A pincészet közel 6 hektáros szőlőbirtokon gazdálkodik. A dűlők a Tokaj-hegyaljai történelmi borvidéken, a Betsek, Őszhegy, Kishegy, Középhegy, Holdvölgy és Szilvás területén helyezkednek el. Az itt termesztett szőlőből furmint, hárslevelű és sárga muskotály borok, illetve ófurmint, 4-5-6 puttonyos aszúk és aszúeszenciák készülnek. A mádi katolikus templom tőszomszédságában található hangulatosan berendezett borospince két helyisége lehetőséget ad társaságok fogadására, ahol a borkóstolás élménye tájjellegű ételek fogyasztásával egészül ki.
A pincészet közel 6 hektáros szőlőbirtokon gazdálkodik. A dűlők a Tokaj-hegyaljai történelmi borvidéken, a Betsek, Őszhegy, Kishegy, Középhegy, Holdvölgy és Szilvás területén helyezkednek el. Az itt termesztett szőlőből furmint, hárslevelű és sárga muskotály borok, illetve ófurmint, 4-5-6 puttonyos aszúk és aszúeszenciák készülnek. A mádi katolikus templom tőszomszédságában található hangulatosan berendezett borospince két helyisége lehetőséget ad társaságok fogadására, ahol a borkóstolás élménye tájjellegű ételek fogyasztásával egészül ki.
A pincészet közel 6 hektáros szőlőbirtokon gazdálkodik. A dűlők a Tokaj-hegyaljai történelmi borvidéken, a Betsek, Őszhegy, Kishegy, Középhegy, Holdvölgy és Szilvás területén helyezkednek el. Az itt termesztett szőlőből furmint, hárslevelű és sárga muskotály borok, illetve ófurmint, 4-5-6 puttonyos aszúk és aszúeszenciák készülnek. A mádi katolikus templom tőszomszédságában található hangulatosan berendezett borospince két helyisége lehetőséget ad társaságok fogadására, ahol a borkóstolás élménye tájjellegű ételek fogyasztásával egészül ki.
Tokaj-Hegyalja szívében Mádon, boréttermünkben a borokról szól az élet. Ételeinket a borok inspirálják, az étlapunkon a terroir nem csak a borokon mutatkozik meg, hanem az alapanyagokon is. Küldetésünknek tekintjük felkelteni a Tokaj-Hegyaljai csúcsminőségű fehérborok iránti szeretetet és tiszteletet. Szeretnénk, ha az éttermünkbe látogató vendég emlékezetes kulináris élménnyekkel gazdagodna.
Tokaj-Hegyalja szívében Mádon, boréttermünkben a borokról szól az élet. Ételeinket a borok inspirálják, az étlapunkon a terroir nem csak a borokon mutatkozik meg, hanem az alapanyagokon is. Küldetésünknek tekintjük felkelteni a Tokaj-Hegyaljai csúcsminőségű fehérborok iránti szeretetet és tiszteletet. Szeretnénk, ha az éttermünkbe látogató vendég emlékezetes kulináris élménnyekkel gazdagodna.
Tokaj-Hegyalja szívében Mádon, boréttermünkben a borokról szól az élet. Ételeinket a borok inspirálják, az étlapunkon a terroir nem csak a borokon mutatkozik meg, hanem az alapanyagokon is. Küldetésünknek tekintjük felkelteni a Tokaj-Hegyaljai csúcsminőségű fehérborok iránti szeretetet és tiszteletet. Szeretnénk, ha az éttermünkbe látogató vendég emlékezetes kulináris élménnyekkel gazdagodna.
Mád, boraival és hangulatával különleges, az egész világon egyedülálló hely. A község dűlői három, vulkáni kúpokból álló medencében helyezkednek el, ezáltal védve vannak az északi és nyugati szelektől. Az itt elterülő szőlők a magasabb páratartalomnak és hőmérsékletnek köszönhetően fokozott fotoszintetizáló képességgel rendelkeznek. Pincészetünk jelenleg 20 hektár saját területtel rendelkezik, melyek jelentős része első osztályú dűlő.
Mád, boraival és hangulatával különleges, az egész világon egyedülálló hely. A község dűlői három, vulkáni kúpokból álló medencében helyezkednek el, ezáltal védve vannak az északi és nyugati szelektől. Az itt elterülő szőlők a magasabb páratartalomnak és hőmérsékletnek köszönhetően fokozott fotoszintetizáló képességgel rendelkeznek. Pincészetünk jelenleg 20 hektár saját területtel rendelkezik, melyek jelentős része első osztályú dűlő.
Mád, boraival és hangulatával különleges, az egész világon egyedülálló hely. A község dűlői három, vulkáni kúpokból álló medencében helyezkednek el, ezáltal védve vannak az északi és nyugati szelektől. Az itt elterülő szőlők a magasabb páratartalomnak és hőmérsékletnek köszönhetően fokozott fotoszintetizáló képességgel rendelkeznek. Pincészetünk jelenleg 20 hektár saját területtel rendelkezik, melyek jelentős része első osztályú dűlő.
