Turizmus Program

Strandok éjszakája

Krisna-völgyi Búcsú

Irány Siófok!

Borünnep Egerben

Mézesvölgyi nyár

Balatoni borkoncertek

Hajókirándulások

TOP 100 úticél

Magyardombegyházi gasztronómia

Népszerűség

Tejtermékek gyártása kisüzemben, házias ízekben! A kistelepülésen már hosszú ideje zajlik a kecsketejből történő sajtgyártás. A 200-250 kecske tejét 5 fős csapat dolgozza fel. Készül itt palackozott kecsketej, túrógolyó, túró, kőrözött, pácolt kecskesajt, gomolya, érlelt és friss kecskesajtok natúrban és ízesítve.

Tejtermékek gyártása kisüzemben, házias ízekben! A kistelepülésen már hosszú ideje zajlik a kecsketejből történő sajtgyártás. A 200-250 kecske tejét 5 fős csapat dolgozza fel. Készül itt palackozott kecsketej, túrógolyó, túró, kőrözött, pácolt kecskesajt, gomolya, érlelt és friss kecskesajtok natúrban és ízesítve.

Tejtermékek gyártása kisüzemben, házias ízekben! A kistelepülésen már hosszú ideje zajlik a kecsketejből történő sajtgyártás. A 200-250 kecske tejét 5 fős csapat dolgozza fel. Készül itt palackozott kecsketej, túrógolyó, túró, kőrözött, pácolt kecskesajt, gomolya, érlelt és friss kecskesajtok natúrban és ízesítve.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények