötleteivel és egyszerűségével. Legyen szó gyertyafényes vacsoráról, családi rendezvényről, vagy egy délben elfogyasztott menüről, itt az étkezés mindig élményt jelent.
Éttermünk-kávéházunk befogadóképessége 100 fő (60 fő a galérián, 40 fő a földszinten). Nézze meg étel- és itallapunkat, győződjön meg a kiemelkedően bő választékról. Jellemzőek a magyaros ételek, helyi specialitások. Vállaljuk rendezvények lebonyolítását, akár hidegtálas vagy svédasztalos formában is.! A Galéria Kávéház és Étterem tárt ajtókkal, munkaközössége tárt karokkal várja Önt.
Éttermünk-kávéházunk befogadóképessége 100 fő (60 fő a galérián, 40 fő a földszinten). Nézze meg étel- és itallapunkat, győződjön meg a kiemelkedően bő választékról. Jellemzőek a magyaros ételek, helyi specialitások. Vállaljuk rendezvények lebonyolítását, akár hidegtálas vagy svédasztalos formában is.! A Galéria Kávéház és Étterem tárt ajtókkal, munkaközössége tárt karokkal várja Önt.
Éttermünk-kávéházunk befogadóképessége 100 fő (60 fő a galérián, 40 fő a földszinten). Nézze meg étel- és itallapunkat, győződjön meg a kiemelkedően bő választékról. Jellemzőek a magyaros ételek, helyi specialitások. Vállaljuk rendezvények lebonyolítását, akár hidegtálas vagy svédasztalos formában is.! A Galéria Kávéház és Étterem tárt ajtókkal, munkaközössége tárt karokkal várja Önt.
Tarhoson, az egykori Békés-tarhosi Énekiskola kastélyparkjában működik a Gasztro-Park Rendezvénykonyha. A helyszín lehetővé teszi a színvonalas, teljes körű vendéglátást ( esküvők, kulturális, családi és üzleti célú rendezvények), valamint a helyi és környékbeli települések lakóinak melegkonyhai szolgáltatást nyújt. A rendezvények hozzájárulnak a hely kulturális örökségének népszerűsítéséhez.
Tarhoson, az egykori Békés-tarhosi Énekiskola kastélyparkjában működik a Gasztro-Park Rendezvénykonyha. A helyszín lehetővé teszi a színvonalas, teljes körű vendéglátást ( esküvők, kulturális, családi és üzleti célú rendezvények), valamint a helyi és környékbeli települések lakóinak melegkonyhai szolgáltatást nyújt. A rendezvények hozzájárulnak a hely kulturális örökségének népszerűsítéséhez.
Tarhoson, az egykori Békés-tarhosi Énekiskola kastélyparkjában működik a Gasztro-Park Rendezvénykonyha. A helyszín lehetővé teszi a színvonalas, teljes körű vendéglátást ( esküvők, kulturális, családi és üzleti célú rendezvények), valamint a helyi és környékbeli települések lakóinak melegkonyhai szolgáltatást nyújt. A rendezvények hozzájárulnak a hely kulturális örökségének népszerűsítéséhez.
Az első gyulai pálinkafőzdét Harruckern János György alapította meg 1731-ben. Az általa elindított, közel 300 éves hagyomány folytatója a Gyulai Pálinka Manufaktúra. Illatos, ízes gyümölcsökből főzik tiszta, finom, 100%-os párlataikat, melyeknek, 20 - 22 °C fokon kóstolva, minden egyes cseppjében ott érezhető a gyümölcs bársonyos lelke.
Az első gyulai pálinkafőzdét Harruckern János György alapította meg 1731-ben. Az általa elindított, közel 300 éves hagyomány folytatója a Gyulai Pálinka Manufaktúra. Illatos, ízes gyümölcsökből főzik tiszta, finom, 100%-os párlataikat, melyeknek, 20 - 22 °C fokon kóstolva, minden egyes cseppjében ott érezhető a gyümölcs bársonyos lelke.
Az első gyulai pálinkafőzdét Harruckern János György alapította meg 1731-ben. Az általa elindított, közel 300 éves hagyomány folytatója a Gyulai Pálinka Manufaktúra. Illatos, ízes gyümölcsökből főzik tiszta, finom, 100%-os párlataikat, melyeknek, 20 - 22 °C fokon kóstolva, minden egyes cseppjében ott érezhető a gyümölcs bársonyos lelke.