Szép környezetben, Mád szívében várjuk vendégeink érkezését igényes, vidéki hangulatú apartmanjainkba. A szobák televízióval, vezetéknélküli internetkapcsolattal, minikonyhával és saját ellátásra alkalmas háztartási eszközökkel felszereltek. Az ablakok csendes kertre nyílnak, teraszunk pedig kiválóan alkalmas esti borozáshoz, baráti beszélgetésekhez. Igény esetén vendégeinknek lehetősége nyílik a ház borainak kóstolására.
Szép környezetben, Mád szívében várjuk vendégeink érkezését igényes, vidéki hangulatú apartmanjainkba. A szobák televízióval, vezetéknélküli internetkapcsolattal, minikonyhával és saját ellátásra alkalmas háztartási eszközökkel felszereltek. Az ablakok csendes kertre nyílnak, teraszunk pedig kiválóan alkalmas esti borozáshoz, baráti beszélgetésekhez. Igény esetén vendégeinknek lehetősége nyílik a ház borainak kóstolására.
Szép környezetben, Mád szívében várjuk vendégeink érkezését igényes, vidéki hangulatú apartmanjainkba. A szobák televízióval, vezetéknélküli internetkapcsolattal, minikonyhával és saját ellátásra alkalmas háztartási eszközökkel felszereltek. Az ablakok csendes kertre nyílnak, teraszunk pedig kiválóan alkalmas esti borozáshoz, baráti beszélgetésekhez. Igény esetén vendégeinknek lehetősége nyílik a ház borainak kóstolására.
A mádi székhelyű Royal Tokaji a rendszerváltás után az elsők között jött létre magántulajdonú borászatként 1990-ben. Alapításakor 62 mádi szőlőművelő fogott össze külföldi üzletemberekkel a borvidék csodálatos értékeinek megmentéséért. A borászat alapvető filozófiai célkitűzése az volt, hogy a kiemelkedő minőségű Tokaji borok készítésével visszaszerezze a borvidék világhírnevét.
A mádi székhelyű Royal Tokaji a rendszerváltás után az elsők között jött létre magántulajdonú borászatként 1990-ben. Alapításakor 62 mádi szőlőművelő fogott össze külföldi üzletemberekkel a borvidék csodálatos értékeinek megmentéséért. A borászat alapvető filozófiai célkitűzése az volt, hogy a kiemelkedő minőségű Tokaji borok készítésével visszaszerezze a borvidék világhírnevét.
A mádi székhelyű Royal Tokaji a rendszerváltás után az elsők között jött létre magántulajdonú borászatként 1990-ben. Alapításakor 62 mádi szőlőművelő fogott össze külföldi üzletemberekkel a borvidék csodálatos értékeinek megmentéséért. A borászat alapvető filozófiai célkitűzése az volt, hogy a kiemelkedő minőségű Tokaji borok készítésével visszaszerezze a borvidék világhírnevét.
Célunk az olyan természethű borok készítése, melyek a mádi területekre jellemző karakteres, ásványos, határozott savkarakterrel rendelkező ízvilágot bemutatják. Bisztrónk a pince referencia étterme, melyet azért hoztunk létre, hogy a pincészet borait méltóképpen bemutathassuk, ugyanis hiszünk abban, hogy egy bor a megfelelő étel párosítással, még szebb arcát képes megmutatni. A vendégházunkban 6 fő számára tudunk kényelmes elhelyezést biztosítani. Két szobánk van, az egyikben 4 fő, míg a másikban 2 fő fér el komfortosan. A Borbarát Vendégházban kóstolhatják saját borainkat, sőt igény szerint lehetőség van a vendégház udvarról nyíló pince látogatására, valamint Mád dűlőiben dűlőtúrárán való részvételre egyaránt. A borokat ételeinkkel párosítva is kóstolhatják. Számos program lehetőséggel várjuk kedves vendégeinket!
Célunk az olyan természethű borok készítése, melyek a mádi területekre jellemző karakteres, ásványos, határozott savkarakterrel rendelkező ízvilágot bemutatják. Bisztrónk a pince referencia étterme, melyet azért hoztunk létre, hogy a pincészet borait méltóképpen bemutathassuk, ugyanis hiszünk abban, hogy egy bor a megfelelő étel párosítással, még szebb arcát képes megmutatni. A vendégházunkban 6 fő számára tudunk kényelmes elhelyezést biztosítani. Két szobánk van, az egyikben 4 fő, míg a másikban 2 fő fér el komfortosan. A Borbarát Vendégházban kóstolhatják saját borainkat, sőt igény szerint lehetőség van a vendégház udvarról nyíló pince látogatására, valamint Mád dűlőiben dűlőtúrárán való részvételre egyaránt. A borokat ételeinkkel párosítva is kóstolhatják. Számos program lehetőséggel várjuk kedves vendégeinket!
Célunk az olyan természethű borok készítése, melyek a mádi területekre jellemző karakteres, ásványos, határozott savkarakterrel rendelkező ízvilágot bemutatják. Bisztrónk a pince referencia étterme, melyet azért hoztunk létre, hogy a pincészet borait méltóképpen bemutathassuk, ugyanis hiszünk abban, hogy egy bor a megfelelő étel párosítással, még szebb arcát képes megmutatni. A vendégházunkban 6 fő számára tudunk kényelmes elhelyezést biztosítani. Két szobánk van, az egyikben 4 fő, míg a másikban 2 fő fér el komfortosan. A Borbarát Vendégházban kóstolhatják saját borainkat, sőt igény szerint lehetőség van a vendégház udvarról nyíló pince látogatására, valamint Mád dűlőiben dűlőtúrárán való részvételre egyaránt. A borokat ételeinkkel párosítva is kóstolhatják. Számos program lehetőséggel várjuk kedves vendégeinket!
Családunk az 1500-as évektől termel Tokajban borokat, amikor az aszúbor készítése is elindult, így a család és a bor történelme, élete elválaszthatatlan egymástól. A mai generációk büszkék elődjeik teljesítményeire, melyek őket is ösztönzik, hogy méltóvá váljanak a feladathoz. Célunk a lehető legjobb minőségű szőlő megtermelése a dűlőkben, kompromisszumok nélkül. Ezért is választottuk a magasan fekvő, köves talajú, meredek lejtőjű dűlőket, idős szőlőtőkékkel – az átlag életkor: 40 év feletti. Szelektáljuk a kis-, laza fürtű Furmintot főleg a mádi területeken, ugyanakkor a termőhely megismerés vágya további területek felfedezésére is ösztönöz Bodrogkeresztúr, Tarcal, Mezőzombor, Rátka és Tállya községekben is. Forrás a pincészet közösségi oldala.
Családunk az 1500-as évektől termel Tokajban borokat, amikor az aszúbor készítése is elindult, így a család és a bor történelme, élete elválaszthatatlan egymástól. A mai generációk büszkék elődjeik teljesítményeire, melyek őket is ösztönzik, hogy méltóvá váljanak a feladathoz. Célunk a lehető legjobb minőségű szőlő megtermelése a dűlőkben, kompromisszumok nélkül. Ezért is választottuk a magasan fekvő, köves talajú, meredek lejtőjű dűlőket, idős szőlőtőkékkel – az átlag életkor: 40 év feletti. Szelektáljuk a kis-, laza fürtű Furmintot főleg a mádi területeken, ugyanakkor a termőhely megismerés vágya további területek felfedezésére is ösztönöz Bodrogkeresztúr, Tarcal, Mezőzombor, Rátka és Tállya községekben is. Forrás a pincészet közösségi oldala.
Családunk az 1500-as évektől termel Tokajban borokat, amikor az aszúbor készítése is elindult, így a család és a bor történelme, élete elválaszthatatlan egymástól. A mai generációk büszkék elődjeik teljesítményeire, melyek őket is ösztönzik, hogy méltóvá váljanak a feladathoz. Célunk a lehető legjobb minőségű szőlő megtermelése a dűlőkben, kompromisszumok nélkül. Ezért is választottuk a magasan fekvő, köves talajú, meredek lejtőjű dűlőket, idős szőlőtőkékkel – az átlag életkor: 40 év feletti. Szelektáljuk a kis-, laza fürtű Furmintot főleg a mádi területeken, ugyanakkor a termőhely megismerés vágya további területek felfedezésére is ösztönöz Bodrogkeresztúr, Tarcal, Mezőzombor, Rátka és Tállya községekben is. Forrás a pincészet közösségi oldala.
Tradicionális pincészet - Kézműves borok - Családias hangulat! Látogass el Hozzánk, és egy 500 éves pincerendszer mélyén kóstolhatod meg hordós és palackos tételeinket. A tradicionális ízek mellett felfedezheted újhordós borainkat is, a száraz boroktól kezdve az Aszúig. A hét minden napján nyitva vagyunk! Borvacsorához előzetes bejelentkezés szükséges!
Tradicionális pincészet - Kézműves borok - Családias hangulat! Látogass el Hozzánk, és egy 500 éves pincerendszer mélyén kóstolhatod meg hordós és palackos tételeinket. A tradicionális ízek mellett felfedezheted újhordós borainkat is, a száraz boroktól kezdve az Aszúig. A hét minden napján nyitva vagyunk! Borvacsorához előzetes bejelentkezés szükséges!
Tradicionális pincészet - Kézműves borok - Családias hangulat! Látogass el Hozzánk, és egy 500 éves pincerendszer mélyén kóstolhatod meg hordós és palackos tételeinket. A tradicionális ízek mellett felfedezheted újhordós borainkat is, a száraz boroktól kezdve az Aszúig. A hét minden napján nyitva vagyunk! Borvacsorához előzetes bejelentkezés szükséges!